Alavés visszatér a szakadékból, és lázad a sportfogadás valóság ellen, hogy megszelídítse Barcelonaet

Mire Torres a szombat este legkorábban 10.30-kor visszavágta a vonalat, az Alavés csapattársaival az öltözőbe költözött, miután ismét megcsinálták, és menedzserük, Mauricio Pellegrino leírta őket olyan oldal, amely képes „lázadni a labdarúgás valósága ellen”.A hétvégén, amikor Las Palmas megérkezett Sevillába, a zászlójuk büszkén csapkodott a Sánchez Pizjuán tetőtéri bajnokságának elején, de 38 év alatt elvesztette az első helyet, amelyet először tartottak; Öt Bernabéu perc után Osasuna volt a cél, öt ötödik és elégedett volt; és Leganés először elveszett La Liga-ban, Alavés újabb lázadást mutatott. eltűntek, visszatértek az első osztályba, és 94-perces kiegyenlítőt szereztek az Európai Kupa döntőinek ellen. Az Atlético Madrid a Calderónon most már Barcelona-t is megverte a Camp Nou-ban, 2-1.Elmentek Európa legnagyobb stadionjába, ahol a online sportfogadás rajongók alig százszor nyertek a 74,237-ből és nyertek – 59 euróért ülőhelyre, az üveglap tetején és mögött, sokan úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt, mindössze 60 darab 300 eladott jegyből, de most szeretnék.

Láthatták volna a klubjukat, egy 18 új játékossal, akiknek teljes csapata 6,55 millió euró (5,52 millió font), 3,2 millió euró ( 2,7 millió font a Torres-nél, akiket 123 millió eurót (103,7 millió font) hat játékosra, öt személyre vittek le, akik Lionel Messi-t, Luis Suárez-ot és Andrés Iniestát elhagyták a padon.

Ami természetesen része lehetett az oka annak, hogy Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué és Sergi Roberto hiányzik, és egy teljesen új hátsó négy és a kapus jelenléte.Vagy az a tény, hogy egy nemzetközi szünet után jött, amikor ilyen gyakran a leginkább sérülékenyek. És az a tény, hogy Neymar először játszott ebben a szezonban, miután visszatért Brazíliából, Suárez fáradt volt, és Messi félig megsérült.

De mégis… ez volt Barcelona. A kiindulópont XI volt, amely 213 millió eurót fizetett, Messi, Suárez és Iniesta pedig korán járt. Ez azonban váratlan volt. Annyira, hogy a spanyol tévécsatorna a jogot, hogy megmutassa, hogy terepet is használ, szintén küldte a csillag kommentárcsapatukat Manchesternek. Ha a fotó Barcelonában a padon volt, a történet a pályán volt.

„Az Asterix behatol Rómába” – mondta a főcíme a Vitoria székhelyű Noticias de Álava újságban. „Az Asterix és Obelix kék és fehér csíkos” – éljenzett.Nos, Obelix nadrágja mindenesetre így van, így igaza volt, de igaza volt, amikor „tökéletes tervnek” nevezték, ahogy El Correo igaza volt, amikor „kinyilatkoztatásnak” nevezték, „mennyei dicsőség”, „ felejthetetlen ”és„ történelmi ”. Végül Alavés csak 95-ben nyerte oda oda, és Barcelona nem volt hirtelen megverték egy újonnan támogatott csapat óta Hércules óta, amikor Nelson Valdez ígéretet tett anyjának és kétszer szereztek.Szombaton 15 év alatt ismét csak másodszor történt meg.

És itt van a dolog: mindkettő Katalónia „nemzeti” napjának hétvégéje volt, az első játék egy nemzetközi szünet után, egy kék és fehér csíkokkal rendelkező csapat, a szezon kezdetén, és mindkét alkalommal Kiko Femenía játszott.

Akkor Femenía 19 éves volt, aki csak a második legjobb repülési játékát játszotta. Első látta, hogy szorongás, csapattársa, Francisco Rufete közreműködik, hogy felálljon neki, és mondja el Esteban Vigo menedzsernek, hogy kiabáljon a lapon, hogy egyedül hagyja a gyereket, és biztosan ne vegye le. Most ő egy védő, akinek két csapatán keresztül jutott el a Real Madridban és Barcelonában, és a másik oldalon jött ki.Öt év múlva visszajött az első Bet365 osztályba, Alcorcón második részlegén keresztül, ahol a menedzsere azt mondta, hogy „pszichológiai úton kellett helyreállítania” – a nyáron az Alavés csapattársaival. Femenía mindig tehetséges volt, de csapattársai elismerték, hogy nem mindig találta könnyűnek a nyomást. Szombaton, ő is.

A Femenía önmagában sem. Az az ember, aki Alavés kiegyenlítőjét Atlético-ban szerzett, az a rajongó, aki álmodott, hogy Manolo Serrano lesz, amikor mindenki másnak akart Romario vagy Laudrup lenni; Barcelona ellen, Femenía az első. Deyverson, egy lolloping, gumiból készült, nagy vigyorgott brazil, aki a múlt szezonban levette Levantét.A második az Ibai Gómez, az egykori Athletic Bilbao játékos, akinek nevét nem lehet hallani Yorkshire-i akcentussal, és aki majdnem egy évig küzdött a sérülés ellen. – Sokat szenvedtem, hogy itt lehessek – mondta.

Mögöttük központi védő Alexis volt, aki visszatért Törökországból, ahol soha nem akart lenni, de ahol Getafe küldött neki, kétségbeesetten készpénz. Az Atlético B-től teljes visszafizetésben részesültek, és két másik középső hátterük volt, amelyek között öt felső szintű játék volt. Előttük Marcos Llorente, a Real Madrid kölcsönéből és szombaton kifogástalan volt, Torres, az a férfi, aki először egy hitellelőhöz fordult, amikor alkoholizmusba csúszott – „Éjjel három italt tudok inni inni”, felvételt nyer.Torres bemutatta őt Santa Fe csapattársainak, és együtt 36 év alatt először nyerték meg a kolumbiai címet. Facebook Twitter Pinterest Daniel Torres, balra, az alkoholproblémák után folytatott hűséggyógyászhoz fordult, de segített az oldalán, hogy megnyerje Lionel Messi barcelonai játékát. Fénykép: Bagu Blanco / BPI / Rex / Shutterstock

Alavés csapattársaival együtt 15 éven belül, csak a második alkalommal nyerték meg a Camp Nou-ban. És ha Pellegrino elismerte, hogy az ő oldala nem érdemelte meg az Atlético elleni pontot, akkor ezúttal tették. A szezon harmadik játékában Alavés a harmadik különböző rendszere volt. – Nem vártam hátra ötet – jegyezte meg Luis Enrique, ami olyan őszinte volt, mintha furcsa volt.Alavés két hétig dolgozott rajta, és alkalmazása logikus volt, Pellegrino azt mondta: „Van egy mélység a két oldal között, és ha ez az eset áll fenn, akkor győződjön meg róla, hogy nem kényelmesek.”

Alavés 27 lövéssel szembesült Atlético ellen, de ezúttal mindössze kettő volt a célponton, és négyük volt. – Ön szenvedett – kezdett egy egyezés utáni kérdés. – Nos, fizikailag, mi is jött a válasz. – Tudtuk, hogy rendeléssel esélyeket kapunk. – Nem volt ostrom, nem volt pánik, semmi hihetetlen megtakarítás Fernando Pacheco-tól. – Ez nem titán erőfeszítés volt, szervezés volt – mondta El País. – Alavés nagyszerű munkát végzett – jegyezte meg Iniesta. A labda Barcelona volt, de az esélyek korlátozottak voltak.Neymar és Jérémy Mathieu elmulasztotta a sitters-t, és Messi az utolsó pillanatban egy szélesre tette, igaz, ahogy igaz volt, hogy Barcelona bűntudata volt a vereségüknek, szegénynek – „nehéz és törékeny” Luis Enrique mondta. De ez egy győzelem volt.

Alavés nem hajtogatott, amikor úgy tűnt, hogy eltűnt: nemcsak 38 percen keresztül vezették meg a vezetést Deyversonon keresztül, hanem vissza is vitték, miután Mathieu kiegyenlített, Ibai a Jasper Cillessen melletti oldalkáborba. Első első repülési szezon kezdetén egy évtizeden belül Pellegrino azt mondta, hogy csapatának 10 játékra van szüksége, hogy „fel és járjon”.De háromszor Torres már mezítlábon sétált, és háromszor mindannyian legyőzöttek, még a Calderón és a Camp Nou is. “Ez bizonyítja, hogy néha a remény meghódítja az összeset” – mondta Ibai. Sevilla rajongó, született a városban és a B-csapatból. – Nehéz szavakba tenni azt, amit úgy érzem, hogy belül vagyok – mondta

Rate this post