Talking Horses: torstaisin parhaat vedot sekä kallistuskilpailu

Yksinkertainen viro, viime vuoden Leger-voittaja, on kortin tähti-merkki jälkimmäisessä tapahtumassa, kun hän palaa ristiriitainen Classic-menestystään 12 kuukautta sitten.Ralph Beckettin pudotus oli ensimmäistä kertaa linjalla, ja kilpaurheilijoiden luottamus Bondi Beachiin ja sitten palautettiin ensimmäiseen paikkaan myöhemmässä valituksessa, ja jatkoi vahvistamista luokassaan voittoina yhden Champion Fillies & amp; Mares Stakes on Ascotissa Champions Day -tapahtumassa. Simple Verse on kamppaillut pohtimaan, missä hän lähti neljän vuoden uransa aikana ja oli hyvin pettynyt Hardwicke Stakesissa Royal Ascotissa viime kerralla kun hän ei onnistunut tekemään merkittäviä ponnisteluja, ennen kuin hän pudotti kentän loppuun seitsemänneksi yhdeksästä.

Tämän seurauksena Sir Michael Stouten parantunut kolmen vuoden ikäinen Abingdon johtaa markkinoita tällä iltapäivän kilpailulla noin 9-4, ja Simple Verse on käytettävissä 9-2.Abingdonilla ei ole taipumusta parantaa vielä neljänneksen kilometriä, ja se on hinnoiteltu niin paljon potentiaalisesti kuin hänen äskettäin muodostamansa muodon, joka sisältää heinäkuussa heikentyneen Listed-tasolla.

muut juoksijat ovat houkuttelevasti hinnoiteltuja, ei yhtään enemmän kuin toinen Beckett-koulutettu juoksija, Alyssa (3.05). Hän on todistettu matkalle, sillä hän on voittanut viimeisen kuukauden aikana Salisburyssa yli 14 turnausta hyvissä ajoin, ja hän voi olla hyvin elävä kilpailu noin 12-1.

Kilmah on hevonen May Hillissa Stakes voitti Goodwoodin äskettäisen voitonsa, mutta hänellä oli kisan juoksu ja Blending (2.30) pystyi parantamaan häntä ohi, kun taas Spiritual Lady (3.40) erottuu arvokkaassa tapahtumassa vuoden Leger-vuosi-myynti.Poets Word (4.15) vie kaiken lyönnin myöhemmin kortilla, kun taas Mahdollinen tulevaisuus (2.40) ja Pacolita (3.15) saavat silmän Epsomissa. Kilpailu, 4. päivä

Voittajat tähän mennessä:

/ p>

sandiuk +11.50

/ p>

AshleyBrook +5

Yasmin11 +5 GForce1 +4

Cerises +2

LansonUproar +1.63 <

/ p>

orso -0.87

slackdad38 -1

Goldkid999 -1

Rivercity -1.50

Esherhammer -1.50 <

/ p>

/ p>

4

6.37

Perry Tang -6.37

Fixxxer -6.37

AndieAndson -6.37

robertkeen -6.37

GipsyHiller -9

Millreef -9

Geoff Staddon -9

Renzofan -9 BatmanKaisers -9

gregcwb -9

waltersobchak -9

TL127 -9 LexLondon -9

ID0228872 -9

kmill68 -9

Blitzwing -9

16heathermac01 -9

Maghazi -9

Ben Leo -9

Bonzodrongo -9

spudpt -9

goodfellow1 -9

Bigboozer -9

Lindsey6677 -9

dean055 -9

Kairo -9

Jessie69 -9

Scarletdragon -9

> Crasivo on uusi johtajamme, joka on vaikuttavimpien kaksoisfosforien ansiosta Phosphorescence ja Singeur.Muut löytyvät Singeurista: wiggy12, sandiuk, titusisashasselit ja GandT123.

Tänään haluaisimme sinun vinkkisi näiden kilpailujen osalta: 3.05 Doncaster, 3.40 Doncaster, 6.00 Doncaster.

p> Vuoden 2016 viimeiselle kilpailullemme on kopio Chasers & amp; Hurdlers, jotka julkaistaan ​​ensi kuussa Timeformilla. Jatkuva 1100 sivua ja vähittäismyyntiä 75 puntaa kohden, se on iso, kaunista kirjaa viimeisestä hyppäämiskaudesta, mukaan lukien monet tunnetuista Timeform-esseistä, joista keskustellaan suurimmista esiintyjistä ja talvisin esiin tuoduista kysymyksistä. Ilmeisesti yksi esseistä viittaa siihen, että jotkut luottamusmiehet ovat “sokeita…ei-triereille”!Jos et voita, voit ostaa kopion täältä.

Kuten aina, mestari on kilpailija, joka palauttaa parhaan mahdollisen voiton nimellisille tason panoksille, joista päivittäin kolme on perjantaihin asti. Ei-juoksijat luottavat häviäjiin. Jos et ole tähän mennessä liittynyt tähän viikoksi, olet tervetullut tekemään niin tänään, mutta aloitat -9.

Jos viikon lopussa on tasapeli, voittaja on

Sopimusehdot klikkaa tästä.

Valitettavasti emme mene jotta he voisivat jatkaa näitä kilpailuja joka viikko ja tämä on viimeinen vasta uusi vuosi.Tehtävien uudelleenorganisointi on merkinnyt sitä, että meillä ei ole enää aikaa, jotta voisimme pitää pisteitä samalla palkintojen hankkimisessa ja jakamisessa.

Meillä on vielä kilpailuja suurimmissa viikoissa (Cheltenham, Aintree, Royal Ascot, Glorious Goodwood ja ehkä yksi tai kaksi muuta, sekä joulukiso). Ja meillä on vielä Talking Horses joka päivä vinkkejä, analyyseja ja uutisia varten, joten toivomme toivottavasti, että liittymme mukaan pilkkomaan mitä tahansa kilpailua, joka on tapahtumassa, etenkin niille teistä, jotka ovat olleet tapana jakaminen vinkkejä hyviä hintoja.

Se on ollut lähes kahdeksan vuotta, koska DrKelso voitti meidän ensimmäinen kilpailu, joka ei ole huono aika kestävän jotain tällaista.Onnittelut kaikille voittajillemme siitä lähtien, kiitokset, jos et ole koskaan saanut nenäsi edessäsi; siellä on vähemmän mahdollisuuksia rikkoa ankkaasi nyt, mutta silti on mahdollisuuksia, joten pysy luonamme.

Onnea!

Ja lähetä vinkit tai kilpailuihin liittyvät kommentit alla.

Rate this post