Ovatko Super 8s hyviä Rugby-liigassa?

Kun kuusi kierrosta lähtee, suurin osa joukkueista on edelleen etsimässä kohtaloaan. Wakefield, Castleford ja Widnes voivat rentoutua – he eivät tee viimeistä neljää ja voivat varata lomansa – ja vain Bradfordilla ja Halifaxilla on vain ylpeys ja ylpeys ja kiltti. Sen lisäksi, että seitsemästä kamppailevasta jäi League One Shieldista, loput pro-klubeistamme saavat vielä loistavan mahdollisuuden lokakuussa tai kohtaavat karkotuksen kauhua. Huolimatta Featherstone ja Batley viikonlopun kärsimyksistä, se kuulostaa kunnolliselta järjestelmältä.

Karsintavälineet ovat täynnä pelaajia, jotka voisivat pelata tiensä säkkiin. Jos mestaruudesta saa enemmän, on melkein varmaa, että monet heidän joukkuestansa eivät ole riittävän lahjakkaita lennolle.Sitä tapahtuu jalkapallossa koko ajan, jolloin pelaajat ylittävät huomaamatta sormensa, kun heidän klubinsa eivät mene ylös. Ja jos Super League -klubilla on sulautuminen karsinnoissa ja alas, kokopäiväinen kirves pudotetaan joka toinen syksy-kaveri.

Leigh, Lontoo, Leeds ja Huddersfield on vapautettava saadakseen lopulta käynnissä olevat karsintaturistit, jotka ovat tunteneet toukokuusta lähtien, että he olivat menossa keskelle 8-vuotiaille. Leigh pidti lauantaina merkittävän Lontoon paluulennon voittaakseen 34-30, kun hän johti 34-8: een 10 minuutin jäljellä! Ajatus siitä, että he voisivat silti olla 1. lokakuuta, on lähetettävä kaikki heidän välityksensä.Tämän pitkittyneen kidutuksen lopussa puolet kahdeksasta ottelusta epäonnistuu, ja Super Leagueissa vain yksi voittaa. Chelsea, kirous ja Tony Cascarino: vähemmän tunnettuja faktoja play-offista Lue lisää

Joka kerta, kun voitat play-off ottelun, potentiaalinen – ja todennäköinen – kurjuus, kun lopulta knocked out kasvaa. Tiedän play-off kipua. Kuten Preston North Endin tuuletin, olen käynyt läpi niin monta kuin kukaan. Ensimmäiset yhdeksät päättyi epäonnistumiseen. Kyllä, yhdeksän. Epäonnistuminen neljäsosassa lopullinen vanha Wembley. Epäonnistuminen kun Valioliiga oli yksi voitto. Kaksivaiheisissa välierissä epäonnistuminen. Epäonnistuminen, kun olin varma, että menisimme ylös.Epäonnistuminen, kun tiesin, ettemme halua. Sports Illustrated kirjailija Steve Rushin esitteli NHL: n post-kauden esittämällä, että “Play-off-pelit alkavat hurjalla jaksolla, joka muistuttaa äkillistä kuolemaa ja päättyy äkillinen kuolema, joka muistuttaa jotain paljon lähempänä todellista kuolemaa. “Bradford Bulls tietää, mitä hän sanoo traumaattisen kokemuksensa jälkeen viime vuonna. Pitkään kestävyyteen ja epätoivoon asti tämä oli kaikkein tuskallinen play-off-kampanja koskaan. Seitsemän karsinaattorin jälkeen he menettivät miljoonan punnan pelin (kukaan muu ajattelee, että tämä on väärä sanallinen) kuolevissa sekunnissa Wakefieldissä. Kahdeksan peliä ja ei kunniaa.

Super 8s tarkoittaa, että play-off-järjestelmämme on nyt yhteistä NHL: n, NBA: n ja Major League Baseballin jälkeisten kausien kanssa. -game-sarja, voi kestää ikuisesti.Niiden tavoin pro-klubeillamme on nyt mini-kausi. Ennen MPG: n irtisanomista tai Super-liigan semifinaaleja, kaikilla on varaa menettää peli ja saada siellä missä he haluavat, sillä parhaimmat klubit voisivat siirtyä NRL: stä tuodusta vanhan “kahden purennuksen kirsikka” järjestelmästä.

Vain kaksi joukkuetta on onnistunut koota neljä peräkkäistä voittoa, kun se oli voitto tai rinta. Bradford pudotti leikkauksia vuonna 2005, hävisi Lontoon ja Hullin (71-0!), Voittaakseen Old Traffordissa ja Leeds Rhinos -luokassa 2011-12, joka kahdesti nousi viidenneksi nostaakseen Super-liigan palkinnon ei ole mitään menettää, viikkoa jälkeisen kauden viikolla.

Mutta kuvittele, että kyyhkysen kohti kunniaa kuukausi, kun taas toiset lepäävät väsyneitä kappaleitansa ennen kuin murskaus ei täytä tavoitetta.Tämä tapahtui Leedsille vuonna 1998, Wigan voitti Wiganin neljäs jälkikaupan ottelun ja Warringtonin vuonna 2012. Se oli osa Wire’n nykyistä katkeraa peliä 14 pelikokemusta ilman voittoa. Wigan voi voittaa sen: he pelasivat 18 peräkkäistä play-off -peliä vuosien 1999 ja 2004 välillä ilman kruunattuja mestareita, menettivät neljäs Play-off -pelit vuosilta 2001 ja 2003 Old Traffordissa. Se on julma. Heidän on oltava hiljaa helpottuneita, jotta ne jäävät kokonaan pois vuonna 2005.

Riippumatta siitä, mitä päävalmentajat väittävät, jos olet sijoitus ulkopuolinen, voit myös saada sen yli ja tehdä terävällä. Se näyttää varmasti siltä, ​​että klubeja, jotka ovat onnistuneet vain päästäksemme niin kauas: kaikissa Super League-pelipoikkeamissa noin puolet klubeista, jotka ryntäsivät ensimmäiseen esteeseen, myönsivät yli 40 pistettä.Heidän kaudensa on jo tehty.

Pelatut pelaajat voivat olla hauskoja neutraaleille, mutta fanit ovat laajentuneet helvettiin, vaikka se tarkoittaa, että olet voittanut enemmän pelejä kuin olet menettänyt. Se on purkamista pelaajille, jotka ovat kuluneet. Ainakin heillä on lohdutus siitä, että heitä maksetaan hieman enemmän. Featherstone-pelaajat saattavat ihmetellä, onko tämä Super 8s malarkey erityisen hieno idea sen jälkeen, kun Leeds on lyönyt toisen puoliskonsa lauantaina iltapäivällä. Mutta lähes 7 000 pakattiin Post Office Roadiin nähdäkseen täyden vahvuuden Leedsiä paikallisilta sankareilta, vaikka se lähti elää Skyin. Rovers kääntyi hyvin aikaisemmalta shokilta ja oli kilpailukykyinen jopa puoli kertaa.Sen jälkeen se oli kulkue, kun Leeds vihdoin osoitti luokan, jota he ovat kadonneet kaikkina vuodenaikoina. Odottakaa heitä voittaneen jokaisen Qualifierin.

Fev, joka oli pukeutunut ilman näennäistä syytä heidän muutospakkaukseensa tunnetun perinteisen valkoisen vanteensa sijasta, on nyt voitettava hetken Huddersfieldissä sunnuntaina, jos he ovat on mahdollisuutta tehdä pelin lopullinen. Taivas on Leighin ja Salfordin lauantaina, jolloin Centurionsin Super League -edustajat testataan. Ulkomainen kiintiö

Viime kuussa jakasin La Reole Lionsin satunnaisen tarinan lähellä Bordeauxa, joka voitti kolme kampanjaa kuuden vuoden kuluttua alueellisesta liigaan Elite 1: ksi. On kuitenkin ollut ongelma: kylän oli löydettävä 200 000 euroa, jotta joukkue otettaisiin lähtölinjalle syyskuussa.Valitettavasti viime perjantaina klubi ilmoitti vetäytyvänsä Elite 1: stä lopulta sulkemalla ensimmäisen ryhmänsä ja liu’uttamalla takaisin kuusi vuotta sitten. Ottaessaan palvelukseen entinen kansainvälinen Laurent Carrasco pelaaja-valmentajana ja allekirjoittanut Villeneuven Erwin Escoderin, heidän tukijat – lähinnä paikallisneuvosto – vetivät pistokkeen ja yhdellä iskulla tappoivat lionien pyrkimykset olla muuta kuin yhteisöklubia. Merde.Goal-line drop-out

Vuonna 2000 Skotlannin Rugby Union jäi pois Jason Robinsonista, kun hän vaihtoi koodit, mutta Skotlannin Rugby-liigassa on haukannut poikansa Lewis Tierney.Skotlannin valmentaja Steve McCormack on rekrytoinut Wiganin takana, joka on toimittanut luotettavan katteen Sam Tomkinsin / Josh Charnley / Dom Manfrediin tällä kaudella, ja osallistui heidän viimeiseen pelaajakokoukseen Prestoniin, jossa he perustuvat Four Nations syksyllä.

“Se oli mielenkiintoista tarkastella suunnitelmia ja nähdä kaikki esiin kivi”, Tierney, 21, kertoi minulle. “Oli hienoa nähdä, mitä tapahtuu – laitokset, joita aiomme käyttää, leiri ja aikataulu. Se on aika jännittävää. “

Tierney täyttää Skotlannin kun Robinsonin äiti Dorothy on Kirkintillochista Itä-Dunbartonshiressä. “Grandma Dot asuu Etelä-Leedsissä, mutta hän on oikea Skotlannin – hän ei ole kadottanut hänen aksenttiansa ollenkaan!” Paljastaa Tierney. “Olen aina tiennyt perintöäni ja minne perheeni ovat.Kun Steve sanoi, että minulla oli mahdollisuus tehdä joukkue, olin chuffed. Se on iso juttu minulle. “Odottakaa, että Skotlannin joukkuetta valmistettaisiin lisää tuttuja kasvoja seuraavien viikkojen aikana. Neljä ja viimeinen

Tämä osasto on nopeasti tulossa Koronation Streetin säilyttämiseksi. Ensimmäinen Craig Charles DJ Grand-finaalissa, sitten Kirk paljastaa, että kumppani Beth on liigan fani ja nyt barmaid Eva on liittynyt meihin. Tai pikemminkin näyttelijä Cath Tyldesely – ei yhtyeen entiseen Granadan rugbirin liigan Clive – ääniin, löytyy DW-stadionilta perjantai-iltana kirsikka-valkoisena. Hänen aviomiehensä Thomas Pitfield on Wigan RL hullu ja tuo Cathin peliin. Hän ei ole kuitenkaan saanut sääntöjen noudattamista, mutta hän paljasti äskettäin, että hän on asettanut itsensä rehellisesti Instagram-tililläsi.

Rate this post