Espanja Euro 2016 -joukkueen opas: taktiikka, avainhenkilöt ja asiantuntija-ennusteet

Viimeisen kahden vuoden aikana Vicente del Bosque on korostanut “sujuvan siirtymän” käsitteen. Espanjan pahoilla pyrkimyksillä puolustaa maailmanmestaruuskilpailujaan Brasiliassa he ovat ryhtyneet epävarmuustilanteeseen ja introspeitioon, jota ei ole auttanut Euro 2016 -kampanjaa koskevassa kampanjassa, jossa heidän jalkapallonsa ovat rajoittaneet tylsiä ja ennakoitavissa. Del Bosque puhuu “siirtymästä”, kun hänet on tullut ranskaksi, joka haluaa voittaa neljännen EM-osakilpailun, mutta epäilys ympäröi. Jánfrán: Diego Simeonen oppilas, joka täytyy unohtaa Champions League-kipu “, Mutta hänen sanomansa näyttää puutteelliselta. Siirtyminen mihin?On kiistatonta lähtökohtana: Espanjan on uudistettava tai kuolettava, mutta johtaja ei ole vielä määrittänyt, miten heidät on uudistettava.

Voiton kauden aikana – Euro 2008, World Cup 2010, Euro 2012, unohtaa – Espanja kehittyi suoraan jalkapallosta enemmän laskettuun ja varattuun peliin. Molemmat tyylit tulivat samalla hallussapidetyllä idealla, mutta eri tavalla.

Silloinkin he olivat kilpailukykyisiä, turvallisia ja kestäviä koneita. Xavi Hernández ja Xabi Alonso olivat tyylin vartijoita, mutta nyt Del Bosquella ei enää ole näitä kahta seulonnan kenraalia. Voiko Espanja toimia samalla tavoin ilman heitä? Del Bosque ajattelee niin, mutta Espanja näyttää näyttävän aiemmin juurtuneelta joukolta ja manageri on löytänyt itsensä tienhaarassa.Pitääkö kiinni kaavalla, joka toimi niin hyvin ja löytää uusia pelaajia täyttämään roolit tai siirtymään pois lyhyestä kulmasta ja liikkeestä, työskentelemällä palloa kanavien läpi pitämällä hallussaan kalibroitua vauhtia, joka on hyvin veressä Espanjalainen jalkapallo?

Paitsi, heidän pelifilosofiansa on myös tullut keskeinen osa kansallista identiteettiään: tekniset, täsmälliset, luovat, älykkäät ja taitavat pelaajat…heidän hallussapidon tyylisuunta on tullut uskonto ja keskikenttäpelaaja on tämän uskon saarnaajia. Mutta mitä keskikenttäpelaaja voi hienosäätää Del Bosquen joukkuepeliä? Thiago ja Cesc Fàbregas? Tai ehkä Atlético Madridin Koke?

Atléticen vaikutus voisi johtaa mahdolliseen reitin puhkeamiseen.Del Bosque ei ole koskaan ollut päällikön taktiikka; hänen menestyksensä on rakennettu hänen kykynsä johtaa täysi tähtiä ja luoda vahva joukkue mentaliteetti turnauksissa pelaajien keskuudessa, jotka tietävät, mitä he pystyvät. Tämä onnistui hyvin hänelle menestyksekkäissä vuosina, mutta hän on vaarassa joutua pois nyt. Hänen on näytettävä, että Brasilia oli vääntymistä eikä alenevaa suuntausta.

Epäilyt ovat kaikkialla. Tavoitteena David de Gea, vaikka hän on vakiinnuttanut itsensä hallittavaksi voimalaksi Valioliitossa, ei ole takuuvarmaa vielä Iker Casillasin jatkuvan läsnäolon takia. Toisaalta keskeiset toimijat, kuten Sergio Ramos, Fábregas ja Pedro, ovat huolestuttavasti epämuodostuneita.

Lisäksi on olemassa sama vanha ongelma: hyökkäysjärjestelmä.Del Bosque ei ole koskaan todella rakentanut sujuvaa ja johdonmukaista hyökkäävää rakennetta, ja he ovat usein soittaneet parhaimmillaan ilman hyökkääjää (Fàbregasin ollessa pelissä väärässä No9) tai ilman puhtaita siipiä. Álvaro Morata on noussut ratkaisuksi paremmin kuin Aritz Aduriz tai Diego Costa, joka ei edes tehnyt joukkueita.

Inspiroiva Andrès Iniesta näyttää siltä, ​​että ei ole olemassa pelaajia, tasapuolisesti. Mutta olisi väärin keskittyä vain Espanjan heikkouksiin, koska heillä on selvästi vahvoja vahvuuksia. Se on kokenut joukkue, erittäin kilpailukykyinen ja yhteinen tavoite. Espanjassa on runsaasti lahjakkuuksia.

Joukkueelle on vielä selvää, kuka alkaa maalista, joukkueen selkäranka on selkeästi määritelty: Juanfran, Ramos, Gerard Piqué ja Jordi Alba puolustuksessa, Sergio Busquets ja Iniesta keskikentällä .David Silva ja Fàbregas ovat myös avainlukuja, missä he alkavat kuuden edestä.

Loput XI-aloituskohdasta riippuu siitä, mikä muodostaa Del Bosque. Hän voi mennä 4-2-3-1 tai 4-3-3 (ehkä todellisuudessa hieman 4-1-4-1), mutta äskettäin ystävällinen Englanti vastaan ​​hän käyttää 4-4-2. Thiago ja Koke odottavat taktiikkapäätöksen. Riippumatta henkilöstöstä, varmista, että tämä joukkue ei unohda henkeä – tai sen filosofiaa. Riippumatta siitä, että riittää turnauksen voittaminen, on vielä nähtävissä. Luotettava alkaa XI Facebook Twitter Pinterest

Álvaro Morata. Keskusta-asema on ollut monimutkaisin, jopa Espanjan voittojen aikana. David Villa-Fernando Torres duosta se on alennettu yksinäiseksi ottelijaksi ja sitten myös vääräksi hyökkääjältä.Keskikenttäpelaajien määrittelemässä pelikuvassa No9: n valinta on tullut vaikeammaksi, mutta ei vähempää. Koska hän lähti Real Madridista kesällä 2014, Morata on kasvanut Italiassa tukevana hyökkääjänä, joka voi myös olla Juventuksen vasemmanpuoleinen pelaaja. Hän on älykäs pelaaja, jolla on huomattavia harhaoppitaitoja ja joka on fyysisesti kykenevä pitämään palloa kun hän tarvitsee. Tämä kattava profiili sopii siihen, mitä Espanja tarvitsee tässä tilanteessa, mutta tunne jatkuu, ettei Morata ole pelottava hyökkääjä Raulin tai Diego Costan muotissa. Hänen tavoitteidensa korot eivät ole niin korkeita, ja tämä on hänen heikko kohta. Toisaalta hän näyttää kehittyneen jotain suurpeli-mentaliteettia Juvella, ja hän loi juoksunsa vuoden 2015 Mestarien liigan finaaliin.Hän tuli jalkapallosta voittamaan Coppa Italiaa kotimaisen kauden viimeisessä pelissä tänä vuonna lakko, joka on antanut hänelle paljon luottamusta. Espanja tietää vain liian hyvin, että kuninkaat voivat menettää kruununsa , ja se voisi olla mitä nyt tapahtuu Iker Casillasille. Näyttää siltä, ​​että hänen aikaansa eliitin maalivahti on päättynyt. Se on skenaario, joka muistuttaa sitä, jota edustipäällikkö Luís Aragonés kohdisti vuonna 2006, ja päätti, että Raulin aika oli ylöspäin, jolloin ryhmän yhteinen etu asetettiin yksilöllisen maineen yläpuolelle. Del Bosque joutuu nyt vastaavanlaiseen ongelmaan: edistää De Geaa toisella lumisodan jälkeen Manchester Unitedin kanssa tai jatkaa Casillasilla? Viimeksi mainitun legenda on kiistaton: 166 kappaletta, kaksi EM-mitalia ja MM.Kuitenkin Casillas on menettänyt taikaa, joka teki hänet yhdeksi pelin historian parhaimmista maalivaöistä, ja hänen taantumansa näyttää jatkuvan Portoon hänen pettymyksensä jälkeen Bernabéun poistuessa. Oli monia, jotka tunsivat, että hänen olisi pitänyt luopua toisten kanssa Brasilian hämmennyksen jälkeen: tällä kertaa valinta ei välttämättä ole hänen. Interactive

Vaikea kysymys. Ensimmäistä kertaa viimeisten kuuden vuoden aikana Espanja ei ole kovin suosittu voittamaan turnauksen. Se, miten he pelasivat karsinnassa – mukaan lukien tappion Slovakiasta – heikko taso, jota he ovat usein osoittaneet ystävyysotteluissa isompiin joukkueisiin, ja niiden tavoitteiden puute ovat meitä kutsumaan pessimistiseksi. Tämä odottamattomuus voisi kuitenkin olla myös etu.He joutuvat kohtaamaan kovia vastustajia ryhmänvaiheen aikana, mutta jos he tulevat läpi, odota heitä terävöittävän kynsiään. Kukaan ei saa aliarvioida heitä – heidän asemansa haltijoiden on oltava riittävä todiste siitä.