Sportingbet joutui kohtaamaan lääkäri Eva Carneiron työelämässä

José Mourinhon ensimmäinen julkinen toimi Manchester Unitedin johtajana voisi olla puolustautua entisen Chelsean ensimmäisen joukkuekaveri Eva Carneiron tuomaa työvaliokuntaa vastaan, joka on määrä aloittaa maanantaina.

p> Carneiro vaati rakentavaa irtisanomista Chelseaa vastaan ​​ja Sportingbet sillä on erillinen mutta yhdistetty henkilökohtainen oikeustoimi Mourinhosta, joka jätti klubin joulukuussa, väitetystä uhritusta ja syrjintää vastaan.

Chelseaa vastaan ​​odotetaan kuullaan seitsemäntoista päivään asti 24. kesäkuuta Croydon Employment Tribunaliin, mutta se voitaisiin ratkaista milloin tahansa.

Osapuolten on sovittava tuomioistuimelle, joka on yleisön ja media, joka on estettävä.Yksityiset kuulemiset tammikuussa ja helmikuussa Sportingbet tapahtuivat ilman päätöslauselmaa.

Todistajat ja asiakirjat – myös tekstit ja sähköpostit – julkistettaisiin todennäköisesti, kun taas Carneiro, Mourinho ja Chelsean edustajat voisivat kutsua todistajiksi .

Se voisi varjostaa Mourinhon työpaikan alkamista Old Trafforcessa.Hänet nimitettiin Louis van Gaalin seuraajaksi 27. toukokuuta.

Chelsea on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa, mutta tuki Mourinhoa ​​sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt johtajan päätyttyä.

Carneiro ja fysioterapeutti Jon Mourinho kritisoi Fearnin ja pudotti ensimmäiset joukkuetoverit Swansea Cityn ottelun jälkeen ottelussa 2015-16 Premier League -tapahtumassa 8. elokuuta 2015.

Pari nousi kentälle Eden Hazardin hoitoa varten Chelsean Sportingbet tilanne oli tilapäisesti yhdeksän miestä, koska heidän maalivahti Thibaut Courtois oli jo lähetetty pois.

Lääkäri ei näkynyt penkillä jälleen ensiapupisteissä ja myöhemmin ja Fearn jatkaa Chelsean palveluksessa ja palasi maaliskuun ensimmäiselle tiimipenkille.

Mourinho selvisi käyttämästä syrjivää kieltä kohti Carneiroa jalkapalloliiton tekemän tutkimuksen jälkeen.Carneiro ja FA: n riippumaton hallituksen jäsen Dame Heather Rabbatts kritisoivat hallintoelintä siitä, että hän ei ollut haastattelemassa lääkäriä osana tutkimustyötä. Carenolla on ollut myös tukea Fidan lääketieteellisestä johtajasta, Michel D’Hoogesta, joka otti Sportingbet yhteyttä lääkäriin tarjotakseen tukensa ja maailman johtavan elimen. Hän on tukenut Carneiron vaatimusta, että hän yksinkertaisesti tekee työtä.

more: Sportingbet bónus de boas-vindas