Slavia-dokumentti näyttää myös, kuinka presidentti Benes voitti Sparan

“Mikä on tunne elokuvasta? Minulla on suuri sitoutuminen enemmistön osakkeenomistajan johtajana. Slavia ei ole normaali taloudellinen investointi. Elokuva osoittaa hänen kunniakas historia ja miten vaikeaa on tullut historiaa tässä maassa “sanoi Jaroslav Tvrdik, joka slaavilaista johtamisen edustaa kiinalaisen yhteiskunnan pikemminkin.

” On suuri kunnia, että voin olla osa tällaista seuran . Olen erittäin tyytyväinen “, sanoi kapteeni Martin Latka-joukkue liigassa.

tiistai ei menetä ennakkoesitys koko Slavia Áčko, naisten joukkue, klubi edustajia, yhteistyökumppaneita tai kannattajia. Mitä he näkivät?

Täydellinen poikkileikkaus historiasta.Sillä innokkaimmat fanit Slavia ehkä ole yllättävää, mutta ainutlaatuinen nykyaikainen materiaalia ja monet helmet.

Tarvitsitko että myöhemmin Tšekkoslovakian presidentti Edvard Beneš kokenut paras Slavia Cs jo 20-luvulla voiton Spartan tupakoinnin? Kuuluisa valmentaja John Madden päätyi valmennus penkillä kahdenkymmenenviiden vuoden 1930 jälkeen, kun hänen maksuja voitti liigan menettämättä yhden pisteen? Tai että hyökkääjä Jan Kosek oli niin kovaa laukaus yhden ottelun baarissa hajosi?

“Minulla on punainen ja valkoinen sydän”, sanoo ohjaaja John Škopková kun elokuva ennakkoesitys tiistaina totesi. Hän opiskeli arkistomateriaalin tunteja, joten elokuvassa ei ole ainutlaatuisia esimerkkejä.Esimerkiksi maalivahti František Plániček rikkoi käden uransa loppuvaiheessa. Tai miten he juhlivat, ja Spartans oli aikana protektoraatti ennen derby hajlovat.

Jan Kosek, John Madden, Frantisek Plánička, Josef Bican Frantisek Cipro, Ivo Knoflíček Vladimír Šmicer Martin Vaniak Stanislav Vlcek Martin Latka .. Tuntikellari ei edes peittänyt kaikkia erottavia nimiä. Se ei saa tarvita kuuluisan hyökkääjä, jäsen seuran liigan Kanuunat ja seitsenkertainen liigan mestari Anthony vallankaappaus! Ja se on osoitus siitä, kuinka rikas historia Slavia.

“tämän elokuvan Kaaduin painoa, se toimi täydellisesti.Toivon, että kolmekymmentä tai viisikymmentä vuotta joku tuulet kaunis jatko “sanoi Tvrdík.

varapuheenjohtaja hallintoneuvoston muistutti viimeiset sanat – nyt ikonin – kirjat Everlasting Slavia Vítězslav Houska” Ends kerronnan noin yksi maailman tunnetuimpia jalkapalloseuroja. Ja jos tämä luku on jonkin verran lyhyempi, siksi, koska se päättyy, missä luku alkaa. (…) Koska Slavia on ikuinen. “

Rate this post