Toni polttaa kuten hän on. Ehkä he eivät ota häntä dopingiksi, valmentaja vitsit

Että hän on onnistunut kerran – vuonna 2006, Fiorentina paras 31 maalia ja näytteli kesällä kuului kultainen Italian joukkue MM-kisoissa Saksassa. Yhdeksän vuotta myöhemmin, Toni jälleen hyvässä kunnossa.

Toki muutama päivä hän on kolmekymmentäkahdeksan, mutta tuottava maalintekijä italialaiset ovat nyt. Auttoi siis edustaa paras hyökkääjät käynnissä pätevyys Euro jumissa yhden maalin?

Ehkä se napsahtaa.

“Kun olin Juventus valmentaja Conte en melkein ei rakentaa , “Toni muistutti, kun italialaiset toimittajat kysyivät häneltä mahdollisesta paluusta. “Joten luultavasti sinä päätellä kuinka paljon minun nimitys on todellinen.” Koti

Okei, joten siksi jatkunee rullata vain seuratasolla paras Hellas Verona.Siellä hän on hyvin, tänä vuonna hän on onnistunut yhdeksäntoista liigan tavoitteita.

Noin yhden maalin enemmän on vain Tevéz esitti Juventus, joten hän luultavasti vain keskenään päättää, kuka tämä vuosi tulee olemaan paras maalintekijä kilpailun.

Toni olisi otsikko kuningas Kanuunat voitaisiin toinen saavutus merkittävässä urassa, joka ei ole näyttänyt säteilevältä pitkään. Ammattimaisesti nimittäin jalkapallo alkoi soittaa myöhään korkeimmalla tasolla debytoi jopa kaksikymmentäkolme vuotta ja kolme vuotta kului ennen osoittaa ammunta taitoja täyteen.

Via Palermo ja Fiorentina sitten sai jopa Bayern München, jossa hänen kanssaan kaksi kiinteää vuodenaikaa lopetti laskenta. Siitä lähtien hänen uransa on laskenut, hän on usein soittanut klubeja ja hän ei ole koskaan onnistunut.Kun tammikuussa 2012 hän nyökkäsi tarjota arabi Al-Nasr, se näytti enemmän kuin rentouttava uransa, ja rauhallista elämää jossain rannalla.

Sen sijaan Toni kesällä yllättäen palannut Fiorentina, joka auttoi kahdeksan maalia. Kauden päättyessä hän muutti uudestaan, houkutellut Veronan tulokas. Esimiestyön pian saattaa hieroa käsiään, tämän ostoksen tarkoitettu pieni klubi iso rahasampo.

Viime vuonna Toni teki liigassa kaksikymmentä tavoitteita ja kilpailijat, joihin sisältyi Tšekin hyökkääjä Michael Rabušic, ei ole mahdollisuutta kurkistaa kokoonpanoon. Harvat odottaa häntä johtaa samanlainen kausi toistaa viime vuonna, mutta se voisi olla vielä parempi…

“Huvin sanon, että se ei ehkä ole valittu dopingtestissä.Koska hän näyttää ehkä jotain meneillään “, hän nauroi Verona valmentaja Andrea Mandorlini jälkeen Toni teki kaksi maalia voittaa ottelun Sassuolo, vaikka hänen joukkue pelasi 70 minuuttia kymmenen. “Koko tiimi tekovaiheessa, joten hän loi mahdollisuuksia, mutta hän pystyy niin helposti muuttua”, hän jatkoi on vakavampi sävy.

Viimeisen neljän peleissä teki Toni kertaa ja kehui häntä vielä Conte: “Hän vetää Veronin turvallisuuteen. Hän näyttää kuin hän on edelleen hänen prime, ja on sen velkaa itselleen antaa ulos ruokaa, paljon ajatella jalkapalloa. ”

Se olisi sankari Veronan eli vielä nähdä maajoukkueen comebackin?

Rate this post