Jäästä. Alunperin en laskenut MS: llä, sanoi Plekanec

Mutta sen sijaan kuuluisan kirjaimilla C ja H NHL perinteinen yllään takki Spacek maajoukkueen avustaja ja Plekanec Tsekin koulutus Jersey. Lauantaina poistuminen paini rinnalla Jaromir Jagr semifinaaliin Kanadaa vastaan.

“Špágr oli hieman innoissaan. Ja Smoli oli periaatteessa vain numero. Menetetty hyökkäykset, kerätyt kiekot, joten se oli tarpeeksi “, sanoi Montreal maalin jälkeen noin puoli tuntia valmistuksen Spacek, eteenpäin Radek Smoleňák korvaavan maalivahti Jakub Kovar. “Saavuin viiteen, puolessa kuusi tulin vankilaan. Tähän mennessä olemme puhuneet liikaa, mitä tapahtuu. ”

Plekancova osallistuminen MM aluksi näytti täysin epätodelliselta. Canadiens on laskenut tappionsa Tampalle 2.kierroksella Stanley Cup 0: 3-2: 3.

Tiistaina kuitenkin he menettivät kuudennen ottelun ja jättivät pelaajan.

Ja jos tšekit torstaina hävisi semifinaali Suomessa, Montreal paikallisilta toimittaja Zdenek Matejovsky tuli viesti: Plekanec lentää Prahaan ja vahvistaa joukkueen.

“Pohjimmiltaan olimme nimitetty ollenkaan. Heti kun pelasimme viidennen pelin, puhuimme Spaggerin kanssa, että oli liian myöhäistä. Se on hölynpölyä. Mutta sitten tapahtui, että Spagrar kutsui minua, se oli noin kuusi iltaisin. En usko siihen, se oli myöhässä, olimme sopineet, ettemme enää tee sitä. Olimme puhelimessa tunnin ajan.Lopuksi sovimme tulleen “kuvattu eliitti Czech hyökkääjä, joka ilmestyi vuonna maajoukkueessa, vaikka hänen vaimonsa Lucie Vondráčková odottaa vauvaa.

” Ei niin, että olisin taivutella. Olin iloinen lentämään. mutta tilanne oli erilainen kuin muina vuosina. Kaverit pelasivat hyvin, he soittivat erinomaisen ottelun Suomen kanssa. Ja kerroin Spargerille, etten halua tulla jotain, että pojat ovat rakentaneet kaikki mestaruuden ja työskennelleet sitä ennen. He soittivat hyvin. En halua olla yksi tulla ja raivaus joitakin kemian joukkue “, hän sanoi.

Kanadaa vastaan ​​hän valmentajat seistä Toinen hyökkäys välillä Jagr ja Roman Červenka. “Näemme, että soitimme yhdessä Sotšin olympialaisissa ennen Kladnoa.Toivon, että pääsemme yhteistyöhön, jota olemme aiemmin tehneet. Se tulee ulos. Ja voitamme. ”

Koska tähti Venäjän eteenpäin Alexander Ovechkin Plekanec lensi Prahaan perjantaina Vaclav Havelin lentokentälle laskeutunut viideltä iltapäivällä. Samanlainen tilanne on jo kokenut Tukholmassa vuonna 2013, jossa hän liittyi esityksen heti saapumisen ennen viimeistä otteluita pohja.

“En muista, tunnustin. Tiedän aina lentäviltä ensimmäisen kierroksen jälkeen Stanley Cupin, joten minulle se ei ole mitään uutta. Saan nukkuminen ja ehkä nukun hyvin. Mielestäni se on hieno. “

Rate this post