Häviää ja vältä Tšekit … Pahoittelet sitä, varoittakaa ruotsalaiset

Tarkat todennäköisin vaihtoehto selviää kilpailija Czech valikoima kaksintaistelun vs. Venäjä Suomi. Olettaen amerikkalaiset voittaa slovakit, erittäin houkutteleva kaksintaistelu voittaja matkustaa torstaina Prahassa, missä puolivälierissä ristiriidassa kotijoukkue.

joukossa venäläiset eikä suomalaisten kuitenkin tällainen vaihtoehto ei nauti suurta suosiota.Ulkomaiset tiedotusvälineet on siis kohde spekulointia, että ehkä ei ole parempi ottelu tarkoituksella jätetty pois ja sen sijaan kokoonpanolla tutussa ympäristössä Ostrava toista kokonainen ryhmä Ruotsi.

“Moving Prahaan yhdessä ottelussa kotijoukkue, joka tukee 17000 fanaattisia kannattajia, se ei ole edes yhden kokonaisen houkuttelevaa idea”, kirjoitti ruotsalainen päivittäin Expressen.

Samalla näkee venäläisen web Champion: “Ruotsi on tietysti vahva, mutta ei joukkueen hyökkääjät sellaisella tasolla, joka on Voráček tai johtajansa Jagr.Myös maalivahti Enroth jäljessä Pavelec. ”

Urheilu palvelimen muistuttaa hieman vuotavat Ruotsin puolustusvoimille. “Mikä on parempi: pelata järjestäjille turnauksen Prahassa tai kilpailla joukkue, joka sai kolme maalia saksalaiset, joista viisi on tsekit ja kuusi Kanadasta?”

Ruotsalainen valmentaja Pär Mårts ei kuitenkaan usko haluaisi, että joku tahallaan menettää valitsemaan joukkueensa.

“Luultavasti ne luistella ja ampua hitaasti vieressä portin?” Hän pohti. Kussakin tapauksessa kuitenkin hän lisää: “Jos valitset meille, tulet katumaan sitä!”

tappio merkitsee turvallisuutta – neljännesvälierä Ruotsia vastaan. Kuitenkin voitto voi olla vieläkin edullisempi tietyissä olosuhteissa.Kun amerikkalaiset joutuvat slovakialaisille, venäläiset tai suomalaiset voivat olla ryhmän ensimmäisinä otteluina Ostravaan, Sveitsiin. On kuitenkin vaikea luottaa siihen.

Niinpä laskutoimituksille ja ei-urheilullisille käsiteollisuudelle on vähän nähtävissä tiistaina, toinen on otettu iltapäivällä säilyttämiseen.Jos ranskalainen tappio Latvian pidennyksessä tai hyökkäyksissä, molemmat joukkueet siirtyvät pelastamaan ja uppoutumaan Itävaltaan.

Tällöin ainakin Kanadan tähtien kohta olisi otettava.