Haluan puhua hänelle. Tiedät numeroni. Sagan on pehmentänyt pomonsa kritiikkiä toistaiseksi

Venäjän rikas, omistaa Team Team Tinkoff-Saxo on tottunut aina saada parasta jälkeen heikentyneet Sagan, tämä lähettää hänen tiiminsä julkisesti blogissasi palvelimella Cyclingnews purkivat pettymyksensä tämänvuotisen esityksiä slovakki tähti.

“Jotain menetetty”, valitti Venäjän kiinnittäen kasan rahaa surkea esitys suoritetaan 25 vuoden slovakki. Sagan oli vuosi seitsemän kertaa toisen, neljännen, sijoittui San Remo Flanderissa, pettymys oli hänen 23. Roubaix.

Viimeinen laatua allekirjoitus Tinková näytti menetetty. “Hän on selvittää, miksi hänen täytyy muuttaa jotain ja alkaa voittaa uudestaan. Voin tehdä siitä paljon “, kirjoitti Tinková.

Mitä mieltä olet?Sagana kysyi Sacramentossa Kalifornian Around -kilpailun avajaisissa lehdistötilaisuudessa, jossa hän voitti viisi kertaa peräkkäin parhaimman spurterin vihreä jersey. “En haluaisi kiistellä Olegista ja minusta. Ensinnäkin hänelle haluan puhua kasvotusten. ”

Venäläinen eksentrinen vastasi:” Minun numero on myös oma sähköpostiosoite. ”

Sagan tarkoitus kritiikkiä vastaus aiheuttaa pääasiassa rodun, joka sen 10-vuotisen olemassaolon kaapattu eniten voittoja, mutta kolme kakkossijaa peräkkäin oli vain yksi ammuksia Tinková. Cavendish onnistui vain neljäntenä päivänä parantamaan Cavendishia kaksintaistelussa. “Ja mielestäni se on hyvä kaikille”, hän sanoi helpottuneena. “Joskus voitat, joskus olet toinen. Nyt kuuden vuoden ammattisuran jälkeen on vaikeampaa voittaa.Ennen Voisin yllättää minut nyt kaikki poliisi. ”

päättäväisyydestään katkaista pisteet kuivuuden Sagan osoitettu, kun hän yritti lähteä Peloton vuonna Sivutuulten juuri ennen määränpäätä kaupunkiin. Ja jos epäonnistui, koko joukkue muodostettiin massa sprintti. Ehkä se auttoi kokemus, sillä kolme vuotta sitten samalla radalla spurtoval toisesta sijasta takana yksinäinen pakolainen Voigt.

Kolmen Toinen paikoista on nyt Kaliforniassa, vain 22 sekunnin päähän johtaja Toms Skujinsem, mutta myönsi, että alue Royal vaiheessa Mt. Baldy ei sovi hänen luonteensa.Torstai-jakson bonuspäivät ja hyvät ajo-ominaisuudet voivat kuitenkin siirtää hänet keltaiseen jerseyin. “Näemme, mutta se tulee olemaan kovaa.”

Samoin kuin hänen rinnakkaiselonsa aina tyytymättömän Tiňkovin kanssa.

Rate this post