Mikään uutta Unitedlle. Otin ne pois Mestarien liigasta kahdesti, sanoo Mourinho

“Emme pelannut pahasti”, päävalmentaja yllättynyt, vaikka muut sopivat päinvastoin.

“Se on vain jalkapalloa, älä tee draamaa. Menettimme, mutta huomenna on seuraava päivä ja seuraava ottelu lauantaina. Meidän on valmistauduttava hänelle “, jatkoi José Mourinho.

Sama Mourinho, joka heti pääsi faneille ja asiantuntijoille heti pelin jälkeen.

Mikä se oli asetelman takana?

Kuinka he haluavat pelata?

Onko tämä Manchester United?

Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, joita monet pyytävät. Ei kaukana tiistaista ottelusta.

Yhdistyneille heillä on täysi paketti, epärealistinen hyökkäävä voima Rashfordin, Martialin, Lingardin, Matyn, Pogbyn, Sánchezin ja muiden muodossa.Silti he menivät kotipeleihin, joita he tarvitsivat voittaa, esimerkiksi Matičin ja Fellainin kanssa varalla. Joten pelaajat, jotka muodostavat yli tuhoaa. Koti

Ja sekään ei perustunut myös Sevilla vastustaja overplayed välimaastossa.

“Jos todella haluat olla kilpailukykyinen, he tarvitsevat minua niin kolme neljä reaalimaailman pelaajat. Kunnioittavasti, Fellaini ei ole yksi niistä…”, hän arvioi nykytilannetta tutkimuksessa brittiläisen televisiokanava BT Sport Steven Gerrard, entinen Liverpoolin keskikenttäpelaaja kilpailukykyinen.

“En usko, että soitimme huonosti. Yritin kokeilla pelaajia. Meillä oli hyvä aloitus otteluun, se oli myönteistä “, sanoi Mourinho.

“Oli selvää, että tämä olisi ensimmäinen tavoite.Meillä oli mahdollisuudet, emme valitettavasti ei kääntynyt taas Sevilla valmentaja Montella teki hyvä liikkua, kun peli lähetetään Ben Yedder. Kun he antoivat avauspäämäärän, kaikki muuttui, “Valmentaja pahoitteli. Etusivu

On kuitenkin vailla, kuinka paljon suurempi, erityisesti taloudelliset resurssit ja mahdollisuus Manchester United verrattuna Sevillassa. Vielä kentällä, jopa kolme viikkoa sitten Espanjassa tai Englannissa tiistaina ei kuitenkaan toteutunut.

“Toisaalta, se ei ole mitään uutta tähän klubiin. Istuin Tuolin kahdesti “sanoi Mourinho lehdistötilaisuudessa”, kuten valmentaja Porta Koputin United, Real me ei lueta mukaan. ”

Kuten valmentaja Manchester Mestarien liigan, mutta epäonnistui.Ja kaivaminen omaan klubiinsa, fanit Unitedin luultavasti ei ole liian onnellinen…

Rate this post