Liverpool valmistelee uutta asetta. Hän palkkasi tanskalaisen autonheittoasiantuntijan

Klopp luki Grönnemarkin Saksan tiedotusvälineissä. ”Kun kuulin hänestä, tiesin heti, että haluan tavata hänet. Kokouksen jälkeen olin ehdottomasti varma, että halusin hänet tiimiin ”, sanoi Klopp BBC: lle. 15 vuotta on kuitenkin erikoistunut pitkän kantaman heittoihin, joissa käytetään myös silmukoita. Vuonna 2010 hän asetti maailmanennätyksen ja opetti taidetta jalkapalloseuroissa.

Hänellä on suuri vaikutus erityisesti Tanskan jalkapalloon. Hän työskenteli myös Viborgissa, Midtjyllandissa, Silkeborgissa ja Horsensissa, jotka ansaitsivat kymmenen maalia juuri auton heiton jälkeen viime kaudella hänen neuvojensa ansiosta.Hänen johdollaan Tanskan edustaja Andreas Poulsen on parantanut heittopituutta 25 metristä 38 metriin. “Koulutuksen lisäksi keskustelen autoheitoksista ottelun aikana ja keskustelen siitä videon kanssa”, hän kuvaili. Tilastotietojen mukaan joukkueella on 40-50 heittäytymistä ottelun aikana, Liverpoolissa oli jopa 54 kussakin kahdessa viimeisessä pelissä.Ja on melkein 50 prosentin mahdollisuus menettää pallo, kun pelaat sitä lyhyesti tiheässä tilassa, Grönnemark selitti. Joe Gomez, joka esimerkiksi viimeisessä Leicester-pelissä pelasi vaarallisen auton vastustajan kalkkiin useita kertoja. “Jos olisin puolustaja, en halua olla Gomezin autojen lopussa”, kehui Tanskan asiantuntija. Kuluvana vuonna se on yksi tavoite. Liverpoolilla on vain kolme kertaa enemmän autoja viime kaudella.Mutta Grönnemarkin tavoitteena ei ole pelkästään uhata tavoitetta autojen kanssa, vaan myös luoda vastahyökkäyksiä ja nopeuttaa peliä.

“Jos autamme kauden aikana kaksi maalia, se on suuri, mutta sillä on monia käyttötarkoituksia. Erityisesti pelin nopeuden ja sileyden kannalta. Pienille seuroille hidas heitto voi auttaa paljon selviytymismenetelmänä, mutta suuret klubit tarvitsevat mahdollisimman sujuvan pelin. Riippumatta siitä, missä asemassa olet pöydässä, kasvot on etu. Ei vain pitkä, vaan myös nopea ja fiksu ”, hän lisäsi. ”Anteeksi, mutta mikä hyvä on valmentaja?Jokainen pelaaja tietää, että sinun täytyy tarttua palloon molemmilla käsillä ja heittää se, kun sinun täytyy pysyä maassa molemmilla jaloilla ”, sanoi entinen skotlantilainen edustaja Andy Gray radiossa.

“ Ymmärrän, että joku katselee sitä näin. Olen maailmanennätyksen haltija ja maailman asiantuntija, mutta se ei tarkoita sitä, etten voi haastaa itseäni. Tiedän, että minulla on yksi kummallisimmista työpaikoista jalkapallossa. Kuitenkin vain harvat tietävät, että oikeassa heitossa on jopa 30 erilaista teknistä näkökohtaa ”, Grönnemark lisäsi.

Rate this post