Jamie Maclaren kaksois-Brisbane Roar -voitolla huonompaan Sydneyssä

Jamie Maclaren -pelissä Brisbane sai hyvin ansaitun 3-1 voiton Sydney FC: ssä sateisena yönä Allianz-stadionilla.

Ensimmäisessä pelissä Olyroos-velvollisuudestaan ​​Maclaren perusti itsensä yksi A-liigan ensiesittelijöistä lauantaina, hiljentää 12 548 rohkea joukko ottelun ensimmäisinä ja viimeisinä tavoitteina.

Alas 1-0 tauolla, Coronan oma tavoite jo toisella sijalla puolivälissä hetkellisesti helpotettu Sydneyn turhautumistaan ​​kolmannessa kolmasosassa, vain muodostavat heidät luopumaan jälleen Matt McKayn 67. minuutin otsikosta.Luis Garcia tähtiä Central Coast voittaa Wellington Phoenix Lue lisää

The voitto tarkoittaa, että Roar napsauttaa heidän kolmen pelinsa winless-ajoa ja siirtyy kahden pisteen välillä A-liigan johtajat Länsi-Sydney.

Sky Bluesille ensimmäistä kertaa he ovat kärsineet taaksepäin menetyksistä tällä kaudella ja vahvistavat kuinka paljon he menettivät loukkaantuneen kapteenin ja talisman Alex Brosquen. Olyroo Brandon Borrello melkein takavarikoi jo toisen minuutin, kun hän tarttui virheelliseen Jacques Fatyn otsikkoon maalivahti Vedran Janjetovicille.

Kaksi minuuttia myöhemmin McKay sai tilaisuuden avata oikeudenkäynnin, mutta Brisbane ei joutunut odottamaan kauan, jotta heidät palkitaan varhaisesta hallitsevuudestaan. Broich vapautti jälleen puolustuksen Maclarenilla, jonka poke osui mutta hän reagoi nopeasti nousuun.

Andrew Hoole, Milos Ninkovic ja Brandon O.

Kotisivun lopulta löysivät jalansa, kun George Blackwood peukaloi otsikko pois tavaramerkistä Alex Gersbach puhjettua 15. minuutilla sneaked yli baari. “Neillillä oli myös laukauksia, mutta kukaan ei löytänyt taajuutta.

Sateesta huolimatta nämä turhautumat katosivat jo toisen puoliskon varhain, kun Dimitri Petratos loukkaisi Rhyan Grantia aivan ruutuun ja Gersbachin”

Kokeilutilanne kesti molemmat joukkueet, venyttivät pelin ja antoivat Brisbanen osumasta Sydneyn takaisin siirtymävaiheen siirtymätavoitteisiin.

Ensinnäkin, Petratos löysi tilan takapihalla ja antoi tarkan ristin merkitsemättömälle McKaylle nyökkäilemään kotiin ensimmäisestä vuodenajastaan.

Sydney alkoi kaataa pelaajia alaspäin toisen taajuuskorjaimen etsinnässä, mutta jättää jälkipuoliskolla Henrique vapaalla galopilla perustamalla Maclarenin toisen yksinkertaiseen kaksi-yhteen.

Kisassa oli vähäinen halveksunta puolivälissä, kun Janjetovic ajoi McKayä ulos laatikostaan, kun hän oli saanut raivauksen.

Rate this post