Miksi syöttäjät eivät käytä kypärää huolimatta Shoemakerin 105mph linerista päähän

Se on painajainen skenaario kannut: kuplainen linja ajaa pois bat of big leaguer, jolloin ei ole aikaa hurlers siirtää päänsä tai swing käsine ylös puolustukseen. Matt Shoemaker on leikkaus lopettaa verenvuotoa aivoja linjan jälkeen -tapahtuman osuma Lue lisää

Se ei tapahdu usein, mutta kun se tekee, se houkuttelee videota ja tekee siitä miettimisen, miksi vain 60 jalkaa ja kuusi tuumaa tilaa välillä taikina ja syöttäjä, miksi vain yksi näistä pelaajista käyttää kypärää.Kun katsot, että Statcast ilmoittaa nyt kolminkertaisesta nopeudesta, pallo kuohuu pipasta, se tekee sinusta vieläkin enemmän.

Meillä ei ole Clevelandin Herb-pisteen elokuvaa, jota Yankee taikina Gil McDougaldin vuonna 1957, mutta olemme nähneet tarpeeksi Alex Cobbia, Brandon McCarthyä ja viidestä, jotka joutuivat vuoden 2015 kaudella saamaan käsityksen siitä, kuinka hirveä skenaario on.Nyt olemme nähneet viimeisimmän syöttäjän uhraavan linja-aseman, Matt Shoemakerin, joka sattui sunnuntaina Kyle Seager-lasersäteen avulla hämmästyttävään 105mph: iin, murtaen hänen kalloansa ja pakottamalla hätäleikkauksen subduraalilääkkeen hematoomaan.

Kuitenkin, kun pidät baseball-malliston hitaasti liikkuvaa historiaa, ei ole yllättävää, että huolimatta uhkista, joita kannut kohtaavat päivittäin, juuri nollaan kannustajat käyttävät viimeisintä tarjontaa Boombangista, kalifornialaisesta yhteisyrityksestä MLB: n ja Players Associationin kanssa. Kaksikymmentä kannusta tarjottiin mahdollisuus kokeilla hiilikuitukorkkeja keväällä, joista kukaan ei halunnut käyttää niitä tavallisen kauden aikana.Collin McHughilla on Astros-syöttäjä, jota ei ole testannut tai hyväksynyt MLB: llä tai yhdistyksellä. Se ei suojaa korvia.

Vuonna 1920 indikaattorit lykkäsivät Ray Chapmania kuoleman jälkeen päätä pallo Yankeesin syöttäjästä Carl Mays. Major League Baseball kieltää spitballin ja tilasi likaiset pallot korvattaakseen heidät epäröimättä, mutta ensimmäiset muoviset lisäosat eivät saapuneet vasta 1950-luvulle asti ja kypärät eivät olleet edes pakollisia vuoteen 1971 saakka.

Yhden korvan peittävän läppä ei ollut standardi vasta 12 vuotta myöhemmin, eikä vasta vuoteen 2013 mennessä meillä ollut jopa kypärää, joka kykeni kestämään nopeuden 100mph.Giancarlo Stanton oli ensimmäisten joukossa sellainen kypärä, joka kykeni estämään kasvot kiinni Mike Fiersin vuonna 2014 lyöneen, mutta räätälöity raketti ei ole saanut kiinni. Sixty-odd years after kypärät esiteltiin leikkimiehille, lisäämällä jo olemassa oleviin on helpompi muutos.Pihdit ovat pohjimmiltaan lähteneet kentällä nollaa – he harvoin harjoittivat vain pehmeitä korkkeja päänsä päällä. Vaikka ensimmäiset ja kolmannet perusvarustamot pysyisivät sivurajojen päähän pään suojaamisessa, vaikka korsit on vahvistettu mesh-aidat suojaamaan heitä linja-asemilta, vaikka joukkueet alkavat asentaa kattavampaa verkkoa suojaamaan fanit linnakkeilta ja palloilta seisooihin, siellä on syöttäjä, joka seisoo sooloa mäessä, istuva ankka, joka vapauttaa voiman, joka voi palaa hänelle vielä nopeammin kuin hän pystyy toimittamaan.

Pitchers ei tee muutosta omin päin, koska kannut ovat yhden kappaleen mielessä – se ei ole heidän päästään, eivät ole heidän kasvonsa, kaikki on heidän käsivartensa.Tom Seaver teki vaimonsa nukkumaan sängyn vasemmalla puolella, joten jos hän liikkui, hän olisi lyönyt vasenta kättä, ei oikeaa, joka voitti kolme Cy Young -palkintoa. He ovat huolissaan Tommy Johnin leikkauksesta ja olkapäästä. Linja-asema kasvoille? Heidän ratkaisevan toimettomuutensa vuoksi he ovat osoittaneet, että he ovat valmiita ottamaan mahdollisuutensa pikemminkin kuin lisäämään laitteita, jotka muuttavat rutiinia ja vaativat säätöä.Pirates-näkymät (@pirateprospects) Kuinka monta pörröstöä kuluu outoa näköistä kypärää ylimääräiseen turvallisuuteen? – https://t.co/roomjdGcvZ #Pirates pic.twitter.com/O1EUaMR3B4February 21, 2016

Reliever Mark Melancon, sitten Pittsburgh Pirates ja nyt Washington Nationals, kokeillut korkit takaisin kevään koulutuksessa.

“Se näyttää hauskalta”, Melancon kertoi helmikuussa Pittsburgh Tribune-Reviewille. “Aivan kuin ulkonäön takia, se saattaa olla jotain, jota käytän kauden aikana. Niin matala kuin se tuntuu, enkä todellakaan ole se kaveri…En tiedä. En vain ole vielä siellä. Anna minulle vähän aikaa, ja ehkä tulen sinne. “

Melancon ei koskaan tullut sinne, ja joko teki mitään muuta syöttäjää McHughin lisäksi vuonna 2016.

NFL: ssä on ei aivotärähdystä kypärää.Krikettissä ei ole 100%: n tehokasta suojausta, kuten valitettavasti näimme, kun australialainen lyöntipari Phillip Hughes tapettiin surullisesti, kun hänet lyö palloa juuri korvan alapuolella. Urheilu ei koskaan ole 100% turvallinen eikä kaikkia riskejä koskaan eliminoida.

Jos pelaat blackjackia, jos jälleenmyyjällä on kasvokortti ja sinulla on 16, että koska kertoimet ovat hyvin vastaan ​​sinua, sinun on annettava itsellesi parhaat mahdollisuudet voittaa. Kypärään pukeutunut syöttäjä antaa heille parhaan mahdollisuuden pelastaa heidät hirviötaistelusta, joka voi tapahtua milloin tahansa. Ja koska näyttää siltä, ​​että syöttäjät eivät koskaan vapaaehtoisesti käytä niitä massoittain, Major League Baseball ja Pelaajien liiton on nyt tehtävä päätös pelastaa heidät itsestään.Viikon video

Pudotus päältä pois on sekä baseball-ilme ja jotain, jota katselimme Luonnossa. Tällä viikolla se todella tapahtui Metsin Jose Reynesin ansiosta, vaikkakin vähemmän dramaattisella tavalla: Facebook Twitter Pinterest Jose Reyes tekee parhaansa Roy Hobbsin jäljentämisestä. Viikonpalkka

Neljäs pelivuoro, minä oli edelleen hyppäämässä neljännen pelivuorossa…

Se on Arizonan “ässä” Zack Greinke, joka kertoi totuudesta maanantaina sen jälkeen, kun hänen vanha joukkue oli joutunut vanhoihin stomping-alueisiinsa ensimmäistä kertaa lähtemisestä LA: .

Sitten Adrian Gonzalez meni syvälle, ja sitten Joc Pederson, Corey Seager, Justin Turner ja Yasmani Grandal lähtivät pihalle viidennellä pelivuorolla.Greinke, kärsii hänen suuren liigan elämästään pahimmalla kaudella, osoitti, että hän pitää lämpimänä tunteitaan vanhan klubinsa puolesta, mikä mahdollistaa uran pahimman viiden kotisarjan, kun Dodgers kilpailevat pelipaikalle. Kuka on lähempänä voittoa: Donald Trump tai Cubs ?

Tähän mennessä me kaikki tiedämme, että Cubs ovat niitä, joiden mielestä he olivat, mikä on hallitseva baseball franchise matkalla yli 100 voittoon ensimmäistä kertaa, koska he menettivät World Seriesin vuonna 1935. Teoriassa , Chicago saattaisi NL: n keskuspankin kääriytyä ensi viikon alussa ja jättää meille syyskuun hyvää kappaletta saadakseen esiin monia hypoteettisia skenaarioita siitä, kuinka heidän nimensä toivoo puhaltavan Windy Cityn 108. peräkkäisenä kautena.

Puutarhaan ei ole avainta syyskautta, mutta työpäivä merkitsee Sprintin alkua Valkoiselle talolle.Trump, kiireinen kiertokäynti, kun se muokkaisi loukkaavia eleitä ja kiistanalaisia ​​huomautuksia ennen keskustelua, on ollut melko hiljainen tällä viikolla. David Ortiz kuitenkin vietteli aikaa eläkkeelle tutustumalla Trumpin kanssa Latino-yhteisöön.

“Latinalaiset täällä Yhdysvalloissa ovat maan talouden sytytystulppa”, sanoi Ortiz. “Joka vastustaa, se menettää. Eikä vain latinalaisia, vaan maahanmuuttajia. Puhun ihmisistä, jotka tulevat Afrikasta, Aasiasta ja muista paikoista. Kaikki nämä ihmiset tulevat tänne yhdellä päämäärällä, ymmärtämään amerikkalaisen unelman, ja sinun on sisällytettävä ne ryhmäänmme. “

Big Papin polttaminen ei auta sinua voittamaan mitään, joten Cubbies saa tällä viikolla.Miten Goose Gossage pudotti Goose Gossagen tällä viikolla? Goose Gossage sai tällä viikolla enemmän kuin hiljainen kanadalaisen maatalousyhteisön: Hunter Brothers Farm New Brunswickissa esitteli maissimatriisin, joka kuolisi aivan saman Jose Bautista ALDS-lepakuvio, joka ainakin osittain innoitti Goose’s kevät aika rant. Seuraava Hunter Brothersin luominen? Maissimatriisi, joka kuvaa geeky-kynän kaula-baseball -johtajia tietojen arvioinnista. CHSJ News (@chsjnews) ICYMI: Hunter Brothers Farm juhli @BlueJays 40th Season maissimarkkinoilla: https://t.co/xeTTtWu1du #NB.pic.twitter.com/X7Hx1rf1I3September 1, 2016Uusi ajatuksia järjestyksessä

1) Baseballin hämmästyttävän outo järjestelmä, joka on syyskuun 1. päivän roster-laajennus, palasi jälleen kerran, jotta joukkueet voisivat testata aseman näkymiä ja tuoda vahvistuksia tärkeimpien kauden aika. Miksi baseball-joukot yhtäkkiä pelaavat erilaisilla henkilöstösääntöillä – roster voi turvota mistä tahansa välillä 26 – 40 pelaajaa – kuin ensimmäisten viiden kuukauden ajanjaksot, on edelleen mysteeri, joka nostaa esiin NBA-säännön, joka sallii joukkue siirtää pallon puoliksi oikeudenkäynnin jälkeen kahden minuutin tai vähemmän pelin aikana.

Jos tällainen järjestelmä on pakollinen, miksi emme sallittele laajennettuja luetteloita huhtikuussa, kun joukkueet arvioivat edelleen niiden luetteloita, kuten entinen johtaja Bobby Valentine on aiemmin ehdottanut.Pituusrajoitusten aikakaudella, joka mahdollistaisi myös mahdollisuuden mennä kuuden miehen kierrosta kuukaudessa. Kyllä, voitot huhtikuussa ovat samat kuin syyskuussa, mutta se on kauheaa muuttaa liikennemuotojen aikana.

2) Baseball-fanit Los Angelesin ulkopuolella ja ympäri maailmaa ovat olleet juhlaa Dodgersin kattavuus, jos vain nautit Vin Scullyn kuuluisasta äänestä viimeisen lähetyskauden aikana. Jotkut LA-fanit ovat jääneet Scullyn viime kauden aikana kauden kestäneestä taistelusta SportsNet LA: n, Dodgersin televisioverkon ja Time Warner Cable: n välillä, jotka eivät ole ottaneet kanavaa vuodesta 2014 sopimusoikeuden vuoksi.Nyt on olemassa rauha ajallaan, kuten: Charter Communications, joka on toiminut Time Warner Cable -yhtiötä sulautumisen jälkeen, ilmoitti perjantaina, että se lähettää kauden viimeiset kuusi peliä KTLA: lla, ilma-aluskanavalle jotta kaikki alueella voi kuulla Scullyn ennen kuin hän kutsuu sitä irti.

3) Samaan aikaan nämä tavalliset kauden pelit eivät välttämättä ole Vinin viimeisiä puheluita, jos LA tekee pudotuspeleissä ja Scully valitsee radiota kauden jälkeisenä aikana. Dodgers, joka on jo vahva asema NL-länsimaissa, saa lisäyksen oppimisen jälkeen, kun Clayton Kershaw palaa perjantaihin mäkeä vastaan ​​Marlinsia vastaan ​​kuntoutustarpeen jälkeen. LA: n ässä lähetti 1,79 euraa ja 145 lyöntiä 121 peräosassa vuoden 2016 alkupuoliskolla ja hieman hämmästyttävänä, että vahingon kärsinyt Dodgers selviytyi ilman häntä.Kershaw, joka on ollut kestävimpien baseball-aseiden joukossa, on takuulla:

“En koskaan loukkaudu uudestaan”, sanoi sunnuntaina kolmen vuoden National League Cy Young -palkinnon voittaja. “Se on kauheaa.”

4) Pittsburghin merirosvot nopeasti kiertävät pois pudotuspelaamisesta. Heidän tappionsa tiistaina St Louisin jälkeen voitti yhden yhdeksännen pelivuoren alijäämän kolmen nopean tulipaloajan. Huolimatta tällaisesta turhauttavasta venytyksestä Buccot nähdtiin tanssina korsussa tällä viikolla.Clint Hurdle joko tarvitsee levittää pelin jälkeistä levitystä tai saada Goose Gossagea antamaan Buccosille toisen kirjoittamattoman säännön: dancing in korsu on dendy, kunhan voitat.

5) Miami Marlins on toinen joukkue, joka liukuu villin kortin kilpailusta. Giancarlo Stanton, joka on kärsinyt vahinkoa elokuun alusta lähtien, palasi aikataulussa tiistaina, mutta on todennäköisesti liian myöhäistä. Tämä johtuu siitä, että elokuun kipu tuli myös yllättävän 11 ​​peräkkäisen tappion muodossa. Toistaiseksi syyskuussa he ovat menettäneet vain kaksi, yhden käynnin pelejä. Jotkut näistä menetyksistä tulivat Padres, White Sox, Reds ja Phillies, millaisia ​​joukkueet kilpailijat juhlivat aikana koira päivän kesää.Kun Mets kamppailee, Miami olisi voinut erottaa itsensä NL-itäisiltä kilpailijoiltaan ja keskittyä kardinaaleihin. Sen sijaan nämä kalaa paistetaan ja heidän fanit heijastavat vammoja ja määräaikoja koskevia sopimuksia sellaisille pelaajille kuten Fernando Rodney ja Andrew Cashner, jotka menivät pieleen eikä pudotuspeleissä.

6) Se on eri tarina Detroit, jossa Tigers ovat paksuista kovaa AL-playoff-kilpailusta. He ovat voittaneet 11 edellisestä 16 ottelustaan, kun Justin Upton sizzles: ylhäältäjää, joka on julkaissut OPS: n yli 1.110 viimeisen kahden viikon aikana, on vaikea aloittaa kausi, kun hän on tullut avainpalaksi syvälle otteluun Miguel Cabrera, Ian Kinsler, JD ja Victor Martinez.Detroit repimäsi Royalsin, White Soxin ja Twinsin taistelussa Oriolesin, Red Soxin, Blue Jaysin, Astrosin ja Yankeesin taistelussa. Samaan aikaan pommitushenkilökunta on hyppäsi 13: sta sekunniksi AL-tiimin ERA: ssa, koska All-Star-tauosta Detroit päätyy venytysjulkaisuun tietäen, että heillä on vielä seitsemän peliä AL-keskustaan ​​johtavien intiaanien kanssa.

7) Metsillä ei ehkä ole syöttäjiä Matt Harvey, Steven Matz ja toistaiseksi Jacob deGrom mutta heillä on Seth Lugo. Mets fanit, jotka ihmettelivät kuka syöttäjä yllään keväällä koulutus numero oli vain muutama kuukausi sitten takaisin lasku hurler kuin yksi syy niiden äkillinen kääntyminen onni.Tarkemmin sanottuna on Lugon käyräpallo, jolla on Mets-faneja, mutta he eivät ole yksin. Hänen koukuksensa on sellaisten ihmisten kulta, jotka kyseenalaistuvat miettimään, mikä spin-nopeus on, ja Lugoilla on korkeimmat rpm kaikki baseball-pelit, koska MLB.com esitteli statcastin . # Statcast (@statcast) Mikä on #Statcast-aikakauden korkeimman spin-käyrämuoto? @seth_lugo osoittaa. https://t.co/pRKaD34Fsl pic.twitter.com/EjlbYpIECVAugust 31, 2016

Lugo oli 34. kierroskierros vuonna 2011, mutta huolimatta Triple-Las Vegasissa yli 70 inningilla kausi, hän on ylpeä suurella liigatasolla lähettämällä alin 1,00 WHIP: n ja 2,38: n ERA: n yli 40 sisämaahan Queensissä. 8) Ovatko jigat yrittävät lyijyttää meidät kaikki väärennetyn turvallisuuden tunteen?San Franciscossa, joka on voittanut kolme maalia kuudessa vuodessa, kaikki jopa vuosia, ovat vaarassa pudota pois pudotuspeleistä huolimatta siitä, että 16 on jaollinen kahdella. Giants näyttivät menevänsä ja piiloutuivat ennen All-Star-tauon nauttimista 6.5-ottelussa Dodgerin 10. heinäkuuta. Siitä lähtien he ovat menneet 17-31 aikana kauden, jossa heidän bullpen on räjähtänyt noin 23 peliä. Voivatko he kääntää sen ympäri? No, harkitse tätä: 2014 Giants, jotka ottivat Kansas Cityssä seitsemässä peleissä tukivat myös pudotuspeleissä muutamia kuumia kuukausia pudotuspeleihin pääsemiseksi. Se joukkue meni vain 45-51 8. kesäkuuta alkaen, teki villin kortin 88 voitolla, luovutti pallon Madison Baumgarnerille ja hyvin, loput on historiaa.Joten kyllä, olisimme kaikki hullu laskea Giants nyt, mutta ne täytyy alkaa kääntää se nyt, ja Dodgers, Mets ja Cardinals voittaa lähes joka päivä.

9) Ja lopuksi, Minnesotan Brian Dozier on urarullalla, joka rikkoo kolme kotisarjaa maanantaina Royalsia vastaan: Facebook Twitter Pinterest Brian Dozierin osuma kestää maanantaina 36, ​​37 ja 38 maanantaina.

Sitten tiistaina hän osui toiseen KC: hen – hänen seitsemänneksi viidessä pelissä – joka on hyvin paljon. Dozier on nyt 39-vuotias, jäljessä Baltimore’n Mark Trumboa kahdella kaudella, jolloin hän ylitti uransa 11 hurmalla.Organisatorisesta näkökulmasta katsottuna on mahtavaa ajatella, että jos ja kun Dozier osuu 40. kotiinsa, hän on ainoa Harmon Killebrew’n nimettömän franchisen 116-vuotisen historian historia.

Rate this post