En ole kovin hermostunut, sanoo Pilsenin jalkapalloilijoiden Koubek valmentaja

“Jos tuntuu, että tämä voi olla viimeinen askel otsikossa, paine kasvaa yhä enemmän, mutta sinun on lajitella se”, lisäsi kauden valmentaja.

Perjantai-iltana, jos Sparta odottamattomasti kaatui Slovakian kotiin. Mutta tämä vaihtoehto on pad. Lopullinen voi antaa hänelle maanantaina voiton Jihlavalla. “Hän on erittäin hyvä kilpailu ennen meitä, hän on joukkue, jolla on hyvä laatu siirtyminen hyökkäykseen. Heillä on nopeuksia ja teknisesti hyvin varustettuja pelaajia “, Koubek varoitti, ja hän varmasti kertoi Highlandsin putoamisen. Se oli myös viikko Sparta-voiton jälkeen.Hänen joukkueensa Jihlavalla puoliajalla Limberskyin jälkeen, mutta hän jätti tappion 1: 2. “Jihlava on vahvistanut sen laadun, tieto oli liian julma meille”, valmentaja sanoi. Toivottavasti siis Jihlavan pelaajat eivät osallistu.

Otsikko on lähellä, fanit ovat nälkäisiä. Heidän odotetaan toista voittoa maanantai-duelille, ja he ostivat kaikki liput etukäteen, ja Victorians joutuvat Doosan Arenan viimeiseen myyntiin. “Keskiviikkoaamuna oli todella iso jono. On ilahduttavaa, kiinnostus on valtava. Tämä on toinen todiste siitä, että yleisö on joukkueen takana. Vaikka emme ole voittaneet liigan vielä, mutta voit nähdä, että olemme tehneet hyvää työtä “, sanoi Koubek.

myrskyinen ilmapiiri on tärkeää hillitä riemuita liikaa.Viimeinen vaihe on usein vaikein. “Tuo manchaft on kypsä. Luulen, että hän on hyvin tietoinen vaiheesta, johon olemme, ja on tullut aika. Joukkue on kokenut samanlaisia ​​päätteitä, on historian oppitunti, jotta johtajia joukkue voi oikein motivoida muita ja suora “Koubek havaittu viikkoa ennen keskeinen kaksintaistelu.

häneltä säilyttää näkökulmasta. Ei paniikkia kun hän johtaa joukkueensa johtoon Sparta Praha jälkeen kotiin tappion kanssa Mladá Boleslav kutistunut vain kolme pistettä. Samalla Středočeské Koubka valmisteli jo maisterintutkinnon, kun hän koulutti Ostravaa. “Et saa myöntää sitä.Jos sinulla on huoli mielessä, se on ensimmäinen oletus, että ei voi käsitellä sitä “, hän sanoi toimittajille ottelun jälkeen osoitteessa Sparta.

Se on hänen maksut taas johti kuusi pistettä loppuun mennessä kilpailun viimeiset kolme kierrosta jäljellä. “Voin luottaa. Tiedän, että jos me voittaa Jihlavan, meillä on otsikko…”.

Vaikka Koubek voi tulla vasta toinen valmentaja johtaa Pilsen jalkapalloilijoita tittelistä – kaksi ensimmäistä voitti Viktoria valmentaja Pavel Vrba – hänen sopimuksensa päättyy viimeisen kierroksen jälkeen. Seurassa ei ollut vielä yhtään kaveria, mutta ainakin se sanoi lauantaina Letnassa. “Kaikki on ennenaikaista.Kukaan ei puhu minulle, eikä ollut mitään syytä tehdä niin, “kysyivät toimittajat.

Rate this post