Antonio Conte lähelle laskeutumista Chelsean työhön positiivisten keskustelujen jälkeen

46-vuotias entinen Juventus-manageri oli yksi Chelsean lyhyen listan kolmesta nimestä, mutta viime viikkoina hän on harjoittanut edellisillä kahdella kilpailijalla Massimiliano Allegri – nykyinen Juve-valmentaja – ja Atlético Madridin Diego Simeone. Allegri voi olla vakuuttunut Torinossa oleskelusta, kun Simeone on osoittautunut vaikeaksi houkutella pois nykyisestä työpaikastaan. Sekä Atlético että Juventus jatkavat kunnianosoituksia kotimaassaan ja Euroopassa – Juve vetosi 2-2 Bayern Munichin kanssa Mestarien liigan viimeisen neljänneksen ensimmäisellä osuudella tiistaina, kun taas espanjalainen osapuoli sai PSV Eindhovenin 0-0 vedon.

Conte on sopimaton kesällä ja on vaikuttanut Chelsean aikana viime keskusteluissa. Torstain kokous oli kuvattu “erittäin myönteiseksi”, lähde lähellä neuvotteluja.Conte: n edustajat sekä Chelsea ovat parhaillaan selvittäneet hienot yksityiskohdat siitä, mikä voisi olla kolmivuotinen kauppa.José Mourinho: “Seuraavan kauden aloitus uudella klubilla on parasta minulle” Lue lisää

< p> Conte, joka ansaitsisi £ 6.3 miljoonaa kausi ennen Chelsean verotusta, haluaa palata klubin johtoon Euroopan mestaruuden jälkeen Ranskassa tänä kesänä. Hän oli aikaisemmin onnistunut Arezzon, Barin, Atalantan, Sienan ja Juventuksen kanssa ennen maajoukkueen ottamista vuonna 2014. Hän voitti Juventukselle kolme peräkkäistä Serie A -pelaajaa, ja heitä pidetään yhtenä sukupolven hienoimmista italialaisista johtajista.

Chelsea haluaa tehdä tapaamisen hyvissä ajoin ennen kesää, jotta pääsiirtotavoitteista ei pääse.Manchester United voisi myös etsiä uutta manageria tämän kauden jälkeen, ja Simeone ja Allegri haluttomasti sitoutumaan kauden tässä vaiheessa Conte on saanut etua, joka voi johtaa siihen, että hän purkaa työtä pian.

p> Conte on erittäin tyytyväinen Juventuksen työhön, jossa hän otti klubin, joka oli sijoittunut seitsemänneksi edellisellä kaudellaan, vuonna 2010 Serie A -otteluun. Hän ei onnistunut menemään Mestarien liigan neljänneksen loppupuolella Turinissa, mutta se on voittamaton 10 kilpailupeliä Italiassa.

Maajoukkue saavutti tämän kesän turnauksen ylittämällä ryhmän H, johon kuului myös Norja ja Kroatia.Conte, joka on ottanut englantilaisia ​​oppitunteja, uskoo voivansa elvyttää Chelsean omaisuuksia kauden jälkeen, jossa mestarit ovat varmasti menettäneet Mestarien liigan ottelun. Hiddink, joka on menettänyt vain yhden pelin jälkeen José Mourinhosta joulukuussa, on jo onnistunut parantamaan henkeä pelaajien kesken ja klubi on yhä vakuuttunut siitä, että Conte on mies jatkaa uudelleenrakentamista.

Rate this post