Unibet Norge

unibet NorgeWettbüro Unibet er et børsnotert selskap på Wien-børsen. Det regnes som en av verdens mest kjente leverandører av online gambling. Informasjon om selskapet kan bli funnet på bwin.org. Selskapet har en spiller base mer enn 20 millioner spillere rundt om i verden. Disse spillerne utnytter hele porteføljen av spillprodukter, inkludert online poker, kasino, underholdningsspill og sportsspill.

Unibet Norge Group sysselsetter 1.400 personer, 800 av dem direkte i Wien. I fjor kom selskapets omsetning til en fantastisk 800 millioner, hvorav 200 millioner euro var sportsspill. Gruppen støtter også de berømte klubber som Real Madrid eller Bayern München, og er en partner av MotoGP Motorrad.

Bonus 50 € – Unibet registrering!

Registrering hos Unibet
Registrer deg selv og åpne en konto som alle borgere kan gjøre over 18 år. For å gjøre det, må du fylle ut registreringsskjemaet. Dette finner du øverst på nettstedet under “Registrer nå”. For høyere uttak og innskudd, ville det være nødvendig å verifisere identiteten.

Mer informasjon om Unibet

Unibet tilbyr suverene det største antallet sportsbegivenheter som kan settes på. Det er også et av de beste spillkontorene for live-spill. Under fotballspill kan du satse på alle europeiske konkurranser, inkludert lavere og Unibet bonus tilbyr også på fotballkamper antall muligheter for spill (vinner av spillet, OVER / UNDER etc.). Det samme gjelder for ishockeyspill, når du finner alle de europeiske hockey ligaene som tilbys, og det er også utenlandske NHLs. Fra andre idretter kan man nevne et stort antall spill på tennis og basketball.

Odds tilbud med Unibet

Unibet er sportsbook for rekreasjonsspillere. Oddsnivået er ~ 91,5% og oddsoddsene på de kombinerte hendelsene ligger på nivået 1,91-1,91 – det er gjennomsnittet blant spillbutikker. Fra det faktum at bookmakeren er mer ment for rekreasjonsspillere, avhenger også andre faktum at i spill kan du snart bli begrenset, noe som kan begrense litt avansert vær. Men hvis du ikke bruker titusenvis, er Unibet bonusbetting butikken et godt valg for deg.

Innskudd og uttak på Unibet

For innskudd og uttak, kan du bruke en rekke betalingsmåter. Bruk av elektroniske pengesekker Moneybookers / Skrill og Neteller og bankoverføring er gratis (med innskudd). Hvis du planlegger å bruke Visa, Visa Electron og Mastercard kredittkort, vil du bli belastet med 2% avgift. Utbetalingene er gratis hos Bwin, men problemet kan foreslå en lengre ventetid på noe vær, omtrent 2-5 dager.

Kundesupport Unibet

Kommunikasjon med kundestøtte er basert på spesifikke maler, og hvis du vil løse problemet ditt ganske bra, må du alltid snakke med og jobbe med en bestemt person. Men hvis du lykkes, kan du forvente virkelig hyggelige og hjelpsomme mennesker.

more info