Olympic avioliiton ehdotukset jatkuvat Tom Bosworth popping kysymys poikaystävä

Toinen Olympic-urheilija on ehdottanut kumppaniansa Rio de Janeiro -tapahtumissa, koska keskustelu on räikeä siitä, että julkisen avioliiton ehdotukset ovat sopivia.

Tom Bosworth, Tweetteli valokuva hänestä, joka ehdotti poikaystävänsä Copacabanan rannalle Rio de Janeirossa keskiviikkona kuvatulla otsikolla: “Hän sanoi kyllä!” Tom Bosworth (@TomBosworth) Hän sanoi KYLLÄ!pic.twitter.com/roXsw7oq8fAugust 15, 2016

Hänen nyt fiancé, Harry Dineley, jakoi myöhemmin kuvan renkaasta ja lisäsi: “Ok sitten.”

Bosworth retweetoi picture.Harry Dineley (@ harryd1010) Hyvä sitten. @TomBosworth x pic.twitter.com/OzGvzTeJkJuuli 15, 2016

Kentistä Bosworth oli sijoittunut kuudenneksi 20 km: n tapahtumassa.

Brasilian naisten rugby-seitsemän pelaajan ja hänen tyttöystävänsä välillä maanantaina.

Deodoro Stadionin johtaja Marjorie Enya pyysi Isadora Cerulloa menemään naimisiin, kun Brasilian joukkue oli poistettu kilpailusta.

>

Bosworthin ehdotus noudattaa myös kiinalaisen sukeltajan Qin Kain julkista ilmoitusta, joka pyysi hänen joukkuetoverinsa He Ziä naimisiin hetkiä sen jälkeen, kun hänelle myönnettiin hänen hopeamitalinsa sunnuntain 3m ponnahdusliikkeessä.

Kai yllättynyt Hän astui alas taivutettuun polveen, kun hän astui pois mitalin palkintokorokkeesta ja puhui pitkään ennen kuin hän esitteli hänelle rengas.

Vaikka hän kertoi AFP: lle, että hän “ei odottanut häntä ehdottavan tänään”, hän sanoi kyllä.Pari on ollut vuodesta 2010.Team China (@XHSports) ROMANTIC # Rio2016. # CHN-sukeltaja Qin Kai ehdottaa joukkuetovereitaan He Zi 3m: n ponnahduslaulun jälkeen https://t.co/meVYf0QEal pic.twitter.com/AnP6KRHpIZAugust 15, 2016

Mutta jyrkässä kontrasti molempien Bosworth ja Enyan ilmoitukset, Qin kritisoitiin hänen altaan ehdotuksesta, jonka jotkut näkevät olevan yritys valita Hänen parrasvalo.

Valokuvia Qinin yllättävästä Hänet palkintokorokkeella olivat laajalti yhteiskunnallisen median media Enya pyysi Cerulloa menemään naimisiin, kun hän oli poistettu kilpailusta, ja Bosworth odottaa vasta sen jälkeen, kun hänen tilaisuutensa ehdottaa Dineley’lle.

Qin kysyi niin pian sen jälkeen, kun hän oli esittänyt hänen hopeamitalinsa, heikkenivät hänen urheilullinen saavutus, vaikka media raportoi siitä positiivisesti.SportsCenter (@SportsCenter) Kiinalainen sukeltaja Hän Zi voitti hopeaa, sitten oli toinen erikoinen hetki kaveri sukeltaja Qin Kai ehdotti hänelle.pic.twitter.com/KTebQFL35XAugust 15, 2016Gene Demby (@ GeeDee215) Oletteko puhuneet abt ol’dude kiinni hänen ladyfriend w / erittäin julkisen avioliiton ehdotuksen, kun hän mitali olympialaisissa? Älä tee sitä.August 16, 2016Ellie Groves (@EllieRuthGroves) Ei voi päästä aluksella tämän julkisen ehdotuksen palaverilla #Olympicsissa. Miehet vain anna tyttöystävänne olla valokeilassa ja nauttia voitosta.Korkeus 15, 2016Charlotte L. Riley (@lottelydia) Julkiset ehdotukset ovat tarpeeksi huonoja, mutta julkinen ehdotus, joka myös vähentää huomiota siitä, että hän on juuri voittanut hopeamitalin ?! Nope.August 15, 2016Tranquila.Tranquila. (@yeeshie_) Tbh on vain oikeudenmukaista, että tarkistat kumppanin kanssa, että he olisivat viileitä julkisella ehdotuksella.Heitä pakottamaan heihin on liikaa painostusta. Syyskuu 16, 2016

Samanaikaisesti Ison-Britannian Charlotte Dujardin, joka säilytti yksittäisen Grand Prix -leppis -mitalinsa Rion olympialaisissa keskiviikkona tiistaina, joutui epätavalliseen asemaan kun Dujardin myöhemmin vahvisti, että tämä ei ollut ehdotus, sillä pari on jo sitoutunut – vain kärsimättömyyden ilmaus.

Rate this post