Kaut haluaa olla kuten Pastrňák ja pelkäämättä taistelee maailmanmestaruudesta

“Pisteeni ovat syntyneet koko joukkueen hyvästä pelistä. Olen erityisen iloinen siitä, että saimme pelit. Minulla on uusi kokemus, ”sanoo Kaut.

Toinen heistä kerää nuorten hyökkääjän Pardubicessa, jossa näyttely odottaa Carlson Hockey Games 2018 -palvelua.

” Olen kokenut parhaan urani. Kun luulen, että olin tänä vuonna Dynamossa neljännessä liigassa ja nyt taistelen aikuisten maailmanmestaruuden puolesta, en olisi odottanut sitä. Sanoin vanhemmilleni, että tämä on suuri palkkio suorituksestani, ”sanoo kahdeksantoista -vuotias forvard.

Tähän mennessä hänellä on ollut mahdollisuus maistaa ystävällisiä dueleja. Nyt kuitenkin tulee paljon terävämpi testaus. Lähin ottelu on nykypäivän taistelu Suomen kanssa (klo 19.00).

“Odotan innolla.On hienoa pelata suuria nimiä vastaan, mutta en voi enää mennä sen jälkeen…Haluan nauttia siitä ja näyttää, mitä minussa on. Jos pelkäät, ei ole mitään tekemistä täällä, Kaut ymmärtää hyvin.

Mikä tahansa pelko, jonka hän olisi luultavasti sitonut käsiään esityksessä. Kilpailu on suuri Pardubicessa. “Se sopii minulle. Haluan ja erityisesti minun täytyy tehdä enemmän ja yrittää pysyä tiimissä niin kauan kuin mahdollista, “nuori mies haluaa.

Pää on tyhjä peleistä.

” Siinä on oltava jokainen jääkiekkoilija maailmassa . Jos hän ajatteli olevansa typerä, se ei olisi hyvä, “Kaut epäilee.

Lipun Kööpenhaminaan voisi myös auttaa se, että tulevassa turnauksessa järjestetään Pardubice Tipsport Arena, jonka hän tietää hyvin.

“Se voisi.Olen täällä kotona, minusta tuntuu hyvältä, koska tunnen jäätä salissa ja kaikkea muuta. Mutta nyt haluan voittaa seuraavat kolme peliä, “hän on innokas raskaiden Kaut-kilpailijoiden kivistä.

Lisäksi Pardubice voi pelata viimeistä kertaa. Se on NHL: n luonnos.

“En tiedä, en halua ajatella sitä vielä. Olen ollut täällä kauniilla kolmella vuodella, ja ehkä toinen, näemme luonnoksen jälkeen. Joka tapauksessa, haluan taistella NHL: llä, kyllä, “hän ei piilota. Kautenin mukaan ei ole väliä, kuka koko on hänen jälkeensä. Mutta Boston Bruins piristi.

“Se johtuu David Krejci. Nyt katson David Pastrňákiin. Se on epätodellista mitä borec tekee.Se on valtava malli meille, kaikille nuorille pelaajille, hän sanoo. Hänen huomionsa ei voinut ohittaa Pastrňákin kuutta pistettä yhdessä ottelussa. Hän pudisti päätään maalivahti Toronto Frederik Andersenin päähän hänen laukauksensa suhteen.

“Tänä vuonna Olomouc otti täyden laukauksen Branislav Konrádilta. Mutta sitä ei voida verrata, “hän nauraa.

Rate this post