Alavés visszatér a szakadékból, és lázad a sportfogadás valóság ellen, hogy megszelídítse Barcelonaet

Mire Torres a szombat este legkorábban 10.30-kor visszavágta a vonalat, az Alavés csapattársaival az öltözőbe költözött, miután ismét megcsinálták, és menedzserük, Mauricio Pellegrino leírta őket olyan oldal, amely képes „lázadni a labdarúgás valósága ellen”.A hétvégén, amikor Las Palmas megérkezett Sevillába, a zászlójuk büszkén csapkodott a Sánchez Pizjuán tetőtéri bajnokságának elején, de 38 év alatt elvesztette az első helyet, amelyet először tartottak; Öt Bernabéu perc után Osasuna volt a cél, öt ötödik és elégedett volt; és Leganés először elveszett La Liga-ban, Alavés újabb lázadást mutatott. eltűntek, visszatértek az első osztályba, és 94-perces kiegyenlítőt szereztek az Európai Kupa döntőinek ellen. Az Atlético Madrid a Calderónon most már Barcelona-t is megverte a Camp Nou-ban, 2-1.Elmentek Európa legnagyobb stadionjába, ahol a online sportfogadás rajongók alig százszor nyertek a 74,237-ből és nyertek – 59 euróért ülőhelyre, az üveglap tetején és mögött, sokan úgy döntöttek, hogy nem vesznek részt, mindössze 60 darab 300 eladott jegyből, de most szeretnék.

Láthatták volna a klubjukat, egy 18 új játékossal, akiknek teljes csapata 6,55 millió euró (5,52 millió font), 3,2 millió euró ( 2,7 millió font a Torres-nél, akiket 123 millió eurót (103,7 millió font) hat játékosra, öt személyre vittek le, akik Lionel Messi-t, Luis Suárez-ot és Andrés Iniestát elhagyták a padon.

Ami természetesen része lehetett az oka annak, hogy Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué és Sergi Roberto hiányzik, és egy teljesen új hátsó négy és a kapus jelenléte.Vagy az a tény, hogy egy nemzetközi szünet után jött, amikor ilyen gyakran a leginkább sérülékenyek. És az a tény, hogy Neymar először játszott ebben a szezonban, miután visszatért Brazíliából, Suárez fáradt volt, és Messi félig megsérült.

De mégis… ez volt Barcelona. A kiindulópont XI volt, amely 213 millió eurót fizetett, Messi, Suárez és Iniesta pedig korán járt. Ez azonban váratlan volt. Annyira, hogy a spanyol tévécsatorna a jogot, hogy megmutassa, hogy terepet is használ, szintén küldte a csillag kommentárcsapatukat Manchesternek. Ha a fotó Barcelonában a padon volt, a történet a pályán volt.

„Az Asterix behatol Rómába” – mondta a főcíme a Vitoria székhelyű Noticias de Álava újságban. „Az Asterix és Obelix kék és fehér csíkos” – éljenzett.Nos, Obelix nadrágja mindenesetre így van, így igaza volt, de igaza volt, amikor „tökéletes tervnek” nevezték, ahogy El Correo igaza volt, amikor „kinyilatkoztatásnak” nevezték, „mennyei dicsőség”, „ felejthetetlen ”és„ történelmi ”. Végül Alavés csak 95-ben nyerte oda oda, és Barcelona nem volt hirtelen megverték egy újonnan támogatott csapat óta Hércules óta, amikor Nelson Valdez ígéretet tett anyjának és kétszer szereztek.Szombaton 15 év alatt ismét csak másodszor történt meg.

És itt van a dolog: mindkettő Katalónia „nemzeti” napjának hétvégéje volt, az első játék egy nemzetközi szünet után, egy kék és fehér csíkokkal rendelkező csapat, a szezon kezdetén, és mindkét alkalommal Kiko Femenía játszott.

Akkor Femenía 19 éves volt, aki csak a második legjobb repülési játékát játszotta. Első látta, hogy szorongás, csapattársa, Francisco Rufete közreműködik, hogy felálljon neki, és mondja el Esteban Vigo menedzsernek, hogy kiabáljon a lapon, hogy egyedül hagyja a gyereket, és biztosan ne vegye le. Most ő egy védő, akinek két csapatán keresztül jutott el a Real Madridban és Barcelonában, és a másik oldalon jött ki.Öt év múlva visszajött az első Bet365 osztályba, Alcorcón második részlegén keresztül, ahol a menedzsere azt mondta, hogy „pszichológiai úton kellett helyreállítania” – a nyáron az Alavés csapattársaival. Femenía mindig tehetséges volt, de csapattársai elismerték, hogy nem mindig találta könnyűnek a nyomást. Szombaton, ő is.

A Femenía önmagában sem. Az az ember, aki Alavés kiegyenlítőjét Atlético-ban szerzett, az a rajongó, aki álmodott, hogy Manolo Serrano lesz, amikor mindenki másnak akart Romario vagy Laudrup lenni; Barcelona ellen, Femenía az első. Deyverson, egy lolloping, gumiból készült, nagy vigyorgott brazil, aki a múlt szezonban levette Levantét.A második az Ibai Gómez, az egykori Athletic Bilbao játékos, akinek nevét nem lehet hallani Yorkshire-i akcentussal, és aki majdnem egy évig küzdött a sérülés ellen. – Sokat szenvedtem, hogy itt lehessek – mondta.

Mögöttük központi védő Alexis volt, aki visszatért Törökországból, ahol soha nem akart lenni, de ahol Getafe küldött neki, kétségbeesetten készpénz. Az Atlético B-től teljes visszafizetésben részesültek, és két másik középső hátterük volt, amelyek között öt felső szintű játék volt. Előttük Marcos Llorente, a Real Madrid kölcsönéből és szombaton kifogástalan volt, Torres, az a férfi, aki először egy hitellelőhöz fordult, amikor alkoholizmusba csúszott – „Éjjel három italt tudok inni inni”, felvételt nyer.Torres bemutatta őt Santa Fe csapattársainak, és együtt 36 év alatt először nyerték meg a kolumbiai címet. Facebook Twitter Pinterest Daniel Torres, balra, az alkoholproblémák után folytatott hűséggyógyászhoz fordult, de segített az oldalán, hogy megnyerje Lionel Messi barcelonai játékát. Fénykép: Bagu Blanco / BPI / Rex / Shutterstock

Alavés csapattársaival együtt 15 éven belül, csak a második alkalommal nyerték meg a Camp Nou-ban. És ha Pellegrino elismerte, hogy az ő oldala nem érdemelte meg az Atlético elleni pontot, akkor ezúttal tették. A szezon harmadik játékában Alavés a harmadik különböző rendszere volt. – Nem vártam hátra ötet – jegyezte meg Luis Enrique, ami olyan őszinte volt, mintha furcsa volt.Alavés két hétig dolgozott rajta, és alkalmazása logikus volt, Pellegrino azt mondta: „Van egy mélység a két oldal között, és ha ez az eset áll fenn, akkor győződjön meg róla, hogy nem kényelmesek.”

Alavés 27 lövéssel szembesült Atlético ellen, de ezúttal mindössze kettő volt a célponton, és négyük volt. – Ön szenvedett – kezdett egy egyezés utáni kérdés. – Nos, fizikailag, mi is jött a válasz. – Tudtuk, hogy rendeléssel esélyeket kapunk. – Nem volt ostrom, nem volt pánik, semmi hihetetlen megtakarítás Fernando Pacheco-tól. – Ez nem titán erőfeszítés volt, szervezés volt – mondta El País. – Alavés nagyszerű munkát végzett – jegyezte meg Iniesta. A labda Barcelona volt, de az esélyek korlátozottak voltak.Neymar és Jérémy Mathieu elmulasztotta a sitters-t, és Messi az utolsó pillanatban egy szélesre tette, igaz, ahogy igaz volt, hogy Barcelona bűntudata volt a vereségüknek, szegénynek – „nehéz és törékeny” Luis Enrique mondta. De ez egy győzelem volt.

Alavés nem hajtogatott, amikor úgy tűnt, hogy eltűnt: nemcsak 38 percen keresztül vezették meg a vezetést Deyversonon keresztül, hanem vissza is vitték, miután Mathieu kiegyenlített, Ibai a Jasper Cillessen melletti oldalkáborba. Első első repülési szezon kezdetén egy évtizeden belül Pellegrino azt mondta, hogy csapatának 10 játékra van szüksége, hogy „fel és járjon”.De háromszor Torres már mezítlábon sétált, és háromszor mindannyian legyőzöttek, még a Calderón és a Camp Nou is. “Ez bizonyítja, hogy néha a remény meghódítja az összeset” – mondta Ibai. Sevilla rajongó, született a városban és a B-csapatból. – Nehéz szavakba tenni azt, amit úgy érzem, hogy belül vagyok – mondta

Iain Dyer sanoo, että vain yksi mies voi täyttää British Cyclingin huipputyön

Iain Dyer on sanonut, että urheilussa on vain yksi mies, joka voisi täyttää British Cycling -suoritusjohtajan roolin, mutta päävalmentaja sanoi, että hän ei tunnista häntä eikä olekaan varma, että hän jopa soveltaa.

Dyer päätti myös puuttua huhtikuussa 2014 lähteneeseen Sir Dave Brailsfordin kengät ja entinen tekninen johtaja Shane Sutton, joka erosi huhtikuussa syytöksistä “sopimattoman ja syrjivän kielen” käyttämisestä Sprinterin Jess Varnishille. nuorukaiset vastustavat kriisiä puhuttavan huippuradan pyöräilyyn World Cup -mitalipöytä Lue lisää

Glasgow’n maailmancupin jälkeen, jossa nuorekkaalla Ison-Britannian joukkue voitti viisi kultaa ja ylitti mitalipöydän Dyer, joka on valvoo joukkue siitä lähtien, kun Sutton lähti yhdessä ohjelmapäällikön Andy Harrisonin kanssa, kysyttiin, kuinka monta pyöräilystä vastaavaa hakijaa voisi käyttää PD: n roolia.

“Yksi, luultavasti.Tämän henkilön on pysyttävä nimettömänä. En ole varma, aikovatko he jopa hakea sitä. En usko, että Ison-Britannian urheiluympäristössä on monia ehdokkaita, jotka pystyisivät menestyksekkäästi ratkaisemaan kyseisen roolin täyden suorituskyvyn valtakuntaa tässä olympiajaksossa. “

Sutton voidaan luopua roolista , koska äskettäinen sisäinen tarkistus vahvisti syytökset häntä vastaan, vaikka hän kieltää tarkkojen ehtojen käyttämisen ja on sanonut, että hän valittaa.Brailsford on täysin mukana Team Sky -tapahtumassa ja Lottery-rahoitteisen pyöräilyohjelman perustaja Peter Keen on työskennellyt British Tennisissa, vaikka hän hylkäsi mahdollisuuden työskennellä heidän kanssaan pitkällä aikavälillä kesällä.

p> Muut valmentajat, joilla on yksityiskohtaista tietoa British Cycling -järjestelmästä, ovat entinen sprinkleri-valmentaja Scott Gardner, konsultti, joka on ollut livenä British Canoeingin päävalmentajana, kestävyysvalmentaja Dan Hunt, joka on toiminut Valioliigan tulosjohtajana on juuri noussut esimiehen roolin British Ski ja Snowboardin ja Matt Parkerin, British Cyclingin johtavan marginaalisen voiton päällikkö vuoteen 2012 asti ja viimeisimmän osuuden Stuart Lancasterin takapuskurin henkilökunnasta RFU: ssa.Rekrytointitoimisto käsittelee tapaamisia ja hakemuksia lähellä 2. joulukuuta.

“En tarkoita ainoastaan ​​urheilullisen suorituskyvyn ulottuvuuksia”, Dyer sanoi. “Tarkoitan teknisiä yksityiskohtia, joista Dave ja Shane ja Peter Keen ennen heitä näyttelivät. Heillä oli valtava tekninen ymmärrys ja tietämys, joka tuli urheilusta vuosikymmenien ajan. Tällaisessa tilanteessa ei ole paljon ihmisiä, jotka kykenisivät täyttämään roolin tällä teknisellä tietämyksellä ja täsmällisyydellä.

“PD: n mielestä PD voisi olla hyvin paljon talon ohjelmien hallinnan edessä sidosryhmät ja budjetit ja raportoitava toimitusjohtajalle tai se voisi olla hyvin juurtunut suoritukseen, joten soveltamisala on valtava. On mahdollista, että joku muu kuin pyöräily voi tulla sisään ja tuoda mukanaan paljon.Jos joku on nimetty ulkopuolelta British Bicycling tai ulkopuolella pyöräily yleensä niin on mahdollista, meillä on paljon oppia heidän läsnäolostaan. “Dyer sanoi, että hän on” istunut rekrytointi konsulttien ja UK Sportin kanssa, jotta ne voisivat antaa panoksen rooliin ja rekrytointiprosessiin. “Hän lisäsi:” En aio soveltaa itseäni. “Shane Sutton kieltää seksismin, mutta myöntää, että lakkaa puhua” menettää puuta “Lue lisää

Kysyttäessä, että tämä tarkoitti, ettei hän halunnut työtä, hän sanoi: “En aio hakea. Siellä on paljon työpaikkoja. Olemme kaikki kuulleet muista suoritusjohtajan rooleista, päävalmentajista ja muista asioista.Se on hyvin nestemäinen työmarkkinat, myös hyvin kansainvälinen työmarkkina. “

Heijastaen Ison-Britannian voimakkaasta näyttelystä Glasgow’ssa, Dyer sanoi Sutton eron jälkeen hän ja hänen kollegansa olivat yrittäneet varmistaa epävarmuuden pään joukkue ei häiritse esityksiä. “Olen sanonut koko ajan, koska Shane erosi siitä, että hiilipuistossa kaikki, mitä yritämme tehdä, on minimoida hämmennys ratsastajille.Se, mitä olette nähnyt täällä ja Pariisissa kaksi viikkoa sitten “- viittaus samaan nuorten joukkuetappuun, joka osoittaa Euroopan mestaruuskilpailuissa -” osoittaa, että oliko Rion ohjelmaa tai alaspäin akatemian reittiä “Becky James on vallannut itsensä ensi vuoden maailmanmestaruuskilpailuista Hongkongissa, mieluummin kuin pidennetty olympiakisojen jälkeinen tauko ennen kuin se on voinut tehdä niin.” rakentaa jopa 2018 Kansainyhteisön Pelit Australiassa, jossa hän toivoo uudestaan ​​tiimisi Sprint kumppanuus hänen vanhempi sisarensa Rachel osana Wales tiimi.

“Jos pyrin takaisin maailman, niin se tulee olemaan vaikeaa “, kertoi 24-vuotias, joka oli voittanut hopeamitalit ottelussa sprintissä ja keirin Rio 2016: ssa sen jälkeen, kun hänen valmennuksensa oli häiriintynyt polven loukkaantumisella ja syöpäsairailla, jotka olivat lähellä uransa päättymistä.

“Tiedän, mistä olen,” James sanoi. “Jos aloitan itseni liian kovaa, niin ruumiini hajoaa.Aion vain rakentaa ja nähdä, miten se menee. Mielestäni on vain hyvä antaa itselleni hyvä tauko. “Olen huomannut, kuinka kauan olympiakisat ovat Lontoosta aina kun olen voittanut maailmanmestani [keväällä 2013] loukkaantumisesta, palata siihen, mennä ja saada kaksi hopeamitalalia. Kun olet loukkaantunut ja olet sairas ja et todellakaan aja pyöräillesi, se on niin voimakasta ja se on kovaa, se on stressaavaa. James odottaa aloittavan koulutuksen uudestaan. Ottaa kaksi pronssi -mitalia vuoden 2010 Commonwealth Games -tapahtumassa Delhiissa 18-vuotiaana, hän jätti Glasgow’n vuonna 2014 polven loukkaantumisen vuoksi.

Lisätty kannustin on joukkueen sprintin sisällyttäminen. James voitti kansallisen osuuden vuonna 2012 yhdessä Rachelin 28-vuotiaana, joka on duo-starter. Sisaret eivät ole juossut yhteen.Hänen vanhempi sisarensa on ollut Parolympic-pyöräilyjoukossa kolme vuotta, mutta tulee maajoukkueeseen ensi viikon MM-kisoissa Hollannissa Apeldoornissa.

Englannissa on Rajkotissa kodin mukavuudet, mutta Test pitch on edelleen mysteeri

Katsokaa mediakeskuksen takaosasta ja musta takseja tai punaisia ​​linja-autoita ei ole, koska teitä ei ole. Sen sijaan pari oxen vetää kärryä joillekin käsityöläisille, jotka käsittelevät ruoansulatuskanavaa. Stuart Broad sanoo, että Englannin testisarja Intiassa on vaikeinta urastaan ​​Lue lisää

Olemme ainakin 15 kilometrin päässä kaupungin Rajkot, jossa Ravindra Jadeja ja Cheteshwar Pujara nostettiin. Pysy neliöllä ja on vaikea kertoa, kumpi näistä pelaajista pinnan sopii. Pujaran ensisijainen huolenaihe on juoksu; Jadeja, vaikka se oli kolmantena sadanpelona ensimmäisen luokan kriketti, on täällä ottaa wickets. Vuonna 2009 rakennettu stadion on symmetrinen kulho. Outfield on johdonmukainen vihreä, mikä tarkoittaa käänteistä swing voi olla vaikea löytää. Seisontatuen ikioma istuimet ovat puhtaita.Odotamme, kuinka monta niistä täytetään. Se on pitkä kävelymatka – noin kaksi tuntia – kaupungin keskustasta ja kirjeenvaihtajaasi on vielä tarkkailtava linja-auton säännöllisyys. Toivottavasti tämä ei ole Antigua-tyyppinen valkoinen elefantti, joka muutaman vuoden kuluttua on tullut uteliaisuudeksi pennuille.

Kaupungissa on jännitystä ja ylpeyttä Rajkotin ensimmäisen Test-ottelun mahdollisuudesta. Englannin joukkuehotellissa hissin sisäpuolta on remontoitu elokuvateoksilla Ben Stokes, Zafar Ansari ja Ben Duckett. Maalla kaikki on valmis, mutta monissa maapallon osissa ei aina tapahdu kaksi päivää ennen testin alkua.

Pituus houkuttelee huomiota ja tavanomaisia ​​varoituksia – älä koskaan tee johtopäätöksiä kaksi päivää ennen ottelua.Se ei ole kuin ne, jotka tervehtivät Englantia Chittagongissa tai Dhakassa. Joitakin halkeamien ohella näkyy jotain vihreää ruohoa; on olemassa yksi tai kaksi paljaalla laastarilla, mikä viittaa siihen, että pinta ei ole täysin tasainen. Maanantaina se oli suojaamaton ajautumattomalta auringolta toisin kuin Bangladeshissa, jätettiin avoimeksi leipomaan hieman enemmän. Kun Englanti oli lopettanut harjoituksensa, pienet armeijat – kaikki naiset – voitiin nähdä liikkumalla naarmuuntumalla, kaapelit kädessä ja heitä pyyhkäisi pois innokkaasti.Tämä elävä ruoho voi vielä kadota.

Piki tarjoaa käännekohdetta kääntäjille – mutta emme ole varma, milloin – odotus on, että lyöntivuoro ei ole yhtä petollinen aikaisin kuin se oli Bangladesh.

Tällaisella tasaisella ruohon peittämisellä kaikkialla käänteinen kääntö ei ehkä ole niin helppoa, varsinkin kun Kookaburra-palloa ei käytetä kuten Bangladeshissa. Stuart Broad vahvisti, että Kookaburra pyrkii päinvastaiseen elämäänsä. SG-pallo, jota käytetään tässä sarjassa, on ominaisuuksia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin englantilainen herttu. Kaikki tietävät varmasti, että se on hyvä voitto.

Jos Englanti pelaavat jalansijaa kuin verkkoihin, niin he voivat valita neljä saumaria ja kaksi kiekkoa.Vain riittävästi elävää ruohoa nauhat keskellä heitä harkitsemaan soittamaan tätä muodostumista ensimmäistä kertaa tänä talvena, mutta kolmen ja kolmen kokoonpano on edelleen todennäköisin. Minkä kolmen kierteittäjän pitäisi olla tiimissä aiheuttaa edelleen keskustelua varmasti joukkueen ylitse ja luultavasti sen sisällä. Varsinainen kriketin testauspussi Lue lisää

mutta se oli Kamlesh Makvana, joka on ottanut vastaan ​​212 wicket 78 ensimmäisessä luokassa Saurashtraan edullisemmin kuin mikä tahansa Englannin kierteistä (ja hän on kuusi vuotta nuorempi kuin Gareth Batty).Hän on tittelin poika ja laadukas lisäys verkkopallopelaajien pataljoonaan.

Minun mielestäni Englanti palaa triolle, joka soitti Chittagongissa Testissä, mikä tarkoittaisi Batty ja Adil Rashid vieressä Moeen Ali huolimatta Intian oikeistoilijoiden leviämisestä. Tämä saattaa liittyä epäilyttävään rooliin Jos Buttlerille.

Mikä on paljon varmempi, Englanti aloittaa ensimmäisen viidestä testistä kärsiväksi.He ovat voittaneet Intian viimeisten kolmen sarjansa, huippu on voitto täällä neljä vuotta sitten, mutta sitä vastustavat Intian äskettäinen muotoilu omalla maaperällä yhä luottavaisimmassa uudessa kapteena. Virat Kohli ja valmentaja, Anil Kumble, on yksi tai kaksi selektiivistä ristiriitoja, jotka laukaisevat Rohit Sharman vamman vuoksi, mutta heidän kärsivällisyytensä heidän parhailta joukkueestaan ​​eivät ole läheskään yhtä pitkiä kuin Englannin.

Espanja Euro 2016 -joukkueen opas: taktiikka, avainhenkilöt ja asiantuntija-ennusteet

Viimeisen kahden vuoden aikana Vicente del Bosque on korostanut “sujuvan siirtymän” käsitteen. Espanjan pahoilla pyrkimyksillä puolustaa maailmanmestaruuskilpailujaan Brasiliassa he ovat ryhtyneet epävarmuustilanteeseen ja introspeitioon, jota ei ole auttanut Euro 2016 -kampanjaa koskevassa kampanjassa, jossa heidän jalkapallonsa ovat rajoittaneet tylsiä ja ennakoitavissa. Del Bosque puhuu “siirtymästä”, kun hänet on tullut ranskaksi, joka haluaa voittaa neljännen EM-osakilpailun, mutta epäilys ympäröi. Jánfrán: Diego Simeonen oppilas, joka täytyy unohtaa Champions League-kipu “, Mutta hänen sanomansa näyttää puutteelliselta. Siirtyminen mihin?On kiistatonta lähtökohtana: Espanjan on uudistettava tai kuolettava, mutta johtaja ei ole vielä määrittänyt, miten heidät on uudistettava.

Voiton kauden aikana – Euro 2008, World Cup 2010, Euro 2012, unohtaa – Espanja kehittyi suoraan jalkapallosta enemmän laskettuun ja varattuun peliin. Molemmat tyylit tulivat samalla hallussapidetyllä idealla, mutta eri tavalla.

Silloinkin he olivat kilpailukykyisiä, turvallisia ja kestäviä koneita. Xavi Hernández ja Xabi Alonso olivat tyylin vartijoita, mutta nyt Del Bosquella ei enää ole näitä kahta seulonnan kenraalia. Voiko Espanja toimia samalla tavoin ilman heitä? Del Bosque ajattelee niin, mutta Espanja näyttää näyttävän aiemmin juurtuneelta joukolta ja manageri on löytänyt itsensä tienhaarassa.Pitääkö kiinni kaavalla, joka toimi niin hyvin ja löytää uusia pelaajia täyttämään roolit tai siirtymään pois lyhyestä kulmasta ja liikkeestä, työskentelemällä palloa kanavien läpi pitämällä hallussaan kalibroitua vauhtia, joka on hyvin veressä Espanjalainen jalkapallo?

Paitsi, heidän pelifilosofiansa on myös tullut keskeinen osa kansallista identiteettiään: tekniset, täsmälliset, luovat, älykkäät ja taitavat pelaajat…heidän hallussapidon tyylisuunta on tullut uskonto ja keskikenttäpelaaja on tämän uskon saarnaajia. Mutta mitä keskikenttäpelaaja voi hienosäätää Del Bosquen joukkuepeliä? Thiago ja Cesc Fàbregas? Tai ehkä Atlético Madridin Koke?

Atléticen vaikutus voisi johtaa mahdolliseen reitin puhkeamiseen.Del Bosque ei ole koskaan ollut päällikön taktiikka; hänen menestyksensä on rakennettu hänen kykynsä johtaa täysi tähtiä ja luoda vahva joukkue mentaliteetti turnauksissa pelaajien keskuudessa, jotka tietävät, mitä he pystyvät. Tämä onnistui hyvin hänelle menestyksekkäissä vuosina, mutta hän on vaarassa joutua pois nyt. Hänen on näytettävä, että Brasilia oli vääntymistä eikä alenevaa suuntausta.

Epäilyt ovat kaikkialla. Tavoitteena David de Gea, vaikka hän on vakiinnuttanut itsensä hallittavaksi voimalaksi Valioliitossa, ei ole takuuvarmaa vielä Iker Casillasin jatkuvan läsnäolon takia. Toisaalta keskeiset toimijat, kuten Sergio Ramos, Fábregas ja Pedro, ovat huolestuttavasti epämuodostuneita.

Lisäksi on olemassa sama vanha ongelma: hyökkäysjärjestelmä.Del Bosque ei ole koskaan todella rakentanut sujuvaa ja johdonmukaista hyökkäävää rakennetta, ja he ovat usein soittaneet parhaimmillaan ilman hyökkääjää (Fàbregasin ollessa pelissä väärässä No9) tai ilman puhtaita siipiä. Álvaro Morata on noussut ratkaisuksi paremmin kuin Aritz Aduriz tai Diego Costa, joka ei edes tehnyt joukkueita.

Inspiroiva Andrès Iniesta näyttää siltä, ​​että ei ole olemassa pelaajia, tasapuolisesti. Mutta olisi väärin keskittyä vain Espanjan heikkouksiin, koska heillä on selvästi vahvoja vahvuuksia. Se on kokenut joukkue, erittäin kilpailukykyinen ja yhteinen tavoite. Espanjassa on runsaasti lahjakkuuksia.

Joukkueelle on vielä selvää, kuka alkaa maalista, joukkueen selkäranka on selkeästi määritelty: Juanfran, Ramos, Gerard Piqué ja Jordi Alba puolustuksessa, Sergio Busquets ja Iniesta keskikentällä .David Silva ja Fàbregas ovat myös avainlukuja, missä he alkavat kuuden edestä.

Loput XI-aloituskohdasta riippuu siitä, mikä muodostaa Del Bosque. Hän voi mennä 4-2-3-1 tai 4-3-3 (ehkä todellisuudessa hieman 4-1-4-1), mutta äskettäin ystävällinen Englanti vastaan ​​hän käyttää 4-4-2. Thiago ja Koke odottavat taktiikkapäätöksen. Riippumatta henkilöstöstä, varmista, että tämä joukkue ei unohda henkeä – tai sen filosofiaa. Riippumatta siitä, että riittää turnauksen voittaminen, on vielä nähtävissä. Luotettava alkaa XI Facebook Twitter Pinterest

Álvaro Morata. Keskusta-asema on ollut monimutkaisin, jopa Espanjan voittojen aikana. David Villa-Fernando Torres duosta se on alennettu yksinäiseksi ottelijaksi ja sitten myös vääräksi hyökkääjältä.Keskikenttäpelaajien määrittelemässä pelikuvassa No9: n valinta on tullut vaikeammaksi, mutta ei vähempää. Koska hän lähti Real Madridista kesällä 2014, Morata on kasvanut Italiassa tukevana hyökkääjänä, joka voi myös olla Juventuksen vasemmanpuoleinen pelaaja. Hän on älykäs pelaaja, jolla on huomattavia harhaoppitaitoja ja joka on fyysisesti kykenevä pitämään palloa kun hän tarvitsee. Tämä kattava profiili sopii siihen, mitä Espanja tarvitsee tässä tilanteessa, mutta tunne jatkuu, ettei Morata ole pelottava hyökkääjä Raulin tai Diego Costan muotissa. Hänen tavoitteidensa korot eivät ole niin korkeita, ja tämä on hänen heikko kohta. Toisaalta hän näyttää kehittyneen jotain suurpeli-mentaliteettia Juvella, ja hän loi juoksunsa vuoden 2015 Mestarien liigan finaaliin.Hän tuli jalkapallosta voittamaan Coppa Italiaa kotimaisen kauden viimeisessä pelissä tänä vuonna lakko, joka on antanut hänelle paljon luottamusta. Espanja tietää vain liian hyvin, että kuninkaat voivat menettää kruununsa , ja se voisi olla mitä nyt tapahtuu Iker Casillasille. Näyttää siltä, ​​että hänen aikaansa eliitin maalivahti on päättynyt. Se on skenaario, joka muistuttaa sitä, jota edustipäällikkö Luís Aragonés kohdisti vuonna 2006, ja päätti, että Raulin aika oli ylöspäin, jolloin ryhmän yhteinen etu asetettiin yksilöllisen maineen yläpuolelle. Del Bosque joutuu nyt vastaavanlaiseen ongelmaan: edistää De Geaa toisella lumisodan jälkeen Manchester Unitedin kanssa tai jatkaa Casillasilla? Viimeksi mainitun legenda on kiistaton: 166 kappaletta, kaksi EM-mitalia ja MM.Kuitenkin Casillas on menettänyt taikaa, joka teki hänet yhdeksi pelin historian parhaimmista maalivaöistä, ja hänen taantumansa näyttää jatkuvan Portoon hänen pettymyksensä jälkeen Bernabéun poistuessa. Oli monia, jotka tunsivat, että hänen olisi pitänyt luopua toisten kanssa Brasilian hämmennyksen jälkeen: tällä kertaa valinta ei välttämättä ole hänen. Interactive

Vaikea kysymys. Ensimmäistä kertaa viimeisten kuuden vuoden aikana Espanja ei ole kovin suosittu voittamaan turnauksen. Se, miten he pelasivat karsinnassa – mukaan lukien tappion Slovakiasta – heikko taso, jota he ovat usein osoittaneet ystävyysotteluissa isompiin joukkueisiin, ja niiden tavoitteiden puute ovat meitä kutsumaan pessimistiseksi. Tämä odottamattomuus voisi kuitenkin olla myös etu.He joutuvat kohtaamaan kovia vastustajia ryhmänvaiheen aikana, mutta jos he tulevat läpi, odota heitä terävöittävän kynsiään. Kukaan ei saa aliarvioida heitä – heidän asemansa haltijoiden on oltava riittävä todiste siitä.

Sportingbet joutui kohtaamaan lääkäri Eva Carneiron työelämässä

José Mourinhon ensimmäinen julkinen toimi Manchester Unitedin johtajana voisi olla puolustautua entisen Chelsean ensimmäisen joukkuekaveri Eva Carneiron tuomaa työvaliokuntaa vastaan, joka on määrä aloittaa maanantaina.

p> Carneiro vaati rakentavaa irtisanomista Chelseaa vastaan ​​ja Sportingbet sillä on erillinen mutta yhdistetty henkilökohtainen oikeustoimi Mourinhosta, joka jätti klubin joulukuussa, väitetystä uhritusta ja syrjintää vastaan.

Chelseaa vastaan ​​odotetaan kuullaan seitsemäntoista päivään asti 24. kesäkuuta Croydon Employment Tribunaliin, mutta se voitaisiin ratkaista milloin tahansa.

Osapuolten on sovittava tuomioistuimelle, joka on yleisön ja media, joka on estettävä.Yksityiset kuulemiset tammikuussa ja helmikuussa Sportingbet tapahtuivat ilman päätöslauselmaa.

Todistajat ja asiakirjat – myös tekstit ja sähköpostit – julkistettaisiin todennäköisesti, kun taas Carneiro, Mourinho ja Chelsean edustajat voisivat kutsua todistajiksi .

Se voisi varjostaa Mourinhon työpaikan alkamista Old Trafforcessa.Hänet nimitettiin Louis van Gaalin seuraajaksi 27. toukokuuta.

Chelsea on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa, mutta tuki Mourinhoa ​​sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt johtajan päätyttyä.

Carneiro ja fysioterapeutti Jon Mourinho kritisoi Fearnin ja pudotti ensimmäiset joukkuetoverit Swansea Cityn ottelun jälkeen ottelussa 2015-16 Premier League -tapahtumassa 8. elokuuta 2015.

Pari nousi kentälle Eden Hazardin hoitoa varten Chelsean Sportingbet tilanne oli tilapäisesti yhdeksän miestä, koska heidän maalivahti Thibaut Courtois oli jo lähetetty pois.

Lääkäri ei näkynyt penkillä jälleen ensiapupisteissä ja myöhemmin ja Fearn jatkaa Chelsean palveluksessa ja palasi maaliskuun ensimmäiselle tiimipenkille.

Mourinho selvisi käyttämästä syrjivää kieltä kohti Carneiroa jalkapalloliiton tekemän tutkimuksen jälkeen.Carneiro ja FA: n riippumaton hallituksen jäsen Dame Heather Rabbatts kritisoivat hallintoelintä siitä, että hän ei ollut haastattelemassa lääkäriä osana tutkimustyötä. Carenolla on ollut myös tukea Fidan lääketieteellisestä johtajasta, Michel D’Hoogesta, joka otti Sportingbet yhteyttä lääkäriin tarjotakseen tukensa ja maailman johtavan elimen. Hän on tukenut Carneiron vaatimusta, että hän yksinkertaisesti tekee työtä.

more: Sportingbet bónus de boas-vindas

Jürgen Klopp varoittaa Liverpoolia: Villarreal on todellinen uhka Europa-liigassa

Jalkapallo-otteluiden takia St Etienne, Olympiakos ja Milan kaikki johtivat Liverpoolin eurooppalaisiin juttuihin, mutta Jürgen Klopp on väittänyt, että Borussia Dortmund ei anna mitään, ellei hänen pelaajat vastusta Villarrealia vastaan. “Espanjan pienen kaupungin kannalta on hienoa, mitä he ovat tehneet”, hän sanoi. “He ovat tehneet paljon hyviä päätöksiä olla täällä, emmekä halua huomenna tehdä vääriä päätöksiä.”

Klopp ei ollut mielialalla, El Madrigalin stadionissa keskiviikkona. Emre Canin, Divock Origin ja Mamadou Sakhon menettäminen vaihtelevista syistä, koska entisen klubinsa 5-4 yhteenlaskettu tappio sekä Jordan Henderson Saksan ensimmäisellä osuudella saattavat olla tekemisissä sen kanssa.Historia kertoo, että Liverpool ei tuhlaa mielenkiintoista eurooppalaista taistelua – lukuun ottamatta Auxerrea vuoden 1992 Uefa Cupissa – mutta vauhti ei yksinään kanna Kloppin joukkuetta keltaista sukellusvenettä vastaan. Tämä oli viesti, jota hän halusi antaa Espanjassa.Liverpoolin Lovren nauraa Borussia Dortmundia huomattavassa paluussa Lue lisää

“Nyt ei ole hetkeä ajatella, että Dortmundin kokemus viimeisellä neljänneksellä on kokemus me tarvitsemme. Kyse ei ole tästä “, Liverpoolin johtaja sanoi. “Se on ainoa mahdollisuus vuosina 2015-16, Europa-liigassa, niin pitkälle kuin mahdollista. Siinä kaikki.Kun tulin lokakuussa, Basel [jossa lopullinen pelataan] ei ollut oikea asia ajatella, mutta nyt se ei ole niin kaukana, niin voisimme.

“Kokemus ei ole mitään puhetta, se ei ole ostaa, ei ole puhumatta. Se on vain kerätä ja käyttää. Joten näemme, mitä tapahtuu. Jokainen peli voitat, kaikki vaikeat pelit voitat, on paras asia, jonka voit tehdä urasi aikana ja voit hyötyä siitä. Jos lähdet ulos, se voi olla tärkeä kokemus. Jos menet läpi, se voi olla kokemus, mutta jos käytät kokemusta väärin, niin se on paskaa. Olen pahoillani. “

Villarreal toivottaa lämpimästi lämpimästi Liverpoolin torstaina ennen heidän ensimmäistä peliäan, kun kaksi vuotta kestäneestä Hillsboroughin katastrofista käydystä tutkimuksesta päätyi siihen, että kuolleet 96 laittomasti tapettiin ja kannattajat eivät syyttää.Villarreal-harjanteella varustettu banderoli, “96” ja You Never Walk Alone ilmestyy 25 000 kapasiteetin stadionille, 20 000 keltainen sukellusvenettä sisältävä huivi jaetaan ennen ottelua ja klubin tavallinen hymy korvataan alkuperäisellä kappaleellaan valinta, Beatlesin numero, joka heijastaa heidän lempinimeään.

Klopp ei odota vastaanottoa jatkamisen jälkeen. “Mikä Villarreal on osoittanut joka viikko, Espanjan liigassa neljänneksi, on jalkapallon korkein taso”, hän varoitti. “He ovat uskomattoman vahvoja ja todella tasapainoisia. Todella hyvä rakenne peliin – hyvät puolustukset, hyvin kurinalaiset, hyvät vastahyökkäykset. Jos annat heidät, he pelaavat jalkapalloa, heillä on kaikki, mitä sinun tarvitsee olla hyvä joukkue.

“He ovat hyvä klubi Espanjassa sijaitsevassa pienessä kaupungissa.He ovat tehneet paljon hyviä päätöksiä olla täällä. Emme saa toivoa, että he tekevät huomenna vain huonoja päätöksiä. Meidän on oltava valmiita parhaaseen peliimme, ja sitä yritämme tehdä. “

Hän lisäsi:” Näimme Villarrealin ehkä kuusi kertaa. Pelata niitä vastaan ​​on todella erityistä. He ovat todella luottavaisia ​​asioihinsa. He puolustavat järjestäytyneesti. He ovat tarpeeksi potteja odottamaan virheitänne ja käyttävät näitä virheitä. Meidän täytyy pelata peliä Villarreal eivät pidä. Villarrealin on määrä matkustaa Mestarien liigan kautta lahdella – ne ovat neljäs ja neljä pistettä viidennen sijan Celta Vigo – ja ovat voittaneet kaikki kuusi Europa-liigaa. fi madrigalissa tällä kaudella.Mikään klubi ei ole voittanut enemmän maalia tai voittanut uusia pelejä uudelleen muotoillussa Europa-liigassa, mutta heidän kolme esiintymistään Euroopan kilpailun välierissä ovat kaikki päätyneet tappioon. Arsenal, tai pikemminkin Juan Román Riquelman jättämä rangaistus, kiisti heidät paikkaan vuoden 2006 Mestarien liigan finaalissa.

“Liverpool voisi olla suosikki”, kertoi valmentaja Marcelino. “Klubi, heidän historiansa ja tosiasiat, että he rupesivat ulos Borussia Dortmundista. Mutta emme pidä itseämme vähemmän kuin heitä. Annamme kaiken puoleltamme tämän legendaarisen tiimin poistamiseksi. Meillä ei ole mitään painostusta meihin. Meillä on etuoikeus voidessamme pelata tässä semifinaalissa. Tunsin enemmän paineita aiemmissa pudotuksissa. Meillä on tilaisuus tehdä historiaa tällä klubilla nyt.Jos onnistumme nauttimaan ottelusta ja tekemästä asioita, joista tiedämme, miten tehdä, luulen, että he joutuvat kärsimään paljon kentällä. “

Timesin etusivulla jättäminen Hillsboroughin jälkeen muuttui henkilökunnan kapinoinnin jälkeen

Urheilupöydän “kapina” ja yhteiskunnalliseen mediaan kohdistuva ylivoimainen kielteinen reaktio saivat Timesin muuttamaan etusivunsa tiistai-iltana sisällyttääkseen tutkinnan päätöksen Hillsborough-stadiontapahtumaan. Facebook Twitter Pinterest Hillsborough: katastrofin anatomia

Tuomio ei ollut ensimmäisen painoksen etusivulla, mutta kuva lumen lastauksesta korvasi kuva 96-luvun perheiden sukulaisista. Liverpoolin fanit kuolivat.Masthead on muutettu korostamaan otsikkokohtaan kuuluvaa sanomalehteä: “Hillsborough: loppu lopulta murskeille ja valheille.”

Epäonnistuminen tarinan historiassa alkuvaiheessa huolimatta kaikesta lähetti uutisia päivästä, kehotti Sue Robertsia, joka oli yksi uhrien sisar, ilmaisemaan raivonsa Timesia ja aurinkoa vastaan, molemmat Rupert Murdochin omistuksessa.

Roberts, Hillsborough-perheen sihteeri Tukiryhmä, jonka veli Graham kuoli vuoden 1989 tragediassa, sanoi, että hän oli odottanut vähän enemmän kahdelta päivälehdeltä. “Se on ikävä häpeä, mutta se ei ole yllätys.He eivät ole koskaan muuttuneet, hän sanoi.

“Sun ei koskaan osta Sun-sanomalehteä, ja nyt en koskaan osta Timesia.”

Aurinko on joutunut Liverpoolin boikottiin pahamaineisesta “The Truth” otsikossa vuonna 1989, joka syytti hirvittävän käyttäytymisen uhreista, jonka tuomari hylkäsi tiistaina, mikä totesi, että 96 uhria oli laittomasti tapettu.Aurinko on sittemmin pahoillani tälle etusivulle, jonka mukaan se perustui viralliseen vahvistukseen, mutta ei kommentoi keskiviikkona sen päätöstä käyttää etusivun tarinaa pääministeristä ja hänen tiimistään käyttäen WhatsApp-ohjelmaa sen roiskeena.

Tällainen oli sisäisen ja ulkoisen tunteen vahvuus, että Times ja News Corp: n vakituinen edustaja eivät olleet huomioineet tarinaa, että 96 ihmistä laittomasti tapettiin, että se laittoi julkilausuman, joka tunnusti virheen eikä salaliitosta. The Times of London (@thetimes) Meitä on kritisoitu tänään siitä, että Hillsborough ei ole ensimmäisessä painoksissamme. Tämä on vastauksemme: pic.twitter.com/GNhBN6g3S1April 27, 2016

John Witherow, Timesin toimittaja, kertoi Guardianille: “Teimme virheen.Sanotaan oikein. “Hillsborough tutki tuomion: etusivut Lue lisää

Sisäpiiriläiset hylkäsivät ehdotuksen siitä, että Murdochin vierailu Times-lehdessä tiistaina, tuomion päivänä, oli tekemisissä toimituksellinen päätös.

Aurinko on kritisoitu useaan otteeseen “Truth” -otsikonsa ajan.

Murdoch, tunnetuksi Kelvin Mackenzie’n, joka kirjoittaa pylvään paperille, on viettänyt paljon enemmän aikaa Lontoossa hääryytensä Jerry Hallista aiemmin tänä vuonna.

Timesin liikuntaosastopäälliköt liittyivät Twitter-käyttäjiin ilmaisemalla kipeytensä päätöksestä hajota tarina 27-vuotisen kampanjan oikeudenmukaisuuden puolustamisesta sisäisillä leviämisillä ja urheilusivuilla.Sellainen oli tunteen voimakkuus ensimmäisen julkaisun laiminlyönnin jälkeen, että yksi urheiluosaston lähellä oleva henkilö sanoi sen olevan “kapina”.

“Sanon, että on viha siitä, että se on vähättely”, lähde sanoi.

Tony Barrett, Merseysiden jalkapallon kirjailija Timesille, kiitettiin verkossa keskiviikkona, kun hän pyysi anteeksi, että hänen paperinsa ei ole katkennut tarinaa.Hän myöhemmin lensi Madridiin Liverpoolin joukkueen kanssa. Tony Barrett (@TonyBarretTimes) Kaikille, jotka on hylätty, olen niin pahoillani. 27. huhtikuuta 2016

Lähteet kertoivat Timesin etusivun valittaneet Henry Winter, paperin pääjalkapallon kirjailija, joka oli palkattu Telegraphista, urheilutoimittajasta ja urheilun vetäjistä.

Timesyn jalkapallon kirjeenvaihtaja Oliver Kay lähetti tukensa muutokselle painos ennen kuin kommentoi Timesin lausuntoa. Oliver Kay (@OliverKayTimes) Statement @ thetimes tunnustaen “virheen” Hillsborough’n 1. painosnäytöstä. Olen iloinen voidessani nähdä tämän https://t.co/amydHNm7qaApril 27, 2016

Entinen Englannin kapteeni Gary Lineker oli yksi niistä, jotka valittivat tapahtumasta Twitterissä. Gary Lineker (@GaryLineker) As inhottavaa, koska se ei ole yllättävää.Heillä ei ole häpeää. https://t.co/qKnngxoynhApril 26, 2016Aurinko ei ajatellut Hillsboroughn tuomion ansiota etusivun kattavuudesta Lue lisää

David Times, johtava urheilulaji kirjailija Sunday Times, kutsui päätökseksi “järkyttävä virhearvioinnilla”. Hän ehdotti, että esimerkiksi Liverpoolin kaltaiset alueet eivät todennäköisesti saaneet myöhempiä versioita. David Walsh (@DavidWalshST) Asun Englannin osassa, joka vastaanottaa The Timesin ensimmäisen numeron. Jos Hillsborough jätti etusivulle järkyttävän virheen, 27. huhtikuuta 2016 Facebook Twitter Pinterest The Times roiskuu Hillsboroughin raportissa vuonna 2012. Kuva: The Times

A Timesin tiedottaja sanoi: “The Times johti Hillsboroughin kattavuus kaikissa digitaalisissa julkaisuissamme koko päivän.Tänä aamuna olemme kuulleet sen laajasti paperissa, jossa on kaksi levitystä, takana oleva sivu, johtava johtaja ja vuorovaikutteinen uhreille. “

Paperi on päättänyt omistamaan etusivun neljään muuhun tarinaan “status-käsilaukkujen” edistäminen oli erilainen vastaus vuoden 2012 vastaukseen, kun riippumaton paneeli laati raportin, joka edusti ensimmäistä virallista painostusta kampanjoille.

Sitten kun paperi oli muokannut James Harding , Times huijotti uutisia ja jatkoi sen jälkeen sen jalkapallovirkailija Tony Evansin kritisoimaan Sunia seuraavana lauantaina.Evans, meksikolainen ja paperin pitkäaikainen jalkapalloseuraaja, joka valvoo Game-täydennystään, lopetti viime marraskuussa vapaamuurarille.

Aurinko ei ole kommentoinut päätöstään päästää pääministerin tarinaa.

Jürgen Klopp sanoo, että Jordan Henderson voisi sopia Euro 2016: een

Hendersonin toiveet olla osa Roy Hodgsonin joukkoa Ranskassa näytti kärsinyt terminaalipuhallusta, kun hän kärsi polven nivelsilmävahingosta Liverpoolin Europa League -voiton aikana Borussia Dortmundin kanssa torstaina. 25-vuotias vanhempia tutkittiin perjantaina, ja vaikkakaan loukkaantuminen ei ollut niin paha kuin se olisi voinut olla, eikä se edellytä leikkausta, Hendersonin arvioitiin jädyttävän jopa kahdeksan viikon ajan. Tämä ei ainoastaan ​​estä Hendersonia Liverpoolin kauden loppuista, vaan melkein varmasti maksoi hänen Euro 2016 -mahdollisuutensa, ja Englannin avajaisottelu järjestetään 11. kesäkuuta.

Kloppin mukaan se on liian aikaista tehdä tällaisia ​​tuomioita ja ehdotti, että hänen kapteeninsa voisi edes pelata Liverpoolia tällä kaudella.Hän kertoi lehdistötilaisuutensa ennen Stoke Cityn sunnuntain Premier League -vierailua: “Se [Hendersonin vamma] on vakava, mutta ei ole niin vakavaa, että meillä ei ole toivoa ehkä edellisestä tai kahdesta pelistä, ja tietysti toivoa

“Meille hän on erittäin tärkeä pelaaja, paranee paremmin ja paremmin ja ilmeisesti hän pelaa myös Englannissa. Joten tämä ei ole lopullinen tuomio tai mitä tahansa, mitä voit sanoa: “Ei, ei ole mitään mahdollisuutta.” On mahdollisuus. “

Liverpoolin johtaja lisäsi:” Teemme kaiken hänen puolestaan, että hän palaa kilpailussa mahdollisimman pian. Se on se, en voi sanoa lisää.Meidän on myös odotettava, kuinka jokainen päivä ja miten hän tekee. “Mark Hughes puolestaan ​​tuntee, että hänen puolellaan on voittaa heistä jokaisesta kuudesta jäljellä olevasta Premier League -pelistä tällä kaudella. Stoke-johtaja sanoi: “Ihannetapauksessa me rakastaisimme kuusi voittoa. Kuinka realistista emme todellakaan tiedä, mutta meillä on siihen mahdollisuudet.

“Se on kova kysy. Meillä on vaikeita pelejä. Tavoitteenamme on kuitenkin yrittää voittaa jokainen heistä ja nähdä, kuinka kaukana se vie meidät. Haluamme lopettaa kauden niin voimakkaasti kuin mahdollista. “

Andy Carroll innoittaa West Hamia hattutemolla 3-3-jännityksessä Arsenalilla

Arsène Wengerin vaikea todellisuus on se, että hänen joukkueensa itsestään tuhoavat taipumukset ovat syttyneet liian kauan tällä kaudella, jättäen heidät epätoivoisesti riippumaan Leicester Cityn otteluille eikä lykkäämään johtajien välistä eroa ja Arsenalin mahdollisuudet voittaa heidän ensimmäinen nimensä vuodesta 2004 ovat loppujen lopuksi, koska niiden hämmentävä kyky hämmentää ja röyhkeä johtajansa yhtä paljon.Pudottamalla vielä kaksi pistettä dementoitua West Ham Unitedia vastaan, he luottavat Leicesterin Devon Lochin romahtamiseen viimeisten kuuden ottelunsa aikana. Edward Wenger myöntää, että Arsenalin otsikko toivoo häipyvän West Hamin jälkeen. Lue lisää

Given että Arsenal uhkasi nöyryyttää West Hamia suuren osan ensimmäisestä puoliskosta, mutta alkoi uskoa, että Wenger myöhemmin joutui kritisoimaan pelaajiaan siitä, että he eivät olleet riittävän kiireisiä, kun Alexis Sánchez kaksinkertaisti lyijensä 10 minuuttia ennen puoliaikaa.

< p> Ei voitu käsitellä Andy Carrollin lentoliikennettä, he antoivat West Hamin hyökkääjän pisteet ensimmäisestä hattutemmustaan ​​elokuusta 2010 lähtien ja vaikka Laurent Koscielny pelasti pisteen, Arsenal luopui uudelleen heittämättömyyden ja häikäilemättömyyden vuoksi.Mestarien voittaa nämä pelit.

Syvässä 3-3 vedon lopussa oli lämpimät suosionosoitukset, jotka lopulta eivät tehneet molemmille puolille. Arsenal kaatuu 13 pistettä Leicesterin takana, jos Claudio Ranierin puolella voittaa Sunderlandin sunnuntaina iltapäivällä, kun taas West Ham tarvitsi voiton pysyä Manchester-klubien kanssa kilpailussa Mestarien liigan pätevyydestä. “Tämä on isku”, Slaven Bilic sanoi.

West Hamin johtaja oli ylpeä siitä, että Manuel Lanzinin otsikko oli virheellisesti suljettu ulkopuolelle, kun peli oli epätavallinen, mutta Bilic halusi puhua pelistä virkamiesten sijasta . Hän kiitti West Hamia mahtavasta esityksestä, vaikka iltapäivä alkoi tällaisella lupauksella Arsenalille. He ovat pelanneet suuremmalla sujuvuudella, koska Alex Iwobin hämmennystä lisättiin heidän hyökkäyksiinsä.Joukkueelle, joka saapui viime kuussa pelkästään XI: een, 19-vuotias Nigeria-pelaaja on osoittanut hirvittävän pelon puutteen kaikissa näytöksissään ja luonut tavoitteet, joiden ansiosta Arsenal risteilee 2-0-johtoon, veistämällä West Hamilla on kolme parasta ja pari loistavaa apua Mesut Özilille ja Sánchezille.

West Ham käytti 3-4-2-1-järjestelmää, joka toimi niin tehokkaasti voitonsa Tottenhamissa viime kuussa, mutta he katsoivat heikossa asemassa, kun heidän keskikentänsä ohitetaan. Arsenal juoksi taaksepäin toistuvasti ja teki läpimurron, kun Iwobi löysi Özilin alueen terävällä läpikululla.Angelo Ogbonna on pelannut saksalaisen maaliin hienosti.

Iwobi oli erinomainen ensimmäisellä puoliskolla ja hänen avunsa Sánchezin tavoitteelle oli vielä parempi, kauha West Hamin puolustuksesta Chileen eteenpäin, pallo ohi Adriánin.

Arsenalin hallitsevuudesta huolimatta Carrollilla oli jo puutteellinen puutteita, joita Carroll olisi hyödyntänyt puoliajalla. Özilin avaaja tuli neljän minuutin kuluttua siitä, kun Lanzinin otsikko oli virheellisesti suljettu ulkopuolelle, ja se toivoi, että Héctor Bellerín oli pelannut argentiinalainen keskikenttäpelaaja. West Hamilla oli myöhemmin toinen päämäärä, mutta he eivät voineet valittaa, kun Dimitri Payetin päämäärä karkoitettiin Carrollin räikeäksi virheeksi Koscielnylle.Facebook Twitter Pinterest Laurent Koscielny juhlii Arsenalin tasoittajaa West Ham Unitedin 3-3 vedossa. Kuva: Stuart MacFarlane / Arsenal FC Getty Imagesin kautta

Yksi West Hamin puolen vaikuttavimmista ominaisuuksista on ollut kyky saada takaisin tyytymättömyytensä vaikeina hetkinä, ne olivat tuskin uhattuja ennen kuin Carroll hyökkäsi Aaron Cresswellin ristiin vasemmalta loistavasti, heiluttaen otsikon alhaalla David Ospinan vasempaan ja katto lähti lähes lentämään Upton Parkista, kun hyökkääjä tasaantui pysäytysajassa.Mark Noble lävisti oikeanpuoleisen ristin, ja vaikka Carrollin ensimmäinen pommitus oli estetty, hän muutti upeasti akrobatiaisen lentopallon koukkuun Ospinan ohitse.

Carroll aloitti ensimmäistä kertaa liigassa 12. joulukuuta alkaen puolelta, kun Diafra Sakho jätettiin kokonaan ulos joukkueesta. Bilic väitti, että Sakholla oli vähäinen vahinko.West Ham 3-3 Arsenal: Premier League – kuten tapahtui Lue lisää

Carrollilla ei olisi koskaan ollut mahdollisuutta torjua Arsenalia, jos hänet olisi rangaistu kovemmin villi haaste Koscielny.Tuomari Craig Pawson päätyi antamaan keltaisen kortin Koscielnylle, ja Carroll suoritti hattutemuksensa, kun hän tapasi Michail Antoniuksen ristissä oikealta ja pysähtymättömän ylätunnisteen 52. minuutilla.

West Ham oli vakaampi, kun Bilic siirtyi takaisin neljäksi puoliajalla, ottaessaan pois James Tomkinsin ja siirtämällä Antonio oikealle – takaisin, mutta he eivät voineet pitää kiinni. Vaikka Lanzini kieltäytyi Nacho Monrealista epätodennäköiseltä, Koscielny kaatui korkealle Adriánille, kun Danny Welbeck epäonnistui Özilin ristillä 70. minuutilla. Molemmilla osapuolilla oli mahdollisuus voittaa se. Jos tämä oli niiden halventavan otsikon toiveiden loppu, ainakin Arsenal ei koskaan unohda lopullista vierailuaan Upton Parkiin.

GB: n Andy Lewis tekee paralympialaisesta historiasta ensimmäisen triathlon-kultaa

“Mitä vain tapahtui?” henkeäsalpaava Andy Lewis huokasi hetkiä ratsastuksen jälkeen miesten PT2-triatlonissa. Hänen saavutuksensa asteikolla ei ollut vieläkään aivan uppoutunut. Lewis ei kuitenkaan tarvinnut puristaa itseään. Mitä juuri tapahtui? Hän oli juuri tullut paralympiakilpailijaksi. Se oli urheilijan historiallinen saavutus, joka menetti oikean jalansa 38-tonnin kuorma-auton osumana 16-vuotiaana. Triathlon ei ole koskaan ilmestynyt Paralympialaiset pelit ennen ja vaikka se oli Muggy-aamu Rio-alueella, harmaita pilviä, jotka peittävät kukkuloiden varret ympäri kaupunkia, debyyttialueen asettaminen tuskin olisi ollut maalauksellisempaa. Jos sinun täytyy aloittaa päivä uida, sykli ja juoksu, on paljon pahempaa paikkoja kuin Copacabana. Para-triathlon on vaivalloinen tapahtuma.

Vaikka se on puolet sen olympiakomitean etäisyydestä, tieteenalojen väliset siirtymät ovat vaikeampia. Lewis ei tarvinnut vain laittaa kouluttajia, kun hän siirtyi pyörästä juoksuun, hänen piti laittaa uusi jalka. PT1-triatereilla on ohjaajia auttamaan heitä siirtymisen aikana, mikä tarkoittaa, että heidän suorituskyky osittain riippuu toisesta.

“Olen todella järkyttynyt tällä hetkellä”, Lewis sanoi. “Brittiläisen miehen pojat ovat sanoneet minulle, että olen Euroopan, maailman ja nyt paralympialainen mestari. Kun törmäsin maaliin, pitelin nauhaa ilmassa ja mietin, oliko se kaikki todellinen. Kun minulla on ensimmäinen olut kahden vuoden ajan tänä iltana, se saattaa upotua sisään.Jonnie Peacock ja Libby Clegg johtavat seitsemän kullan maksua paralympialaisille. Lue lisää

Se on kolme vuotta Lewisistä, joka on polven amputee, aloitti harjoittelun Triathlon England -harjoitusjoukkueella. Hän kilpaili ensimmäisessä kilpailussaan huhtikuussa 2014 ja tuli tänä vuonna maailman ja Euroopan mestari. Lewisillä ei ole ollut yksinkertaista elämää. Kun hän oli lähdössä koulusta vuonna 1999, hän päätti liittyä laskuvarjorenkmenttiin. Lewis on koulutettu kyllin kyllin voidakseen kilpailla Gloucestershiren kanssa maastojuoksulla ja kävi puolitoista kilometriä 7min 30 sekunnissa armeijan valinnan aikana. Kuitenkin juuri ennen Catterickin jalkaväkikoulutuskeskukseen menemistä Lewis oli koputtanut moottoripyöränsä kyseisellä kuorma-autolla.Hänet saatiin sairaalaan neljänä kuukaudelle, ja pahimmillaan hän taisteli nähdäkseen itselleen tulevaisuuden. Hänellä ei ollut aavistustakaan, mistä kääntyä hänen amputaationsa jälkeen. Mutta vähitellen hän tuli käsittelemään hänen vammaisuutensa ja oppinut kävelemään hänen proteettisen jalkansa ja kiinnostuneena Para-urheilun kiinnostuksesta Lontoon jälkeen. Hän on puhui kuinka inspiroivaa hän löysi urheilijoita, joita hän katsoi neljä vuotta sitten. Hän on yksi heistä nyt.

Yritetään pysyä Britannian kullan sarjassa Rion kanssa tarpeeksi jättää pääsi uimaan. Paralympialaisten jälkeen urheilijat pääsivät perjantaina seitsemän kertaa podiumille, jolloin kolmas kilpailupäivä alkoi Lewisin mahtavilla voitoilla. Hän ylitti linjan 1h 11min 49s. Vedessä, pyörällä, käynnissä kukaan ei voinut pysyä Lewisin kanssa.Italian Michele Ferrarin voitti hopeaa 1:12:30 ja Marokon Mohamed Lahna voitti pronssi 1:12:35, kun taas GB: n Ryan Taylor oli kuudes.

“Paratriathlon on hieno lisä paralympialaisiin ja se tuo kyyneleet silmiini, että voin kertoa lapsilleni, että olen voittanut tämän kultamitalin “, Lewis sanoi. Facebook Twitter Pinterest Lewis juhlii kultamitalinsa kanssa. Valokuva: Andrew Matthews / PA

Muualla George Peasgood teki seitsemänneksi PT4-kilpailussa ja hänen ParalympicsGB-tiimikaverinsa David Hill tuli kotiin kymmenenneksi. Peasgood, 20-vuotias entinen pronssi-mitalisti, johti uinnin ja pyörän jälkeen, mutta putosi takaisin juoksuun.Saksan maailmanmestari Martin Schultz otti kultaa. “Minulla oli enemmän johdon jälkeen uida kuin odotin, olen todella nauloittanut sen”, Peasgood sanoi. “Yritin nauttia ilmapiiristä ja nauttia siitä. Tiesin, että juoksu olisi kovaa, mutta teen kaiken voitavan ja olen todella tyytyväinen tulokseen. ”

Velodromessa ei ollut mitään syytä Megan Giglien pettymään sen jälkeen, kun hän jäi väliin toinen pyöräilymitali C1-3 500m: n aikakokeessa. Kilpailee ensimmäisissä paraolympiassaan, Giglia voitti torstaina Britannian ensimmäisen kultaa Rioon, joka dominoi 3 km: n yksilöllistä pyrkimystä. Hän oli matkalla keräämään toista kultaa julkaistessaan 41,252 sekunnin maailmanennätyksen, mutta hänet vietiin viidenteen paikkaan.Alankomaiden Alyda Norbruis voitti kultaa C2: n maailmanennätyshetkellä 36.908.

Giglia, joka aloitti pyöräilyn 27-vuotiaana kärsivän aivohalvauksen jälkeen, on edelleen C1-3-ajan koe ja C1- 3 maantieajoa tulla. “Tiesin sen olevan kova ja oikeudenmukainen osa C2-ratsastajista laittoi erinomaisia ​​aikoja ja he olivat nopeampia kuin minä”, 31-vuotias sanoi. “He ovat asettaneet tavoitteen korkealle ja aion pyrkiä olemaan nopeammin ensi kerralla.” Gallagher on ensimmäinen Aussie, joka voittaa kesällä ja talvella Paralympialaiset mitaleja Lue lisää