Oakland Raidersin edistyminen piilossa Bet365 lippujen lumimyrkyn takana

Raiders voittaa Tampa Bay Buccaneers 30-24, kun Seth Roberts sai Derek Carrin passin, läpäisi kaksi maalintekoa ja ratsasti loppusijalle 1:45 ylitöitä jäljellä. Hänen koskettamisensa olisi pitänyt olla päivän otsikko, antaen kerran onnettomalle Oaklandille viidennen tien voittamisen ja tekemään heidät 6-2-vuotiaana oikeutetuilla kilpailijoilla voittaakseen AFC Westin. Sen sijaan Bet365 tarina on vähemmän kuin suuri voitto ja enemmän rangaistuksia.

Oakland teki 24 rangaistusta sunnuntaina, rikkoen vanhan NFL-ennätyksen 22. Ja kun uusi merkki ansaitsee tähdellä, (Oaklandilla oli kolme rangaistusta vähentynyt tai tasoitettu sunnuntaina), se oli edelleen huomattava itsemääräämisoikeuden tiimi, joka johtaa liigassa 104 rangaistusta (86). hyväksytty).Niiden 200 metrin rangaistukset olivat tosiasiallisesti enemmän kuin Tampa Bay -pelaaja Jameis Winston oli ohittanut (180).

Ei ole koskaan hyvää kiinnostusta liigassa, kun näyttää siltä, ​​että Bet365 kaikki puhuvat virkaamisesta. Raidersin ja heidän lippujensa paraatin lisäksi Panthersin pelinrakentaja Cam Newton ihmetteli, ovatko virkamiehet oikein puolustautuneet pelinrakentajia, Seattlen Richard Sherman räjäytti “puhelut tai sen puutteen” ja Washingtonin Josh Norman otti vastaan ​​linjajohtajan Brad Freemanin joukkueen pelin Lontoossa. “Angry at quarterback osumia kuin Cam Newton ja Alex Smith kärsivät Lue lisää

” Kuka on virallinen 88? “Norman sanoi lehdistötilaisuudessa, kun hänen tiiminsä sidottiin Cincinnati. “Minun täytyy tietää. Sinä olet syvältä. Laitoin vain sen. Pelaamme fyysisen pelin, he tietävät sen.Tulemme tänne, kansainvälinen peli, kaikki sammuu ikkunasta. Hänen täytyy olla huomaamatta. “Freeman ei tietenkään sallinut Bengalsin AJ Greenin saavan yhdeksän saalista 121 metriä, mikä epäilemättä johti Normanin raivoihin. Mutta Norman on jo turhautunut tänä vuonna virkamiehille, jotka ovat pitäneet häntä liiallisena juhlaa – jotain, joka on tulossa yleiseksi Bet 365 tapahtumaksi koko liigassa, mikä tekee miettimättä jos NFL haluaa faneja katsomaan pelejä. Viikonpalkka

“En voi vain hyväksyä” Oh, jätimme sen unohtuneen “tai” Pahoittelen tekemästä sitä “tai” En nähnyt sitä “, hän sanoi. “Se on hevonen paska. Tulee henkilöstä, joka on sakotettu aiemmin, joka tulee henkilöltä, joka kaikki odottaa paljon, olen edelleen menossa.Mutta silti, kun näet jatkuvasti osumia, kun näet jatkuvasti, että liput on otettu ylös ja lippuja ei heitetä ja katsella muita pelinrakentajia saadakseen sen pienemmille fyysisille osumille, se vie hauskaa minulle. Olen vain rehellinen siitä. ”

Kukaan ei suojellut Kansas Cityn puolustajaa Alex Smithia. Smith koputettiin maahan kahdesti sunnuntaina ja joutui tarkistamaan aivotärähdykset. Ensimmäistä kertaa hänet julistettiin kyseenalaiseksi ja palasi takaisin, jotta päänsä pääsi kimppuun turpeen Bet365 kaltaiseksi koripalloksi. Toinen heitti hänet peliin.

Liiga puhuu paljon pelaajien, etenkin pelinrakentajien, hoidosta.On aika suojella heitä.Video viikosta Big Lead (@thebiglead) Tuuletin Bills-pelissä Heittivät seksileluja kentälle, kun Patriots ajoi Touchdownille https://t.co/zHpduiButX pic.twitter.com/wz5nAga8D6October 30, 2016

Patriootit voittivat laskut 38-17 ja joku heitti (oletettavasti käyttämättömän) halkean esineen kentälle.

Voi ja New Englandin tiukka pää Rob Gronkowski asetti franchise Bet 365 ennätys touchdown catches kanssa, um, 69. Hyvä peli faneille puerile huumoria. Viikon statti

Ja he sanovat, että peli on tylsää nyt? Viikon Fantasy-pelaaja

Kukaan ei mainitse Oaklandin Derek Carria paljon, kun he puhuvat liigan huippupelipeleistä. Osa syystä johtuu siitä, että hän soittaa Raidersille.Hän soitti myös college-jalkapallonsa Fresnon osavaltiossa ja oli näin ollen näkymätön suurelle osalle maata ennen kuin hän saapui NFL: hen. Mutta Carr alkaa ryhtyä tälle keskustelulle. Sallittu, hän soitti sunnuntaina lähes viidellä neljäsosalla, mutta hänen tilastolinjansa on silmiinpistävää: 40-59 -merkillä 513 telakalla, jossa on neljä kosketuskuvaa. Kukaan muu ei edes päässyt lähelle tällä viikolla. Muualla liigassa

-Dallas -pelaaja Dak Prescott piti varhain kauden taikuutta inspiroivasti neljäs neljännesvuosihakemus 10 pistettä alaspäin johtaakseen Cowboyt ylitöksi. Sitten hän iski laajalle Bet 365 avoimeen Jason Wittenin peliin voittavan ottelun 29-23 voittoon Eagles.

-Broncos puolustava koordinaattori Wade Phillips oli litistetty Melvin Gordon Denverin 27-19 voiton San Diego, ja otettiin sairaalaan.Hän osoittautui hienosti samoin kuin hänen tiiminsä. Quarterback Trevor Siemian heitti 276 metriä ja Broncos leikkasi Chargersin Philip Riversin kolme kertaa.

-Texans-valmentaja Bill O’Brien huusi jälleen. Tällä kertaa se oli erikoisjoukkueen koordinaattorissa Larry Izzo, kun Houstonilla oli vain kymmenen miestä kenttään, ja hän joutui käyttämään aikakatkaisua. Silti Texans pystyivät vetämään 20-13 voiton Detroitista, joka pitää heidät ensimmäisellä sijalla AFC Southissa 5-3.

-Cleveland voitti ensimmäisen vuoden pelinsa todellisen mahdollisuuden , työntämällä jetsit ensimmäisellä puoliskolla ennen putoamista 31-28. Josh McCown heitti 341 metrin päähän tappionsa.

-Drew Brees heitti 265 metriä ja maalasi 25-20 voiton Seattlessa.Seahawks-rikos jatkoi taisteluaan puolustuskannattujen pyhien jäljiltä hallussamme 36:12 – 23:48.

Rate this post