Gallagher on ensimmäinen Aussie, joka voittaa kesä- ja talvimallia

Urheilunhimoinen paralympialainen Jessica Gallagher on tullut Australian ensimmäinen urheilija, joka voitti mitalin sekä kesällä että talvella. Para-pyöräilija, joka oli jo pyytänyt pronssia viimeisen kahden talviolympiakilpailun aikana, voitti kolmasosan naisten B3 1 km: n koekäytöksessä Rion toisen kilpailun 2. päivä.

“Minä vielä voin” t usko sitä. Näyttää siltä, ​​että pitkään aikaan Pekingistä on kielletty, koska se ei ole riittävän sokea “, hän sanoi. Melbourne-pohjainen röntgenkuvaaja, jolla on näön heikkeneminen, valittiin vuoden 2008 Pekingin kesäpeleihin, mutta se julistettiin kelpaamattomaksi kilpailun aattona, sillä hänen oikean silmänsä katsottiin 0,01 tutkinnon lailliseksi kilpailuksi.

“Se oli niin outoa ja vain ironista. Tuolloin se oli vain täydellinen tuho, “hän sanoi.Gallagher ja hänen tandem polkupyöränsä lentäjä Maddie Janssen asettivat paralympialaisen ennätyksen perjantaina (lauantaina AEST), jota British kultamitalit voitti nopeasti Sophie Thornhill ja pilotti Helen Scott.Lakeisha Patterson väittää Australian ensimmäinen kultamitali Rio Paralympics Lue lisää

Gallagher voitti ensimmäisen naispuolisen paralympic-talven talven 24-vuotiaana syntymäpäivässään pronssia Vancouverin näkövammaisten slalomissa. Hän siirtyi sitten para-yleisurheiluun kilpailemalla Lontoon 2012-pelien pitkää hyppäämistään ja keihästä ennen vaihtoa takaisin para-alppihiihdolle toisen pronssin puolesta Sotšissa 2014.

Kahdella tieteenalalla jo vyön alla, monikäyttöinen 30-vuotias päätti antaa pyöräilemään matkaa, kun pitkä hyppy pudotettiin Rion ohjelmasta.Hänen on nyt arvioitava hänen tulevaisuuden tavoitteensa, ja hän joutuu kohtaamaan urheilullinen Sophien valinta vuoden 2018 talviolympialaisten välillä Pyeongchangissa, Etelä-Koreassa ja Commonwealth-pelien kanssa Australian Gold Coastissa samana vuonna. “Minulla on suuria päätöksiä tehdä. Tällä hetkellä minä vain menen nauttimaan kaikesta ja nauttimasta siitä, että olemme juuri tullut paralympialaisia ​​mitalijoita “, Gallagher sanoi.” Nyt hän ja Janssen, jotka ovat vain harjoittaneet yhdessä yksi vuosi, keskittyy naisten 3 km: n harjoittamiseen sunnuntaina, jonka Gallagher lupaa viihdyttää. “Emme ole koskaan ajoittaneet yhtä.Joten se tulee olemaan mielenkiintoinen “, hän sanoi. “Meillä ei ole mitään menettää, joten menemme sinne ja pidämme hauskaa.” Facebook Twitter Pinterest Australian Chad Perris (oikealla) esittää Namibian hopeamitalisti Johannes Nambalaa ja Irlannin kultamitalisti Jason Smythä. 100m – T13 Rio Paralympics -tapahtumassa Kuva: Alexandre Loureiro / Getty Images

Samanaikaisesti hänet voidaan tunnustaa White Tiger, mutta australialainen sprinteri Chad Perris ei ollut tarpeeksi nopea saavuttaa maailman nopein paralympialainen Rioon.Näkövammaisten rooli tuli kolmanneksi T13-miesten 100-metrisessä finaalissa irlantilaisen Sprinting Superstar Jason Smythin jälkeen, joka voitti kolmas peräkkäinen kulta. Perris oli kuitenkin ekstaattinen. “Koulutuksen viimeiset kolme vuotta on maksettu massiivisella PB-persoonallisella ja pronssi-mitalla”, hän sanoi. 24-vuotiaalla on albinismi ja ansainnut hänen monikertaansa pelaamalla jalkapalloa, missä hän kasvoi Perthissä.Perris sanoi, että olisi kunnia jakaa dais laillisesti sokealla Smythillä ja myönsi, että hän tunsi olevansa hermostunut lohkojen takana. “Hän on legenda”, Perris sanoi. “En näe kovin hyvää, joten minulle oli hyvä, etten nähnyt häntä kilpailee.” Smyth varmisti sprinttiotsikoiden hattutempun perjantaina (lauantaina AEST), koska voitti kulta Pekingissä 2008 ja Lontoossa 2012. “Se ei koskaan kyseenalaista tulemaan paralympiakiskoihin ja ylittämään linjan ensin, Smyth sanoi. “Se on kuin satu, joka ei vain näytä loppuvan joka kerta, kun tulen ulos.” Smyth oli pettynyt siihen, että 200 m: n T13 -tapahtuma, jota hän voitti myös kahdella edellisellä kisalla, ei tule Rioon. “Ei vain minulle, mutta T13-luokka on yksi nopeimmista tapahtumista, ja mielestäni katsojat haluavat nähdä nopeita aikoja”, hän sanoi.

Smyth on viettänyt yli kymmenen vuotta urheilua ja on jo ajatellut Tokio 2020. “Minulla on ollut muutamia vammoja viime vuosien aikana, joten olen nähnyt tänä vuonna ensimmäisenä viiden vuoden aikana”, hän sanoi.Australian pronssimessu jatkuu perjantaina, kun 21-vuotiaan Rookie Claire Keefer sijoitettiin kolmanneksi naisten F41-laukaukseen.

Rate this post