Joukkue GB toinen Rion olympialaisissa mitali pöydän jälkeen “sensaatiomainen” sunnuntaina

Ison-Britannian olympiakisat ovat siirtyneet toiseksi sijalle riveissä, USA: n takana ja Kiinan edellä, voitettuaan viisi kultamitalia sunnuntaina.

Andy Murray päätti tiimin triumphant-viikonloppuna tuloksena ensimmäinen tennispelaaja, joka voittaa takaisin-to-back single-kullat kovan neljän setin voitolla Argentiinan Juan Martín del Potroa vastaan. Rio 2016 olympialaiset: Usain Bolt ja Andy Murray ottavat kultaa jälleen – elää! Lue lisää

Murray, joka oli Team GB: n lipunmyyjä avajaisissa, siirrettiin kyyneliin kilpailun lopussa ja sen jälkeen sanottiin olevan yksi vaikeimmista otteluista, joita hänen oli pitänyt pelata.

Max Whitlock aikaisemmin sunnuntaina tuli ensimmäinen brittiläinen mies, joka voitti kullan voimisteluissa ja voitti lattiatehtäviään.Noin tunnin kuluttua hän voitti toisen kullan pommelhevosella, kun taas hänen joukkuetoverinsa Louis Smithin oli täytynyt asettua hopeaan toisen kerran.

Kolme pronssia, Whitlock, 23 , hänellä on nyt enemmän olympiakilpailuja kuin Britannian voimistelijat olivat ansainneet yhteensä vasta neljä vuotta sitten.

Hän kertoi BBC: lle: “Tuntia ja tuntia kuntosalilla vuosille ja vuosille – ja saat minuutin näytä mitä olet työskennellyt. Tehdäksesi tänään, olympialaiset, en tiedä mitä sanoa. “

Whitlockin kultamitalin esitysten välissä Justin Rose löi 3 jalkaa puttista ensimmäiseksi golfaajaksi, joka voitti kultaa urheilu palasi olympialaisiin 112 vuoden aukon jälkeen. Rose sai valmiiksi viiden ja 67-vuotiaan, jotta se jättäisi haasteen Ruotsin Henrik Stensonilta.Facebook Twitter Pinterest Justin Rose pitää kultamitalinsa. Valokuva: Xinhua / Barcroft Images

Ranskalainen kertoi kunniamuutoksen jälkeen kansallislaulun laulamisesta palkintokorokkeella. “Normaalisti laulet sen, kun olet stadionissa, jossa on 80 000 ihmistä, joten tajusin kuinka huono lauluni on. Mutta minä sekoitin sanojen läpi. Luulen, että sain useimmat niistä oikein.Se oli vain hämmästyttävä kokemus, se todellakin oli. “

Pyöräilijä Jason Kenny lisäsi lisää kiiltoa tuomalla miesten sprintin kaikkiin brittiläiseen finaaliin Callum Skinneria vastaan ​​saadakseen toisen kultamitalinsa. Kolmen ja puolen tunnin aikaisemmalla katselukerralla BBC: n pelitapahtumat osoittivat mitaleita mitalin jälkeen brittiläiselle joukkueelle kohtauksissa, jotka muistivat Super Saturdayin voitoista London 2012: ssa.

p>

Tiimi varmisti seitsemän mitalia, joista neljä kultaa ennen uutisia kymmenellä.

Se alkoi Whitlockin odottamattomalla kullalla lattiatehtävissä klo 18.30, jota seurasi Silver Dempsey’in jälkeen surffausta.Sitten kattavuus vaihdettiin Roseyn golfiin, joka kääntyi 18: nnen vihreän ja kolmen jalkaan reiästä, turvaen GB: n ensimmäisen kultaa urheilussa.

Kaksikymmentäseitsemän minuutin kuluttua Whitlock palaa toimintaansa kultaisella voittopommulla, hänen häikäilemättömän joukkuetoverinsa Smithin tekemällä hopeaa. Yhdeksänkymmentä minuuttia myöhemmin pyöräilijät Kenny ja Skinner taistelivat sitä kultaa ja hopeaa varten yksittäisessä sprintissä.

Kokonaislehtien summa Team GB: ssä on 38, mukaan lukien 15 kultaa. Kiinassa on myös 15 kultaa, mutta kolme vähemmän silvia.USA pysyy tiukasti pöydän yläosassa 69 mitalilla, joista 26 kullasta.

Britanniassa on varmasti voittaa ainakin yksi kulta, kun purjehtija Giles Scott avasi väistämätöntä lyijyä ennen tiistaina pidettävää mitalirajaa.

Britannian uima-tiimin päävalmentaja Bill Furniss on väittänyt, että heillä olisi ollut enemmän mitaleja, jos dopingia vastaan ​​olisi tehostettu kovempia toimia.

“Se tarttuu kurkkuun, että meillä on ollut seitsemännes ja ainakin kolmessa näistä finaaleista yksilö [on aiemmin] epäonnistunut huumetestissä”, Furniss sanoi. Yhdeksännen päivän kohokohta oli Jamaikan Usain Boltin radan voitto, joka tuli ensimmäinen urheilija, joka voitti kolme peräkkäistä 100m: n nimeä.Hän teki sen lyömällä amerikkalaista Justin Gatlinia, joka oli väsynyt sen jälkeen, kun hän oli aiemmin palvellut kieltoja huumeidenkokeissa.

Entinen GB-pyöräilyvalmentaja Sir Dave Brailsford sanoi, että arpajaiset olivat avain joukkueen menestykseen. Puhuessaan BBC Radio 4: n Tänään -ohjelmasta hän sanoi: “On ollut hetki, jolloin brittiläisen ryhmän menestys on muuttunut merkittävästi, ja se oli arpajaisten rahoituksen tuominen. Facebook Twitter Pinterest Andy Murray saa sunnuntaina kultamitalinsa.Kuva: Andrey / AGIF / Rex / Shutterstock

“Mikä Britannian urheilu ja brittiläinen järjestelmä ovat tehneet niin hyvin, luodaan suorituskyky malli, joka hyödyntää fantastisia palkintoja, se on maailman paras järjestelmä nyt. “

Mark England, Team GB: n johtaja, ylisti mitä hän kuvaili” sensaatiomainen “päiväksi. “Minkälainen etuoikeus oli nähdä brittien urheilijoiden kilpaillut ja suorittamassa ja voittamassa maailmanlaajuista tapaa tavalla, jota he tekivät”, hän kertoi tänään.

Englanti valitsi Rosein suorituskyvyn golfista korostettuna sen jälkeen, kun useat huippupelaajat olivat vetäytyneet Pelistä yli pelkoja Zika-viruksesta. “Justin Rose on ollut urheilun todellinen suurlähettiläs ja ennen kaikkea olympialaisten suurlähettiläs”, hän sanoi.Rio Olympics 2016 – mitali pöydän ja tulokset täynnä Lue lisää

Englanti myös kehui Whitlock ja Murray. “Max Whitlock voitti kaksi kultamitalia, jotain, jota ei koskaan koskaan saavutettu [brittiläiselle voimistelijalle]. Ja sitten päivän lopussa Andy Murray…hänelle tulee ja tulee ensimmäinen tennispelaaja, joka säilyttää olympiakulunsa. Hän on ollut todellinen vakiovaruste joukkueelle, koska hänet valittiin kuljettamaan lippua. “

Rate this post