Englannissa on Rajkotissa kodin mukavuudet, mutta Test pitch on edelleen mysteeri

Katsokaa mediakeskuksen takaosasta ja musta takseja tai punaisia ​​linja-autoita ei ole, koska teitä ei ole. Sen sijaan pari oxen vetää kärryä joillekin käsityöläisille, jotka käsittelevät ruoansulatuskanavaa. Stuart Broad sanoo, että Englannin testisarja Intiassa on vaikeinta urastaan ​​Lue lisää

Olemme ainakin 15 kilometrin päässä kaupungin Rajkot, jossa Ravindra Jadeja ja Cheteshwar Pujara nostettiin. Pysy neliöllä ja on vaikea kertoa, kumpi näistä pelaajista pinnan sopii. Pujaran ensisijainen huolenaihe on juoksu; Jadeja, vaikka se oli kolmantena sadanpelona ensimmäisen luokan kriketti, on täällä ottaa wickets. Vuonna 2009 rakennettu stadion on symmetrinen kulho. Outfield on johdonmukainen vihreä, mikä tarkoittaa käänteistä swing voi olla vaikea löytää. Seisontatuen ikioma istuimet ovat puhtaita.Odotamme, kuinka monta niistä täytetään. Se on pitkä kävelymatka – noin kaksi tuntia – kaupungin keskustasta ja kirjeenvaihtajaasi on vielä tarkkailtava linja-auton säännöllisyys. Toivottavasti tämä ei ole Antigua-tyyppinen valkoinen elefantti, joka muutaman vuoden kuluttua on tullut uteliaisuudeksi pennuille.

Kaupungissa on jännitystä ja ylpeyttä Rajkotin ensimmäisen Test-ottelun mahdollisuudesta. Englannin joukkuehotellissa hissin sisäpuolta on remontoitu elokuvateoksilla Ben Stokes, Zafar Ansari ja Ben Duckett. Maalla kaikki on valmis, mutta monissa maapallon osissa ei aina tapahdu kaksi päivää ennen testin alkua.

Pituus houkuttelee huomiota ja tavanomaisia ​​varoituksia – älä koskaan tee johtopäätöksiä kaksi päivää ennen ottelua.Se ei ole kuin ne, jotka tervehtivät Englantia Chittagongissa tai Dhakassa. Joitakin halkeamien ohella näkyy jotain vihreää ruohoa; on olemassa yksi tai kaksi paljaalla laastarilla, mikä viittaa siihen, että pinta ei ole täysin tasainen. Maanantaina se oli suojaamaton ajautumattomalta auringolta toisin kuin Bangladeshissa, jätettiin avoimeksi leipomaan hieman enemmän. Kun Englanti oli lopettanut harjoituksensa, pienet armeijat – kaikki naiset – voitiin nähdä liikkumalla naarmuuntumalla, kaapelit kädessä ja heitä pyyhkäisi pois innokkaasti.Tämä elävä ruoho voi vielä kadota.

Piki tarjoaa käännekohdetta kääntäjille – mutta emme ole varma, milloin – odotus on, että lyöntivuoro ei ole yhtä petollinen aikaisin kuin se oli Bangladesh.

Tällaisella tasaisella ruohon peittämisellä kaikkialla käänteinen kääntö ei ehkä ole niin helppoa, varsinkin kun Kookaburra-palloa ei käytetä kuten Bangladeshissa. Stuart Broad vahvisti, että Kookaburra pyrkii päinvastaiseen elämäänsä. SG-pallo, jota käytetään tässä sarjassa, on ominaisuuksia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin englantilainen herttu. Kaikki tietävät varmasti, että se on hyvä voitto.

Jos Englanti pelaavat jalansijaa kuin verkkoihin, niin he voivat valita neljä saumaria ja kaksi kiekkoa.Vain riittävästi elävää ruohoa nauhat keskellä heitä harkitsemaan soittamaan tätä muodostumista ensimmäistä kertaa tänä talvena, mutta kolmen ja kolmen kokoonpano on edelleen todennäköisin. Minkä kolmen kierteittäjän pitäisi olla tiimissä aiheuttaa edelleen keskustelua varmasti joukkueen ylitse ja luultavasti sen sisällä. Varsinainen kriketin testauspussi Lue lisää

mutta se oli Kamlesh Makvana, joka on ottanut vastaan ​​212 wicket 78 ensimmäisessä luokassa Saurashtraan edullisemmin kuin mikä tahansa Englannin kierteistä (ja hän on kuusi vuotta nuorempi kuin Gareth Batty).Hän on tittelin poika ja laadukas lisäys verkkopallopelaajien pataljoonaan.

Minun mielestäni Englanti palaa triolle, joka soitti Chittagongissa Testissä, mikä tarkoittaisi Batty ja Adil Rashid vieressä Moeen Ali huolimatta Intian oikeistoilijoiden leviämisestä. Tämä saattaa liittyä epäilyttävään rooliin Jos Buttlerille.

Mikä on paljon varmempi, Englanti aloittaa ensimmäisen viidestä testistä kärsiväksi.He ovat voittaneet Intian viimeisten kolmen sarjansa, huippu on voitto täällä neljä vuotta sitten, mutta sitä vastustavat Intian äskettäinen muotoilu omalla maaperällä yhä luottavaisimmassa uudessa kapteena. Virat Kohli ja valmentaja, Anil Kumble, on yksi tai kaksi selektiivistä ristiriitoja, jotka laukaisevat Rohit Sharman vamman vuoksi, mutta heidän kärsivällisyytensä heidän parhailta joukkueestaan ​​eivät ole läheskään yhtä pitkiä kuin Englannin.

Rate this post