Cronulla Sharksin NRL: n voittoputki jatkaa Brisbane Broncosia vastaan

Cronulla voitti kuudennen suoran ottelun ensimmäistä kertaa vuodesta 2012 ja siirtyi tikkaiden yläosasta 30-28 voiton Brisbane. Sharks johti 28-6 tauko kun hallitsivat ensimmäisellä puoliajalla, mutta Broncos tulivat takaisin tauon jälkeen kahden pisteen jälkeen ennen kuin kotipuoli jatkoi Shark Parkissa ansaittuun voittoon sunnuntaina ennen 14 406 fania.

Ohjaaja Paul Gallen ja James Maloney ja Chad Townsend tukevat Cronulla liittymään Broncosin, North Queenslandin ja Melbournein NRL-tikkaiden huipulle yhdeksän kierroksen jälkeen. Häviö oli Broncosin ensimmäinen seitsemässä pelissä.Cowboys-leike Sea Eagles, kun Roosters ja Panthers tarttuvat tärkeimpiin voittoihin Lue lisää

Kun Corey Parkerin rangaistuspotku oli alkuvaiheessa, Sharks hallitsi suurimman osan ensimmäisestä sarjasta.Sosaia Feki ryntäsi Ben Barban luodinkestävän läpikulun 12. minuutilla ja kotisivut etenivät eteenpäin, kun Paul Gallen pudisti Michael Ennisin potkun 16. minuutilla 10-2-johtoon.

p> Broncos lyö takaisin suoraan Jordan Kahun jälkeen, kun Josh Townsend koputti uudestaan. Mutta se vain auttoi innostaa Sharks edelleen.

Townsend onnistui poimia ja maata löysä Maloney-potkun juuri ennen taukoa ja pisti maaliaan. pylväiden alle, asettaen Cronulla ulos 28-6-johtoon tauon aikana.Kuitenkin Broncos hallitsee sitten toisen puoliskon aikana yrittää Corey Oates, James Roberts ja Sam Thaiday, omistavat ruck kuin Sharks oli alkupuoliskolla.

Cronulla pysyi vakaana kuolevat minuuttia kuin NRL taukoja edustavasta kierroksesta. Facebook Twitter Pinterest Kaksi Melbourne Storm -yritystä tuli Cooper Cronkilta yksipuolisesta ottelusta Gold Coast.Kuva: Dave Hunt / AAP

Kenny Bromwyn syntipommitus ja dramaattisesti uudelleensuunniteltu selkänoja eivät voineet estää Melbournea tappamaan Titans 38-0: p> Fijian lentäjä Suliasi Vunivalu ja Cooper Cronk pudottivat kaksi koettelemusta kumpaankin märällä Cbus-stadionilla, kun Storm (7-2-ennätys) on nyt raivannut 80-0 pisteen eron kahdessa pelissä kuuden päivän aikana.

p> Melbourne pudotti runsaasti yrittää tulivoimaa, kun Young Tonumaipea (polvi), Marika Koroibete (nilkka) ja Richard Kennar (jalkapallo) joutuivat vammoihin 42-0 Anzac Day -pelissä voittaessaan Warriors.

Silti Storm pystyi edelleen käymään seitsemässä vastaamattomassa pyrkimyksessä tuhota Gold Coastin viidennen suoran menetyksen.Se oli ensimmäinen kerta, kun Titans oli pidetty epäkunnossa kotona heidän historiassaan ja se oli vain lyhyt Melbournen suurin voitto Gold Coast – 50-6 blowout vuonna 2007, Titans “säätiön vuosi.

Bromwich oli marssattu, kun hän heitti lyönti toisen puoliskon melee, joka puhkesi jälkeen Storm penkki eteenpäin Titans playmaker Amos Roberts myöhässä. 12-mies Melbourne ylitti edelleen Bromwichin sivussa, kun puolivälierä Cronk ylitti hänen toisen koettelemuksensa 59. minuutilla Cameron Munsterin pään jälkeen.

Huolestuttaen oli viime vuoden kierroksen jälkeen toinen kerta, että Titans (3-6 ennätys) oli laskenut viidenteen suoraan menetykseen. Se oli harvinainen räjäytys Titans, jotka olivat menettäneet viimeiset neljä peliä kahdeksan pistettä tai kadonnut.Yhdessä vaiheessa Storm teki kolme yrittäjää yhdeksässä minuutissa 20-0 puoliajalla.

Titanien kärsivät paluumatkalla Ash Taylor (kylkiluun) ja Nathan Davis (olkapää) loukkaantumisesta, mutta eivät silti pystyneet ampumaan laukausta järjestelmällistä Stormia vastaan, joka juhli valmentaja Craig Bellamyn 350. NRL-peliä. Facebook Twitter Pinterest Shaun Johnsonilla oli keskeinen rooli Warriorsin voitossa Dragonsissa Mt Smart Stadiumissa. Kuva: Anthony Au-Yeung / Getty Images

Varsinainen Warriors -joukko kääntyi pahoin viikoksi klubille, jossa moraloa vauhdittivat 26-10 järkyttää St George Illawarraa Aucklandissa.Warriors teki neljä yrittää kahteen, kaksi pelaajaa ei alun perin valittu, Matthew Allwood ja Jeff Robson saivat neljä pistettä. Warriorsillä oli 10 pelaajaa, jotka eivät olleet saatavilla joko vahingossa tai heitettiin polkumyynnillä vararahastoon tiimiprotokolla. He tukivat myös loukkaantuneita 42-0 tappionsa Stormille ja vastustajia, joita he olivat menettäneet edellisissä 11 kokouksessaan.

Mutta kokoonpano, joka on pinottu pelaajille, 12.752 väkijoukosta, kun he loppuivat, osoittivat paljon pyrkimyksissään kahtia kahden kahdeksan ulkopuolisen istuimen kesken.

Varhaisen Gareth Widdop-rangaistuksen jälkeen Warriors osui eteenpäin, kun Shaun Johnson kohautti tiensä .Mutta isännät jatkoivat Dragonsin kentän asemaa virheillä ja epäkunnioitumisella ja maksoivat kun Euan Aitken ristiin.

Kotipuoli siirtyi takaisin johtamaan, kun Allwood lopetti siistattoman selkärangan liikkeen ja hyötyi sitten bunkkerin suuri puhelu. Widdop oli aiemmin yrittänyt hieroa esteiden takia. Tällä kertaa se oli Benji Marshall, vilkkaassa muodossa hänen paluutaan hamstring vahinkoa, joka evättiin jälkeen Warriors kapteeni Ryan Hoffman pidettiin estynyt.

Saatu rangaistus, Warriors pyyhkäisi ylösfield ja prop Charlie Gubb ajoi tiensä.Mutta lohikäärmeet lyötiin reittiä 18-10 puoliaikaan sen jälkeen, kun Marshall ja Widdopin loistava yhdistelmä tuotti yksinkertaisen maalin Kalifa Faifai Loalle.

Kun avajaiset olivat lähes virheettömiä, kävijät alkoivat saada virheitä. Toinen puoliautomaatti teloitti maaliviivansa puolivälissä, jolloin Robson voitti maalin. Johnsonin neljäs muuntaminen ja myöhäinen rangaistus sinetöitiin vain Warriorsin neljännen voiton kaudella.

Rate this post