HUOMAUTUS: Onko tšekit itkeä? Nro Käsipallon pelaajat menettivät urheilun vielä enemmän

“Luulimme, että saisimme mahdollisuuden kurssiin, mutta se oli naiivi”, sanoi Jan Filip, yksi valmentajista. ennen kaksintaistelua kumpikaan tynnyri ei nähnyt silmiin. Mutta kun katson taaksepäin ja en enää emotionaalisesti, minusta tuntuu, että vaikka pelasimme paljon paremmin, “musiikkimerkinnät” annettiin etukäteen, “hän sanoi. haittapuoli: käytännöllisesti katsoen kaikki tuomiot ovat nähtävissä kahdelta puolelta – varsinkin kun romanialaiset tynnyrit Skopjessa.Mikä on yksi lävistys (hyökkäävä virhe), se muuttuu seitsemän metrin heittokerrokseksi, koska puolustava pelaaja on rypistynyt. Ja niin edelleen.

Kummallinen mediasumu peitti ottelun Skopjessa. Ei tarvitse olla salaliitto, jotta olisi outoa, että kaksintaistelua ei voitu katsella missään virrassa maksamatta tai rekisteröimättä koko avoimessa internetissä.

Milloin tämä viimeksi tapahtui sinulle? Kirjoittaja muistaa, että hän näki Kreikassa tällaisen käsipallo-kaksintaistelun vuosia sitten yhden Euro-kaksintaisteluista, jotka olivat paljon vähemmän tärkeitä ja pelattuja “käsipallomaassa”, sama pätee myös tämän vuoden ennakkotietoon Turkissa. >

Tai, että virallinen EHF-suojattu elämä on alkanut vasta neljännen tunnin ottelun jälkeen…Kysymys on siitä, onko kyseessä ei edes mahdollinen virhe tai pikemminkin ei-taktiikka Tšekin puolella: koska se pelkäsi samanlaista skenaariota (oikein, se osoittautui), sen olisi pitänyt yrittää saada kaksinkertainen lähetys Skopjesta.

Makedonian kansallinen areena savuketta savusta savun epäilystä. Kuka haluaa tuhota “kyyneleitä”, anna heidän kuvitella itsensä tilanteessa, jossa joku on yrittänyt muutaman vuoden klassisessa “puhaltaa kynttilänä.” Kyllä, kuka tahansa tšekkiläinen voisi kääntää yhden ylimääräisen laukauksen tai antaa anteeksi tekniset virheet, he eivät voi arvioida sitä. Mutta tällainen ajattelu on tavallaan kieroutunut urheilussa.Onko urheilijalla, joka juoksee kilpailijaa vastaan, sanottavan, että hänen olisi pitänyt kouluttaa hänen tappionsa jälkeen, vaikka hänen vastustajansa olisi saanut epäoikeudenmukaisen edun? – hän uskaltaa sanoa, että he eivät toimisi näin ja puhuisi, jos tuomarit antavat kotiin muutaman prosentin enemmän, koska joskus se tapahtuu joskus kaikissa urheilulajeissa. Tällä joukkueella on varmasti paljon heikompia pisteitä, mutta kunnioitetaan kenttää, kun vastustaja on parempi. Makedonian tapaus on juuri poissa kysymyksestä.

Miten EHF: n pitäisi käsitellä sitä? Esimerkiksi ottamalla käyttöön pakollisia webcast-lähetyksiä – ei pelkästään siksi, että käsipallo taistelee median selviytymisen puolesta, mutta mikä tärkeintä, kaikki voivat tehdä itsestään kuvan siitä, mitä on tapahtunut.Ja myös harkiten, onko Makedonian Nachevskin oltava kansainvälisten tuomareiden eturintamassa. Pomo-vastuun periaate hänen alueellaan tapahtuvasta toiminnasta on armoton. Se on surullisempaa, jos mikään ei muutu.

Rate this post