County kriketti puhuvat pisteitä: tarkistaa Natwest T20 Blast neljännes-finaalit

Se oli T20-neljäs-finaali viikolla läänin krikettissä (viimeinen ristiriidassa sekä olympialaisten että neljännen koettelun kanssa, mutta ho hum). Ensimmäisellä neljänneksellä Essex voitti tappion ja kutsui kotipuolen lepakkuun Trent Bridgeen. Molemmat osapuolet olisivat todennäköisesti ratkaisseet Nottsin, Greg Smithin (mies, joka keskimäärin 27 pelaajaa kaikilla kolmella pelinmuodossa) 162: n lähettämästä 162: stä. Parhaimmillaan 50 pistettä. Ravi Bopara on voittanut Powerplayin lopussa päätökseensä Bat toinen, tulostaulu näyttää 62-0, vaadittu määrä mukava 7.2. Jesse Ryder kuitenkin loppui seitsemäntenä, ja toistaiseksi ei ollut myöhästynyttä pelastusta Ryan ten Doeschatelta tai James Fosterilta. Jopa Graham Napier ei voinut murskata kuutta tai kaksi lohduttamassa.Nottinghamshiren edistystä finaalipäivään ja jotain pettymyksellisestä kaudesta.Ball kaksi: Adam Rossingtonin lepakot alusta loppuun Northantsille

Northants eteni toisen vastapuolen ottelun jälkeen kotiin Middlesexille, joka ei onnistunut mennä, pisteytys 65 ensimmäisten 10 ylimääräisen, mutta lisäämällä vain 67 enemmän jälkipuoliskolla niiden sisävuoro. 133-kertainen pisteytys ei koskaan menettänyt ongelmia Alex Wakeleyn miehille, jotka pystyivät vauhdittamaan inninginsa, tietäen, että he olivat vain rajoja tai kaksi poissa olemasta kyselyssä. Adam Rossington avasi ja oli vielä lopussa, risteilee 67: een.Northantsilla on vähän kaikkea XI: ssä, ja ne voivat olla pimeitä hevosia finaalipäivänä. Kolme: Colly heilahtelee, mutta Durham on edennyt myöhässä pelottaen.

Se näytti kolmannen neljänneksen lopullisena, puoliväliin kuin edellisillä kahdella, kun Durhamin Mark Woodin kurottama Gloucestershire putosi 54-5: ksi puolivälissä ja tarvitsi vielä 127 voitosta. Jack Taylor, jolla ei ole minkäänlaista hukkaan menemistä, kääntyi kaikkeen ja keskittyi eniten, kun Paul Collingwood lähetti 22: ta kulkevasta kolmesta laillisesta toimituksesta, ennenkuin hänen korkeat täyteäänet vaativat häntä pyytämään Scott Borthwickin loppuun. Collyn taloudellinen korko oli silmiinpistävä 44!Mutta Taylor ei voinut tehdä kaikkea itseään, viimeinen komedia loppui veljensä kanssa sulkemalla Gloucestershire’n kohtalon ja antamalla Durhamin faneille harvinainen päivä Edgbastonissa. Neljä: David Willey erottuu Yorkshiren poikki Glamorganista < p> Siksi he allekirjoittivat David Willeyn. Viime vuosina Yorkshiren punaisen pallon kriketti on ollut melkein vastustamaton, ja kaksi viimeisimmistä kesänmestaruuskilpailuista on todistanut sen, mutta niiden valkoinen pallo on ollut utelias tasainen. Se ei ole adjektiivi, jota käytit koskaan kuvaamaan aggressiivista Willeyä, joka meni ensin, lähti ilmalle ja lähtee finaalipäivään, jos molemmat voittavat semifinaalinsa, mahdollisuus joutua kohtaamaan vanhan maakuntansa Northamptonshiren kriketin suurin kotimainen päivä.Puristit (eivätkä ne ole lyhyitä heistä Broad Acresissä) saattavat haluta nähdä hieman enemmän taitojaan neljän päivän formaatissa, mutta kukaan ei ajattele, että Edgbastonissa hän avaa lyöntipisteen ja keilailu aivoitellen. Peli viisi: Keaton Jennings vakoilee mahdollisuuden ikkunasta

Kun Englannin punapallokritiikkikausi päättyy, on oikea hetki katsoa kuka on vaikuttunut maakultrikettiin ja voi vain hiipua paikkaan touring-joukkueelle. Keaton Jennings on suosituin Division One -lepäjien keskuudessa, hänen 965 sarjansa on 69, mukaan lukien viisi satoa (ja yli 250 edelläkävijä Scott Borthwick). Englannissa pätevä korkein vasenkätinen kisko voi myös kuluttaa hieman saumaa, joka on hyödyllinen merkkijono jousille Englannin puolella, jonka muutospelaaja (Joe Root) on pitkän aikavälin takana.Ehkä joku haluaisi nähdä enemmän kuin yhden suoritusajan ennen Englannin korkin myöntämistä, mutta Jenningsilla on ollut silmänsä yksi sen jälkeen, kun hän julisti Englannille neljä vuotta sitten, eikä hän ole kovin kaukana nyt. Kuusi: Onko Gareth Batty uusi Shaun Udal?

Lippukilpikonnojen joukossa harvat nauttivat kaudesta, kuten Surrey’ssa Gareth Batty. Lyhyellä kasvotuksella (joskus liian kamppailevalla) Yorkshiremanilla on 36 wicket kello 28 ja keilailevat paremmin kuin koskaan. Englannissa valitaan toinen (ehkä ensimmäinen) kiekko, voiko Batty tehdä “Udal”? Hampshiren kiertävä (joskus liian kammottava) kiekko oli 37, kun hän ampui Englannista sarjaan, joka voitti Mumbain 10 vuotta sitten. Ehkä aina, kun Englannin täytyy pelata toista kiekkoa, lomakkeen mies on poimittu iästä riippumatta.