Australian kansalaiset eivät ole voittaneet Australian Openia

MELBOURNE. Slovakian tennis on suuri miesten kaksinpelin kilpailu Australian avoimissa ainoa edustus Martin Klizan ja Lukas Lacko.

Kaikki kolme osallistujaa trojkolovej pätevyys – Andrej Martin, Pavol Červenák Kamil Čapkovič – joka on jo menetetty 1. kierros keskiviikon kaksintaistelut.

Martin antoi viimeisessä ATP Challenger viime viikolla New Caledonian Nouméi ranskalainen kuoli siementä Florent Serra kahdeksanneksi 94 minuuttia 6: 4, 2: 6, 0: 6

Scarlet 145 minuuttia ei riittänyt Kanadan Diez – 6: 2, 4: 6, 5: seitsemäs

Čapkovič joka on “viivan yläpuolella” mahtuu sunnuntaina ja matkusti eteläisen pallonpuoliskon kohtuudella myöhään, hän pääsi rahoille 65 minuuttia sileä 1: 6, 3: 6 kotimaisilta kortin haltijan vapaa Matthewa Bartona.Suotuisa lippu ei auttanut

“Aluksi se oli melko hajallaan. Blew ja teen paremmin. Toisessa asetettiin ratkaiseva Gem klo pisteet 2: 2 kun olin kaksi brejkbaly että voisin käyttää. Alkaen sillä hetkellä, koska jos vastustaja tilalle – Minulla oli tunne, että hän liittyi muita, jotka eivät tiedä, mitä virhe. murskattu minulle kaiken ja en ole löytänyt mitään tehokasta vastausta. hattua mitä Serra pelataan lopussa, mutta häntä uskaltautuneet ottelun. Ensi viikolla aion saada Challenger Heilbronnissa, ja käännytään Davis Cup “, kertoi Andrej Martin SITA.

“Toivon, että. Luulen oli erittäin ystävällinen paljon, vaikka olen kanssasi Diez viime vuonna hävisi savi Belgiassa Bercuit.Olen melko pettynyt. Perjantaina matkustan kotiin ja näen sitten, mihin minä valita.

On paljon turnauksia jossa voisin mennä – ehkä se Heilbronnin ja Zagreb “, hän kertoi SITA Pavol Červenák.

Florent Serra (Fra-8) – Andrej Martin (SR) 4: 6, 6: 2, 6: 0 94 minuuttia

Steven Diez (Kan.) – Pavol Červenák (SR) 2: 6, 6: 4, 7: 5 145 minuuttia

Matthew Barton (Aus.) – Kamil Čapkovič (SR) 6: 1, 6: 3 65 minuutin ajan

Rate this post