Varechissa se on epäselvä. Voimme juhlia kotona etsimällä positiivista Balania

Ei voittaa Kladno 3: 0 lopulta Energia ei tuonut turvallisuutta, mutta se ei voi ripustaa sen päätä. Hyökkääjän Stanislav Balanin mukaan on ratkaisevan tärkeää, että hänen tiiminsä on nyt taistellut omasta suunnastaan, eikä hänen tarvitse luottaa vastustajien apuun. “Emme ole surullisia. Meillä on se käsissämme ja voimme juhlia seuraavaa ottelua kotona, hän sanoo.

Energialla on tällä hetkellä 19 pistettä ja se on ensimmäinen. “Meillä ei ole vielä mitään sanottavaa. Meidän on tehtävä työtä. Tarvitsemme pisteen, Balan korostaa.

Tietyissä olosuhteissa Carlsbad etenee myös ilman pistevoittoa, mutta luottaa siihen. Hän tietää hyvin, että he voivat silti päästä pois progressiivisista kannoista. Jos seuraavat kaksi ottelua häviävät normaalina peliaikana ja Jihlava ja Litvínov saavat saman määrän 19 pistettä.Seuraavassa minitabasissa länsimaalaiset olisivat kolmas. Tämä on mustin vaihtoehto.

Ensimmäinen – kirkkain – oli tiistaina. Jos Jihlava voitti kolme pistettä Litvínovissa, Karlovy Varyn pitäisi olla varma siitä. Se ei ollut niin kaukana, koska 52 minuutin jälkeen Dukla johti pohjoiseen Böömistä 2: 1. Lopulta hän menetti 2: 3 ja vain “oli” vasemmalla.

“Meillä on ja meillä oli päämme. Tiesimme, että jos Jihlava voitti kolme pistettä, jotka näyttivät toivottavilta, se olisi voinut tulla. Mutta voimme silti tehdä sen, ja sen sanoin parhaiten. Se on parempi kuin jos olisi pitänyt odottaa jotakuta, “Balan tietää.

Jos Energia toistaa yhtä huolellisesti ja kärsivällisesti kuin tiistaina Kladnoa vastaan, bändin purkamista ei tarvitse pelätä.Kladnoa vastaan ​​ottelun energiaa hallittiin alusta alkaen ja varmasti voitti. Nyt hänen täytyy pelata samalla tavalla perjantaina kotona Litvinovin kanssa.

“Tiesimme, että tarvitsemme ensimmäisen maalin. Ja jos teemme niin, pelataan paremmin, mikä on tapahtunut. Kun annoimme hänelle, jännitys putosi meistä. Sitten toinen tuli ja uskoimme tarpeeksi. Tämän jälkeen yritimme auttaa itseämme voittamaan pelin kolmesta kohdasta, “kolmenkymmenen vuoden ikäinen hyökkääjä Energie palaa tiistaina. Kladnoa vastaan ​​hän huolehti kolmannesta kotipelistä.

Edellisen ottelun Facka, kun Arena Jirivev Energie menetti kolmannen kolmannen kolmannen maalin, juuri kotona kaksintaistelussa klubin Jaromír Jágran kanssa.

Kaikki Karlovy Vary nauttii nyt jääkiekkoenergiasta perjantai-iltana. Työn jälkeen, lupaamalla auringonpaistetta ja miellyttäviä kesälämpötiloja ympäri viikonloppua ja juhlista paluuta alkuun? Tämä on kauniisti kirjoitettu käsikirjoitus. “On varmasti etu pelata uudelleen kotona. Toistan, mutta se on meidän tehtäväsi, mikä on parempi kuin odottaa, että muut pelastavat meidät, “Balán ymmärtää.

Rate this post