Copa América vs. politiikkaa. Tai jalkapallo, Donald Trump ja meksikolaiset

“Jos rouva Clinton ei istunut Valkoisessa talossa, tällainen turnaus olisi hieman vaikeampi. Onko se meille hyötyä? Molemmista, ”sanoi Amerikan unionin johtaja Gulati. > Sitä pelataan Yhdysvalloissa ja Meksikossa liikkuu. Kyllä – Meksiko, jonka Trump oli niin peloissaan kuin Trumpin presidentinvaalikampanjan avajainen ja terävä osa.Pasadenassa oli yli 83 000 katsojaa kaksintaistelussaan, 60 025 Houstonissa, mikä on jyrkässä ristiriidassa joidenkin muiden turnauskamppailujen kanssa (puoliksi tyhjiä). miehet sombreroeissa tai naiset, joilla on kansalliset kolmiväriset kasvot, voivat lukea sen. “Trump, minulla on varmasti syntymätodistus”, yksi sanoi vihjeenä, että mahdollinen Yhdysvaltain presidentti sanoi haluavansa tarkistaa useiden latinalaisamerikkalaisten kansalaisuutta.Riskialttiimmista oli sanoja – anteeksipyyntö – Donald Trumpin kopioinnista hänen äitinsä kanssa. ”Kaikki vihaavat häntä Meksikossa”, sanoi fani nimeltä Mauricio Rossier Guardianille. “Urheilu ja politiikka ovat kaksi erillistä asiaa, mutta toisaalta voimme osoittaa, kuinka voimakkaasti me meksikolaisia ​​on Amerikassa.” koska jalkapallo yhdistää hänet. Samalla hän löysi vertailun presidentinvaaleihin: “Veljeni pelkää, että Trump voi voittaa, mutta monet ystäväni sanovat, että jos vaalit olisivat kuin jalkapallo, hänen menestyksensä on mahdotonta. Koska jalkapallo tekee meidät kaikki menemään stadionille yhdessä, he voivat tehdä sen.Nyt meidän täytyy mennä yhteen kyselyihin. ”

Trump on myös tullut kiitollinen tavoite Argentiinassa, jossa hän käytti sanojaan” Etelä-Amerikan amerikkalaisten aallolla rullaamaan Yhdysvaltoihin “tänä keväänä. Copa Américalla on usein poliittinen päällekkäisyys, nyt ehkä tarinassa köyhistä Venezuelasta, jonka jalkapalloilijat ovat ilahduttaneet kansakuntaa odottamattomasti ja kohtaavat Messi Argentiinan neljännesvälierissä. Turnauksen tässä vaiheessa Meksiko etsii myös taistelua Chilen kanssa.

Se ei ehkä ole loppu.Ja päättyen tähän, Donald Trumpilla ja jalkapallolla ei ole yhteyttä. “Jos Meksiko on voittanut, Yhdysvaltojen kaupunkien kaduilla pidetään eniten vastaus Trumpin loukkauksiin”, sanoi Globe ja Mail. planeetta. Mutta vaalivuonna se ei vain pysy siinä.

Rate this post