Hullu päivä Girulla. Kaiken kaikkiaan Clarke on nyt johtava, Kreuziger on kolmas

Nopea, arvaamaton ja lukukelvoton pitkään ollut neljännessä vaiheessa Giro, selvitystilan kautta kukkuloiden pitkin Ligurian rannikolla ja kauniita kyliä Cinque Terre alueen kaiverrettu Unescon luetteloon. Ylös ja alas, ylös ja alas jatkuvasti nosti hänen profiilinsa, vaikka reitti jutted virallisesti “vain” kolme mountainy palkkio kolmasluokkaan.

“Nyt on syytä mennä älykkäästi”, hän sanoi jo alussa Fabio Aru Astanan.

Tämä joukkue onnistui tyylillä.

David formol värit joukkue Cannondale-Garmin, viimeinen eloonjäänyt alkuperäisen vuodon päivän loppuun, joista suurin 22vteřinovou sai menestystä elämässä.

myös Roman Kreuziger pitkä kulki lukuisissa 28členném vuoto, joka on tuottanut yli yhdeksän minuutin etu. “Olin todella yllättynyt, että he antoivat meidän hypätä niin paljon. En usko sitä “, hän sanoi hänen verkkosivuillaan. Mutta kuten kävi myöhemmin, muiden joukkueen johtajille paeta oli liian uhka.Nyt Astana oli leijonanosan selvitystilaan johtaa hänen ryhmänsä.

Kreuziger pidetään sitten etualalla ja urheasti taisteli 12-jäsenisen lopullinen ryhmä, joka perustettiin viime kiivetä päivän kuin sekoitus useimmat pakolaiset ja parhaat miehet Peloton. Samassa veneessä kiiti kohti maalia Alberto Contador, Fabio Aru ja Richie Porte, mutta myös Roman Kreuziger Simon Clarke ja Esteban Chaves pakenemasta.

“Yritimme Albert jatkoi työntää. Olemme puuttuu sinne Uranus, ja niin ovat lopulliset laskeutumisen antanut kaikkensa, koska jokainen sekunti on tärkeä “, sanoi Tšekin ratsastaja vakaa Team Tinkoff-Saxo.

Seuraava ryhmä takana turhaan jahtasi Rigoberto Uran, Jürgen van päivä Broeck ja heidän kanssaan myös Leopold König.He tulivat maaliin 1:04 minuutin välein, Koenig luokitellaan vaiheessa 23 paikallaan, vielä kerran osoittanut, että hän palaa muodostaen noin Trentino rotu ei ollut sattumaa.

“Tänään Giro oikeastaan ​​alkoi”, hän sanoi Richie Porte.

“niin kova alku Grand Tour muistaa”, sanoo Roman Kreuziger.

Kaiken tulokset Clarke Oriko noin neljä sekuntia ennen joukkuetoveri Chaves ja seitsemäntoista Contador ja ennen Kreuziger. Viides on jo Arun kymmenes Porte neljästoista Uranus, kahdeksastoista König (tappio 01:19).

Uranus joukkue Etixx se ei ollut hyvä päivä. Gianni Meersmann, joka syksyllä laski maanantaina olevan konvoluutiossa, oli jo pelotoiminnan ensimmäisessä nousussa ja myöhemmin eronnut.Etixx vakaa ja jatkuu vain seitsemän pyöräilijää kaikkein heikentynyt suosinut joukkuetta.

Kaksi johtajaa myöskään Movistar vakaana koko sijoitukset, Jon Izagirre menetti 04:22 minuuttia ja 09:21 Beñat Intxausti jopa minuutteja.

yli viiden minuutin alijäämä piristyi neljännellävaiheessa Ryder Hesjedal, Champion vuosikerta 2012. Koko 17 minuuttia putosi Ilnur Zakarin of Katyushas, ​​sensaatiomainen voittaja Tour de Romandie, jossa hän kukisti Chris Frooma. Ja vielä kolme minuuttia myöhemmin hän saapui maaliin nykyisen kilpailun johtaja Michael Matthews Orik.

Kreuziger kuuluivat vahvin miesten

ensimmäisestä kilometrien tiistaina tykkejä seurata asioita merkittävä ja odottamaton.

Pian alkamisen jälkeen, on muodostunut ryhmä 16 pakolaista, heidän joukossaan Clarkin Orik, toinen ihminen yleistä luokitusta . Heidän takanaan, sitten antoi vielä 12 miestä heidän joukossaan myös kiipeilijöitä, jotka osaavat ajatella Top 10 yleistä luokitusta: Kreuziger, Chaves ja Atapuma.Myös Sky Sivcovista ja Pucciasta löytyi kaksi bikeria.

Kun maaliin puuttui 81 km, nämä kaksi ryhmää ovat saapuneet, joista oli suuri osa hyvin Kreuziger hellittämättä raskas polkee siirrosta yläreunassa toisen ryhmän. Etu- ja kamppaili nyt 28 pyöräilijöiden ja kiivetä Passo del Bracco oli hyvä yhdeksän ja puoli minuuttia.

Kreuziger toistuvasti toimi päähän. “Se näyttää todella hyvältä, niin pyörä polkimet”, hän ylisti entisen mestarin Peter Bencik kommentaattorina Eurosportin Tsekin mikrofonia. “Roman haiskahtaa pyörä olento, huolimatta vaikeasta tilanteesta uransa, jossa hän ei tiedä mitä tapahtuu sali. Vauhtia.On ehdoton ja on valmis, se on uskomatonta. ”

kärkeen, vaikka jälleen hallitsi joukkue Team Tinkoff-Saxo, mutta muistutti Bencik voisi mennä tällä kertaa sen hallinnon sekä väärien, joka mahdollisti pakolaiset lukien Kreuziger säilyttää jälkeen pitkään runsaasti lyijyä noin kahdeksan minuuttia. Sitten siis asiaan liittyvästä myös joukkueen Etixx joka ei jäänyt ketään, ja lähetti kakkosia Peter Vakoč vetää tahtiin.

Ennen osmikilometrovým kiipeää mountainy palkkio Passo del Termine (55 km ennen maalia) kärkijoukossa jakaa uudelleen. Edessä uudelleen kuusi pyöräilijät, kolmekymmentä sekuntia jäljessä Kreuziger, Chaves ja muita kiipeilijöitä.Syötön taas kokosi joitakin pakolaisia ​​ovat kuitenkin menettänyt yhteyden, esimerkiksi kokonaan kulutettu Franco Pellizotti.

Mutta hän ei myöskään jäädä Peloton kiveä kääntämättä. Aikana vaellukselle Termine toivottoman putosivat vaaleanpunainen Michael Matthews, vauhti vei Astana ja yhtäkkiä paitsi Peloton lensi eteenpäin, kun taas supistettu vain 20 pyöräilijät: yksi, viisi Astanasta (Aru, Kangert ym.), Kolme Sky (Porte , König, Nieve), kaksi Team Tinkoff-Saxo (Contador, Rogers) ja Etixxu vain Uranus yksin.

Kolmekymmentä kilometriä ennen maalia oli edelleen johtava ryhmä Kreuziger viiden minuutin etumatkan. Mutta paine oli ylivoimainen Astana, sen viisijäsenisen joukkue vetäytyi pakolaisten lisäksi Zeits ja lisäsi iskukykyä taivaansininen joukkue.Näkökulmasta koko Gira Astana ei ole varaa Kreuziger tai Chaves pääsi maaliin suuremmalla marginaalilla.

“Tiimini teki loistavaa työtä”, hän kehui Fabio Aru, johtaja Astana. “Olemme järjestetty tässä vaiheessa oli erittäin vaikea kaikille.”

Neljätoista kilometriä mennä, ensimmäistä kertaa läpi kaupungin La Spezian ja tříkilometrovým ennen kiipeilyä huipulle Biassa, pakolaisten yliotteen vain 1:40 minuuttia, eivätkä ne toimineet liian paljon yhteistyötä. Edestä joukko hyökkäsi lopullinen voittaja formaliinilla hänelle meni Visconti Movistar ja Moinard BMC.

Tempo Astanassa taistelija “minipelotonu” Samaan aikaan, ei riitä edes Mick Rogers alkaen Tinkoffu, ennen vaihetta voittaja Monte Zoncolan.Mikel Nieve myös jäljessä Team Sky.

Kun hän harvennus päätoimiala tuli näkyviin pakolaisille lähtivät hänen ja Contador Aru, joka seurasi Porte. Kaikki jäljellä olevat pakolaiset on vangittu paitsi Formola. He jatkoivat vauhtia ja tekivät uuden valinnan, joten vain 12 miestä jäi La Spezian viimeiseen kongressiin.

Sitten se oli loistava peli voimakasta, jäljessä yksinäisen ja voitokkaan Formol. Toisena ylitti Simon Clarke ja nosti kätensä päänsä yläpuolella, ajattelu hän voitti vaiheessa, mutta kerrottiin, että ennen lähtöään edessä formol.

Pink Jersey tuli Australian erittäin makea “lohdutuspalkinto.” Orica-tiimi on luovuttanut sen ruumiiseen Giran ensimmäisen päivän jälkeen.Nyt maglia Rosa vaelsi yli Gerrans yli Matthews Clark – ja keskellä se olisi voinut ryhtyä muuttamaan Chaves.

Tyytyväinen mutta oli myös joukkueen Team Tinkoff-Saxo.

“Roman Kreuziger vasemmalle suuri vaiheessa tänään oli meidän avain mies “, kehui Alberto Contador. “Se, että meillä oli häntä otsalle, oli tärkeää joukkueen, lopulta voisin yhtä hyvin auttaa. Mutta me kaikki asuivat radalla hyvin vaikea päivä. ”

Mikä niistä suorittaa keskiviikkona Apenniinien ensimmäisessä vuoren loppuun Giro Abetone?