Laulu kapinalliselle

Kun menemme kansainvälisen tauon ensimmäiseen viikonloppuun, joka on jo hyviä juttuja kohtaan ja tuntuu, että meillä on hämähäkkejä, jotka indeksoivat ympäri salakampaa kuponkiamme, et tiedä, että on jotain epäonnistumista, jos joidenkin stereotypioiden kelttiläiset veljet ovat mitä tahansa. Katso! On meidän sian kantava, knobbly kiinni-waving Irlannin serkku Theme Pub O’Fiver, puhaltaa ilmaa hänen puhallettava shamrock ja laulaa kapinallinen dirge kuin hän valmistautuu liittymään loput parhaat fanit Maailman tasavallan O’Ireland n crunch World Cup-karsinnat Georgiaa vastaan.Mielessäsi älä vahingoita ikääntyneitä nunnia nimeltään o’fun, teemaravintola! jos olet miettimässä) etsii punaista kasvoa eikä se ole, koska hän on viettänyt viimeiset 15 minuuttia huffing ja puhaltaa hänen puhallettava purjoaan ennen torstaina ottelun Itävallan kanssa.Hipsterien pre-turnausvaihtoehto Euro 2016: lle, joka lähetetään kaatumalla niiden polkupyörien, penniäkään ja pogo-tikkujen kanssa jalkojensa välissä, itävaltalaiset ovat houkutelleet vanhurskaita vihaa Llanfair PG Fiverissä ehdottamalla hänen tiiminsä kulkua puoliksi -finaalit olisivat voineet olla satunnaisia. ”Wales oli joskus hyvin onnekas”, sanoi Itävallan johtaja Marcel Koller, silitti hänen partaansa siemaillessaan Gradyn Cold Brew -kahvia muuripurkista. “Eurojen aikana he olivat onnekkaita, että ottelu ei kääntynyt toiseen suuntaan.”

Jos tämä uistelu häiritsee, Walesin johtaja Chris Coleman ei osoittanut sitä. ”Monet joukkueet menivät turnaukseen suurella maineella, koska heillä oli fantastisia [pätevyys] kampanjoita, mutta he eivät voineet käsitellä paineita”, hän sanoi.Se tai he päättivät olla tekemättä hyvin, koska heidän faninsa ajattelevat, että kilpailu on mennyt liian valtavaksi.LIVE ON BIG WEBSITE

”Toinen päivä menin kouluttamaan klo 10 aamulla ja urheilun johtaja oli siellä. ”Sinun täytyy järjestää koulutusta kello 19”, hän sanoi. ”Miksi?” Kysyin, ja hän kertoi minulle, että pelaajien vaimot tarvitsivat seurata istuntoja. Hullu! ”- Bruno Ribeiro keskustelee Nick Amesin kanssa hänen viettämästä kuuden viikon oleskelusta Ludogorets Razgradissa, miksi 90% siitä, mitä hän tekee, on oppinut José Mourinholta ja miten hän on päättänyt johtaa Port Valeä mestaruuskilpailuun. Bruno, ei Nick, se on. Facebook Twitter Pinterest Burslem edustaa.Valokuva: Nathan Stirk / Getty ImagesFIVER-KIRJAT

”Hei, joten viime yönä Tšekin toisessa divisioonassa Opavan oli lainattava paketteja, koska ne, jotka he toivat liian läheisesti, olivat kotijoukkueensa kaltaisia. Sponsorit peitettiin hitaasti nauhalla ja vedettiin merkinnällä ”- Stephen Bornholtz.

” Pyydän, oi, pyydän sinua, armollinen Lady Brady (eilinen bitti ja bobs), ota välittömästi ja peruuttamattomasti pysäyttämään klubin mahdollisista “kehityksistä”. Saamme sen, että siirtyminen Upton Parkista oli välttämätöntä, ja saamme sen, että se oli tarkoituksenmukaista uuden heraldisen laitteen suunnittelussa. Saamme myös, että olympiastadion on muuttunut melko radikaaleilla muutoksilla pelatun urheilun järjestämiseksi suorakulmainen ruoho.Koska jokainen muu osa, joka liittyy hännän vetämiseen 21. vuosisadalle, on käsitelty niin epäselvästi ja huonosti (ja niin edelleen, suuret ja melko vihaiset etsivät stadionin ympäri jokaisen pelin ympärillä), jättäen edes melko maltillisen West Ham Unitedin seuraajia melkoiseen myllerrykseen, että me todella, kohteliaasti ja kunnioittavasti, tekisimme vain yhden ja jätämme meidät siirtolaisleikkauksemme ja popcornimme ”- Andy Marriott.

< p> “Re: Memphis Depay / Bon Jovi (päivän eilinen päivän lainaus). Laukaus sydämen läpi? Shot pyyhkäisi maalivahtia enemmän.Mutta kyllä, annat huono nimi ”- John Atkin.

” Olin hieman jalkapallon jälkeen viimeisten kuuden kuukauden aikana tapahtuneen kehityksen jälkeen. 15% s hallitsee siirtomarkkinoita ja repäisi kaikki pois, sitten sankari Sam Allardyce menettää himoitun työnsä vain yhden pelin jälkeen. Joten menin Wembleyn kokeilemaan amerikkalaista versiota ja katselin NFL-peliä osana heidän kansainvälistä sarjaansa. No, kun Wembleyn käveleminen tuntuu pahoillani itsestäni kansallisen pelimme tilanteesta, jätin tunne uskomattoman onnekas siitä, mitä meillä on täällä, mutta äärimmäisen myötätuntona niille amerikkalaisille ja sille, mitä heidän on täytettävä.Joskus me kaikki tarvitsemme jotain elämää silmällä pitäen ”- Dan Makeham.

” Bradford Cityn varhainen korvaaminen (eilinen viulu) on ehkä saanut inspiraationsa siitä, mitä Sheffieldin keskiviikko teki heitä vastaan ​​vuonna 2011. Gary Megson teki täysi-vahvuus joukkue vain vetää hänen paras maalintekijä ja alkaa maalivahti (kaksi erillistä ihmistä, tunnen tarvetta huomauttaa) vain kaksi minuuttia peliin. Tämä on epäilemättä lähinnä 427 ihmistä, joita koskaan kutsutaan “inkivääri Mourinhoksi” on tullut replikoimaan taktista nousua ja räikeästi sarkastista ja petulanttia lähestymistapaa sääntöihin, jotka todellinen Mourinho on synonyymi “- Ed Taylor.

< p> Guardianin harkitun, syvällisen journalismin tuottaminen – tavarat, joita ei tavallisesti löydy tästä sähköpostista – on kallista, mutta meitä ei tueta.Jos arvostat journalismiamme, kannattaa tukea meitä tekemällä kertaluonteinen tai toistuva panos. BITS AND BOBS

Kiva, mutta ei liian mukava. John Stones kulkee varovasti, kun hän hyväksyy entisen Englannin alle 21-vuotiaan valmentajan Gareth Southgaten. “Olen ollut tilanteissa sellaisissa peleissä, joissa emme pelanneet hyvin ja tekivät sen, mitä hän halusi, ja hän tuli puoliajalla ja kertoi meille juuri sen,” Parped Stones. Chelsea eteenpäin Michy Batshuayi on päättänyt todistaa itsensä Stamfordin sillalla.

Chelsea ja Hibernian kärsivät sekä Naisten Big Cupissa suurista tappioista, kun he laskivat 3-0 ja 6-0 Wolfsburgiin ja Bayern Müncheniin.

Fifa-puvut ovat päättäneet, että paluu hotelliin synkronoimalla aamunkoittoja ja natty-näköisiä Sveitsin poliisiautoja ei ole hyvä ilme.Joten he ovat poissa Park Hyattin tieltä. Huono karitsat.

Micky Mellon ottaa haltuunsa National Leaguein varusteessa Tranmere Roversin, kun hän on lähtenyt liigasta One Shrewsbury Town. sitäkin jännittävämpää. ”Puheenjohtajan tapaamisen jälkeen York Cityn johtaja Jackie McNamara on pitänyt hänen asemaansa eteenpäin. On päätetty, että jos joukkue ei saavuta positiivista tulosta Braintree Townissa, York Cityn johtaja tekee tarjouksensa eroon, ”iloitsi klubin lausunto. Gary McAllister etched nimensä Merseyside kansanperinteen viimeisin merkintä Golden Goal-sarjassa. Facebook Twitter Pinterest Gary Mac.Valokuva: Clive Brunskill / Allsport / Getty Images

1980-luvun maalivahti… nauttia!

Esittelyssä Indi Cowien ihana freestyle-maailma.

Gianni Infantino on kiireinen polkiminen hänen 48-joukkueen MM-aivopari – jos se ei ollut niin vakava, kirjoittaa Owen Gibsonin.

MM-kisat 2018 – asiat, joista kannattaa katsoa – 10 “em.

< p> Chris Coleman myöntää, että Walesista on tullut kohde sen jälkeen, kun he ovat juoksi Euro-finaaliin. Plus-puolella kukaan ei ajattele, että hän on enää kellotapuli.

Alex Oxlade-Chamberlain puhuu ja virkistävä kunnianosoitus hänen pysähdyspaikkansa Englannissa. Tämä sydänsärkijä: ”En ole nuori nyt, olen 23.”

Tietovisa! Tietokilpailu!! Tietokilpailu!!!Yhdistä zinger Englannin johtajaan.

Voi, ja jos se on sinun…voit seurata Big-sivustoa Big Social FaceSpace -palvelussa. JA INSTACHAT, TOO! Klo 17.30 TRIBUTE EDITION