Manchester United etsii edelleen sujuvaa huolimatta voitosta San Josea vastaan

Manchester Unitedin tämän lämpimän Kalifornian-iltana tehtävän tehtävän oli tavoittaa pelihallinto, jota he tarvitsevat tulostamaan Valioliigan aloituspäivä vastaan ​​Tottenham Hotspur, joka oli alkanut perjantaina 1-0 voitolla Club America Seattlessa. San Josén maanjäristyksiä varten Louis van Gaal lähetti saman XI: n, joka alkoi sitten identtisessä 4-2-3-1-muodossa huolimatta suunnitelmasta käyttää 4-3-3 tuoretta kampanjaa.

Edessä katsomassa Sir Alex Ferguson, United kontrolloi avausta Major League Soccer-asusta vastaan, joka oli menettänyt 5-2 muutama päivä sitten Steven Gerrardin Los Angeles Galaxy -tapahtumaan Californian Clasico-kilpailussa.

Memphis Depay tuotti ensimmäisen kirkkaan hetken, kun 21-vuotias otti pallon ja heitti kotipuolustuksen voimalla.David Binghamin lyönti oli niin kovaa, että maalivahti kaatui, vaikka Wayne Rooney ei voinut maksaa hänelle seurantaa. Kahdella näistä oli Van Gaalin miehiä eteenpäin ennen puoliaikaa. Ensimmäisessä Ashley Young siirtyi Juan Mataan, joka leijui alueen vasemmalle puolelle. No8 osui ristipöytiin kohti Depayä, mutta Hollannin ei onnistunut päästämään siitä huolimatta hänen parhaista ponnisteluistaan ​​Mata väitti avauspuheen, kun pallo lähti Binghamin verkon takaosaan.

Tämä Oli puolen tunnin kuluttua ja muutaman minuutin kuluttua United oli kaksinkertaistanut edunsa. Tällä kertaa ei ollut epäilystä siitä, että Depay oli tämän jälkeinen. Jean Baptist Pierazzi epäonnistui ja Bingham-pelaaja ohitti hänet.Depay tönähti ja läpäisi viileän päällysteen ohi No1. Kaksi-nolla kävijöille.

United ratsasti niin mitä seuraavaksi tapahtui ovat raivostaneet Van Gaalia. Kun Shea Salinas lähestyi Sam Johnstone’n tavoitea, hän haamasi ohi Morgan Schneiderlinin ohi ja läheltä lähdön keskikenttäpelaaja löysi Fatai Alashe’n, joka voitti Unitedin maalivahdin läheltä.Manchester United voitti Club America kausi-ottelun jälkeen Lue lisää

Kyse oli avautumispaikasta, mutta Luke Shaw teki yhden häikäisevän ajamisen maanjäristyksissä ennen kuin erotuomari Juan Guzman räjäytti tauon. Kun joukkueet vaeltelivat Santa Cruz -vuoren panoraamakuvan takia, päällikkö on ehkä valmistanut muutamia ankkoja sanoja Schneiderlinille. Riippumatta siitä, onko tämä XI ollut edistynyt tämän kaiken tärkeän rytmin etsinnässä.Seattlessa oli vain yksi tavoite kuin Seattlessa ainoa selkeä ja ilmeinen parannus. Van Gaal lähetti samanlaisen toisen puoliskon kentän, joka otti Amerikan viikonloppuna. Suuri häviäjä täällä oli Marouane Fellaini. Van Gaal on sanonut Belgian kolmen ottelun keskeyttämisen, että hän haluaa tarkastella muita pelaajia ennen uuden kauden. Niinpä Fellaini väheni jälleen katsomassa, kun United aloitti kiertueen neljännen puoliskon. Tällä kertaa he hyökkäsivät Avaya-stadionin avoimeen päähän, jota palkitaan ulkoreunalla, jonka uskotaan olevan maailman pisin.

Kauhea vapaapotku Andreas Pereira tarjosi ehdottanut, että Brasilia oli juonut siellä. Nuori koetti älykkään sivusuunnan, mutta löysi vain Mathieu Coutadeurin.Tästä lähtien yhdysvaltalaisia ​​hehkuivat hellään kun maanjäristykset ajoivat alas, mutta uhka alkoi hellittää ja Pereira pakeni vakavalta hämmennykseltä.

Lunastus oli kuitenkin pian hänen. Oikealta Jesse Lingard pyyhkäisi toimituksen ja Pereira nappasi ylätunnisteen kotiin ja oli 3-1 United. Huolimatta selvästi näkyvistä tyhjistä paikoista läsnäolo oli 18 000 kapasiteettia. Samaan aikaan Pasadenassa 93,226 oli täynnä Rose Bowl -tapahtumia todistamaan Barcelonassa LA Galaxy. Epäselvyys olisi ollut huomattavasti vähäisempää, jos Van Gaal ei olisi vaihtanut tätä kilpailua Berkeleyn Kalifornian Memorial Stadiumista viime kuussa leikkaamaan matkaa, jota hän pelkää niin paljon.

Hän ei välitä vähemmän. Se, mitä hänen pitäisi käyttää, on seuraavan kahden ottelun strategia.Menestys Barcelonassa Santa Clarassa lauantaina ja Paris Saint-Germain ensi viikolla ovat johtajan viimeiset 180 minuuttia ennen Tottenhamin vierailua Old Traffordissa 8. elokuuta. Van Gaalin toinen huone XI ei ollut parempi kuin ensimmäinen. Loppuun asti Bastian Schweinsteiger osui kohdistamattomaan passtiin ja laski sitten päänsä. Ilta osoittautui tällaiseksi harjoitukseksi: United on melko kaukana liukasta ja nopeasta jalkapalloilusta, jota Van Gaal haluaa. Varmistaakseen, että he eivät ole vakavasti kypsät Spurs-pelin kohdalla, hollantilainen olisi varmasti karsinut parhaan XI: nsä yksikkönä näissä kahdessa viimeisessä ottelussa siinä toivossa, että hän napsauttaa ja vakuuttaa.

Läsnäolo: 18 000

Rate this post