Havířov jälleen sijoittui neljänneksellä. Mutta hän sai lisäkokemusta

“Joillekin kyllä, se on houkuttelevaa Trebic lopussa perusosan pelataan parhaassa mahdollisessa kokoonpanossa tai muodossa”, sanoi valmentaja Jan Havířov Daneček. “Mutta Třebíčillä on kokemusta eliminoitavista taisteluista.”

On sääli, että sarja ei pidentänyt vähintään yhtä kotivoittoa.

Havířovští-ihmiset odottivat kuitenkin, että toinen kausi olisi paljon vaikeampaa palatessaan ensimmäiseen liigaan. “Viime vuonna alokas, monet meistä aliarvioitu ja jopa paljon tiennyt meidän peli ja meidän pelaajat”, sanoi Daneček. “Olemme kuitenkin myös nähdä perus osia sekä sijoittui kuudenneksi viime kaudella ja sai suoraan puolivälierissä.”

Valmentaja Daneček kuvata suurin heikkous joukkuepeliä shorttia sekä valtapelistä.Todellakin, se kärsi Havířovští Třebíč, jossa heikkeneminen on kymmenen maalia, kun he antoivat ylivoima vain kaksi.

“Monet ovat työskennelleet sitä, mutta meillä on nuori puolustus”, sanoi Daneček. “Seitsemästä vastahyökkäykset loivat käytännössä neljä juniorit ja kaksi takana juniori ikää.” Mitä seuraavaksi?

“Meillä on vielä täysi pää puolivälierissä”, sanoo Jan Daneček. “Mutta meillä on nuori joukkue ja toivomme, että nykyinen kokemus auttaa poikia ja kahden vuoden aikana se kääntyy meidän eduksi.Kokemus ei ole ostaa, se on voitettava. ”

Ja seuraavan kerran oppitunti on Haviroville, ettei hän voi luottaa niin paljon pelaajille, jotka lainataan extralig-klubeille. “Ennen tärkeintä osaa kauden Foltyn palasi Třinec ja Valenta Zlín”, sanoi valmentaja. “Hyökkääjä Fořt ja Krisl loukkaantuivat meitä, joten menetimme neljä pelaajaa ennen ottelua. Tiedämme, että meidän on saatava kaksi kokeneita pelaajia, jotka jäävät tänne. ”

Ja Danek haluaa työskennellä hyökkäyksellä. “Kolmannessa ottelussa Třebíčia vastaan ​​jätimme ylimääräisen tavoite pelistä saadaksemme kaksi maalia. Teimme rangaistuslaukauksen ensimmäisen maalin. Pelaimme monimutkaisia, viime aikoina ammuttiin.Ja vastustaja asettui kaksi minuuttia ennen loppua. “

Rate this post