Laukku, herrasmies ja koiranponi koko. Mikä myös tuhoaa maailman pyöräilijät

Eurosport tv kulki alusta Pyöräilykauden paikka, jossa ammattilaiset vetosi yleisöön kunnioitatte meidän kilpailualueella.

Mutta kun Daniele Colli kohde Castiglione kaatui maahan ja käsi oli vääntynyt osaksi luonnotonta kulmaan, syyllinen tunnistettiin tykki valokuvaaja, joka oli liian kumartui este ja linssin Italian pyöräilijä törmäsi. Ja päättyi hänen hallintaoikeudesta Giro ja johtaja Contador sattuu valmis muodossa sijoiltaan olkapää.

kulkukoiria, roikkuvat muovipussi, mutta enimmäkseen amatöörivalokuvaajat arvoinen kuuluu pyöräily tähdet.Ehkä vuosi ennen Roubaix, jossa Zdeněk Štybar ehkä pedaled voittoon, mutta törmäys valokuvaajan lähes lähetti hänet maahan ja Tsekin ratsastaja oli menettänyt yhteyden Sveitsin Cancellara. “Tämä toive on ainakin kiva kuva maamerkki,” vihainen sitten Štybar, lopuksi kuudenneksi.

Ja kuitenkin katsojat pyöräilijöitä oli tehnyt?

Giuseppe Guerini Alpe d’Huez

Italialainen kiipeilijä 10. vaiheessa Tour de France 1999 on matkalla voittoon, että jalka kuuluisan kiemurteleva plucks ranskalainen Virenque kuningas vuorten Jerseyn puntíkatém, ja Lance Armstrong, joka saapuu yksitoista päivää Pariisissa ensimmäistä seitsemän keltaista pelipaidat.Yksi arvokkaimmista voiton hänen lähestyvän, kun…

Valokuvaaja musta takki hyppyjä italialaisen, jotta järjestelmä säilyy muistissa mestari. Yritä välttää, mutta molemmat valitsevat saman ja voi pylly, pyöräilijä makaa asfaltilla. Palautuu nopeasti ja viivoja kohti maalia.

hermostuneesti pyörii. Missä etsivät? Venäjän Tonkov saapua 21 sekuntia myöhemmin.

Laurent Jalabert ARMENTIERES

ensimmäinen vaihe Tour de France 1994 loppuu Armentiéressa tasaisella, massasuoralla. Lavina Pyöräilijät Rolls tavoite lentokoneella toiselta puolelta tietä muille. Santarmien oli tiellä ja on turvallisuuden varmistamiseksi pakkaus.Mutta yksi unohtaa tehtävänsä ja avaruusvalvonta valokuvaamalla pyöräilijä.

Belgia Wilfried Nelissen on pää alaspäin telojen kohteeseen ja täydellä nopeudella temppuja ihmiselle yhtenäinen. Tuhannet pyöräilijät, ranskalainen Jalberto mukaan lukien, saapuvat maahan. Hän on rikkoa leuan ja Walter Planckaert, urheilu johtaja joukkue Novemail, raivoaa: “Tämä ei ole Tour de France, se on pouták.”

Jalabert seuraavana aukiolopäivänä menetti yhden suurimmat mahdollisuudet keltaista paitaa, ja siitä hetkestä hän mieluummin olisi vuoristoalueiden mies. “Tuo pudotus pysyy ikuisesti mielessäni, koska se on vaikuttanut muuhun uralleni.Peläten samanlainen pelottava hetkiä, luovuin sprintissä. ”

vuosina 2001 ja 2002, sitten voitti pilkkuja jersey Tour.

Lance Armstrong Luz-Ardiden

Lance Armstrong on jälleen vallassa, 15. vaiheessa Tour de France 2003 nousi Luz-Ardiden, espanjalainen takaisin Maya ja saksalaiset Ullrich. Hän tanssii pedaaleissa, kun ohjaustangon jarruvipu tarttuu pieneen katsojan keltaiseen pussiin.Amerikkalainen putoaa maahan, hänen kauttaan väijytyksiä ja espanjaksi.

“On osittain minun vikani, menin liian lähelle reunaa”, hän sanoo sitten. “Kun lasku minuun kasattu adrenaliini, ja sanoin itselleni: Tule, Lance, nyt sinun täytyy Tour voittaa.”

Vaikka Armstrong menee alas kun taas lähes yhden kerran, kun hän Spike liukastuu poljin loppuvaiheen valloittaa ja saavuttaa johtoon ennen Ullrich per minuutti ja 7 sekuntia.

Philippe Gilbert Brive-la- Gaillarde

ja jälleen kerran Tour de France, jälleen kulkukoira ja hänen uhrinsa mahdollisimman klasikář läsnä – Philippe Gilbert. Klo 18.Vaihe 2012 Perhe ei pidä mustan koiransa raidassa, joka kulkee peloton. “Hän oli yhtä suuri kuin poni”, hän sanoo, niin jotkut kilpailijat.

maahan, niin yli pari pyöräilijöiden ja Gilbert hrkne jos ei vaaranneta hänen Olympic unelmansa Lontoossa. Sitten hän ajaa kostoksensa syylliseksi ennen kuin tiimin jäsenet pitävät häntä. “Loukkaantuneet minun kyynärpää ja lonkka, mutta onneksi mitään rikki,” Rest lopussa.

Ja viisi piireissä Britanniassa puuskittain varten 19..

Thor Hushovd Strasbourgissa

toisena päivänä Tour de France 2009 lavalle pikajuoksijat Strasbourgissa, johon Norja jättiläinen Thor Hushovd voitettuaan prologi alkoi keltainen jersey.Lopulta kuitenkin keltainen värjätään verta.

Boonen onnistui tulevat ensin, jonka jälkeen McEwen, Hushovd ei ollut mitään keinoa viedä eteenpäin, joten se vie vain ohi esteitä. Siellä, ehkä 10 metriä ennen nauhan, harjat pahvista myynninedistämistar symboli PMU kilpailu sponsori.

Tavoitteena jopa saavuttaa 9th, mutta se putoaa maahan ja suihkutetaan häntä valtimon verta. “Haava on noin viisi senttimetriä leveä ja menettänyt paljon verta”, sanoo tallipäällikkö Roger LEGEAY Hushovdova.

Perinteiset Tour esineen on sittemmin tehty vaahtomuovista.

muistutti Saxena.

Rate this post