Vedonlyönti vedoissa. Suurin osa jalkapalloilijoista lähti valehtelijan läpi epäilemättä

Useimmat jälkeen keskiviikon tappion Varnsdorf alas toiselta sijalta kolmannelle sarjaan.

omistaja seuran raivoissaan häpeällinen kehitys huhti kotipelissä Pardubice. Jo puoli tuntia Suurin menetti 0: 4, viimeksi tyttöystävä kaatui 2: 5th Goldfinch puhui siitä, että skenaario ottelun muistuttivat vedonlyönti huijauksia maalimäärä tiettyyn aikaan mennessä.

“Olen pahoillani väitteitä, että se myi pelaajia, mutta toisaalta, kaikesta voimme itse. Traagista tulosta ja täysin kontrolloimaton valumia kanssa Pardubice “, sanoo joukkueen kapteeni Jan Prochazka. Silta ei edes päässyt lähelle kevää!Upposi hänen sarjan kaksitoista tappioita.

hallinnointi seuran palkkasi etsivätoimisto, joka maanantaina tutki viisi ensimmäistä pelaajaa: maalivahti Tina Divković puolustaja Andrew Bělouška, Jan Prochazka Petr Rehak ja keskikenttäpelaaja Zdenek Koukal.

“Suurin osa ajasta, he olivat poikia ja pidän heistä. Me puhdistimme ilman toisiaan, ja tiedämme, että voimme luottaa niihin “, Stehler sanoi helpottuneena. “Koska tulokset olivat negatiivisia eikä rikollista toimintaa todistettu, klubi ei enää jatka kuulustelua. Tunnistaminen muut pelaajat hän voisi vaikuttaa lopputulokseen pahempi. ”

Useimmat johtajuutta vallankaappaus aiheutti meteli, valheenpaljastin testejä, lahjoitti tilaa ja Englanti tiedotusvälineet, kuten BBC.Tätä menetelmää valittaa Tšekki, Kroatia ja World Gaming Association. “Toisaalta, FIFA on antanut meille vihreää valoa, ellei se ole ristiriidassa maakuntalaissa ja jos taistelemme vedonlyönti,” nautti Stehlík, joka myös antoi sysäyksen Federal kurinpitolautakunnan komissiota ottamaan asian lopettaa tallentamista.

Rikkomismenetelyssä ollut . “Meillä oli pelaajien allekirjoitti tehdään Valheenpaljastin testi vapaaehtoisesti. He kieltäytyivät hänelle Kroatian Sime Maruna ja Makedonian Zoran Danoski, jota kunnioitamme. ”

Negatiivinen tulos polygraafilla siksi tuomittu Useimmat” vain “on huono suorituskyky.

” Me laskeutui selkeät päät . Se oli puhtaasti urheiluun asiassa, joka analysoi valmentajat.Ei ole muuta vaikutusta, joka saattaisi klubin epäilemään “, Stehlík sanoi.

Huonoja tuloksia vastaan ​​pelaaja rangaistaan. “Perussopimuksissa ja kurinpitolautakunnassa rangaistukset luetellaan menetyksen vuoksi. Sakon määrä on hyvin yksilöllinen “, sanoo urheilujohtaja ja hallituksen jäsen.

Vuoden 2007/2008 klubi sesonkiaikana kilpaili vapaan laskuun. “Pelaamme kolmannen liigan,” Stehlík sanoi.

Rate this post