Iain Dyer sanoo, että vain yksi mies voi täyttää British Cyclingin huipputyön

Iain Dyer on sanonut, että urheilussa on vain yksi mies, joka voisi täyttää British Cycling -suoritusjohtajan roolin, mutta päävalmentaja sanoi, että hän ei tunnista häntä eikä olekaan varma, että hän jopa soveltaa.

Dyer päätti myös puuttua huhtikuussa 2014 lähteneeseen Sir Dave Brailsfordin kengät ja entinen tekninen johtaja Shane Sutton, joka erosi huhtikuussa syytöksistä “sopimattoman ja syrjivän kielen” käyttämisestä Sprinterin Jess Varnishille. nuorukaiset vastustavat kriisiä puhuttavan huippuradan pyöräilyyn World Cup -mitalipöytä Lue lisää

Glasgow’n maailmancupin jälkeen, jossa nuorekkaalla Ison-Britannian joukkue voitti viisi kultaa ja ylitti mitalipöydän Dyer, joka on valvoo joukkue siitä lähtien, kun Sutton lähti yhdessä ohjelmapäällikön Andy Harrisonin kanssa, kysyttiin, kuinka monta pyöräilystä vastaavaa hakijaa voisi käyttää PD: n roolia.

“Yksi, luultavasti.Tämän henkilön on pysyttävä nimettömänä. En ole varma, aikovatko he jopa hakea sitä. En usko, että Ison-Britannian urheiluympäristössä on monia ehdokkaita, jotka pystyisivät menestyksekkäästi ratkaisemaan kyseisen roolin täyden suorituskyvyn valtakuntaa tässä olympiajaksossa. “

Sutton voidaan luopua roolista , koska äskettäinen sisäinen tarkistus vahvisti syytökset häntä vastaan, vaikka hän kieltää tarkkojen ehtojen käyttämisen ja on sanonut, että hän valittaa.Brailsford on täysin mukana Team Sky -tapahtumassa ja Lottery-rahoitteisen pyöräilyohjelman perustaja Peter Keen on työskennellyt British Tennisissa, vaikka hän hylkäsi mahdollisuuden työskennellä heidän kanssaan pitkällä aikavälillä kesällä.

p> Muut valmentajat, joilla on yksityiskohtaista tietoa British Cycling -järjestelmästä, ovat entinen sprinkleri-valmentaja Scott Gardner, konsultti, joka on ollut livenä British Canoeingin päävalmentajana, kestävyysvalmentaja Dan Hunt, joka on toiminut Valioliigan tulosjohtajana on juuri noussut esimiehen roolin British Ski ja Snowboardin ja Matt Parkerin, British Cyclingin johtavan marginaalisen voiton päällikkö vuoteen 2012 asti ja viimeisimmän osuuden Stuart Lancasterin takapuskurin henkilökunnasta RFU: ssa.Rekrytointitoimisto käsittelee tapaamisia ja hakemuksia lähellä 2. joulukuuta.

“En tarkoita ainoastaan ​​urheilullisen suorituskyvyn ulottuvuuksia”, Dyer sanoi. “Tarkoitan teknisiä yksityiskohtia, joista Dave ja Shane ja Peter Keen ennen heitä näyttelivät. Heillä oli valtava tekninen ymmärrys ja tietämys, joka tuli urheilusta vuosikymmenien ajan. Tällaisessa tilanteessa ei ole paljon ihmisiä, jotka kykenisivät täyttämään roolin tällä teknisellä tietämyksellä ja täsmällisyydellä.

“PD: n mielestä PD voisi olla hyvin paljon talon ohjelmien hallinnan edessä sidosryhmät ja budjetit ja raportoitava toimitusjohtajalle tai se voisi olla hyvin juurtunut suoritukseen, joten soveltamisala on valtava. On mahdollista, että joku muu kuin pyöräily voi tulla sisään ja tuoda mukanaan paljon.Jos joku on nimetty ulkopuolelta British Bicycling tai ulkopuolella pyöräily yleensä niin on mahdollista, meillä on paljon oppia heidän läsnäolostaan. “Dyer sanoi, että hän on” istunut rekrytointi konsulttien ja UK Sportin kanssa, jotta ne voisivat antaa panoksen rooliin ja rekrytointiprosessiin. “Hän lisäsi:” En aio soveltaa itseäni. “Shane Sutton kieltää seksismin, mutta myöntää, että lakkaa puhua” menettää puuta “Lue lisää

Kysyttäessä, että tämä tarkoitti, ettei hän halunnut työtä, hän sanoi: “En aio hakea. Siellä on paljon työpaikkoja. Olemme kaikki kuulleet muista suoritusjohtajan rooleista, päävalmentajista ja muista asioista.Se on hyvin nestemäinen työmarkkinat, myös hyvin kansainvälinen työmarkkina. “

Heijastaen Ison-Britannian voimakkaasta näyttelystä Glasgow’ssa, Dyer sanoi Sutton eron jälkeen hän ja hänen kollegansa olivat yrittäneet varmistaa epävarmuuden pään joukkue ei häiritse esityksiä. “Olen sanonut koko ajan, koska Shane erosi siitä, että hiilipuistossa kaikki, mitä yritämme tehdä, on minimoida hämmennys ratsastajille.Se, mitä olette nähnyt täällä ja Pariisissa kaksi viikkoa sitten “- viittaus samaan nuorten joukkuetappuun, joka osoittaa Euroopan mestaruuskilpailuissa -” osoittaa, että oliko Rion ohjelmaa tai alaspäin akatemian reittiä “Becky James on vallannut itsensä ensi vuoden maailmanmestaruuskilpailuista Hongkongissa, mieluummin kuin pidennetty olympiakisojen jälkeinen tauko ennen kuin se on voinut tehdä niin.” rakentaa jopa 2018 Kansainyhteisön Pelit Australiassa, jossa hän toivoo uudestaan ​​tiimisi Sprint kumppanuus hänen vanhempi sisarensa Rachel osana Wales tiimi.

“Jos pyrin takaisin maailman, niin se tulee olemaan vaikeaa “, kertoi 24-vuotias, joka oli voittanut hopeamitalit ottelussa sprintissä ja keirin Rio 2016: ssa sen jälkeen, kun hänen valmennuksensa oli häiriintynyt polven loukkaantumisella ja syöpäsairailla, jotka olivat lähellä uransa päättymistä.

“Tiedän, mistä olen,” James sanoi. “Jos aloitan itseni liian kovaa, niin ruumiini hajoaa.Aion vain rakentaa ja nähdä, miten se menee. Mielestäni on vain hyvä antaa itselleni hyvä tauko. “Olen huomannut, kuinka kauan olympiakisat ovat Lontoosta aina kun olen voittanut maailmanmestani [keväällä 2013] loukkaantumisesta, palata siihen, mennä ja saada kaksi hopeamitalalia. Kun olet loukkaantunut ja olet sairas ja et todellakaan aja pyöräillesi, se on niin voimakasta ja se on kovaa, se on stressaavaa. James odottaa aloittavan koulutuksen uudestaan. Ottaa kaksi pronssi -mitalia vuoden 2010 Commonwealth Games -tapahtumassa Delhiissa 18-vuotiaana, hän jätti Glasgow’n vuonna 2014 polven loukkaantumisen vuoksi.

Lisätty kannustin on joukkueen sprintin sisällyttäminen. James voitti kansallisen osuuden vuonna 2012 yhdessä Rachelin 28-vuotiaana, joka on duo-starter. Sisaret eivät ole juossut yhteen.Hänen vanhempi sisarensa on ollut Parolympic-pyöräilyjoukossa kolme vuotta, mutta tulee maajoukkueeseen ensi viikon MM-kisoissa Hollannissa Apeldoornissa.

Rate this post