Graeme Souness: Venäjä 2018 on Skotlannille tärkeämpi kuin Englannin

Graeme Souness on korostanut Skotlannin merkitystä Venäjälle vuonna 2018 Englannin lyömisessä. Viime kuussa Maltan 5-1 voiton jälkeen Gordon Strachan puolestaan ​​valmistautuu lauantaina Hampurin puistossa kaksinkertaiseen otsikkoon Liettuaa vastaan, ja tiistaina ennen Slovakian matkaa Wembleyn 11. marraskuuta. kokeillut poskea yksi mutta ei mitenkään!Rakastan pelaamista Skotlannissa – goosebumps ‘Lue lisää

Entinen Skotlannin keskikenttäpelaaja Souness, joka pelasi vuoden 1978, 1982 ja 1986 MM-kisoissa, ymmärtää huomion, joka ympäröi kahta kalustoa Englannia vastaan, jotka pysyvät suosikkia voittaa F-ryhmä, vaikka heidän valmistelunsa varjostavat Sam Allardycen ja Gareth Southgaten lähteminen väliaikaiseksi johtajaksi.

Kuitenkin Souness, 63-vuotias entinen Rangers, Liverpool ja Newcastle United johtaja, joka oli rajattu 54 kertaa, sanoi: ”Gordon yrittää saada viestin, että tämä on noin kolme pistettä. Et voi varautua “auld-vihollisen” esineeseen.Voit menettää heidät kahdesti ja voittaa jokaisen toisen pelin ja päästä sinne.

“Se on vähän kuin kun menin Ibroxiin ja sanoin, etten mielestäni menetä Celticille, jos voitamme liigan ja ihmiset sanoivat: “Mitä?” Sama asia. Kyse on aina pätevyydestä. Englantilaiset lyömättömät oikeudet kestävät vain muutaman viikon.Jännitys menossa turnaukseen, rakentaminen, oleminen, mitä se tekisi kansalle.

”Skotlantilaisen jalkapallon edut olisivat paljon suurempia, jos menemme [jopa], jos menetämme kaksi kertaa Englantiin [pikemminkin] kuin kaksinkertainen Englannin lyönti ja ei mene sinne.

Souness, joka on nyt televisio-ohjelma, oli äskettäin palannut Glasgowiin McDonald’s & amp; SFA Grassroots Awards -kilpailu Hampden Parkissa ja hän myönsi, kuinka vaikeaa olisi saada ryhmästä, jossa vain voittajat taataan Venäjälle.

”Se on vaikeaa”, hän sanoi. ”On selvää, että Englanti on erinomainen suosikki, mutta ne eivät ole varmoja. En usko, että tämä on vahvin Englannin ryhmä, jota heillä on koskaan ollut, mutta mielestäni sinun on hienostettava heitä täyttämään.

”Olen aina uskonut, että se on numeropeli.Minulla oli tapana sanoa, että me pääsemme maailmanmestaruuskilpailuun menestyksekkäästi, ja sain päänsä purraamaan sen sanomista varten.

”Me olemme ehkä alle viisi miljoonaa maata Englantiin nähden, jotka ovat yli 60 miljoonaa. Terve järki kertoo, että enemmän valita, he ovat parempi joukkue. Se on aina ollut näin.

“Ja se ei tarkoita sitä, että emme voi voittaa niitä satunnaisesti, mutta jos me pelasimme niitä 100 kertaa, he voittavat suurimman osan ajasta.

”Meillä ei ole pelaajia, jotka pelaavat Manchester Unitedissä tai Arsenalissa, ja on olemassa syy siihen, miksi saamamme pelaajat eivät ole näissä suurissa seuroissa: se johtuu siitä, että niitä ei pidetä tarpeeksi hyvinä ja että miksi he pelaavat mestaruuskilpailussa ja alemmassa Premier League -tiimissä – ja meidän on hyväksyttävä se.Tämä ei tarkoita sitä, että emme voi siirtää niitä. ”

Samaan aikaan Celticin kapteeni Scott Brown uskoo, että hän on jo oikeuttanut päätöksen jäädä eläkkeelle Skotlannin velvollisuudesta hänen pääosissaan 3-3 Mestarien liigan vetoa Manchester Cityä vastaan.

50-nastainen keskikenttäpelaaja, jota on viime vuosina vaikeuttanut nilkka-, lonkka- ja hamstring-ongelmat, pelkäsi, että klubi ja maa joutuivat uhkaamaan hänen sijaintinsa Brendan Rodgersin kokoonpanossa.

”Kutsumalla sitä päivässä Skotlannin kanssa autetaan minua kelttiläisen urassani juuri nyt”, Brown sanoi. ”Se pitää minut radalla ja työntää minut uusille tasoille. Se antaa minulle vähän ylimääräistä energiaa ja ylimääräistä lepoaikaa, jota tarvitsin varmasti. ”