Älä kiihdytä, minulla ei ole sitä, Jagr sanoi. Ja jälleen esityksessä hän lopetti

Mikään ei saa olla lopullinen. Hän ilmoitti lopettavansa Jagr maajoukkueessa useita kertoja, viimeksi jälkeen hävinnyt taistelua pronssia edellisen MM-kisoissa Minskissä.

Nyt hän kuitenkin väittää, ettei hän enää kurottaisi. “Jos hän ei pelaa kotona, en myöskään ole täällä. Fanini rikki. Isäni toivoi, että olin täällä. Halusin myös pelata Rucan kanssa, vaikkakaan se ei onnistunut “, Jagr selitti.

Lopuksi hän oli yksi parhaista tšekkiläisten hockey-pelaajista Prahassa. Kaksi maalia ja apuja päätti Suomen puolivälierät ja yhdeksällä pisteellä tuli tuottavin joukkuepelaaja.Hänellä on myös hyvät mahdollisuudet taistella MS: n All-Star-valinnasta. Mutta hän ei ollut niin järkyttynyt USA: ta vastaan, ja pahoillani hän ei voinut sanoa hyvästit voiton takia. “Haluaisin mieluummin pelata peliä paremmassa valossa, ja mikä tärkeintä, voittaa, mutta se on todennäköisesti käynnissä”, hän sanoi kaksinkilpailun jälkeen, jossa joukkue ei pudonnut toista kertaa.

Mestaruus sai katkera loppu. “Olen vihdoin iloinen osallistumisesta mestaruuskilpailuun. Katsojat olivat täydellisiä, ja yritin antaa heille jokaista enimmäisarvoa. Joskus se on parempi, joskus pahempi.Olen aina mennyt aina. ”

Vain kannattajilla on vaikea purra rakastetun tähden loppua. Jopa toinen legenda, maalivahti Dominik Hašek, sanoi olevansa sääli, että hänen ystävänsä päätyisi.

“Ei, vain…Se on…Minulla ei ole enää”, Jagr hohteli. “Voin luovuttaa enimmäismäärän, mutta on aika siirtyä eteenpäin.”

Hän ei aio enää soittaa paluuta. “Älä ole huolissasi. Haluaisin todella aloittaa muut pelaajat. Tässä on uusi sukupolvi. Pelaajat kuten Palat, Pastrňák ja muut. Ehkä NHL: ssä kasvaa puolustajia “, hän toivoo.

Hän olisi halunnut olla jersey aivan kuten hän tarkoitti seuraajalleen. “Uskon, että nuoret alkavat matkustaa, onko heillä sopimuksia vai ei.Ei ole väliä, “hän lähetti viestin.

Uraansa Jagr voitti kaksi Stanley Cupia, olympiakisat ja kaksi kultamitalia maailmancupista. Nyt hän haluaa keskittyä NHL: ään, jossa hän allekirjoitti uuden sopimuksen Floridassa. “Elämä jatkuu. En päätä jääkiekkoa ja pelaan Floridassa vähintään vuoden. Sitten odotan palaavan ja vietä vähintään vuosi Tšekin liigassa “, hän sanoo.

Jaggerin suunnitelmista tsekkiläinen fani ei kuitenkaan ole koskaan varma. Ne voivat muuttua yhtä nopeasti kuin koskaan ennen.

Rate this post