Tyytyväinen Diviš: Kladno olisi rullannut meitä. Mutta puolustamme itseämme

Vaikka pöydän neljännen ja viidennen ottelun välinen ottelu tuli paremmasta Dukla-pöydän sijainnista, suosikin sijainti on ritarit. “Kun katsot niitä, ja meidän läpimenokapasiteettia, joten niiden pitäisi olla paljon pidemmälle kuin meillä”, sanoo Divis Kladno silti viimeksi toistettu huippu-ja hänen squad ovat sellaiset huippuosaajien Tomas Kaberle, Jan Hlaváč tai Petr Tenkrát.

“Heidän pitäisi työskennellä meidät. Mutta onnistumme vastustaa niitä “kertoo pelaaja Extraliga Olomoucin joka auttaa Jihlava tänä vuonna.

” Mielestäni leikimme varsin tehokkaasti ja onnistuneesti. Kaikissa otteluissa olemme saaneet tuloksen viimeiseen sekunnin.Ja haluamme, mitä haluamme “, hän sanoo.

Dukla voisi alku- kaksintaistelut heidän jäällä voittaa, vaikka toisessa Knights Aabraham istutti kahdeksan wickets. In Kladno, mutta ei lisätä toisen voitto, vaikka hän ei ollut kaukana.

“Mielestäni niin tulimme kotiin, joten he eivät voineet”, hän kohauttaa Divis. “Nämä ottelut ovat kaikki melkein kuin poliisi. Poikkeus oli vain kolmas kolmasosa toisesta ottelusta “, muistelee 5: 0 Jihlava Canonade, joka selvästi katoaa sarjan kulkuun. “Mutta muuten se on tasapainoinen.Valitettavasti meillä oli parempi Kladno Lopuksi se osoittautui katsella. ”

Nyt viimeistely neljäs kaksintaistelu Divis pahoillani. “Ottelu oli melko upea,” hän ihmeen. “Meillä oli 2: 1, sitten vastustaja onnistui tasoittamaan 2: 2. Jotka vastasivat ottelun kulkua. Valitettavasti lopulta me kaikki pelasimme kolmessa. Sitten vastustaja hylättiin jotain, joka ei ollut siellä ollenkaan “hän kohauttaa.

” Yhtäkkiä tuli niin hatlamatlatilka. Kun se huipentui nousuun, meitä pahoitteli. “Joka tapauksessa, se on sääli, että emme voineet jakaa niitä olla oikeudenmukainen.”

Nyt hänellä on mahdollisuus jälleen palata Dukla johtoon sarjassa hänen puolellaan. “En usko paljon onnea auttaa meitä.Mutta emme voi auttaa itseään, kun ne valmistelevat ja me annamme hyvän suorituskyvyn, “selkeä hyökkääjä, joka on viisi maalia tällä hetkellä paras maalintekijä Dukla pudotuspeleissä.

” Mutta me voittamisen ja häviämisen tiiminä , “Ei osoita henkilökohtaisia ​​tilastoja. “Jos yksilö erottuu ja menetämme, se on hyödytöntä. Mutta kun Dukla iskee Kladnoa, se on valtava menestys, “hän on selvä.

Rate this post