Monkey-liike auttaa romaneja ja Diego Perottia voittamaan Sampdorian laajentamaan

Romalaiset, kuten useimmat muut johtavat eurooppalaiset jalkapalloseurat, pyrkivät laajentamaan tavoitteensa Aasiaan ja hyödyntämään mahdollisia tuoreita tulovirtoja. Mutta ehkä klubin johtajat saattavat myös tuntea hieman ylimääräistä lämpöä Kiinaa juuri tällä hetkellä. Se oli loppujen lopuksi kyseisestä maasta – Hebei Chine Fortune – oleva klubi, joka äskettäin täytti rahavaransa 18 miljoonalla eurolla ja sai Gervinhon vastineeksi.

Kaikki eivät halunneet sanoa hyvästit norsunluurannikolle. Hän aloitti hyvin tämän kampanjan, hänen kuuden liigan tavoitteet tekivät hänet klubin yhteiseksi toisen maalintekijän rinnalle Mohamed Salah. Mutta hinta oli oikeudenmukainen pelaajalle, joka maksoi alle puolet summasta kolme vuotta aikaisemmin ja joka oli löytänyt verkon vain kahdesti viime kaudella.

Lisää kyseisiin rahastoihin oli parlayed kolme uutta signings.

Heidän vaikutuksensa oli välitön. Heidän vaikutuksensa olivat välittömästi. Heidän vaikutuksensa olivat välittömästi. Zukanovic perusti El Shaarawyn yhteisestä debyyttisyydestään, joka palautti romanien etuaan, josta tuli Frosinonen 3-1-voitto. Giallorossi oli voittanut vain yhden edellisestä yhdeksästä ottelustaan, mutta teki kaksi peräkkäin, kun El Shaarawy löi jälleen 2-0 voitolla Sassuoloon kolme päivää myöhemmin. Tällä kertaa se oli Perotti, joka teki ensimmäisen näyttönsä, joka tarjosi apua.

Joukkue, joka näytti olevan ajautumassa kiistattomasti Mestarien liigan paikkoihin, yhtäkkiä löysi itsensä takaisin sekoitusmaailmaan. Inter ja Fiorentina tärisivät vain kolmella voitolla niiden viimeisten viiden ottelukierroksen aikana.Siihen aikaan, kun romanit alkoivat sunnuntaina, kukin oli laskenut vielä pisteitä vedonlyönteihin Veronan ja Bolognan kanssa. Napolissa ja Juventuksessa molemmat voittavat rakentamassa Serie A -tapahtumaan Torinossa Lue lisää

Rooman omat vastustajat olivat Sampdoria puolelta jotain lähellä vapaapuhtautta. Rouva oli alkanut asettua ennen kuin Vincenzo Montella nimitettiin johtajaksi, mutta kaksi ja puoli kuukautta myöhemmin hän ei ole edistynyt kovin pitkälle taaksepäin. Hänen ensimmäiset 11 liigapeliä olivat saaneet kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä sekä seitsemän tappioita. Mitä kateutta hän olisi voinut tuntea olleensa kiinni hänen vanhan ystävänsä Luciano Spalletin kanssa.Montella soitti ensimmäistä kertaa Empolin romanien johtajan kanssa 90-luvun puolivälissä ennen kuin hänet harjoitti häntä samassa klubissa ja sitten jatkoi samaa suhdetta pääkaupungissa puoli vuosikymmenellä myöhemmin.

Pikku lentokone menisi että hänellä oli lyhyt johtoasema hänen kanssaan Giallorossiin, ja takaisin tämän kauden alkupuolelle liittyi useaan otteeseen palaamalla työhön. Ehkä se saattaisi joskus tapahtua, olisiko se jo Fiorentinan kanssa tekemässään sopimuksessa, johon hän vielä muodollisesti oli sitoutunut huolimatta Paulo Sousan korvaamisesta.

Sen sijaan romanit jatkoivat Rudi Garcían kanssa kun taas pidempään, ja Montella löysi talon Sampissa – toinen joukkue, jolla oli Mestarien liigan tavoitteita.Nämä, kuten niin monet muut asiat, joita omistaja Massimo Ferrero, olivat aina hieman vaikea ottaa vakavasti. Mutta heistä tuli paljon enemmän, kun klubi myi loppuottelussaan Éderin ja Vasco Reginin tammikuun siirtoikkunassa.

Fabio Quagliarella, Andrea Ranocchia ja Dodo saapuivat heidän sijaan, mutta toisin kuin romanien älykkäät lisäykset, he eivät lähteneet kirkkaaseen alkuun. Itse asiassa Ranocchia oli todella epätoivoinen – lahjoitus tavoitteen Bolognaon, kun hän heitti pois hallussapidon hänen debyyttinsä ja sitten toisen Torinon kanssa, kun hän kaatui yrittämättömyydestä seuraavassa ottelussa.

tuntuu hyvältä Sampdorian mahdollisuuksista Stadio Olimpicossa sunnuntaina – edes ennen kuin Alessandro Florenzi lähti kotiin Rooman ensimmäisen maalin puoliväliin.El Shaarawy ampui laatikon ulkopuolelle, ja oli karkea poikkeama Mattia Cassani -tilasta ja loi pallon keskelle, missä Florenzi oli valmis ja odottanut.

Toinen tavoite tuli pian tauon jälkeen, El Shaarawy räpyttelee taaksepäin taaksepäin oikean olkansa yli D: n reunalla, ja Perotti lähetti sen Emiliano Vivianon kauniin volleyen. Kolmannella kerralla yhtä monessa pelissä kaksi romanien tammikuun allekirjoituksia oli yhdistetty tavoitteeseen.

Tämä tuntui erityisen sopivalta, kun otetaan huomioon romanien sitoutuminen juhlistamaan kiinalaista uutta vuotta. Perottin isä, Hugo, oli itse jalkapalloilija ja lempinimeltään El Mono – Apina – hänen aikansa ollessaan laitaan Boca Juniorsin kanssa. Diego kutsui joskus samanlaisen lempinimen uransa alkuvaiheessa.Jos hän jatkaa näin seuraavien 12 kuukauden aikana, fanit saattavat joutua elvyttämään sen. Romanit eivät kyenneet sulkemaan voittoa niin mukavasti kuin he olisivat halunneet. Sampdoria veti maalinsä 57. minuutilla, Fernando laukaisi voimakkaasti pois Miralem Pjanicilta verkon alareunaan. Jos isännät olisivat valitettavasti tuossa tilanteessa, niin he olivat hyvin onnekkaita nähdessään Cassanin lähilentopallon putoavan alas ja ulos kisan alapuolelta kolmannen puoliskon jälkipuoliskolla.

Mutta peli päättyi 2-1, pudottaen romanien voittoajon kolmeen peliin ja siirtäneet heidät kahteen kolmanteen paikkaan.Jos Perotti, El Shaarawy ja Zukanovic pystyvät pitämään kiinni toistaiseksi nähtävästä apina -liiketoiminnasta, voisivat olla vieläkin enemmän onnea ja onnellisuutta. Pistepisteet Facebook Twitter Pinterest Juventusin Juan Cuadrado juhlii Frosinonesta. Valokuva: Max Rossi / Reuters