Luck loppuu Marouane Fellaini ja väärä Manchester United

Vaikka hän kykenee pääsemään päähän pallolle ja pitämään sitä eteenpäin eteenpäin, Fellaini harvoin hallitsee keskikentän kilpailuissa, ja hän ja Morgan Schneiderlin ylittivät Emre Canin, Jordan Hendersonin ja Adam Lallanan trio, joka piti Liverpoolissa ajaminen eteenpäin.Liverpoolin Sturridge ja Firmino tekevät heikosta Manchester Unitedin palkasta Lue lisää

Belgian keskikenttäpelaaja oli uhannut olla vaikuttava heti alusta lähtien, pudottamalla otsikon vapauttamalla Memphis Depay vasempaan ristiin, josta Marcus Rashfordin oli mahdollisuus avata pisteytys ensimmäisellä minuutilla. Sitten Fellaini oli suorassa toisessa päässä, käytti voimiaan estääkseen ensimmäisen Lallanan, sitten Canin alueen reunalla.Hän painoi onneaan siinä määrin, kun espanjalainen erotuomari Carlos Velasco Carballo tunnisti olevansa kuritustarina, vaikka hän onnistui pääsemään aikaisempien vaihteiden läpi ilman, että hänet joutuisi vaille virhe.

Depay ei ollut aivan niin onnekas antamalla rangaistuksen, josta Liverpool otti johdon. Unitedin yritykset pysyä kompakteina omasta puolestansa eivätkä ole yli-sitoutuneet hyökkäykseen olivat kumoutuneet, kun Nathaniel Clyne ryntäsi ruutuun ja vaikka yhteys oli minimaalinen ja mahdollisesti alueen ulkopuolella, Depay maksoi hinnan, osa kentästä.Vain muutama minuutti aiemmin, kun United lähetti muutaman liikaa pelaajaa yli puoliväliin ja yrittää päästä vapaapotkun päähän, Rashford oli vastakkaisesta siivestä, joka oli osoittanut nopeuden ja vakauden palatakseen takaisin. .

Unitedin piti sitten päättää, haittaako peli vai pitäisikö se kurinalaisuutta ja puolustavaa organisaatiota. He valitsivat jälkimmäiset, sillä Fellaini käytti korkeuttaan hyvänä ylimääräisenä puolustajana ja joskus ajoi eteenpäin pitämään pitkän pallon palloja. Liverpool olisi voinut olla näkymättöminä, ei toista jalkapalloa, vaan David de Gean reaktioita Philippe Coutinhon ja Daniel Sturridgein pitämisestä, mutta niin kauan kuin siinä oli vain yksi tavoite Unitedissa oli toivoa.Kahden jakson dynamiikka johti entistä varovaisempaan lähestymistapaan kuin Van Gaalissa oli tavallista. Kun Anthony Martial löysi itsensä avaruuteen Liverpoolin puolivälissä juuri ennen välejä, hän katsoi turhaan joukkueammatteja taistelun tueksi eikä löytänyt yhtään mitään. Vanha Gaal päätti, että hän tarvitsi muutosta puoliajalla, ja hänellä oli parempi vaihtoehto, eikä pelkästään Michael Carrickin käyttöönottoa. Korvaaja ei tullut ylimääräiseksi keskikenttäpelaajaksi, kuten olisikin voitu odottaa, mutta ylimääräinen keskuspuolustaja. Van Gaal ei tee asioita puolittain, ja hän muutti järjestelmänsä keskikentän kolmeen takana, ottaessaan pois Rashfordin ja pyysi Guillermo Varelaa ja Daley Blindä toimimaan siipien selkänojina.Kun Marcos Rojo siirtyi sisälle keskusta-alueena, koko puolustus oli muuttunut hienosti. Se luultavasti sanoo hyvin paljon Van Gaalin valmennuksesta sekä hänen päättäväisyydestään, että United pystyi tekemään siirtymisen melko tasaisesti. Liverpoolin Roberto Firmino ilmentää Kloppballia ja kiinnittää Kop | Barney Ronay Lue lisää

Jos ajatus oli hyväksyä tappio ja pitää pisteet kohtuullisin mittasuhtein, se toimi kunnes Carrickin virhe, joka johti toiseen päämäärään, mutta vain siksi, että De Gea oli jo osoittautunut kykeneviksi jälleen pitää kiinni Coutinhon ja Clynen tavoitteista. Yhtyeen lähimpänä on onnekas viehätys yön aikana, ei Fellaini, joka päätyi varastettu virheen Clyne ja on todennäköisesti mainittu kyyninen myöhään kyynärpää Can.Vaikka tämä oli ensimmäinen voitto viidessä Liverpool Unitedin peleissä, se muistetaan vain sellaiseksi, jos Jürgen Kloppin joukkue tekee sen toisen jakson kautta. Tasapeli on vain puolivälissä, ja vaikka United on vielä siinä, toinen päämäärä luovutti Liverpoolille etulyöntiaseman. Tämä ei ole myöskään epädemokraattinen etu, kun otetaan huomioon De Gean erinomainen panos huonoon yleiseen näyttöön. Maalivahti oli ainoa Unitedin pelaaja kentällä, joka teki sen yhdeksi XI: ksi tämän ottelun, mutta ei ollut paljon, vaikka hän voisi tehdä, kun Carrick käytännössä siirtynyt Roberto Firmino kuuden pihalla linjaa. Käytä liian monta pelaajaa pois asemasta ja onnettomuuksia tapahtuu.

Rate this post