Socceroos maalivahti Mat Ryan tiivisteet siirtyvät Espanjan jättiläisille Valencia

Socceroos-tähti Mat Ryan on tiivistellyt siirtymään La Ligaan ja lukittanut kuuden vuoden sopimus Valencian kanssa lääkärin jälkeen.

23-vuotias on jättänyt Club Bruggea äänestettyään Belgian liigan paras maalivahti viimeisten kahden vuoden aikana liittyi Espanjan arvostettuun huipputasoon julkistamatonta maksua vastaan, jonka uskottiin olevan yli 10 miljoonaa dollaria.

Valencia sijoittui neljänneksi La Ligaa viime kaudella ja karsittiin Mestarien liigan .Maty Ryan (@MatyRyan) Uusi kotiini! | Mi nueva casa! #Amuntvalencia @valenciacf pic.twitter.com/XP5lMv2RrPykuu 21, 2015

Ryan, jolla on 21 kappaletta Socceroosille, kävi ensimmäisellä harjoituskerrallaan uudella joukkuetoverillaan ja portugalilaisella valmentajalla Nuno Espirito Santo Mestalla Stadiumilla

“Haluamme lopulta voittaa La Liga ja voittaa Mestarien liigan, ja aion tehdä parhaani auttaakseni joukkueen saavuttamaan tämän”, hän sanoo. Kertoi Valencian verkkosivustolle.

“Haluaisin sanoa, että olen hyvin urheilullinen, nopea kentällä.

“Joten toivottavasti minä tulen tänne ja toivottavasti menen hyvin ja voitan monia asioita Valenciaan, voin avata ovia monille tavaroille. Muut Australianit tulevat Espanjassa. “

Vuodesta 2013 lähtien Ryanin ura on ollut tiukassa nousuputkessa, joka muodostaa lukuisia eurooppalaisia ​​klubeja, kuten Liverpoolia.Hän myös sementti itseään Socceroosin valmentajana Ange Postecogloun n: o 1: n välityksellä. Valencian puheenjohtaja Chan Lay Hoon antoi Ryanille “suuren vaikutuksen”. “Ei ole ollut helppoa etsiä Mestarien liigan tason maalivahtiä”. sanoi. “Mathew voi olla nuori, mutta hän on kunnianhimoinen ja pelaaja, jolla on valtavat potentiaalit.”

Sydney FC: n valmentaja Graham Arnold, joka ohjasi Ryanin nousua Keski-rannikon merimiesten A-liigan kautta kolmeksi vuodeksi Tiistaina maalivahti sopi täydellisesti Espanjan peliin, jossa hänen luonnollinen johtajuus ja kyky jakaa pallon takaisin.

“Mielestäni tämä on erittäin älykäs liike, joka menemme Espanjan sijasta Englantiin”, Arnold sanoi. “Se sopii hänelle paljon paremmin, hänen tyylinsä maalivahtina – tämä on loistava liikkua hänelle.”

Valencia haluaa vahvistaa takana ensimmäisen valitseman maalivahdin Diego Alvesin vieressä ensi vuoteen asti polven kanssa

“Ryan, joka liittyi Bruggeen toukokuussa 2013 Marinersin kanssa ja oli sopimassa vielä kolmelle vuodelle, tunnusti Belgian klubin ponnistelut pitääkseen hänet.” Tämä klubi Menivät pitämään minut vielä vuodeksi, mikä teki valinnan vielä vaikeammaksi “, hän sanoi klubin verkkosivuilla. “Minulla on ollut hauskaa täällä, mutta mielestäni on aika ottaa toinen askel.”

Ryanin siirto on myös musiikkia Marinersin omistajan Mike Charlesworthin korville A-liigan kanssa Klubin harjoittelu 15% koko siirtomaksusta sopimuksensa myyntisopimuksen ansiosta.

Rate this post