Brno murskattiin vain. Heidän piti hautua halkeilla, naurua nauroi

Pelin jälkeen hän pystyi ratkaisemaan miellyttäviä huolenaiheita, kuten vapaata viikonloppua. Mutta kun Jan Sýkora leikkipaikka Brno lähti, toinen ajatus seurasi häntä. “Kaverit, minun täytyy pyytää anteeksi matkustamossa jouduin ratkaista paremmin.” Nyt 21-vuotias keskikenttäpelaaja Zbrojovkan eilen vastaan ​​Bohemians 1905 Praha heitti suurin kotimainen pankkiirit, kun 34 minuutilla ottelun, sijoitettiin pieni jalka ulkoneva maalivahti Zdeněk Zlámal.

< p> Ja siksi Brňany lopulta purra tappion 0: 1. “Meillä oli paljon mahdollisuuksia ja vastustajan rangaistaan ​​meitä vastahyökkäyksen”, hän valitti kotiin hyökkääjä Stanislav Vavra. Smolder Armor Number Two.Yksin nuori blondi oli vuoden ensimmäisellä puoliskolla oli kolme hyviä vaihtoehtoja, mutta kaikki huijattu Zlámal. “Jos minä potkaisi jotain hirsipuuhun, joten en” nauroi 29-maalivahti Bohemians.

“Olin onnekas, kun istuin ottelussa. Se on sitten vaikeaa kertaa tavoitteeksi “nautti sankari, jonka ilo kiristyessä hilpeä tuhoamalla lievittää Elvis Bratanović. Hän ampui 80 minuuttia, kolme pistettä kengurut ja lopullisen pelastuksen.

Sen sijaan kotona he kävivät kopeissa “chat” The Club virkamiehet. Syyt keskustelulle oli useita – miksei Zbrojovkan paremmuus alkupuoliskolla fanit muuttui hallinta? “Ne ovat nuoret pojat, en voi ampua heitä”, sanoi valmentaja Brno Václav Kotal.Sýkorin ja Vávran huippupolttimet ovat samat 21 vuotta. “Seuraavan kerran meidän on säilytettävä enemmän rauhallinen hermoja vahvuudesta ja puhdista placírkou” tuumi Vavra.

Mutta mikä vaivasi valmentaja Zbrojovka parasta, peli oli ilmaus hänen osastoilla jälkipuoliskolla. “Emme voineet pelata kolme kertaa peräkkäin. Se oli enemmän vaivaa “, sanoi Sýkora. “Jos haluamme olla joukkue, joka määrittelee pelin luonteen, tarvitset enemmän rakentavia pelaajia kuin Pavel Zavadil”, Kotal vastasi. “Vilkkuu toisten ei riitä.”

Nyt näyttää siltä nyt bolavějším ja etenkin pitkän aikavälin ongelma Zbrojovkan kuin sen nykyinen pudota 11.puutteellisen taulukon sijaan. “Kysymys on siitä odottaa, että nuorten jalkapalloilijoiden pystyy omaksumaan rakentavan tai uudelleenjärjestelyä cadre”, myönsi valmentaja Brno. “Mutta ongelmat alkavat takaa. Täältä emme voineet antaa hyvää kulkua. Myös monet keskukset neatakovaných pelaajat eivät olleet menneet rangaistusalueen ulkopuolelta. ”

Jos tällainen tavoite verkossa Dusan Melichárek edeltää rajatapaus paitsiossa asema Bratanoviče pelastivat Zbrojovka varoitti, ettei ole syytä juhlaan. Progres voi näyttää kahden viimeisen liigan kierroksella. Tai seuraavassa liigassa? Mutta yksi asia on varma, joukkueen ja klubin johto odottaa penniäkymiä.

Rate this post