Andy Carroll innoittaa West Hamia hattutemolla 3-3-jännityksessä Arsenalilla

Arsène Wengerin vaikea todellisuus on se, että hänen joukkueensa itsestään tuhoavat taipumukset ovat syttyneet liian kauan tällä kaudella, jättäen heidät epätoivoisesti riippumaan Leicester Cityn otteluille eikä lykkäämään johtajien välistä eroa ja Arsenalin mahdollisuudet voittaa heidän ensimmäinen nimensä vuodesta 2004 ovat loppujen lopuksi, koska niiden hämmentävä kyky hämmentää ja röyhkeä johtajansa yhtä paljon.Pudottamalla vielä kaksi pistettä dementoitua West Ham Unitedia vastaan, he luottavat Leicesterin Devon Lochin romahtamiseen viimeisten kuuden ottelunsa aikana. Edward Wenger myöntää, että Arsenalin otsikko toivoo häipyvän West Hamin jälkeen. Lue lisää

Given että Arsenal uhkasi nöyryyttää West Hamia suuren osan ensimmäisestä puoliskosta, mutta alkoi uskoa, että Wenger myöhemmin joutui kritisoimaan pelaajiaan siitä, että he eivät olleet riittävän kiireisiä, kun Alexis Sánchez kaksinkertaisti lyijensä 10 minuuttia ennen puoliaikaa.

< p> Ei voitu käsitellä Andy Carrollin lentoliikennettä, he antoivat West Hamin hyökkääjän pisteet ensimmäisestä hattutemmustaan ​​elokuusta 2010 lähtien ja vaikka Laurent Koscielny pelasti pisteen, Arsenal luopui uudelleen heittämättömyyden ja häikäilemättömyyden vuoksi.Mestarien voittaa nämä pelit.

Syvässä 3-3 vedon lopussa oli lämpimät suosionosoitukset, jotka lopulta eivät tehneet molemmille puolille. Arsenal kaatuu 13 pistettä Leicesterin takana, jos Claudio Ranierin puolella voittaa Sunderlandin sunnuntaina iltapäivällä, kun taas West Ham tarvitsi voiton pysyä Manchester-klubien kanssa kilpailussa Mestarien liigan pätevyydestä. “Tämä on isku”, Slaven Bilic sanoi.

West Hamin johtaja oli ylpeä siitä, että Manuel Lanzinin otsikko oli virheellisesti suljettu ulkopuolelle, kun peli oli epätavallinen, mutta Bilic halusi puhua pelistä virkamiesten sijasta . Hän kiitti West Hamia mahtavasta esityksestä, vaikka iltapäivä alkoi tällaisella lupauksella Arsenalille. He ovat pelanneet suuremmalla sujuvuudella, koska Alex Iwobin hämmennystä lisättiin heidän hyökkäyksiinsä.Joukkueelle, joka saapui viime kuussa pelkästään XI: een, 19-vuotias Nigeria-pelaaja on osoittanut hirvittävän pelon puutteen kaikissa näytöksissään ja luonut tavoitteet, joiden ansiosta Arsenal risteilee 2-0-johtoon, veistämällä West Hamilla on kolme parasta ja pari loistavaa apua Mesut Özilille ja Sánchezille.

West Ham käytti 3-4-2-1-järjestelmää, joka toimi niin tehokkaasti voitonsa Tottenhamissa viime kuussa, mutta he katsoivat heikossa asemassa, kun heidän keskikentänsä ohitetaan. Arsenal juoksi taaksepäin toistuvasti ja teki läpimurron, kun Iwobi löysi Özilin alueen terävällä läpikululla.Angelo Ogbonna on pelannut saksalaisen maaliin hienosti.

Iwobi oli erinomainen ensimmäisellä puoliskolla ja hänen avunsa Sánchezin tavoitteelle oli vielä parempi, kauha West Hamin puolustuksesta Chileen eteenpäin, pallo ohi Adriánin.

Arsenalin hallitsevuudesta huolimatta Carrollilla oli jo puutteellinen puutteita, joita Carroll olisi hyödyntänyt puoliajalla. Özilin avaaja tuli neljän minuutin kuluttua siitä, kun Lanzinin otsikko oli virheellisesti suljettu ulkopuolelle, ja se toivoi, että Héctor Bellerín oli pelannut argentiinalainen keskikenttäpelaaja. West Hamilla oli myöhemmin toinen päämäärä, mutta he eivät voineet valittaa, kun Dimitri Payetin päämäärä karkoitettiin Carrollin räikeäksi virheeksi Koscielnylle.Facebook Twitter Pinterest Laurent Koscielny juhlii Arsenalin tasoittajaa West Ham Unitedin 3-3 vedossa. Kuva: Stuart MacFarlane / Arsenal FC Getty Imagesin kautta

Yksi West Hamin puolen vaikuttavimmista ominaisuuksista on ollut kyky saada takaisin tyytymättömyytensä vaikeina hetkinä, ne olivat tuskin uhattuja ennen kuin Carroll hyökkäsi Aaron Cresswellin ristiin vasemmalta loistavasti, heiluttaen otsikon alhaalla David Ospinan vasempaan ja katto lähti lähes lentämään Upton Parkista, kun hyökkääjä tasaantui pysäytysajassa.Mark Noble lävisti oikeanpuoleisen ristin, ja vaikka Carrollin ensimmäinen pommitus oli estetty, hän muutti upeasti akrobatiaisen lentopallon koukkuun Ospinan ohitse.

Carroll aloitti ensimmäistä kertaa liigassa 12. joulukuuta alkaen puolelta, kun Diafra Sakho jätettiin kokonaan ulos joukkueesta. Bilic väitti, että Sakholla oli vähäinen vahinko.West Ham 3-3 Arsenal: Premier League – kuten tapahtui Lue lisää

Carrollilla ei olisi koskaan ollut mahdollisuutta torjua Arsenalia, jos hänet olisi rangaistu kovemmin villi haaste Koscielny.Tuomari Craig Pawson päätyi antamaan keltaisen kortin Koscielnylle, ja Carroll suoritti hattutemuksensa, kun hän tapasi Michail Antoniuksen ristissä oikealta ja pysähtymättömän ylätunnisteen 52. minuutilla.

West Ham oli vakaampi, kun Bilic siirtyi takaisin neljäksi puoliajalla, ottaessaan pois James Tomkinsin ja siirtämällä Antonio oikealle – takaisin, mutta he eivät voineet pitää kiinni. Vaikka Lanzini kieltäytyi Nacho Monrealista epätodennäköiseltä, Koscielny kaatui korkealle Adriánille, kun Danny Welbeck epäonnistui Özilin ristillä 70. minuutilla. Molemmilla osapuolilla oli mahdollisuus voittaa se. Jos tämä oli niiden halventavan otsikon toiveiden loppu, ainakin Arsenal ei koskaan unohda lopullista vierailuaan Upton Parkiin.