“Joker” Klepis elvytti ensimmäisen hyökkäyksen. Odotin sen olevan huonompi, hän sanoi

Valmentaja ja – kuten sanotaan Jaromir Jagr – Vladimir Ruzicka myös kokki koko turnauksen sekaisin, mutta silti hyökkää ruoka oli niin maukasta. Jotain puuttui.

Tärkeintä taistelussa Suomi palasi eroamisen jälkeen viimeisen ottelun Jagr kaikkea maku, ja valmentaja Ruzicka lisäty että kilpailijat pysyivät piilossa “kaapissa”. Klepis tuli jokeri, joka pisti ensimmäisen hyökkäyspelin.

“En tunne pahaa, odotin, että se olisi huonompi. Pojat auttoivat minua, joten se oli hienoa “, Klepis sanoi pelin jälkeen.Hän ei pelännyt taisteluita, hän etsi heitä muutamia kertoja. “Jos olisin pelkää taistelee, en vastaa kaikki mennyt.”

Vaikka aivan ensimmäisen vaihdon Třinecký hyökkääjä kaatui jään, tauko tiedä, ensimmäisellä kolmanneksella keksimässä hauska pass, kun valtapelistä kilinä levy sattuman varaan Sobotka, jonka laukaus syrjäyttää Suomen maalivahti Rinne.

Klepiš yleisön suosiota vaikka hyvä puolustus leikkausta. Mutta tärkein hetki syntyi hyvin huomaamattomasti. Tsekin pelaaja halusi mennä vuorotellen, joten hän lähetti kiekon korkeassa kaaressa nurkkaan, keskikentän ylittäminen.

Erat viimeisteli keskityksen Jan Kovar avaamista tavoite puolivälierissä. Suomalaiset kuitenkin osoittautunut pisteet.

toisen jakson jälkeen Jagr tasoitusta maalin alkoi Trinec soitin kahakka.Hämähäkkimäiset suomalaiset, jotka tunsivat epäilemättömän Kontiolan lakon, olivat alkaneet murentua ennen Klepišen avajaisia. Ja Sobotkan ja Immonen keskukset taistelivat. Muut pelaajat tekivät parin. Vaikka hän ei ollut suorana osallistujana kolmannen jakson avainhetkiin, hänellä oli vielä paljon nähtävää. Ensimmäisen hyökkäyksen peli oli selvästi herätetty. Tai?

“En tekisi niin”, Klepis sanoi vaatimattomasti. “Voras ja Sob ovat hienoja pelaajia, on mukavaa pelata heidän kanssaan. Koko joukkue pelasi hyvin. Uskomme edelleen voivamme käsitellä taistelua.Lopussa oli vähän Nervik, mutta me voitimme. ”

ansioistaan ​​myönsi extraleague edustaja Brysselissä valintaan eikä voimalla näytelmiä ja Klepiš unohda kiittää yleisöä. “Kuten jokainen ottelu oli loistava.”

Tsekin joukkue välierässä kohtaavat Kanada, jonka halkaisija mestaruuden yli seitsemän maalia per peli. “Se on hieman korkeampi keskiarvo. Yritämme pysäyttää heidät ja teemme kaikkemme voittaa “, hän sanoi Klepiš.

Rate this post