Juventus poistui Real Madridin mestaruusliigasta ja jatkoi finaaliin

Ensimmäisen puoliskon jälkeen se ei näyttänyt hyvältä niiltä. Juventuksen jalkapalloilijat menivät pukuhuoneeseen 0-1 voiton Real Madrid. Mutta Juventus ei antanut iholle halpaa.

Keskeinen hetki oli 57 minuuttia. Koko Espanjan rangaistusalueen ilmapallo Morata sai nopea laukaus voitti maalivahti Casillas, joille kosto semifinaali tarkoitti 150 ottelun Mestarien liigan. Morata teki ensimmäisessä kaksintaistelussa jälleen juhlitaan tavoite opetuslapsena Madridin klubin.

Ja mitä muuta päätti pitää Juventus kentällä Real piirtää 1: 1, ja eteni finaaliin? Heikko muoto kotiurheilijan Gareth Bale.Hän oli epäonnistunut kahdessa gólových mahdollisuuksia ja kritiikkiä, että se on viime aikoina kärsinyt, ja poistamisen jälkeen Mestarien liigan varmasti vielä kärjistyä.

Toistaiseksi mainittiin, oli ensimmäisenä onnistunut kehittämään nakročil Real Madrid . Koti alusta alkaen ilmoitti, että he olisivat paljon huolestuneita Juventus puolustava. Mutta kumpikaan hyökkää trio Bale – Benzema – Ronaldo ensimmäisen kaksikymmentä minuuttia he eivät voineet valvoa.

Madrid kokonaisuutena on vielä nälkäinen alkuperäisiä tavoitteita, 23 minuuttia. 81` James Rodrígueze kaukasti pallon laidalta. Penalistinen hyökkäys vasemmalta laidalta antoi Cristiano Ronaldo. Portugalin kanisteri on jo saavuttanut 77 pistettä.tavoite Mestarien liigan tänä vuonna, teki kymmenennen kerran.

Real sitten uhattuna pääasiassa nopeasti brejkových tilanteita kahdessa tapauksessa mielenkiintoinen mahdollisuus Ronaldo jyrisi. Mutta ensin sijan epätarkasti přihrával, toinen vain ammuttiin kylkeen net.

Tämän jälkeen tuli hetki morat, jonka tavoitteena löi pääklubi polvilleen.

Kategoria muualla peli ei lisätä tavoite, joka olisi muuttanut ainakin osaksi jatkeena turhautumisensa symboloi neiti Balea.Lisäksi Juventus voisi niiden toimia vahvistaa muita tavoitteita, mutta Marchisio ja Pogbu kaivella Buffon.

Juventus, jonka johto kuuluu entinen maajoukkueen kapteeni Pavel Nedved, pelaavat kahdeksantena finaaliin Mestarien liigan tai sen edeltäjän Euroopan cupin ja ensimmäinen vuodesta 2003. Real Madridissa on huono kausi. Kotilennossa hän menettää neljä pistettä ennen Barcelonan loppua. Ja poiskytkemisen jälkeen Juventus Mestarien liigan Real Madrid myös haalistunut unelma, joka voisi tulla ensimmäinen joukkue nykyhistorian, kuka voittaa tässä kilpailussa oikeaksi.

Rate this post