Pablo Cuevas, joka on hieman vaivautunut Wimbledonin aikana, tuplaa tappion

Yksi todistaja väitti, että Cuevas oli virnannut tölkkiin pyyhkeen alla, mutta Wimbledonin virkamiehet sanoivat maanantaina, että “virtsan ei ole ollut mukana”, vaikka sääntörikkomus oli myönnetty urheilullisen käyttäytymisen ajaksi.

Marray ja Shamasdin voittivat ottelun 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12 ja pariskunta yritti parhaimmillaan valottaa tapahtumaa. “Hän sai koodirikkomuksen [noin 9-8] urheilukäyttäytymisen vuoksi”, Shamasdin sanoi. “Se oli siirtymävaiheen aikana, ja luulen, että se oli jotain tekemistä kynän tai jotain, en todellakaan tiedä.Mielestäni sillä on jotain tekemistä myös kylpyhuoneen taukojen kanssa, en ole kovin varma. “

Ottelu päättyi myös kiistoihin, kun Cuevas ja Granollers järjestivät istumisilmoituksen klo 12-13, 0-40, jotka edustivat kolme ottelupistettä, kun heidät oli kiinnitetty pisteeseen toisen koodin loukkaukseksi pallon kimppuun ulos tuomioistuimesta. Yli viiden minuutin odotuksen jälkeen pari suostui jatkamaan pelkästään esimiehen kuulemisen jälkeen ja pudotessaan nopeasti palvelemaan ja menettämättä ottelua.Granollers torjui tuomarin, joka työnsi palloa kohti hänen suunnassaan ja hänet seurasi turnauksen vartija ulos.

Miesten kaksinpelien sääntöjen mukaan pelaajien on tarkoitus ottaa vain kaksi WC-taukoa ottelun aikana, mutta Marray, vuoden 2012 kaksoismestari, sanoi ajattelevansa, että Cuevas olisi pitänyt päästä. “Luulen, että sinulla pitäisi olla ylimääräinen wc-tauko, jos se menee viiteen sarjaan”, hän sanoi. “Sinun pitäisi mennä ennen omaa palvelupeliäsi? En tiedä mitä todellinen sääntö on. Luulen, että sinun pitäisi päästä vessaan. Se on syvällä viidennellä sarjalla. Menin pari kertaa. “

Pari soittaa nyt No12-siemeniä, Treat Huey ja Max Mirnyi.Marray on poissa valokeilusta, kun hän voitti Freddie Nielsenin Tanskasta vuoden 2012 voitollaan, mutta olympiakilpailu näyttää siltä, ​​että hän on jälleen top muodossa. “Minulla on aina roska-alku vuodelle, joten en pääse valitsemaan sitä ja sitten ole kunnollinen juoksu”, Marray sanoi nauraen. “Mutta minulla oli hieno vuosi vuonna 2012 ja aina pidän ruoho-kauden, yleensä pelata parhaiten tennistä täällä ja yleensä valita hyviä kumppaneita matkan varrella.”