New York Jets allekirjoittavat Australian duon Jarryd Haynen toiveet osua

New York Jets ovat perustaneet kaikki Australian kaksintaistelupallot työhönsä.Päivää sen jälkeen kun Super Bowl -mestari Denver Broncos otti vastaan ​​Melbourne-puolustava linjansa Adam Gotsis NFL-luonnoksessa, Jets valitsi 196cm pitkä Mornington Peninsula punterin Lachlan Edwards.

Ei ole edes Edwardsin, Jetsillä, joilla on historia rekrytoida Australian punters, allekirjoittanut Melbournen arvostettu Tom Hackett vapaa agentti vain muutaman minuutin kuluttua luonnoksen päättyi.Super Bowl mestari Denver Broncos luonnos jättiläinen Australian Lue lisää

Edwards ja Hackett menee head-to- pää Jetsin off-season ja luultavasti muutaman esikauden pelit ennen kuin yksi voittaja on nimetty ja toinen leikataan aattona alkua runkosarjan avaaja syyskuussa.

“Se oli hämmästyttävä saada soittaa “, Edwards kertoi toimittajille ehdotuspyynnön lauantaina. “Olen erittäin iloinen voidessani olla Jetsin kanssa.”

Jetsillä oli entinen AFL-tähti Ben Graham vuosina 2005-2008, ja myös Tom Hornsey ja Alex Dunnachie. on myös historia, jossa australialaiset menevät pään päähän yhdestä NBA: n pistelupaikasta Jordan Berryn kanssa viime vuoden taistelun voittajana vakiintuneen Brad Wingin kanssa Pittsburgh Steelersissa.Wing menestyi menestymään New York Giantsissa. Hackett on vain 180 cm pitkä ja on jäähtynyt persoonallisuus, mutta hänen neljän vuoden tappavan täsmällisen puntinsa Utah-yliopistossa hän ansaitsi takaisin Hackett nimettiin myös Pac-12 -konferenssijoukkueelle viimeisten 100 vuoden aikana, mukaan lukien John Elway quarterback ja OJ Simpson ja Marcus Allen kuin juokseva selkä.

Oli hämmästyttävää, että Hackett oli pilkannut luonnoksen aikana, kun Edwards ja kaksi amerikkalaista punteria valittiin.Edwards sai nimensä itselleen suurille numeroille pienessä kokouksessa Texasissa, Sam Houston State Universityissä.

Muut australialaiset, jotka jättivät olla laaditut, mutta etsivät vapaita agentteja koskevia sopimuksia ovat punters Alex Sale (Wake Forest ) ja Jamie Keehn (Louisiana State), kicker Brad Craddock (Maryland) ja loukkaava Lineman Blake Muir (Baylor).

NRL muuntaa Jarryd Haynen kertoimet pelaaminen juoksemaan San Francisco 49ers tällä kaudella sai vähän kun Taylor on 22-vuotias Pro Bowlin poika, joka juoksi Fred Tayloria vastaan. 49-bändeillä on Hayne, Taylor, Carlos Hyde, Shaun Draughn, DuJuan Harris, Mike Davis ja Kendall Gaskins.

Rate this post