Espanja Euro 2016 -joukkueen opas: taktiikka, avainhenkilöt ja asiantuntija-ennusteet

Viimeisen kahden vuoden aikana Vicente del Bosque on korostanut “sujuvan siirtymän” käsitteen. Espanjan pahoilla pyrkimyksillä puolustaa maailmanmestaruuskilpailujaan Brasiliassa he ovat ryhtyneet epävarmuustilanteeseen ja introspeitioon, jota ei ole auttanut Euro 2016 -kampanjaa koskevassa kampanjassa, jossa heidän jalkapallonsa ovat rajoittaneet tylsiä ja ennakoitavissa. Del Bosque puhuu “siirtymästä”, kun hänet on tullut ranskaksi, joka haluaa voittaa neljännen EM-osakilpailun, mutta epäilys ympäröi. Jánfrán: Diego Simeonen oppilas, joka täytyy unohtaa Champions League-kipu “, Mutta hänen sanomansa näyttää puutteelliselta. Siirtyminen mihin?On kiistatonta lähtökohtana: Espanjan on uudistettava tai kuolettava, mutta johtaja ei ole vielä määrittänyt, miten heidät on uudistettava.

Voiton kauden aikana – Euro 2008, World Cup 2010, Euro 2012, unohtaa – Espanja kehittyi suoraan jalkapallosta enemmän laskettuun ja varattuun peliin. Molemmat tyylit tulivat samalla hallussapidetyllä idealla, mutta eri tavalla.

Silloinkin he olivat kilpailukykyisiä, turvallisia ja kestäviä koneita. Xavi Hernández ja Xabi Alonso olivat tyylin vartijoita, mutta nyt Del Bosquella ei enää ole näitä kahta seulonnan kenraalia. Voiko Espanja toimia samalla tavoin ilman heitä? Del Bosque ajattelee niin, mutta Espanja näyttää näyttävän aiemmin juurtuneelta joukolta ja manageri on löytänyt itsensä tienhaarassa.Pitääkö kiinni kaavalla, joka toimi niin hyvin ja löytää uusia pelaajia täyttämään roolit tai siirtymään pois lyhyestä kulmasta ja liikkeestä, työskentelemällä palloa kanavien läpi pitämällä hallussaan kalibroitua vauhtia, joka on hyvin veressä Espanjalainen jalkapallo?

Paitsi, heidän pelifilosofiansa on myös tullut keskeinen osa kansallista identiteettiään: tekniset, täsmälliset, luovat, älykkäät ja taitavat pelaajat…heidän hallussapidon tyylisuunta on tullut uskonto ja keskikenttäpelaaja on tämän uskon saarnaajia. Mutta mitä keskikenttäpelaaja voi hienosäätää Del Bosquen joukkuepeliä? Thiago ja Cesc Fàbregas? Tai ehkä Atlético Madridin Koke?

Atléticen vaikutus voisi johtaa mahdolliseen reitin puhkeamiseen.Del Bosque ei ole koskaan ollut päällikön taktiikka; hänen menestyksensä on rakennettu hänen kykynsä johtaa täysi tähtiä ja luoda vahva joukkue mentaliteetti turnauksissa pelaajien keskuudessa, jotka tietävät, mitä he pystyvät. Tämä onnistui hyvin hänelle menestyksekkäissä vuosina, mutta hän on vaarassa joutua pois nyt. Hänen on näytettävä, että Brasilia oli vääntymistä eikä alenevaa suuntausta.

Epäilyt ovat kaikkialla. Tavoitteena David de Gea, vaikka hän on vakiinnuttanut itsensä hallittavaksi voimalaksi Valioliitossa, ei ole takuuvarmaa vielä Iker Casillasin jatkuvan läsnäolon takia. Toisaalta keskeiset toimijat, kuten Sergio Ramos, Fábregas ja Pedro, ovat huolestuttavasti epämuodostuneita.

Lisäksi on olemassa sama vanha ongelma: hyökkäysjärjestelmä.Del Bosque ei ole koskaan todella rakentanut sujuvaa ja johdonmukaista hyökkäävää rakennetta, ja he ovat usein soittaneet parhaimmillaan ilman hyökkääjää (Fàbregasin ollessa pelissä väärässä No9) tai ilman puhtaita siipiä. Álvaro Morata on noussut ratkaisuksi paremmin kuin Aritz Aduriz tai Diego Costa, joka ei edes tehnyt joukkueita.

Inspiroiva Andrès Iniesta näyttää siltä, ​​että ei ole olemassa pelaajia, tasapuolisesti. Mutta olisi väärin keskittyä vain Espanjan heikkouksiin, koska heillä on selvästi vahvoja vahvuuksia. Se on kokenut joukkue, erittäin kilpailukykyinen ja yhteinen tavoite. Espanjassa on runsaasti lahjakkuuksia.

Joukkueelle on vielä selvää, kuka alkaa maalista, joukkueen selkäranka on selkeästi määritelty: Juanfran, Ramos, Gerard Piqué ja Jordi Alba puolustuksessa, Sergio Busquets ja Iniesta keskikentällä .David Silva ja Fàbregas ovat myös avainlukuja, missä he alkavat kuuden edestä.

Loput XI-aloituskohdasta riippuu siitä, mikä muodostaa Del Bosque. Hän voi mennä 4-2-3-1 tai 4-3-3 (ehkä todellisuudessa hieman 4-1-4-1), mutta äskettäin ystävällinen Englanti vastaan ​​hän käyttää 4-4-2. Thiago ja Koke odottavat taktiikkapäätöksen. Riippumatta henkilöstöstä, varmista, että tämä joukkue ei unohda henkeä – tai sen filosofiaa. Riippumatta siitä, että riittää turnauksen voittaminen, on vielä nähtävissä. Luotettava alkaa XI Facebook Twitter Pinterest

Álvaro Morata. Keskusta-asema on ollut monimutkaisin, jopa Espanjan voittojen aikana. David Villa-Fernando Torres duosta se on alennettu yksinäiseksi ottelijaksi ja sitten myös vääräksi hyökkääjältä.Keskikenttäpelaajien määrittelemässä pelikuvassa No9: n valinta on tullut vaikeammaksi, mutta ei vähempää. Koska hän lähti Real Madridista kesällä 2014, Morata on kasvanut Italiassa tukevana hyökkääjänä, joka voi myös olla Juventuksen vasemmanpuoleinen pelaaja. Hän on älykäs pelaaja, jolla on huomattavia harhaoppitaitoja ja joka on fyysisesti kykenevä pitämään palloa kun hän tarvitsee. Tämä kattava profiili sopii siihen, mitä Espanja tarvitsee tässä tilanteessa, mutta tunne jatkuu, ettei Morata ole pelottava hyökkääjä Raulin tai Diego Costan muotissa. Hänen tavoitteidensa korot eivät ole niin korkeita, ja tämä on hänen heikko kohta. Toisaalta hän näyttää kehittyneen jotain suurpeli-mentaliteettia Juvella, ja hän loi juoksunsa vuoden 2015 Mestarien liigan finaaliin.Hän tuli jalkapallosta voittamaan Coppa Italiaa kotimaisen kauden viimeisessä pelissä tänä vuonna lakko, joka on antanut hänelle paljon luottamusta. Espanja tietää vain liian hyvin, että kuninkaat voivat menettää kruununsa , ja se voisi olla mitä nyt tapahtuu Iker Casillasille. Näyttää siltä, ​​että hänen aikaansa eliitin maalivahti on päättynyt. Se on skenaario, joka muistuttaa sitä, jota edustipäällikkö Luís Aragonés kohdisti vuonna 2006, ja päätti, että Raulin aika oli ylöspäin, jolloin ryhmän yhteinen etu asetettiin yksilöllisen maineen yläpuolelle. Del Bosque joutuu nyt vastaavanlaiseen ongelmaan: edistää De Geaa toisella lumisodan jälkeen Manchester Unitedin kanssa tai jatkaa Casillasilla? Viimeksi mainitun legenda on kiistaton: 166 kappaletta, kaksi EM-mitalia ja MM.Kuitenkin Casillas on menettänyt taikaa, joka teki hänet yhdeksi pelin historian parhaimmista maalivaöistä, ja hänen taantumansa näyttää jatkuvan Portoon hänen pettymyksensä jälkeen Bernabéun poistuessa. Oli monia, jotka tunsivat, että hänen olisi pitänyt luopua toisten kanssa Brasilian hämmennyksen jälkeen: tällä kertaa valinta ei välttämättä ole hänen. Interactive

Vaikea kysymys. Ensimmäistä kertaa viimeisten kuuden vuoden aikana Espanja ei ole kovin suosittu voittamaan turnauksen. Se, miten he pelasivat karsinnassa – mukaan lukien tappion Slovakiasta – heikko taso, jota he ovat usein osoittaneet ystävyysotteluissa isompiin joukkueisiin, ja niiden tavoitteiden puute ovat meitä kutsumaan pessimistiseksi. Tämä odottamattomuus voisi kuitenkin olla myös etu.He joutuvat kohtaamaan kovia vastustajia ryhmänvaiheen aikana, mutta jos he tulevat läpi, odota heitä terävöittävän kynsiään. Kukaan ei saa aliarvioida heitä – heidän asemansa haltijoiden on oltava riittävä todiste siitä.

Sportingbet joutui kohtaamaan lääkäri Eva Carneiron työelämässä

José Mourinhon ensimmäinen julkinen toimi Manchester Unitedin johtajana voisi olla puolustautua entisen Chelsean ensimmäisen joukkuekaveri Eva Carneiron tuomaa työvaliokuntaa vastaan, joka on määrä aloittaa maanantaina.

p> Carneiro vaati rakentavaa irtisanomista Chelseaa vastaan ​​ja Sportingbet sillä on erillinen mutta yhdistetty henkilökohtainen oikeustoimi Mourinhosta, joka jätti klubin joulukuussa, väitetystä uhritusta ja syrjintää vastaan.

Chelseaa vastaan ​​odotetaan kuullaan seitsemäntoista päivään asti 24. kesäkuuta Croydon Employment Tribunaliin, mutta se voitaisiin ratkaista milloin tahansa.

Osapuolten on sovittava tuomioistuimelle, joka on yleisön ja media, joka on estettävä.Yksityiset kuulemiset tammikuussa ja helmikuussa Sportingbet tapahtuivat ilman päätöslauselmaa.

Todistajat ja asiakirjat – myös tekstit ja sähköpostit – julkistettaisiin todennäköisesti, kun taas Carneiro, Mourinho ja Chelsean edustajat voisivat kutsua todistajiksi .

Se voisi varjostaa Mourinhon työpaikan alkamista Old Trafforcessa.Hänet nimitettiin Louis van Gaalin seuraajaksi 27. toukokuuta.

Chelsea on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa, mutta tuki Mourinhoa ​​sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt johtajan päätyttyä.

Carneiro ja fysioterapeutti Jon Mourinho kritisoi Fearnin ja pudotti ensimmäiset joukkuetoverit Swansea Cityn ottelun jälkeen ottelussa 2015-16 Premier League -tapahtumassa 8. elokuuta 2015.

Pari nousi kentälle Eden Hazardin hoitoa varten Chelsean Sportingbet tilanne oli tilapäisesti yhdeksän miestä, koska heidän maalivahti Thibaut Courtois oli jo lähetetty pois.

Lääkäri ei näkynyt penkillä jälleen ensiapupisteissä ja myöhemmin ja Fearn jatkaa Chelsean palveluksessa ja palasi maaliskuun ensimmäiselle tiimipenkille.

Mourinho selvisi käyttämästä syrjivää kieltä kohti Carneiroa jalkapalloliiton tekemän tutkimuksen jälkeen.Carneiro ja FA: n riippumaton hallituksen jäsen Dame Heather Rabbatts kritisoivat hallintoelintä siitä, että hän ei ollut haastattelemassa lääkäriä osana tutkimustyötä. Carenolla on ollut myös tukea Fidan lääketieteellisestä johtajasta, Michel D’Hoogesta, joka otti Sportingbet yhteyttä lääkäriin tarjotakseen tukensa ja maailman johtavan elimen. Hän on tukenut Carneiron vaatimusta, että hän yksinkertaisesti tekee työtä.

more: Sportingbet bónus de boas-vindas

Jürgen Klopp varoittaa Liverpoolia: Villarreal on todellinen uhka Europa-liigassa

Jalkapallo-otteluiden takia St Etienne, Olympiakos ja Milan kaikki johtivat Liverpoolin eurooppalaisiin juttuihin, mutta Jürgen Klopp on väittänyt, että Borussia Dortmund ei anna mitään, ellei hänen pelaajat vastusta Villarrealia vastaan. “Espanjan pienen kaupungin kannalta on hienoa, mitä he ovat tehneet”, hän sanoi. “He ovat tehneet paljon hyviä päätöksiä olla täällä, emmekä halua huomenna tehdä vääriä päätöksiä.”

Klopp ei ollut mielialalla, El Madrigalin stadionissa keskiviikkona. Emre Canin, Divock Origin ja Mamadou Sakhon menettäminen vaihtelevista syistä, koska entisen klubinsa 5-4 yhteenlaskettu tappio sekä Jordan Henderson Saksan ensimmäisellä osuudella saattavat olla tekemisissä sen kanssa.Historia kertoo, että Liverpool ei tuhlaa mielenkiintoista eurooppalaista taistelua – lukuun ottamatta Auxerrea vuoden 1992 Uefa Cupissa – mutta vauhti ei yksinään kanna Kloppin joukkuetta keltaista sukellusvenettä vastaan. Tämä oli viesti, jota hän halusi antaa Espanjassa.Liverpoolin Lovren nauraa Borussia Dortmundia huomattavassa paluussa Lue lisää

“Nyt ei ole hetkeä ajatella, että Dortmundin kokemus viimeisellä neljänneksellä on kokemus me tarvitsemme. Kyse ei ole tästä “, Liverpoolin johtaja sanoi. “Se on ainoa mahdollisuus vuosina 2015-16, Europa-liigassa, niin pitkälle kuin mahdollista. Siinä kaikki.Kun tulin lokakuussa, Basel [jossa lopullinen pelataan] ei ollut oikea asia ajatella, mutta nyt se ei ole niin kaukana, niin voisimme.

“Kokemus ei ole mitään puhetta, se ei ole ostaa, ei ole puhumatta. Se on vain kerätä ja käyttää. Joten näemme, mitä tapahtuu. Jokainen peli voitat, kaikki vaikeat pelit voitat, on paras asia, jonka voit tehdä urasi aikana ja voit hyötyä siitä. Jos lähdet ulos, se voi olla tärkeä kokemus. Jos menet läpi, se voi olla kokemus, mutta jos käytät kokemusta väärin, niin se on paskaa. Olen pahoillani. “

Villarreal toivottaa lämpimästi lämpimästi Liverpoolin torstaina ennen heidän ensimmäistä peliäan, kun kaksi vuotta kestäneestä Hillsboroughin katastrofista käydystä tutkimuksesta päätyi siihen, että kuolleet 96 laittomasti tapettiin ja kannattajat eivät syyttää.Villarreal-harjanteella varustettu banderoli, “96” ja You Never Walk Alone ilmestyy 25 000 kapasiteetin stadionille, 20 000 keltainen sukellusvenettä sisältävä huivi jaetaan ennen ottelua ja klubin tavallinen hymy korvataan alkuperäisellä kappaleellaan valinta, Beatlesin numero, joka heijastaa heidän lempinimeään.

Klopp ei odota vastaanottoa jatkamisen jälkeen. “Mikä Villarreal on osoittanut joka viikko, Espanjan liigassa neljänneksi, on jalkapallon korkein taso”, hän varoitti. “He ovat uskomattoman vahvoja ja todella tasapainoisia. Todella hyvä rakenne peliin – hyvät puolustukset, hyvin kurinalaiset, hyvät vastahyökkäykset. Jos annat heidät, he pelaavat jalkapalloa, heillä on kaikki, mitä sinun tarvitsee olla hyvä joukkue.

“He ovat hyvä klubi Espanjassa sijaitsevassa pienessä kaupungissa.He ovat tehneet paljon hyviä päätöksiä olla täällä. Emme saa toivoa, että he tekevät huomenna vain huonoja päätöksiä. Meidän on oltava valmiita parhaaseen peliimme, ja sitä yritämme tehdä. “

Hän lisäsi:” Näimme Villarrealin ehkä kuusi kertaa. Pelata niitä vastaan ​​on todella erityistä. He ovat todella luottavaisia ​​asioihinsa. He puolustavat järjestäytyneesti. He ovat tarpeeksi potteja odottamaan virheitänne ja käyttävät näitä virheitä. Meidän täytyy pelata peliä Villarreal eivät pidä. Villarrealin on määrä matkustaa Mestarien liigan kautta lahdella – ne ovat neljäs ja neljä pistettä viidennen sijan Celta Vigo – ja ovat voittaneet kaikki kuusi Europa-liigaa. fi madrigalissa tällä kaudella.Mikään klubi ei ole voittanut enemmän maalia tai voittanut uusia pelejä uudelleen muotoillussa Europa-liigassa, mutta heidän kolme esiintymistään Euroopan kilpailun välierissä ovat kaikki päätyneet tappioon. Arsenal, tai pikemminkin Juan Román Riquelman jättämä rangaistus, kiisti heidät paikkaan vuoden 2006 Mestarien liigan finaalissa.

“Liverpool voisi olla suosikki”, kertoi valmentaja Marcelino. “Klubi, heidän historiansa ja tosiasiat, että he rupesivat ulos Borussia Dortmundista. Mutta emme pidä itseämme vähemmän kuin heitä. Annamme kaiken puoleltamme tämän legendaarisen tiimin poistamiseksi. Meillä ei ole mitään painostusta meihin. Meillä on etuoikeus voidessamme pelata tässä semifinaalissa. Tunsin enemmän paineita aiemmissa pudotuksissa. Meillä on tilaisuus tehdä historiaa tällä klubilla nyt.Jos onnistumme nauttimaan ottelusta ja tekemästä asioita, joista tiedämme, miten tehdä, luulen, että he joutuvat kärsimään paljon kentällä. “

Timesin etusivulla jättäminen Hillsboroughin jälkeen muuttui henkilökunnan kapinoinnin jälkeen

Urheilupöydän “kapina” ja yhteiskunnalliseen mediaan kohdistuva ylivoimainen kielteinen reaktio saivat Timesin muuttamaan etusivunsa tiistai-iltana sisällyttääkseen tutkinnan päätöksen Hillsborough-stadiontapahtumaan. Facebook Twitter Pinterest Hillsborough: katastrofin anatomia

Tuomio ei ollut ensimmäisen painoksen etusivulla, mutta kuva lumen lastauksesta korvasi kuva 96-luvun perheiden sukulaisista. Liverpoolin fanit kuolivat.Masthead on muutettu korostamaan otsikkokohtaan kuuluvaa sanomalehteä: “Hillsborough: loppu lopulta murskeille ja valheille.”

Epäonnistuminen tarinan historiassa alkuvaiheessa huolimatta kaikesta lähetti uutisia päivästä, kehotti Sue Robertsia, joka oli yksi uhrien sisar, ilmaisemaan raivonsa Timesia ja aurinkoa vastaan, molemmat Rupert Murdochin omistuksessa.

Roberts, Hillsborough-perheen sihteeri Tukiryhmä, jonka veli Graham kuoli vuoden 1989 tragediassa, sanoi, että hän oli odottanut vähän enemmän kahdelta päivälehdeltä. “Se on ikävä häpeä, mutta se ei ole yllätys.He eivät ole koskaan muuttuneet, hän sanoi.

“Sun ei koskaan osta Sun-sanomalehteä, ja nyt en koskaan osta Timesia.”

Aurinko on joutunut Liverpoolin boikottiin pahamaineisesta “The Truth” otsikossa vuonna 1989, joka syytti hirvittävän käyttäytymisen uhreista, jonka tuomari hylkäsi tiistaina, mikä totesi, että 96 uhria oli laittomasti tapettu.Aurinko on sittemmin pahoillani tälle etusivulle, jonka mukaan se perustui viralliseen vahvistukseen, mutta ei kommentoi keskiviikkona sen päätöstä käyttää etusivun tarinaa pääministeristä ja hänen tiimistään käyttäen WhatsApp-ohjelmaa sen roiskeena.

Tällainen oli sisäisen ja ulkoisen tunteen vahvuus, että Times ja News Corp: n vakituinen edustaja eivät olleet huomioineet tarinaa, että 96 ihmistä laittomasti tapettiin, että se laittoi julkilausuman, joka tunnusti virheen eikä salaliitosta. The Times of London (@thetimes) Meitä on kritisoitu tänään siitä, että Hillsborough ei ole ensimmäisessä painoksissamme. Tämä on vastauksemme: pic.twitter.com/GNhBN6g3S1April 27, 2016

John Witherow, Timesin toimittaja, kertoi Guardianille: “Teimme virheen.Sanotaan oikein. “Hillsborough tutki tuomion: etusivut Lue lisää

Sisäpiiriläiset hylkäsivät ehdotuksen siitä, että Murdochin vierailu Times-lehdessä tiistaina, tuomion päivänä, oli tekemisissä toimituksellinen päätös.

Aurinko on kritisoitu useaan otteeseen “Truth” -otsikonsa ajan.

Murdoch, tunnetuksi Kelvin Mackenzie’n, joka kirjoittaa pylvään paperille, on viettänyt paljon enemmän aikaa Lontoossa hääryytensä Jerry Hallista aiemmin tänä vuonna.

Timesin liikuntaosastopäälliköt liittyivät Twitter-käyttäjiin ilmaisemalla kipeytensä päätöksestä hajota tarina 27-vuotisen kampanjan oikeudenmukaisuuden puolustamisesta sisäisillä leviämisillä ja urheilusivuilla.Sellainen oli tunteen voimakkuus ensimmäisen julkaisun laiminlyönnin jälkeen, että yksi urheiluosaston lähellä oleva henkilö sanoi sen olevan “kapina”.

“Sanon, että on viha siitä, että se on vähättely”, lähde sanoi.

Tony Barrett, Merseysiden jalkapallon kirjailija Timesille, kiitettiin verkossa keskiviikkona, kun hän pyysi anteeksi, että hänen paperinsa ei ole katkennut tarinaa.Hän myöhemmin lensi Madridiin Liverpoolin joukkueen kanssa. Tony Barrett (@TonyBarretTimes) Kaikille, jotka on hylätty, olen niin pahoillani. 27. huhtikuuta 2016

Lähteet kertoivat Timesin etusivun valittaneet Henry Winter, paperin pääjalkapallon kirjailija, joka oli palkattu Telegraphista, urheilutoimittajasta ja urheilun vetäjistä.

Timesyn jalkapallon kirjeenvaihtaja Oliver Kay lähetti tukensa muutokselle painos ennen kuin kommentoi Timesin lausuntoa. Oliver Kay (@OliverKayTimes) Statement @ thetimes tunnustaen “virheen” Hillsborough’n 1. painosnäytöstä. Olen iloinen voidessani nähdä tämän https://t.co/amydHNm7qaApril 27, 2016

Entinen Englannin kapteeni Gary Lineker oli yksi niistä, jotka valittivat tapahtumasta Twitterissä. Gary Lineker (@GaryLineker) As inhottavaa, koska se ei ole yllättävää.Heillä ei ole häpeää. https://t.co/qKnngxoynhApril 26, 2016Aurinko ei ajatellut Hillsboroughn tuomion ansiota etusivun kattavuudesta Lue lisää

David Times, johtava urheilulaji kirjailija Sunday Times, kutsui päätökseksi “järkyttävä virhearvioinnilla”. Hän ehdotti, että esimerkiksi Liverpoolin kaltaiset alueet eivät todennäköisesti saaneet myöhempiä versioita. David Walsh (@DavidWalshST) Asun Englannin osassa, joka vastaanottaa The Timesin ensimmäisen numeron. Jos Hillsborough jätti etusivulle järkyttävän virheen, 27. huhtikuuta 2016 Facebook Twitter Pinterest The Times roiskuu Hillsboroughin raportissa vuonna 2012. Kuva: The Times

A Timesin tiedottaja sanoi: “The Times johti Hillsboroughin kattavuus kaikissa digitaalisissa julkaisuissamme koko päivän.Tänä aamuna olemme kuulleet sen laajasti paperissa, jossa on kaksi levitystä, takana oleva sivu, johtava johtaja ja vuorovaikutteinen uhreille. “

Paperi on päättänyt omistamaan etusivun neljään muuhun tarinaan “status-käsilaukkujen” edistäminen oli erilainen vastaus vuoden 2012 vastaukseen, kun riippumaton paneeli laati raportin, joka edusti ensimmäistä virallista painostusta kampanjoille.

Sitten kun paperi oli muokannut James Harding , Times huijotti uutisia ja jatkoi sen jälkeen sen jalkapallovirkailija Tony Evansin kritisoimaan Sunia seuraavana lauantaina.Evans, meksikolainen ja paperin pitkäaikainen jalkapalloseuraaja, joka valvoo Game-täydennystään, lopetti viime marraskuussa vapaamuurarille.

Aurinko ei ole kommentoinut päätöstään päästää pääministerin tarinaa.

Jürgen Klopp sanoo, että Jordan Henderson voisi sopia Euro 2016: een

Hendersonin toiveet olla osa Roy Hodgsonin joukkoa Ranskassa näytti kärsinyt terminaalipuhallusta, kun hän kärsi polven nivelsilmävahingosta Liverpoolin Europa League -voiton aikana Borussia Dortmundin kanssa torstaina. 25-vuotias vanhempia tutkittiin perjantaina, ja vaikkakaan loukkaantuminen ei ollut niin paha kuin se olisi voinut olla, eikä se edellytä leikkausta, Hendersonin arvioitiin jädyttävän jopa kahdeksan viikon ajan. Tämä ei ainoastaan ​​estä Hendersonia Liverpoolin kauden loppuista, vaan melkein varmasti maksoi hänen Euro 2016 -mahdollisuutensa, ja Englannin avajaisottelu järjestetään 11. kesäkuuta.

Kloppin mukaan se on liian aikaista tehdä tällaisia ​​tuomioita ja ehdotti, että hänen kapteeninsa voisi edes pelata Liverpoolia tällä kaudella.Hän kertoi lehdistötilaisuutensa ennen Stoke Cityn sunnuntain Premier League -vierailua: “Se [Hendersonin vamma] on vakava, mutta ei ole niin vakavaa, että meillä ei ole toivoa ehkä edellisestä tai kahdesta pelistä, ja tietysti toivoa

“Meille hän on erittäin tärkeä pelaaja, paranee paremmin ja paremmin ja ilmeisesti hän pelaa myös Englannissa. Joten tämä ei ole lopullinen tuomio tai mitä tahansa, mitä voit sanoa: “Ei, ei ole mitään mahdollisuutta.” On mahdollisuus. “

Liverpoolin johtaja lisäsi:” Teemme kaiken hänen puolestaan, että hän palaa kilpailussa mahdollisimman pian. Se on se, en voi sanoa lisää.Meidän on myös odotettava, kuinka jokainen päivä ja miten hän tekee. “Mark Hughes puolestaan ​​tuntee, että hänen puolellaan on voittaa heistä jokaisesta kuudesta jäljellä olevasta Premier League -pelistä tällä kaudella. Stoke-johtaja sanoi: “Ihannetapauksessa me rakastaisimme kuusi voittoa. Kuinka realistista emme todellakaan tiedä, mutta meillä on siihen mahdollisuudet.

“Se on kova kysy. Meillä on vaikeita pelejä. Tavoitteenamme on kuitenkin yrittää voittaa jokainen heistä ja nähdä, kuinka kaukana se vie meidät. Haluamme lopettaa kauden niin voimakkaasti kuin mahdollista. “

Andy Carroll innoittaa West Hamia hattutemolla 3-3-jännityksessä Arsenalilla

Arsène Wengerin vaikea todellisuus on se, että hänen joukkueensa itsestään tuhoavat taipumukset ovat syttyneet liian kauan tällä kaudella, jättäen heidät epätoivoisesti riippumaan Leicester Cityn otteluille eikä lykkäämään johtajien välistä eroa ja Arsenalin mahdollisuudet voittaa heidän ensimmäinen nimensä vuodesta 2004 ovat loppujen lopuksi, koska niiden hämmentävä kyky hämmentää ja röyhkeä johtajansa yhtä paljon.Pudottamalla vielä kaksi pistettä dementoitua West Ham Unitedia vastaan, he luottavat Leicesterin Devon Lochin romahtamiseen viimeisten kuuden ottelunsa aikana. Edward Wenger myöntää, että Arsenalin otsikko toivoo häipyvän West Hamin jälkeen. Lue lisää

Given että Arsenal uhkasi nöyryyttää West Hamia suuren osan ensimmäisestä puoliskosta, mutta alkoi uskoa, että Wenger myöhemmin joutui kritisoimaan pelaajiaan siitä, että he eivät olleet riittävän kiireisiä, kun Alexis Sánchez kaksinkertaisti lyijensä 10 minuuttia ennen puoliaikaa.

< p> Ei voitu käsitellä Andy Carrollin lentoliikennettä, he antoivat West Hamin hyökkääjän pisteet ensimmäisestä hattutemmustaan ​​elokuusta 2010 lähtien ja vaikka Laurent Koscielny pelasti pisteen, Arsenal luopui uudelleen heittämättömyyden ja häikäilemättömyyden vuoksi.Mestarien voittaa nämä pelit.

Syvässä 3-3 vedon lopussa oli lämpimät suosionosoitukset, jotka lopulta eivät tehneet molemmille puolille. Arsenal kaatuu 13 pistettä Leicesterin takana, jos Claudio Ranierin puolella voittaa Sunderlandin sunnuntaina iltapäivällä, kun taas West Ham tarvitsi voiton pysyä Manchester-klubien kanssa kilpailussa Mestarien liigan pätevyydestä. “Tämä on isku”, Slaven Bilic sanoi.

West Hamin johtaja oli ylpeä siitä, että Manuel Lanzinin otsikko oli virheellisesti suljettu ulkopuolelle, kun peli oli epätavallinen, mutta Bilic halusi puhua pelistä virkamiesten sijasta . Hän kiitti West Hamia mahtavasta esityksestä, vaikka iltapäivä alkoi tällaisella lupauksella Arsenalille. He ovat pelanneet suuremmalla sujuvuudella, koska Alex Iwobin hämmennystä lisättiin heidän hyökkäyksiinsä.Joukkueelle, joka saapui viime kuussa pelkästään XI: een, 19-vuotias Nigeria-pelaaja on osoittanut hirvittävän pelon puutteen kaikissa näytöksissään ja luonut tavoitteet, joiden ansiosta Arsenal risteilee 2-0-johtoon, veistämällä West Hamilla on kolme parasta ja pari loistavaa apua Mesut Özilille ja Sánchezille.

West Ham käytti 3-4-2-1-järjestelmää, joka toimi niin tehokkaasti voitonsa Tottenhamissa viime kuussa, mutta he katsoivat heikossa asemassa, kun heidän keskikentänsä ohitetaan. Arsenal juoksi taaksepäin toistuvasti ja teki läpimurron, kun Iwobi löysi Özilin alueen terävällä läpikululla.Angelo Ogbonna on pelannut saksalaisen maaliin hienosti.

Iwobi oli erinomainen ensimmäisellä puoliskolla ja hänen avunsa Sánchezin tavoitteelle oli vielä parempi, kauha West Hamin puolustuksesta Chileen eteenpäin, pallo ohi Adriánin.

Arsenalin hallitsevuudesta huolimatta Carrollilla oli jo puutteellinen puutteita, joita Carroll olisi hyödyntänyt puoliajalla. Özilin avaaja tuli neljän minuutin kuluttua siitä, kun Lanzinin otsikko oli virheellisesti suljettu ulkopuolelle, ja se toivoi, että Héctor Bellerín oli pelannut argentiinalainen keskikenttäpelaaja. West Hamilla oli myöhemmin toinen päämäärä, mutta he eivät voineet valittaa, kun Dimitri Payetin päämäärä karkoitettiin Carrollin räikeäksi virheeksi Koscielnylle.Facebook Twitter Pinterest Laurent Koscielny juhlii Arsenalin tasoittajaa West Ham Unitedin 3-3 vedossa. Kuva: Stuart MacFarlane / Arsenal FC Getty Imagesin kautta

Yksi West Hamin puolen vaikuttavimmista ominaisuuksista on ollut kyky saada takaisin tyytymättömyytensä vaikeina hetkinä, ne olivat tuskin uhattuja ennen kuin Carroll hyökkäsi Aaron Cresswellin ristiin vasemmalta loistavasti, heiluttaen otsikon alhaalla David Ospinan vasempaan ja katto lähti lähes lentämään Upton Parkista, kun hyökkääjä tasaantui pysäytysajassa.Mark Noble lävisti oikeanpuoleisen ristin, ja vaikka Carrollin ensimmäinen pommitus oli estetty, hän muutti upeasti akrobatiaisen lentopallon koukkuun Ospinan ohitse.

Carroll aloitti ensimmäistä kertaa liigassa 12. joulukuuta alkaen puolelta, kun Diafra Sakho jätettiin kokonaan ulos joukkueesta. Bilic väitti, että Sakholla oli vähäinen vahinko.West Ham 3-3 Arsenal: Premier League – kuten tapahtui Lue lisää

Carrollilla ei olisi koskaan ollut mahdollisuutta torjua Arsenalia, jos hänet olisi rangaistu kovemmin villi haaste Koscielny.Tuomari Craig Pawson päätyi antamaan keltaisen kortin Koscielnylle, ja Carroll suoritti hattutemuksensa, kun hän tapasi Michail Antoniuksen ristissä oikealta ja pysähtymättömän ylätunnisteen 52. minuutilla.

West Ham oli vakaampi, kun Bilic siirtyi takaisin neljäksi puoliajalla, ottaessaan pois James Tomkinsin ja siirtämällä Antonio oikealle – takaisin, mutta he eivät voineet pitää kiinni. Vaikka Lanzini kieltäytyi Nacho Monrealista epätodennäköiseltä, Koscielny kaatui korkealle Adriánille, kun Danny Welbeck epäonnistui Özilin ristillä 70. minuutilla. Molemmilla osapuolilla oli mahdollisuus voittaa se. Jos tämä oli niiden halventavan otsikon toiveiden loppu, ainakin Arsenal ei koskaan unohda lopullista vierailuaan Upton Parkiin.

GB: n Andy Lewis tekee paralympialaisesta historiasta ensimmäisen triathlon-kultaa

“Mitä vain tapahtui?” henkeäsalpaava Andy Lewis huokasi hetkiä ratsastuksen jälkeen miesten PT2-triatlonissa. Hänen saavutuksensa asteikolla ei ollut vieläkään aivan uppoutunut. Lewis ei kuitenkaan tarvinnut puristaa itseään. Mitä juuri tapahtui? Hän oli juuri tullut paralympiakilpailijaksi. Se oli urheilijan historiallinen saavutus, joka menetti oikean jalansa 38-tonnin kuorma-auton osumana 16-vuotiaana. Triathlon ei ole koskaan ilmestynyt Paralympialaiset pelit ennen ja vaikka se oli Muggy-aamu Rio-alueella, harmaita pilviä, jotka peittävät kukkuloiden varret ympäri kaupunkia, debyyttialueen asettaminen tuskin olisi ollut maalauksellisempaa. Jos sinun täytyy aloittaa päivä uida, sykli ja juoksu, on paljon pahempaa paikkoja kuin Copacabana. Para-triathlon on vaivalloinen tapahtuma.

Vaikka se on puolet sen olympiakomitean etäisyydestä, tieteenalojen väliset siirtymät ovat vaikeampia. Lewis ei tarvinnut vain laittaa kouluttajia, kun hän siirtyi pyörästä juoksuun, hänen piti laittaa uusi jalka. PT1-triatereilla on ohjaajia auttamaan heitä siirtymisen aikana, mikä tarkoittaa, että heidän suorituskyky osittain riippuu toisesta.

“Olen todella järkyttynyt tällä hetkellä”, Lewis sanoi. “Brittiläisen miehen pojat ovat sanoneet minulle, että olen Euroopan, maailman ja nyt paralympialainen mestari. Kun törmäsin maaliin, pitelin nauhaa ilmassa ja mietin, oliko se kaikki todellinen. Kun minulla on ensimmäinen olut kahden vuoden ajan tänä iltana, se saattaa upotua sisään.Jonnie Peacock ja Libby Clegg johtavat seitsemän kullan maksua paralympialaisille. Lue lisää

Se on kolme vuotta Lewisistä, joka on polven amputee, aloitti harjoittelun Triathlon England -harjoitusjoukkueella. Hän kilpaili ensimmäisessä kilpailussaan huhtikuussa 2014 ja tuli tänä vuonna maailman ja Euroopan mestari. Lewisillä ei ole ollut yksinkertaista elämää. Kun hän oli lähdössä koulusta vuonna 1999, hän päätti liittyä laskuvarjorenkmenttiin. Lewis on koulutettu kyllin kyllin voidakseen kilpailla Gloucestershiren kanssa maastojuoksulla ja kävi puolitoista kilometriä 7min 30 sekunnissa armeijan valinnan aikana. Kuitenkin juuri ennen Catterickin jalkaväkikoulutuskeskukseen menemistä Lewis oli koputtanut moottoripyöränsä kyseisellä kuorma-autolla.Hänet saatiin sairaalaan neljänä kuukaudelle, ja pahimmillaan hän taisteli nähdäkseen itselleen tulevaisuuden. Hänellä ei ollut aavistustakaan, mistä kääntyä hänen amputaationsa jälkeen. Mutta vähitellen hän tuli käsittelemään hänen vammaisuutensa ja oppinut kävelemään hänen proteettisen jalkansa ja kiinnostuneena Para-urheilun kiinnostuksesta Lontoon jälkeen. Hän on puhui kuinka inspiroivaa hän löysi urheilijoita, joita hän katsoi neljä vuotta sitten. Hän on yksi heistä nyt.

Yritetään pysyä Britannian kullan sarjassa Rion kanssa tarpeeksi jättää pääsi uimaan. Paralympialaisten jälkeen urheilijat pääsivät perjantaina seitsemän kertaa podiumille, jolloin kolmas kilpailupäivä alkoi Lewisin mahtavilla voitoilla. Hän ylitti linjan 1h 11min 49s. Vedessä, pyörällä, käynnissä kukaan ei voinut pysyä Lewisin kanssa.Italian Michele Ferrarin voitti hopeaa 1:12:30 ja Marokon Mohamed Lahna voitti pronssi 1:12:35, kun taas GB: n Ryan Taylor oli kuudes.

“Paratriathlon on hieno lisä paralympialaisiin ja se tuo kyyneleet silmiini, että voin kertoa lapsilleni, että olen voittanut tämän kultamitalin “, Lewis sanoi. Facebook Twitter Pinterest Lewis juhlii kultamitalinsa kanssa. Valokuva: Andrew Matthews / PA

Muualla George Peasgood teki seitsemänneksi PT4-kilpailussa ja hänen ParalympicsGB-tiimikaverinsa David Hill tuli kotiin kymmenenneksi. Peasgood, 20-vuotias entinen pronssi-mitalisti, johti uinnin ja pyörän jälkeen, mutta putosi takaisin juoksuun.Saksan maailmanmestari Martin Schultz otti kultaa. “Minulla oli enemmän johdon jälkeen uida kuin odotin, olen todella nauloittanut sen”, Peasgood sanoi. “Yritin nauttia ilmapiiristä ja nauttia siitä. Tiesin, että juoksu olisi kovaa, mutta teen kaiken voitavan ja olen todella tyytyväinen tulokseen. ”

Velodromessa ei ollut mitään syytä Megan Giglien pettymään sen jälkeen, kun hän jäi väliin toinen pyöräilymitali C1-3 500m: n aikakokeessa. Kilpailee ensimmäisissä paraolympiassaan, Giglia voitti torstaina Britannian ensimmäisen kultaa Rioon, joka dominoi 3 km: n yksilöllistä pyrkimystä. Hän oli matkalla keräämään toista kultaa julkaistessaan 41,252 sekunnin maailmanennätyksen, mutta hänet vietiin viidenteen paikkaan.Alankomaiden Alyda Norbruis voitti kultaa C2: n maailmanennätyshetkellä 36.908.

Giglia, joka aloitti pyöräilyn 27-vuotiaana kärsivän aivohalvauksen jälkeen, on edelleen C1-3-ajan koe ja C1- 3 maantieajoa tulla. “Tiesin sen olevan kova ja oikeudenmukainen osa C2-ratsastajista laittoi erinomaisia ​​aikoja ja he olivat nopeampia kuin minä”, 31-vuotias sanoi. “He ovat asettaneet tavoitteen korkealle ja aion pyrkiä olemaan nopeammin ensi kerralla.” Gallagher on ensimmäinen Aussie, joka voittaa kesällä ja talvella Paralympialaiset mitaleja Lue lisää

Cronulla ein Sieg aus dem 1xbet NRL Grand Final nach Comeback-Sieg gegen Raiders

Ein Strafschuss von James Maloney in der 75. Minute brachte Cronulla zu einem denkwürdigen 16: 14-Comeback über Canberra und innerhalb eines Spiels des NRL-Grand Finals. Maloney hielt am Samstagabend die Träume von einer Premierpremiere aufrecht, als er nach einem 14:14 Deadlock mit einem 25-Meter-Schuss in die Luft rutschte, nachdem Raiders Zweiter-Ruderer Elliot Whitehead für einen hohen Angriff gecallt worden war.

Es war ein tapfere Leistung von den Sharks, die Kapitän 1xbet Paul Gallen am Spieltag mit einer Rückenverletzung ausgeschlossen hatte und verlor dann zweiten rower Wade Graham sieben Minuten nach dem Spiel.Nach 20 Minuten lagen sie auch noch mit 12: 0 zurück und schienen einer weißharten Raiders-Mannschaft ausgeliefert zu sein, die vor dem ausverkauften 25.292 Heimpublikum im GIO-Stadion den ersten Schwung hatte. Broncos online sportwetten bonus dümpelt Gold Coast aus dem NRL-Finale nach Bunker Kontroverse Lesen Sie mehr

Aber die Sharks hielt die Heimmannschaft auf nur zwei Punkte für die 1xbet letzte Stunde, um eine Woche zu bekommen. Die Raiders Gastgeber der Gewinner des Sonntag Penrith-Canterbury Eliminierung Finale, jedoch nervös warten auf den Status der Star-Nutte Josh Hodgson, der mit einer zweiten Hälfte Knöchelverletzung kam.

Cronulla waren 14-6 als Veteran Luke Lewis stellte Valentine Holmes ’19. Saisonversuch mit einem präzisen 49. Minuten Grubber auf.Maloney brachte das Spiel in der 66. Minute mit einem Strafstoss in Führung.

Haiks Trainer Shane Flanagan machte zum ersten Mal in diesem Jahr den ersten Rückschlag des Cheb Townsend, der Jack Bird ins Spiel brachte die zweite Hälfte. Und die Bewegung zahlte 1xbet sich aus, als die Sharks in einer zweiten Hälfte, die hauptsächlich auf Canberras Goalline lag, ihren Angriff begradigten und die Verteidigung der Raiders flach hielten.

Raiders-Dreh Aidan Sezer hatte die Chance, ein Field zu nageln Das Tor wurde in der 73. Minute erzielt, aber weit abgefeuert, sodass die Sharks die Tür aufdrehen konnten, um den Sieg zu erringen. Canberra war unerbittlich für die erste halbe Stunde.Die großen Männer Josh Papalii, Shannon Boyd und Joey deutsche sportwettenanbieter Leilua kamen 1xbet früh in die Abwehr der Sharks, darunter ein Leilua Run, der Graham in der siebten Minute benommen ließ.

Aber während die Menge von den Raiders begeistert war »Machtspiel, es war der kleine Mann in Hodgson, der sich unter den Pfosten durchgeschlagen hat. Der Dally M-Herausforderer stand den ermüdenden Sharks Andrew Fifita und Luke Capewell auf und verlor kurzzeitig den Ball, bevor er ihn für die ersten Punkte holte. Leiluas Präsenz war erneut spürbar für den zweiten Versuch seiner Mannschaft, als er Ben Barba in der 18. Minute von der Verfolgung von Jordan Rapanas 80-Meter-Triller wegführte.

Gallagher on ensimmäinen Aussie, joka voittaa kesä- ja talvimallia

Urheilunhimoinen paralympialainen Jessica Gallagher on tullut Australian ensimmäinen urheilija, joka voitti mitalin sekä kesällä että talvella. Para-pyöräilija, joka oli jo pyytänyt pronssia viimeisen kahden talviolympiakilpailun aikana, voitti kolmasosan naisten B3 1 km: n koekäytöksessä Rion toisen kilpailun 2. päivä.

“Minä vielä voin” t usko sitä. Näyttää siltä, ​​että pitkään aikaan Pekingistä on kielletty, koska se ei ole riittävän sokea “, hän sanoi. Melbourne-pohjainen röntgenkuvaaja, jolla on näön heikkeneminen, valittiin vuoden 2008 Pekingin kesäpeleihin, mutta se julistettiin kelpaamattomaksi kilpailun aattona, sillä hänen oikean silmänsä katsottiin 0,01 tutkinnon lailliseksi kilpailuksi.

“Se oli niin outoa ja vain ironista. Tuolloin se oli vain täydellinen tuho, “hän sanoi.Gallagher ja hänen tandem polkupyöränsä lentäjä Maddie Janssen asettivat paralympialaisen ennätyksen perjantaina (lauantaina AEST), jota British kultamitalit voitti nopeasti Sophie Thornhill ja pilotti Helen Scott.Lakeisha Patterson väittää Australian ensimmäinen kultamitali Rio Paralympics Lue lisää

Gallagher voitti ensimmäisen naispuolisen paralympic-talven talven 24-vuotiaana syntymäpäivässään pronssia Vancouverin näkövammaisten slalomissa. Hän siirtyi sitten para-yleisurheiluun kilpailemalla Lontoon 2012-pelien pitkää hyppäämistään ja keihästä ennen vaihtoa takaisin para-alppihiihdolle toisen pronssin puolesta Sotšissa 2014.

Kahdella tieteenalalla jo vyön alla, monikäyttöinen 30-vuotias päätti antaa pyöräilemään matkaa, kun pitkä hyppy pudotettiin Rion ohjelmasta.Hänen on nyt arvioitava hänen tulevaisuuden tavoitteensa, ja hän joutuu kohtaamaan urheilullinen Sophien valinta vuoden 2018 talviolympialaisten välillä Pyeongchangissa, Etelä-Koreassa ja Commonwealth-pelien kanssa Australian Gold Coastissa samana vuonna. “Minulla on suuria päätöksiä tehdä. Tällä hetkellä minä vain menen nauttimaan kaikesta ja nauttimasta siitä, että olemme juuri tullut paralympialaisia ​​mitalijoita “, Gallagher sanoi.” Nyt hän ja Janssen, jotka ovat vain harjoittaneet yhdessä yksi vuosi, keskittyy naisten 3 km: n harjoittamiseen sunnuntaina, jonka Gallagher lupaa viihdyttää. “Emme ole koskaan ajoittaneet yhtä.Joten se tulee olemaan mielenkiintoinen “, hän sanoi. “Meillä ei ole mitään menettää, joten menemme sinne ja pidämme hauskaa.” Facebook Twitter Pinterest Australian Chad Perris (oikealla) esittää Namibian hopeamitalisti Johannes Nambalaa ja Irlannin kultamitalisti Jason Smythä. 100m – T13 Rio Paralympics -tapahtumassa Kuva: Alexandre Loureiro / Getty Images

Samanaikaisesti hänet voidaan tunnustaa White Tiger, mutta australialainen sprinteri Chad Perris ei ollut tarpeeksi nopea saavuttaa maailman nopein paralympialainen Rioon.Näkövammaisten rooli tuli kolmanneksi T13-miesten 100-metrisessä finaalissa irlantilaisen Sprinting Superstar Jason Smythin jälkeen, joka voitti kolmas peräkkäinen kulta. Perris oli kuitenkin ekstaattinen. “Koulutuksen viimeiset kolme vuotta on maksettu massiivisella PB-persoonallisella ja pronssi-mitalla”, hän sanoi. 24-vuotiaalla on albinismi ja ansainnut hänen monikertaansa pelaamalla jalkapalloa, missä hän kasvoi Perthissä.Perris sanoi, että olisi kunnia jakaa dais laillisesti sokealla Smythillä ja myönsi, että hän tunsi olevansa hermostunut lohkojen takana. “Hän on legenda”, Perris sanoi. “En näe kovin hyvää, joten minulle oli hyvä, etten nähnyt häntä kilpailee.” Smyth varmisti sprinttiotsikoiden hattutempun perjantaina (lauantaina AEST), koska voitti kulta Pekingissä 2008 ja Lontoossa 2012. “Se ei koskaan kyseenalaista tulemaan paralympiakiskoihin ja ylittämään linjan ensin, Smyth sanoi. “Se on kuin satu, joka ei vain näytä loppuvan joka kerta, kun tulen ulos.” Smyth oli pettynyt siihen, että 200 m: n T13 -tapahtuma, jota hän voitti myös kahdella edellisellä kisalla, ei tule Rioon. “Ei vain minulle, mutta T13-luokka on yksi nopeimmista tapahtumista, ja mielestäni katsojat haluavat nähdä nopeita aikoja”, hän sanoi.

Smyth on viettänyt yli kymmenen vuotta urheilua ja on jo ajatellut Tokio 2020. “Minulla on ollut muutamia vammoja viime vuosien aikana, joten olen nähnyt tänä vuonna ensimmäisenä viiden vuoden aikana”, hän sanoi.Australian pronssimessu jatkuu perjantaina, kun 21-vuotiaan Rookie Claire Keefer sijoitettiin kolmanneksi naisten F41-laukaukseen.

Slavia-dokumentti näyttää myös, kuinka presidentti Benes voitti Sparan

“Mikä on tunne elokuvasta? Minulla on suuri sitoutuminen enemmistön osakkeenomistajan johtajana. Slavia ei ole normaali taloudellinen investointi. Elokuva osoittaa hänen kunniakas historia ja miten vaikeaa on tullut historiaa tässä maassa “sanoi Jaroslav Tvrdik, joka slaavilaista johtamisen edustaa kiinalaisen yhteiskunnan pikemminkin.

” On suuri kunnia, että voin olla osa tällaista seuran . Olen erittäin tyytyväinen “, sanoi kapteeni Martin Latka-joukkue liigassa.

tiistai ei menetä ennakkoesitys koko Slavia Áčko, naisten joukkue, klubi edustajia, yhteistyökumppaneita tai kannattajia. Mitä he näkivät?

Täydellinen poikkileikkaus historiasta.Sillä innokkaimmat fanit Slavia ehkä ole yllättävää, mutta ainutlaatuinen nykyaikainen materiaalia ja monet helmet.

Tarvitsitko että myöhemmin Tšekkoslovakian presidentti Edvard Beneš kokenut paras Slavia Cs jo 20-luvulla voiton Spartan tupakoinnin? Kuuluisa valmentaja John Madden päätyi valmennus penkillä kahdenkymmenenviiden vuoden 1930 jälkeen, kun hänen maksuja voitti liigan menettämättä yhden pisteen? Tai että hyökkääjä Jan Kosek oli niin kovaa laukaus yhden ottelun baarissa hajosi?

“Minulla on punainen ja valkoinen sydän”, sanoo ohjaaja John Škopková kun elokuva ennakkoesitys tiistaina totesi. Hän opiskeli arkistomateriaalin tunteja, joten elokuvassa ei ole ainutlaatuisia esimerkkejä.Esimerkiksi maalivahti František Plániček rikkoi käden uransa loppuvaiheessa. Tai miten he juhlivat, ja Spartans oli aikana protektoraatti ennen derby hajlovat.

Jan Kosek, John Madden, Frantisek Plánička, Josef Bican Frantisek Cipro, Ivo Knoflíček Vladimír Šmicer Martin Vaniak Stanislav Vlcek Martin Latka .. Tuntikellari ei edes peittänyt kaikkia erottavia nimiä. Se ei saa tarvita kuuluisan hyökkääjä, jäsen seuran liigan Kanuunat ja seitsenkertainen liigan mestari Anthony vallankaappaus! Ja se on osoitus siitä, kuinka rikas historia Slavia.

“tämän elokuvan Kaaduin painoa, se toimi täydellisesti.Toivon, että kolmekymmentä tai viisikymmentä vuotta joku tuulet kaunis jatko “sanoi Tvrdík.

varapuheenjohtaja hallintoneuvoston muistutti viimeiset sanat – nyt ikonin – kirjat Everlasting Slavia Vítězslav Houska” Ends kerronnan noin yksi maailman tunnetuimpia jalkapalloseuroja. Ja jos tämä luku on jonkin verran lyhyempi, siksi, koska se päättyy, missä luku alkaa. (…) Koska Slavia on ikuinen. “