Unibet: Fifa választási hullámai Ausztriában

Az alábbiakban kevésbé világos, és ausztráliai perspektívából talán sokkal fontosabb, hogy mi a valószínűleg hullámzó hatása a saját konföderációjukban.

Az ázsiai labdarúgó szövetség elnöke, Sheikh Salman bin Ibrahim Al -Khalifa, az a tiltó kedvenc, amely az Uefa főtitkár, Gianni Infantino előtt szavazott, és sok hónapig tartott.Tim Cahill megtámadta az FFA-t, mert nem tudta hasznosítani a Socceroos aranykorát. Olvasson tovább

Ha sikerrel bír, ami Ázsiában hatalmi vákuumot hoz létre, és a lobbizás az ötcsillagos szállodák és a különféle füstös bar-szobák között dühöngő tempóban fél évig jobbra fordult, mint aki a bahraini királynőt helyettesítette az AFC vezetője.

Ez sokkal többet jelent, mint a Fifa-t, a labdarúgó szövetség Unibet Hungary végső játékának kell lennie.

A FFA tehát nyilvánosan támogatta a jordániai, Ali bin Al-Hussein herceg, Sepp Blatter ellen, és az ázsiai labdarúgás sötét folyosóiba került.

A jobb vagy rosszabb helyzetben az egész Ázsiában folytatják a futballtevékenységeket (mint bármely más üzleti probléma ) ismerete és kedvessége alapján.

Ahhoz, hogy látni lehessen, és ne lássuk, hogy későn vagy egyáltalán nem jelenik meg a találkozókon, elaludni másokban, hogy megmutassák, mi az észlelt kontinens széles, mint egy arrogancia és fölény.

Akár FFA tudja, akár nem, ez az, ahogyan az ázsiai futball-hierarchia túlnyomó többsége Ausztráliát látja. Tehát amikor az AFC nyilvánosságra Unibet Magyar hozta a Blatter májusban nyújtott nagykereskedelmi támogatást, és Frank Lowy bejelentette támogatását Ali hercegnek a szavazás előestéjén, úgy ahogyan elvárnák, az újonnan érkezők elárasztják a létesítmény véleményét. / p>

Különböző források szerint a végső szalma olyan feszült viszonyban volt, amit sokan hisznek hogy a következő évtizedben Ausztráliából kiutasítják az AFC-ból.

Mások azt sugallják, hogy az ázsiai sportpolitikai királyi kormány, Sheikh Ahmad Al Sabah, Kuvaitból (egy olyan ország, Ázsiában) inkább Ausztráliát kívánja, mert szeretné látni őket, hogy részt vegyenek egy másik sporteseményen, amelyet az Ázsiai Játékokon átvilágít.

Mindenesetre, az AFC nyilvánosan támogatja elnökét az öt ló ezúttal is észrevehető, hogy az FFA bármely tagjelöltének teljes hiánya látható.

Az első fordulóban még mindig Ali herceg szavazata, ahol Unibet live várhatóan megszűnik, de majd támogassák a Sheikh Salman későbbi fordulóját.

Vissza a ló kedvéért és egy kicsit a hazai pályán is.

Ali herceg, a fantasztikus munkaért Ázsia egész területén, korlátozott támogatást élvez a régióban, és több mint 10 szavazattal küzd, így az FFA-nak gondosan kell járnia miközben saját területükön igyekeznek játszani a játékot.

És játszani kell; a bizalomépítésre, a klubtagságok és a nemzeti csapatok érdekeinek minden szinten történő előmozdítására, és egyszerűen annak biztosítására, hogy túlélhessék egy olyan régiót, ahol elhagyni tudják a játék teljes kioldódását.

Tehát , éppúgy, mint ha nem is fontosabb, mint akik az Fifa elnökségért visszakerülnek, az az, aki támogatni fogja azt az embert, aki uralkodik az Ázsiában az elkövetkező években.

Ha a várakozásnak megfelelően Sheikh Salman nyeri a Fifa szavaz, akkor az AFC ez év végén választást fog választani, hogy utódja legyen a rövid távú probléma, mert az az ember, aki ezt a szerepet ideiglenes kapacitásban vállalja, a kínai Zhang Jilong vezető alelnöke a közelmúltban és nem tudja átvenni.

A szerepet játszó valószínű jelöltek listája magában Sheikh Ahmad, Malajzia Tengku Abdullah herceg, Dél-Koreai Chung Mong-gyu, Japán Labdarúgó Szövetség elnöke, Kozo Tashima és India Praful Patel.

Vegye figyelembe az ausztrál nevek hiányát a listán; valójában észrevenni az ausztrálok hiányát az AFC testületek többségén.Tíz évvel a szövetséghez való csatlakozás után mindössze négy ausztrál van a 13 AFC állandó bizottságában, és nem az egyik vezető szerepet tölt be.

Míg a labdarúgó világot nagyban eltereli, hogy ki lesz megbízva reformálta a Fifát (és a legtöbben elmulasztották azt a pontot, hogy az endemikusan korrupt játékban a változásnak alulról kell indulnia, nem pedig a csúcson) Ázsia nagy része már eleve elfoglalt egy másik szavazattal, amelyiknek még nincs rögzített dátuma mégis. A jövő Ausztráliában létfontosságú, hogy a nemzet uralkodó teste, zöld vezetőjével gyorsan megtanulja, hogyan kell navigálni ezekkel a szaggatott vizekkel.