Category: Uncategorized

Graeme Souness: Venäjä 2018 on Skotlannille tärkeämpi kuin Englannin

Graeme Souness on korostanut Skotlannin merkitystä Venäjälle vuonna 2018 Englannin lyömisessä. Viime kuussa Maltan 5-1 voiton jälkeen Gordon Strachan puolestaan ​​valmistautuu lauantaina Hampurin puistossa kaksinkertaiseen otsikkoon Liettuaa vastaan, ja tiistaina ennen Slovakian matkaa Wembleyn 11. marraskuuta. kokeillut poskea yksi mutta ei mitenkään!Rakastan pelaamista Skotlannissa – goosebumps ‘Lue lisää

Entinen Skotlannin keskikenttäpelaaja Souness, joka pelasi vuoden 1978, 1982 ja 1986 MM-kisoissa, ymmärtää huomion, joka ympäröi kahta kalustoa Englannia vastaan, jotka pysyvät suosikkia voittaa F-ryhmä, vaikka heidän valmistelunsa varjostavat Sam Allardycen ja Gareth Southgaten lähteminen väliaikaiseksi johtajaksi.

Kuitenkin Souness, 63-vuotias entinen Rangers, Liverpool ja Newcastle United johtaja, joka oli rajattu 54 kertaa, sanoi: ”Gordon yrittää saada viestin, että tämä on noin kolme pistettä. Et voi varautua “auld-vihollisen” esineeseen.Voit menettää heidät kahdesti ja voittaa jokaisen toisen pelin ja päästä sinne.

“Se on vähän kuin kun menin Ibroxiin ja sanoin, etten mielestäni menetä Celticille, jos voitamme liigan ja ihmiset sanoivat: “Mitä?” Sama asia. Kyse on aina pätevyydestä. Englantilaiset lyömättömät oikeudet kestävät vain muutaman viikon.Jännitys menossa turnaukseen, rakentaminen, oleminen, mitä se tekisi kansalle.

”Skotlantilaisen jalkapallon edut olisivat paljon suurempia, jos menemme [jopa], jos menetämme kaksi kertaa Englantiin [pikemminkin] kuin kaksinkertainen Englannin lyönti ja ei mene sinne.

Souness, joka on nyt televisio-ohjelma, oli äskettäin palannut Glasgowiin McDonald’s & amp; SFA Grassroots Awards -kilpailu Hampden Parkissa ja hän myönsi, kuinka vaikeaa olisi saada ryhmästä, jossa vain voittajat taataan Venäjälle.

”Se on vaikeaa”, hän sanoi. ”On selvää, että Englanti on erinomainen suosikki, mutta ne eivät ole varmoja. En usko, että tämä on vahvin Englannin ryhmä, jota heillä on koskaan ollut, mutta mielestäni sinun on hienostettava heitä täyttämään.

”Olen aina uskonut, että se on numeropeli.Minulla oli tapana sanoa, että me pääsemme maailmanmestaruuskilpailuun menestyksekkäästi, ja sain päänsä purraamaan sen sanomista varten.

”Me olemme ehkä alle viisi miljoonaa maata Englantiin nähden, jotka ovat yli 60 miljoonaa. Terve järki kertoo, että enemmän valita, he ovat parempi joukkue. Se on aina ollut näin.

“Ja se ei tarkoita sitä, että emme voi voittaa niitä satunnaisesti, mutta jos me pelasimme niitä 100 kertaa, he voittavat suurimman osan ajasta.

”Meillä ei ole pelaajia, jotka pelaavat Manchester Unitedissä tai Arsenalissa, ja on olemassa syy siihen, miksi saamamme pelaajat eivät ole näissä suurissa seuroissa: se johtuu siitä, että niitä ei pidetä tarpeeksi hyvinä ja että miksi he pelaavat mestaruuskilpailussa ja alemmassa Premier League -tiimissä – ja meidän on hyväksyttävä se.Tämä ei tarkoita sitä, että emme voi siirtää niitä. ”

Samaan aikaan Celticin kapteeni Scott Brown uskoo, että hän on jo oikeuttanut päätöksen jäädä eläkkeelle Skotlannin velvollisuudesta hänen pääosissaan 3-3 Mestarien liigan vetoa Manchester Cityä vastaan.

50-nastainen keskikenttäpelaaja, jota on viime vuosina vaikeuttanut nilkka-, lonkka- ja hamstring-ongelmat, pelkäsi, että klubi ja maa joutuivat uhkaamaan hänen sijaintinsa Brendan Rodgersin kokoonpanossa.

”Kutsumalla sitä päivässä Skotlannin kanssa autetaan minua kelttiläisen urassani juuri nyt”, Brown sanoi. ”Se pitää minut radalla ja työntää minut uusille tasoille. Se antaa minulle vähän ylimääräistä energiaa ja ylimääräistä lepoaikaa, jota tarvitsin varmasti. ”

Laulu kapinalliselle

Kun menemme kansainvälisen tauon ensimmäiseen viikonloppuun, joka on jo hyviä juttuja kohtaan ja tuntuu, että meillä on hämähäkkejä, jotka indeksoivat ympäri salakampaa kuponkiamme, et tiedä, että on jotain epäonnistumista, jos joidenkin stereotypioiden kelttiläiset veljet ovat mitä tahansa. Katso! On meidän sian kantava, knobbly kiinni-waving Irlannin serkku Theme Pub O’Fiver, puhaltaa ilmaa hänen puhallettava shamrock ja laulaa kapinallinen dirge kuin hän valmistautuu liittymään loput parhaat fanit Maailman tasavallan O’Ireland n crunch World Cup-karsinnat Georgiaa vastaan.Mielessäsi älä vahingoita ikääntyneitä nunnia nimeltään o’fun, teemaravintola! jos olet miettimässä) etsii punaista kasvoa eikä se ole, koska hän on viettänyt viimeiset 15 minuuttia huffing ja puhaltaa hänen puhallettava purjoaan ennen torstaina ottelun Itävallan kanssa.Hipsterien pre-turnausvaihtoehto Euro 2016: lle, joka lähetetään kaatumalla niiden polkupyörien, penniäkään ja pogo-tikkujen kanssa jalkojensa välissä, itävaltalaiset ovat houkutelleet vanhurskaita vihaa Llanfair PG Fiverissä ehdottamalla hänen tiiminsä kulkua puoliksi -finaalit olisivat voineet olla satunnaisia. ”Wales oli joskus hyvin onnekas”, sanoi Itävallan johtaja Marcel Koller, silitti hänen partaansa siemaillessaan Gradyn Cold Brew -kahvia muuripurkista. “Eurojen aikana he olivat onnekkaita, että ottelu ei kääntynyt toiseen suuntaan.”

Jos tämä uistelu häiritsee, Walesin johtaja Chris Coleman ei osoittanut sitä. ”Monet joukkueet menivät turnaukseen suurella maineella, koska heillä oli fantastisia [pätevyys] kampanjoita, mutta he eivät voineet käsitellä paineita”, hän sanoi.Se tai he päättivät olla tekemättä hyvin, koska heidän faninsa ajattelevat, että kilpailu on mennyt liian valtavaksi.LIVE ON BIG WEBSITE

”Toinen päivä menin kouluttamaan klo 10 aamulla ja urheilun johtaja oli siellä. ”Sinun täytyy järjestää koulutusta kello 19”, hän sanoi. ”Miksi?” Kysyin, ja hän kertoi minulle, että pelaajien vaimot tarvitsivat seurata istuntoja. Hullu! ”- Bruno Ribeiro keskustelee Nick Amesin kanssa hänen viettämästä kuuden viikon oleskelusta Ludogorets Razgradissa, miksi 90% siitä, mitä hän tekee, on oppinut José Mourinholta ja miten hän on päättänyt johtaa Port Valeä mestaruuskilpailuun. Bruno, ei Nick, se on. Facebook Twitter Pinterest Burslem edustaa.Valokuva: Nathan Stirk / Getty ImagesFIVER-KIRJAT

”Hei, joten viime yönä Tšekin toisessa divisioonassa Opavan oli lainattava paketteja, koska ne, jotka he toivat liian läheisesti, olivat kotijoukkueensa kaltaisia. Sponsorit peitettiin hitaasti nauhalla ja vedettiin merkinnällä ”- Stephen Bornholtz.

” Pyydän, oi, pyydän sinua, armollinen Lady Brady (eilinen bitti ja bobs), ota välittömästi ja peruuttamattomasti pysäyttämään klubin mahdollisista “kehityksistä”. Saamme sen, että siirtyminen Upton Parkista oli välttämätöntä, ja saamme sen, että se oli tarkoituksenmukaista uuden heraldisen laitteen suunnittelussa. Saamme myös, että olympiastadion on muuttunut melko radikaaleilla muutoksilla pelatun urheilun järjestämiseksi suorakulmainen ruoho.Koska jokainen muu osa, joka liittyy hännän vetämiseen 21. vuosisadalle, on käsitelty niin epäselvästi ja huonosti (ja niin edelleen, suuret ja melko vihaiset etsivät stadionin ympäri jokaisen pelin ympärillä), jättäen edes melko maltillisen West Ham Unitedin seuraajia melkoiseen myllerrykseen, että me todella, kohteliaasti ja kunnioittavasti, tekisimme vain yhden ja jätämme meidät siirtolaisleikkauksemme ja popcornimme ”- Andy Marriott.

< p> “Re: Memphis Depay / Bon Jovi (päivän eilinen päivän lainaus). Laukaus sydämen läpi? Shot pyyhkäisi maalivahtia enemmän.Mutta kyllä, annat huono nimi ”- John Atkin.

” Olin hieman jalkapallon jälkeen viimeisten kuuden kuukauden aikana tapahtuneen kehityksen jälkeen. 15% s hallitsee siirtomarkkinoita ja repäisi kaikki pois, sitten sankari Sam Allardyce menettää himoitun työnsä vain yhden pelin jälkeen. Joten menin Wembleyn kokeilemaan amerikkalaista versiota ja katselin NFL-peliä osana heidän kansainvälistä sarjaansa. No, kun Wembleyn käveleminen tuntuu pahoillani itsestäni kansallisen pelimme tilanteesta, jätin tunne uskomattoman onnekas siitä, mitä meillä on täällä, mutta äärimmäisen myötätuntona niille amerikkalaisille ja sille, mitä heidän on täytettävä.Joskus me kaikki tarvitsemme jotain elämää silmällä pitäen ”- Dan Makeham.

” Bradford Cityn varhainen korvaaminen (eilinen viulu) on ehkä saanut inspiraationsa siitä, mitä Sheffieldin keskiviikko teki heitä vastaan ​​vuonna 2011. Gary Megson teki täysi-vahvuus joukkue vain vetää hänen paras maalintekijä ja alkaa maalivahti (kaksi erillistä ihmistä, tunnen tarvetta huomauttaa) vain kaksi minuuttia peliin. Tämä on epäilemättä lähinnä 427 ihmistä, joita koskaan kutsutaan “inkivääri Mourinhoksi” on tullut replikoimaan taktista nousua ja räikeästi sarkastista ja petulanttia lähestymistapaa sääntöihin, jotka todellinen Mourinho on synonyymi “- Ed Taylor.

< p> Guardianin harkitun, syvällisen journalismin tuottaminen – tavarat, joita ei tavallisesti löydy tästä sähköpostista – on kallista, mutta meitä ei tueta.Jos arvostat journalismiamme, kannattaa tukea meitä tekemällä kertaluonteinen tai toistuva panos. BITS AND BOBS

Kiva, mutta ei liian mukava. John Stones kulkee varovasti, kun hän hyväksyy entisen Englannin alle 21-vuotiaan valmentajan Gareth Southgaten. “Olen ollut tilanteissa sellaisissa peleissä, joissa emme pelanneet hyvin ja tekivät sen, mitä hän halusi, ja hän tuli puoliajalla ja kertoi meille juuri sen,” Parped Stones. Chelsea eteenpäin Michy Batshuayi on päättänyt todistaa itsensä Stamfordin sillalla.

Chelsea ja Hibernian kärsivät sekä Naisten Big Cupissa suurista tappioista, kun he laskivat 3-0 ja 6-0 Wolfsburgiin ja Bayern Müncheniin.

Fifa-puvut ovat päättäneet, että paluu hotelliin synkronoimalla aamunkoittoja ja natty-näköisiä Sveitsin poliisiautoja ei ole hyvä ilme.Joten he ovat poissa Park Hyattin tieltä. Huono karitsat.

Micky Mellon ottaa haltuunsa National Leaguein varusteessa Tranmere Roversin, kun hän on lähtenyt liigasta One Shrewsbury Town. sitäkin jännittävämpää. ”Puheenjohtajan tapaamisen jälkeen York Cityn johtaja Jackie McNamara on pitänyt hänen asemaansa eteenpäin. On päätetty, että jos joukkue ei saavuta positiivista tulosta Braintree Townissa, York Cityn johtaja tekee tarjouksensa eroon, ”iloitsi klubin lausunto. Gary McAllister etched nimensä Merseyside kansanperinteen viimeisin merkintä Golden Goal-sarjassa. Facebook Twitter Pinterest Gary Mac.Valokuva: Clive Brunskill / Allsport / Getty Images

1980-luvun maalivahti… nauttia!

Esittelyssä Indi Cowien ihana freestyle-maailma.

Gianni Infantino on kiireinen polkiminen hänen 48-joukkueen MM-aivopari – jos se ei ollut niin vakava, kirjoittaa Owen Gibsonin.

MM-kisat 2018 – asiat, joista kannattaa katsoa – 10 “em.

< p> Chris Coleman myöntää, että Walesista on tullut kohde sen jälkeen, kun he ovat juoksi Euro-finaaliin. Plus-puolella kukaan ei ajattele, että hän on enää kellotapuli.

Alex Oxlade-Chamberlain puhuu ja virkistävä kunnianosoitus hänen pysähdyspaikkansa Englannissa. Tämä sydänsärkijä: ”En ole nuori nyt, olen 23.”

Tietovisa! Tietokilpailu!! Tietokilpailu!!!Yhdistä zinger Englannin johtajaan.

Voi, ja jos se on sinun…voit seurata Big-sivustoa Big Social FaceSpace -palvelussa. JA INSTACHAT, TOO! Klo 17.30 TRIBUTE EDITION

Francesco Totti klo 40: ikuinen mies

Se, mitä hän on tuonut romaneille, on ainutlaatuinen ja on ikuinen, mutta kumma kyllä, että romantiikka ei ehkä koskaan ole kukoistanut. Totin äiti hylkäsi Milanolta kannattavan tarjouksen, jotta hän voisi liittyä kotikaupunkiinsa, unelma, joka toteutettiin vuonna 1989. Totti sanoo: ”Kun olet lapsi Roomassa, on vain kaksi mahdollista vaihtoehtoa: olet joko punainen tai sininen. AS Roma tai Lazio. Mutta perheessämme oli vain yksi mahdollinen valinta. ”Silvio Berlusconi ja Adriano Galliani näkivät Totin tulevaisuuden – pelaaja, joka jatkoi liittymistä Fabio Capellon voittamattomaan Milanon joukkueeseen 1990-luvun alussa – mutta he jäivät ihmetellä mikä olisi voinut olla.

Niin monien neroiden tavoin hänen uransa on virheellinen: hullu hetki.Kiistely on seurannut Il Bimbo d’Oroa (kultainen poika) ja hänen psyyke on yksi kiehtovimmista ja arvaamattomimmista pelissä. Mutta hän on vielä täällä: antaa vielä ottelun voittavia esityksiä ja pisteytellen ikimuistoisia tavoitteita, mutta tuo edelleen toivoa kaupungille, joka piiritti sosioekonomisia ja kulttuurisia haasteita. edelleen pitää elossa klassisen fantasistan romanttinen unelma.Hän luottaa yhä tekniikkaan, visioon ja tarkkuuteen – aivan kuten hän teki 28.3.1993, jolloin hän debytoi 16-vuotiaana merkittävässä 2-0 pois voitossa Bresciaa vastaan.

Hänen nero kuuluu hänen kolmeen vertaansa vailla olevaan taitoonsa: kykyyn luoda jotain, ei mitään jalkaa, hänen ylin, tappava viimeistely – joka on tuonut hänelle 306 Serie A -tuotetta – ja hänen luottamuksensa (joka voi unohtaa Panenkan Hollannia vastaan ​​Euro 2000: ssa). Hänen jalkansa ovat luonnollisia – koskettaa palloa ja hämmästyttävät sitä täydellisesti helposti on toinen luonne – mutta hänen mielensä erottaa hänet muusta. Hän ajattelee eteenpäin. Hän on arvoitus, joka on kantanut kotikaupunginsa yli kahden vuosikymmenen ajan ja voittanut maailmancupin matkan varrella.

Jotkut johtajat ovat yrittäneet kieltää vaikutuksensa. Luis Enrique maksoi hinnan.Ei välttämättä siksi, että hän menetti työnsä, mutta koska romaneilla ei ollut keksintöä, taitoa ja arvaamattomuutta. Ehkä Fabio Capello teki parhaiten suunnitelman siitä, miten Tottiä käytetään vuonna 2001: älä lopeta häntä. Tee hänestä jokaisen hyökkäävän liikkeen keskipiste ja anna hänen kantaa taakka. Facebook Twitter Pinterest Francesco Totti juhlii Torinoa vastaan ​​sunnuntaina. Valokuva: Marco Bertorello / AFP / Getty Images

Hänen tilastot ovat yleviä: Totti on pelannut yli puolet jalkapallon urastaan ​​klassisena trequartistana ja silti hän on onnistunut ulkoistamaan suuria eteenpäin, kuten Alessandro Del Piero, Roberto Baggio ja Gabriel Batistuta.Hän teki 250. tavoitteensa Serie A: ssa sunnuntaina – vain Silvio Piolalla on enemmän ja hän jäi eläkkeelle vuonna 1954.

Kuka voi unohtaa Totin 113: n iskun Inter: tä vastaan ​​San Sirossa vuonna 2005, jolloin hänen majesteettinen siru laatikon ulkopuolella purjehti Francesco Toldo? Tämä tavoite, yksi hänen henkilökohtaisista suosikkeistaan, on yksi suurimmista chipistä, jotka on sijoitettu Calcio-historiassa. Valitettavasti, kun muutama kuukausi oli kärsinyt uran uhkaavasta loukkaantumisesta, monet ajattelivat, että he olivat nähneet viimeisen Totti-pelin pelin yläosassa.

Mutta hänen rakkautensa jalkapalloon auttoi häntä toipumaan ajoissa Marcello Lippi on valinnut vuoden 2006 MM-kisalle Saksassa, jossa hän pelasi jokaista ottelua ja – koska hän on osallistunut neljään avustajaan ja viimeisellä minuutilla rangaistus Australian kanssa toisella kierroksella – oli yksi voittajamaisen Azzurrin puolen päähenkilöistä.Se oli jotakin paluuta ja hänen tahtonsa jatkaa pelaamista kymmenen vuotta myöhemmin ansaitsee vain kunnioituksen.

40-vuotiaana hän ei voi ajautua ympäriinsä kuin hän oli tottunut etenkin kanaviin, mutta hänen kykynsä löytää tilaa keskeisillä aloilla varmistetaan, että hän on yksi pelin vaarallisimmista pelaajista. Miehelle, joka monet pitivät parhainsa parhaansa, kun Luis Enrique otti vastuunsa vuonna 2011, hän on kasvanut jälleen.

Ihmiset viettävät paljon aikaa kyselemällä, miksi hän ei koskaan lähtenyt romaneista etsimään palkintoja? Hän vastaa: ”Rooma on perheeni, ystäväni, ihmiset, joita rakastan. Rooma on meri, vuoret ja monumentit. Tämä klubi, tämä kaupunki, on ollut elämäni. ”

Mutta miksi hän olisi koskaan siirtynyt? Hän on romanien sielu, joka pelastui pelastajana ja tarjosi sankarin asemaa – ja hän rakastaa ihailua.Romanit olivat hänelle ihanteellinen folio etsimään tiensä superstardomiin. Suhde on molemminpuolinen hyöty. Romanit tarvitsevat kapteeninsa, jotta joukkue saisi voimansa, ja Totti tarvitsee suurta vaihetta loistamaan – ei ole vaikeaa nähdä, miksi hän on edelleen motivoitunut ja nälkäinen jatkamaan. Onneksi jalkapallon maailmasta Totin äiti teki oikean päätöksen kääntää Milanoa alas, kun hän oli lapsi. Hän ei ole katsonut taaksepäin.

Hänellä on tarjouksia. Real Madrid tuli ja oli kohteliaasti ohjattu. Manchester United yritti onneaan vuosina 1999 ja 2000, kun Alex Ferguson puhui avoimesti Totin lahjakkuudesta. Ehkä hänen halunsa kääntyä pois asukkaista ja pysyä Roomassa on se, että jotkut englanninkieliset tiedotusvälineet eivät ymmärrä häntä.Mutta Totti arvioi lopulta uransa sen suhteen, mitä hän on antanut roomalaisille, jotka hän kutsuu “hänen kansaansa”. Facebook Twitter Pinterest Roma-fanit tervehtivät sankariaan. Valokuva: Gabriel Bouys / AFP / Getty Images

Palkinnot ovat bonuksia, ja vuoden 2001 Scudetto on varmasti ylpeänä Euroopan kultaisen kengän rinnalla vuonna 2007 ja MM-voittajan mitali. Hänen viiden italialaisen vuoden pelaajapalkinnonsa tekijä ja hän varmasti nukkuu helposti.

Menestyksen määritelmä on subjektiivinen. Kysy Alan Hansenilta ja hän kertoo sinulle, kuinka monta palkintoa sinulla on kaapissa. Kysy kuitenkin Paolo Maldinilta tai Steven Gerrardilta, ja ne voivat vaikuttaa vuosikymmenien ajan tukemaan, rakastamaan ja pelaamaan suurta klubia.

Totti on antanut enemmän Rooman kansaa kuin mikään palkinto .Hän on antanut heille uskollisuutta ja toivoa – hänestä on tullut ”muistomerkki”, kuten Lippi kutsuu. Hän on antanut heille mahdollisuuden elää jokaista peliä läpi miehen, joka vaelsi samoilla kaduilla kuin poika. Tärkeintä on, että hän on säilyttänyt identiteettinsä.

Italiassa, jossa identiteetti ja sosiaalinen erottelu on tullut yhä näkyvämmäksi ja kiistanalaisemmaksi aiheeksi, hän yhdistää eri klubien ja ryhmien kansan kiistaton lahjakkuus ja sovellus. Ja kun hän juhlii kääntymystä 40, hän tarjoaa upean katseen menneen aikakauden romanien menestyksestä ja laajemmasta italialaisesta pelistä.

Iain Dyer sanoo, että vain yksi mies voi täyttää British Cyclingin huipputyön

Iain Dyer on sanonut, että urheilussa on vain yksi mies, joka voisi täyttää British Cycling -suoritusjohtajan roolin, mutta päävalmentaja sanoi, että hän ei tunnista häntä eikä olekaan varma, että hän jopa soveltaa.

Dyer päätti myös puuttua huhtikuussa 2014 lähteneeseen Sir Dave Brailsfordin kengät ja entinen tekninen johtaja Shane Sutton, joka erosi huhtikuussa syytöksistä “sopimattoman ja syrjivän kielen” käyttämisestä Sprinterin Jess Varnishille. nuorukaiset vastustavat kriisiä puhuttavan huippuradan pyöräilyyn World Cup -mitalipöytä Lue lisää

Glasgow’n maailmancupin jälkeen, jossa nuorekkaalla Ison-Britannian joukkue voitti viisi kultaa ja ylitti mitalipöydän Dyer, joka on valvoo joukkue siitä lähtien, kun Sutton lähti yhdessä ohjelmapäällikön Andy Harrisonin kanssa, kysyttiin, kuinka monta pyöräilystä vastaavaa hakijaa voisi käyttää PD: n roolia.

“Yksi, luultavasti.Tämän henkilön on pysyttävä nimettömänä. En ole varma, aikovatko he jopa hakea sitä. En usko, että Ison-Britannian urheiluympäristössä on monia ehdokkaita, jotka pystyisivät menestyksekkäästi ratkaisemaan kyseisen roolin täyden suorituskyvyn valtakuntaa tässä olympiajaksossa. “

Sutton voidaan luopua roolista , koska äskettäinen sisäinen tarkistus vahvisti syytökset häntä vastaan, vaikka hän kieltää tarkkojen ehtojen käyttämisen ja on sanonut, että hän valittaa.Brailsford on täysin mukana Team Sky -tapahtumassa ja Lottery-rahoitteisen pyöräilyohjelman perustaja Peter Keen on työskennellyt British Tennisissa, vaikka hän hylkäsi mahdollisuuden työskennellä heidän kanssaan pitkällä aikavälillä kesällä.

p> Muut valmentajat, joilla on yksityiskohtaista tietoa British Cycling -järjestelmästä, ovat entinen sprinkleri-valmentaja Scott Gardner, konsultti, joka on ollut livenä British Canoeingin päävalmentajana, kestävyysvalmentaja Dan Hunt, joka on toiminut Valioliigan tulosjohtajana on juuri noussut esimiehen roolin British Ski ja Snowboardin ja Matt Parkerin, British Cyclingin johtavan marginaalisen voiton päällikkö vuoteen 2012 asti ja viimeisimmän osuuden Stuart Lancasterin takapuskurin henkilökunnasta RFU: ssa.Rekrytointitoimisto käsittelee tapaamisia ja hakemuksia lähellä 2. joulukuuta.

“En tarkoita ainoastaan ​​urheilullisen suorituskyvyn ulottuvuuksia”, Dyer sanoi. “Tarkoitan teknisiä yksityiskohtia, joista Dave ja Shane ja Peter Keen ennen heitä näyttelivät. Heillä oli valtava tekninen ymmärrys ja tietämys, joka tuli urheilusta vuosikymmenien ajan. Tällaisessa tilanteessa ei ole paljon ihmisiä, jotka kykenisivät täyttämään roolin tällä teknisellä tietämyksellä ja täsmällisyydellä.

“PD: n mielestä PD voisi olla hyvin paljon talon ohjelmien hallinnan edessä sidosryhmät ja budjetit ja raportoitava toimitusjohtajalle tai se voisi olla hyvin juurtunut suoritukseen, joten soveltamisala on valtava. On mahdollista, että joku muu kuin pyöräily voi tulla sisään ja tuoda mukanaan paljon.Jos joku on nimetty ulkopuolelta British Bicycling tai ulkopuolella pyöräily yleensä niin on mahdollista, meillä on paljon oppia heidän läsnäolostaan. “Dyer sanoi, että hän on” istunut rekrytointi konsulttien ja UK Sportin kanssa, jotta ne voisivat antaa panoksen rooliin ja rekrytointiprosessiin. “Hän lisäsi:” En aio soveltaa itseäni. “Shane Sutton kieltää seksismin, mutta myöntää, että lakkaa puhua” menettää puuta “Lue lisää

Kysyttäessä, että tämä tarkoitti, ettei hän halunnut työtä, hän sanoi: “En aio hakea. Siellä on paljon työpaikkoja. Olemme kaikki kuulleet muista suoritusjohtajan rooleista, päävalmentajista ja muista asioista.Se on hyvin nestemäinen työmarkkinat, myös hyvin kansainvälinen työmarkkina. “

Heijastaen Ison-Britannian voimakkaasta näyttelystä Glasgow’ssa, Dyer sanoi Sutton eron jälkeen hän ja hänen kollegansa olivat yrittäneet varmistaa epävarmuuden pään joukkue ei häiritse esityksiä. “Olen sanonut koko ajan, koska Shane erosi siitä, että hiilipuistossa kaikki, mitä yritämme tehdä, on minimoida hämmennys ratsastajille.Se, mitä olette nähnyt täällä ja Pariisissa kaksi viikkoa sitten “- viittaus samaan nuorten joukkuetappuun, joka osoittaa Euroopan mestaruuskilpailuissa -” osoittaa, että oliko Rion ohjelmaa tai alaspäin akatemian reittiä “Becky James on vallannut itsensä ensi vuoden maailmanmestaruuskilpailuista Hongkongissa, mieluummin kuin pidennetty olympiakisojen jälkeinen tauko ennen kuin se on voinut tehdä niin.” rakentaa jopa 2018 Kansainyhteisön Pelit Australiassa, jossa hän toivoo uudestaan ​​tiimisi Sprint kumppanuus hänen vanhempi sisarensa Rachel osana Wales tiimi.

“Jos pyrin takaisin maailman, niin se tulee olemaan vaikeaa “, kertoi 24-vuotias, joka oli voittanut hopeamitalit ottelussa sprintissä ja keirin Rio 2016: ssa sen jälkeen, kun hänen valmennuksensa oli häiriintynyt polven loukkaantumisella ja syöpäsairailla, jotka olivat lähellä uransa päättymistä.

“Tiedän, mistä olen,” James sanoi. “Jos aloitan itseni liian kovaa, niin ruumiini hajoaa.Aion vain rakentaa ja nähdä, miten se menee. Mielestäni on vain hyvä antaa itselleni hyvä tauko. “Olen huomannut, kuinka kauan olympiakisat ovat Lontoosta aina kun olen voittanut maailmanmestani [keväällä 2013] loukkaantumisesta, palata siihen, mennä ja saada kaksi hopeamitalalia. Kun olet loukkaantunut ja olet sairas ja et todellakaan aja pyöräillesi, se on niin voimakasta ja se on kovaa, se on stressaavaa. James odottaa aloittavan koulutuksen uudestaan. Ottaa kaksi pronssi -mitalia vuoden 2010 Commonwealth Games -tapahtumassa Delhiissa 18-vuotiaana, hän jätti Glasgow’n vuonna 2014 polven loukkaantumisen vuoksi.

Lisätty kannustin on joukkueen sprintin sisällyttäminen. James voitti kansallisen osuuden vuonna 2012 yhdessä Rachelin 28-vuotiaana, joka on duo-starter. Sisaret eivät ole juossut yhteen.Hänen vanhempi sisarensa on ollut Parolympic-pyöräilyjoukossa kolme vuotta, mutta tulee maajoukkueeseen ensi viikon MM-kisoissa Hollannissa Apeldoornissa.

Englannissa on Rajkotissa kodin mukavuudet, mutta Test pitch on edelleen mysteeri

Katsokaa mediakeskuksen takaosasta ja musta takseja tai punaisia ​​linja-autoita ei ole, koska teitä ei ole. Sen sijaan pari oxen vetää kärryä joillekin käsityöläisille, jotka käsittelevät ruoansulatuskanavaa. Stuart Broad sanoo, että Englannin testisarja Intiassa on vaikeinta urastaan ​​Lue lisää

Olemme ainakin 15 kilometrin päässä kaupungin Rajkot, jossa Ravindra Jadeja ja Cheteshwar Pujara nostettiin. Pysy neliöllä ja on vaikea kertoa, kumpi näistä pelaajista pinnan sopii. Pujaran ensisijainen huolenaihe on juoksu; Jadeja, vaikka se oli kolmantena sadanpelona ensimmäisen luokan kriketti, on täällä ottaa wickets. Vuonna 2009 rakennettu stadion on symmetrinen kulho. Outfield on johdonmukainen vihreä, mikä tarkoittaa käänteistä swing voi olla vaikea löytää. Seisontatuen ikioma istuimet ovat puhtaita.Odotamme, kuinka monta niistä täytetään. Se on pitkä kävelymatka – noin kaksi tuntia – kaupungin keskustasta ja kirjeenvaihtajaasi on vielä tarkkailtava linja-auton säännöllisyys. Toivottavasti tämä ei ole Antigua-tyyppinen valkoinen elefantti, joka muutaman vuoden kuluttua on tullut uteliaisuudeksi pennuille.

Kaupungissa on jännitystä ja ylpeyttä Rajkotin ensimmäisen Test-ottelun mahdollisuudesta. Englannin joukkuehotellissa hissin sisäpuolta on remontoitu elokuvateoksilla Ben Stokes, Zafar Ansari ja Ben Duckett. Maalla kaikki on valmis, mutta monissa maapallon osissa ei aina tapahdu kaksi päivää ennen testin alkua.

Pituus houkuttelee huomiota ja tavanomaisia ​​varoituksia – älä koskaan tee johtopäätöksiä kaksi päivää ennen ottelua.Se ei ole kuin ne, jotka tervehtivät Englantia Chittagongissa tai Dhakassa. Joitakin halkeamien ohella näkyy jotain vihreää ruohoa; on olemassa yksi tai kaksi paljaalla laastarilla, mikä viittaa siihen, että pinta ei ole täysin tasainen. Maanantaina se oli suojaamaton ajautumattomalta auringolta toisin kuin Bangladeshissa, jätettiin avoimeksi leipomaan hieman enemmän. Kun Englanti oli lopettanut harjoituksensa, pienet armeijat – kaikki naiset – voitiin nähdä liikkumalla naarmuuntumalla, kaapelit kädessä ja heitä pyyhkäisi pois innokkaasti.Tämä elävä ruoho voi vielä kadota.

Piki tarjoaa käännekohdetta kääntäjille – mutta emme ole varma, milloin – odotus on, että lyöntivuoro ei ole yhtä petollinen aikaisin kuin se oli Bangladesh.

Tällaisella tasaisella ruohon peittämisellä kaikkialla käänteinen kääntö ei ehkä ole niin helppoa, varsinkin kun Kookaburra-palloa ei käytetä kuten Bangladeshissa. Stuart Broad vahvisti, että Kookaburra pyrkii päinvastaiseen elämäänsä. SG-pallo, jota käytetään tässä sarjassa, on ominaisuuksia, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin englantilainen herttu. Kaikki tietävät varmasti, että se on hyvä voitto.

Jos Englanti pelaavat jalansijaa kuin verkkoihin, niin he voivat valita neljä saumaria ja kaksi kiekkoa.Vain riittävästi elävää ruohoa nauhat keskellä heitä harkitsemaan soittamaan tätä muodostumista ensimmäistä kertaa tänä talvena, mutta kolmen ja kolmen kokoonpano on edelleen todennäköisin. Minkä kolmen kierteittäjän pitäisi olla tiimissä aiheuttaa edelleen keskustelua varmasti joukkueen ylitse ja luultavasti sen sisällä. Varsinainen kriketin testauspussi Lue lisää

mutta se oli Kamlesh Makvana, joka on ottanut vastaan ​​212 wicket 78 ensimmäisessä luokassa Saurashtraan edullisemmin kuin mikä tahansa Englannin kierteistä (ja hän on kuusi vuotta nuorempi kuin Gareth Batty).Hän on tittelin poika ja laadukas lisäys verkkopallopelaajien pataljoonaan.

Minun mielestäni Englanti palaa triolle, joka soitti Chittagongissa Testissä, mikä tarkoittaisi Batty ja Adil Rashid vieressä Moeen Ali huolimatta Intian oikeistoilijoiden leviämisestä. Tämä saattaa liittyä epäilyttävään rooliin Jos Buttlerille.

Mikä on paljon varmempi, Englanti aloittaa ensimmäisen viidestä testistä kärsiväksi.He ovat voittaneet Intian viimeisten kolmen sarjansa, huippu on voitto täällä neljä vuotta sitten, mutta sitä vastustavat Intian äskettäinen muotoilu omalla maaperällä yhä luottavaisimmassa uudessa kapteena. Virat Kohli ja valmentaja, Anil Kumble, on yksi tai kaksi selektiivistä ristiriitoja, jotka laukaisevat Rohit Sharman vamman vuoksi, mutta heidän kärsivällisyytensä heidän parhailta joukkueestaan ​​eivät ole läheskään yhtä pitkiä kuin Englannin.

Espanja Euro 2016 -joukkueen opas: taktiikka, avainhenkilöt ja asiantuntija-ennusteet

Viimeisen kahden vuoden aikana Vicente del Bosque on korostanut “sujuvan siirtymän” käsitteen. Espanjan pahoilla pyrkimyksillä puolustaa maailmanmestaruuskilpailujaan Brasiliassa he ovat ryhtyneet epävarmuustilanteeseen ja introspeitioon, jota ei ole auttanut Euro 2016 -kampanjaa koskevassa kampanjassa, jossa heidän jalkapallonsa ovat rajoittaneet tylsiä ja ennakoitavissa. Del Bosque puhuu “siirtymästä”, kun hänet on tullut ranskaksi, joka haluaa voittaa neljännen EM-osakilpailun, mutta epäilys ympäröi. Jánfrán: Diego Simeonen oppilas, joka täytyy unohtaa Champions League-kipu “, Mutta hänen sanomansa näyttää puutteelliselta. Siirtyminen mihin?On kiistatonta lähtökohtana: Espanjan on uudistettava tai kuolettava, mutta johtaja ei ole vielä määrittänyt, miten heidät on uudistettava.

Voiton kauden aikana – Euro 2008, World Cup 2010, Euro 2012, unohtaa – Espanja kehittyi suoraan jalkapallosta enemmän laskettuun ja varattuun peliin. Molemmat tyylit tulivat samalla hallussapidetyllä idealla, mutta eri tavalla.

Silloinkin he olivat kilpailukykyisiä, turvallisia ja kestäviä koneita. Xavi Hernández ja Xabi Alonso olivat tyylin vartijoita, mutta nyt Del Bosquella ei enää ole näitä kahta seulonnan kenraalia. Voiko Espanja toimia samalla tavoin ilman heitä? Del Bosque ajattelee niin, mutta Espanja näyttää näyttävän aiemmin juurtuneelta joukolta ja manageri on löytänyt itsensä tienhaarassa.Pitääkö kiinni kaavalla, joka toimi niin hyvin ja löytää uusia pelaajia täyttämään roolit tai siirtymään pois lyhyestä kulmasta ja liikkeestä, työskentelemällä palloa kanavien läpi pitämällä hallussaan kalibroitua vauhtia, joka on hyvin veressä Espanjalainen jalkapallo?

Paitsi, heidän pelifilosofiansa on myös tullut keskeinen osa kansallista identiteettiään: tekniset, täsmälliset, luovat, älykkäät ja taitavat pelaajat…heidän hallussapidon tyylisuunta on tullut uskonto ja keskikenttäpelaaja on tämän uskon saarnaajia. Mutta mitä keskikenttäpelaaja voi hienosäätää Del Bosquen joukkuepeliä? Thiago ja Cesc Fàbregas? Tai ehkä Atlético Madridin Koke?

Atléticen vaikutus voisi johtaa mahdolliseen reitin puhkeamiseen.Del Bosque ei ole koskaan ollut päällikön taktiikka; hänen menestyksensä on rakennettu hänen kykynsä johtaa täysi tähtiä ja luoda vahva joukkue mentaliteetti turnauksissa pelaajien keskuudessa, jotka tietävät, mitä he pystyvät. Tämä onnistui hyvin hänelle menestyksekkäissä vuosina, mutta hän on vaarassa joutua pois nyt. Hänen on näytettävä, että Brasilia oli vääntymistä eikä alenevaa suuntausta.

Epäilyt ovat kaikkialla. Tavoitteena David de Gea, vaikka hän on vakiinnuttanut itsensä hallittavaksi voimalaksi Valioliitossa, ei ole takuuvarmaa vielä Iker Casillasin jatkuvan läsnäolon takia. Toisaalta keskeiset toimijat, kuten Sergio Ramos, Fábregas ja Pedro, ovat huolestuttavasti epämuodostuneita.

Lisäksi on olemassa sama vanha ongelma: hyökkäysjärjestelmä.Del Bosque ei ole koskaan todella rakentanut sujuvaa ja johdonmukaista hyökkäävää rakennetta, ja he ovat usein soittaneet parhaimmillaan ilman hyökkääjää (Fàbregasin ollessa pelissä väärässä No9) tai ilman puhtaita siipiä. Álvaro Morata on noussut ratkaisuksi paremmin kuin Aritz Aduriz tai Diego Costa, joka ei edes tehnyt joukkueita.

Inspiroiva Andrès Iniesta näyttää siltä, ​​että ei ole olemassa pelaajia, tasapuolisesti. Mutta olisi väärin keskittyä vain Espanjan heikkouksiin, koska heillä on selvästi vahvoja vahvuuksia. Se on kokenut joukkue, erittäin kilpailukykyinen ja yhteinen tavoite. Espanjassa on runsaasti lahjakkuuksia.

Joukkueelle on vielä selvää, kuka alkaa maalista, joukkueen selkäranka on selkeästi määritelty: Juanfran, Ramos, Gerard Piqué ja Jordi Alba puolustuksessa, Sergio Busquets ja Iniesta keskikentällä .David Silva ja Fàbregas ovat myös avainlukuja, missä he alkavat kuuden edestä.

Loput XI-aloituskohdasta riippuu siitä, mikä muodostaa Del Bosque. Hän voi mennä 4-2-3-1 tai 4-3-3 (ehkä todellisuudessa hieman 4-1-4-1), mutta äskettäin ystävällinen Englanti vastaan ​​hän käyttää 4-4-2. Thiago ja Koke odottavat taktiikkapäätöksen. Riippumatta henkilöstöstä, varmista, että tämä joukkue ei unohda henkeä – tai sen filosofiaa. Riippumatta siitä, että riittää turnauksen voittaminen, on vielä nähtävissä. Luotettava alkaa XI Facebook Twitter Pinterest

Álvaro Morata. Keskusta-asema on ollut monimutkaisin, jopa Espanjan voittojen aikana. David Villa-Fernando Torres duosta se on alennettu yksinäiseksi ottelijaksi ja sitten myös vääräksi hyökkääjältä.Keskikenttäpelaajien määrittelemässä pelikuvassa No9: n valinta on tullut vaikeammaksi, mutta ei vähempää. Koska hän lähti Real Madridista kesällä 2014, Morata on kasvanut Italiassa tukevana hyökkääjänä, joka voi myös olla Juventuksen vasemmanpuoleinen pelaaja. Hän on älykäs pelaaja, jolla on huomattavia harhaoppitaitoja ja joka on fyysisesti kykenevä pitämään palloa kun hän tarvitsee. Tämä kattava profiili sopii siihen, mitä Espanja tarvitsee tässä tilanteessa, mutta tunne jatkuu, ettei Morata ole pelottava hyökkääjä Raulin tai Diego Costan muotissa. Hänen tavoitteidensa korot eivät ole niin korkeita, ja tämä on hänen heikko kohta. Toisaalta hän näyttää kehittyneen jotain suurpeli-mentaliteettia Juvella, ja hän loi juoksunsa vuoden 2015 Mestarien liigan finaaliin.Hän tuli jalkapallosta voittamaan Coppa Italiaa kotimaisen kauden viimeisessä pelissä tänä vuonna lakko, joka on antanut hänelle paljon luottamusta. Espanja tietää vain liian hyvin, että kuninkaat voivat menettää kruununsa , ja se voisi olla mitä nyt tapahtuu Iker Casillasille. Näyttää siltä, ​​että hänen aikaansa eliitin maalivahti on päättynyt. Se on skenaario, joka muistuttaa sitä, jota edustipäällikkö Luís Aragonés kohdisti vuonna 2006, ja päätti, että Raulin aika oli ylöspäin, jolloin ryhmän yhteinen etu asetettiin yksilöllisen maineen yläpuolelle. Del Bosque joutuu nyt vastaavanlaiseen ongelmaan: edistää De Geaa toisella lumisodan jälkeen Manchester Unitedin kanssa tai jatkaa Casillasilla? Viimeksi mainitun legenda on kiistaton: 166 kappaletta, kaksi EM-mitalia ja MM.Kuitenkin Casillas on menettänyt taikaa, joka teki hänet yhdeksi pelin historian parhaimmista maalivaöistä, ja hänen taantumansa näyttää jatkuvan Portoon hänen pettymyksensä jälkeen Bernabéun poistuessa. Oli monia, jotka tunsivat, että hänen olisi pitänyt luopua toisten kanssa Brasilian hämmennyksen jälkeen: tällä kertaa valinta ei välttämättä ole hänen. Interactive

Vaikea kysymys. Ensimmäistä kertaa viimeisten kuuden vuoden aikana Espanja ei ole kovin suosittu voittamaan turnauksen. Se, miten he pelasivat karsinnassa – mukaan lukien tappion Slovakiasta – heikko taso, jota he ovat usein osoittaneet ystävyysotteluissa isompiin joukkueisiin, ja niiden tavoitteiden puute ovat meitä kutsumaan pessimistiseksi. Tämä odottamattomuus voisi kuitenkin olla myös etu.He joutuvat kohtaamaan kovia vastustajia ryhmänvaiheen aikana, mutta jos he tulevat läpi, odota heitä terävöittävän kynsiään. Kukaan ei saa aliarvioida heitä – heidän asemansa haltijoiden on oltava riittävä todiste siitä.

Sportingbet joutui kohtaamaan lääkäri Eva Carneiron työelämässä

José Mourinhon ensimmäinen julkinen toimi Manchester Unitedin johtajana voisi olla puolustautua entisen Chelsean ensimmäisen joukkuekaveri Eva Carneiron tuomaa työvaliokuntaa vastaan, joka on määrä aloittaa maanantaina.

p> Carneiro vaati rakentavaa irtisanomista Chelseaa vastaan ​​ja Sportingbet sillä on erillinen mutta yhdistetty henkilökohtainen oikeustoimi Mourinhosta, joka jätti klubin joulukuussa, väitetystä uhritusta ja syrjintää vastaan.

Chelseaa vastaan ​​odotetaan kuullaan seitsemäntoista päivään asti 24. kesäkuuta Croydon Employment Tribunaliin, mutta se voitaisiin ratkaista milloin tahansa.

Osapuolten on sovittava tuomioistuimelle, joka on yleisön ja media, joka on estettävä.Yksityiset kuulemiset tammikuussa ja helmikuussa Sportingbet tapahtuivat ilman päätöslauselmaa.

Todistajat ja asiakirjat – myös tekstit ja sähköpostit – julkistettaisiin todennäköisesti, kun taas Carneiro, Mourinho ja Chelsean edustajat voisivat kutsua todistajiksi .

Se voisi varjostaa Mourinhon työpaikan alkamista Old Trafforcessa.Hänet nimitettiin Louis van Gaalin seuraajaksi 27. toukokuuta.

Chelsea on kieltäytynyt kommentoimasta asiaa, mutta tuki Mourinhoa ​​sen jälkeen, kun hän oli työskennellyt johtajan päätyttyä.

Carneiro ja fysioterapeutti Jon Mourinho kritisoi Fearnin ja pudotti ensimmäiset joukkuetoverit Swansea Cityn ottelun jälkeen ottelussa 2015-16 Premier League -tapahtumassa 8. elokuuta 2015.

Pari nousi kentälle Eden Hazardin hoitoa varten Chelsean Sportingbet tilanne oli tilapäisesti yhdeksän miestä, koska heidän maalivahti Thibaut Courtois oli jo lähetetty pois.

Lääkäri ei näkynyt penkillä jälleen ensiapupisteissä ja myöhemmin ja Fearn jatkaa Chelsean palveluksessa ja palasi maaliskuun ensimmäiselle tiimipenkille.

Mourinho selvisi käyttämästä syrjivää kieltä kohti Carneiroa jalkapalloliiton tekemän tutkimuksen jälkeen.Carneiro ja FA: n riippumaton hallituksen jäsen Dame Heather Rabbatts kritisoivat hallintoelintä siitä, että hän ei ollut haastattelemassa lääkäriä osana tutkimustyötä. Carenolla on ollut myös tukea Fidan lääketieteellisestä johtajasta, Michel D’Hoogesta, joka otti Sportingbet yhteyttä lääkäriin tarjotakseen tukensa ja maailman johtavan elimen. Hän on tukenut Carneiron vaatimusta, että hän yksinkertaisesti tekee työtä.

more: Sportingbet bónus de boas-vindas

Jürgen Klopp varoittaa Liverpoolia: Villarreal on todellinen uhka Europa-liigassa

Jalkapallo-otteluiden takia St Etienne, Olympiakos ja Milan kaikki johtivat Liverpoolin eurooppalaisiin juttuihin, mutta Jürgen Klopp on väittänyt, että Borussia Dortmund ei anna mitään, ellei hänen pelaajat vastusta Villarrealia vastaan. “Espanjan pienen kaupungin kannalta on hienoa, mitä he ovat tehneet”, hän sanoi. “He ovat tehneet paljon hyviä päätöksiä olla täällä, emmekä halua huomenna tehdä vääriä päätöksiä.”

Klopp ei ollut mielialalla, El Madrigalin stadionissa keskiviikkona. Emre Canin, Divock Origin ja Mamadou Sakhon menettäminen vaihtelevista syistä, koska entisen klubinsa 5-4 yhteenlaskettu tappio sekä Jordan Henderson Saksan ensimmäisellä osuudella saattavat olla tekemisissä sen kanssa.Historia kertoo, että Liverpool ei tuhlaa mielenkiintoista eurooppalaista taistelua – lukuun ottamatta Auxerrea vuoden 1992 Uefa Cupissa – mutta vauhti ei yksinään kanna Kloppin joukkuetta keltaista sukellusvenettä vastaan. Tämä oli viesti, jota hän halusi antaa Espanjassa.Liverpoolin Lovren nauraa Borussia Dortmundia huomattavassa paluussa Lue lisää

“Nyt ei ole hetkeä ajatella, että Dortmundin kokemus viimeisellä neljänneksellä on kokemus me tarvitsemme. Kyse ei ole tästä “, Liverpoolin johtaja sanoi. “Se on ainoa mahdollisuus vuosina 2015-16, Europa-liigassa, niin pitkälle kuin mahdollista. Siinä kaikki.Kun tulin lokakuussa, Basel [jossa lopullinen pelataan] ei ollut oikea asia ajatella, mutta nyt se ei ole niin kaukana, niin voisimme.

“Kokemus ei ole mitään puhetta, se ei ole ostaa, ei ole puhumatta. Se on vain kerätä ja käyttää. Joten näemme, mitä tapahtuu. Jokainen peli voitat, kaikki vaikeat pelit voitat, on paras asia, jonka voit tehdä urasi aikana ja voit hyötyä siitä. Jos lähdet ulos, se voi olla tärkeä kokemus. Jos menet läpi, se voi olla kokemus, mutta jos käytät kokemusta väärin, niin se on paskaa. Olen pahoillani. “

Villarreal toivottaa lämpimästi lämpimästi Liverpoolin torstaina ennen heidän ensimmäistä peliäan, kun kaksi vuotta kestäneestä Hillsboroughin katastrofista käydystä tutkimuksesta päätyi siihen, että kuolleet 96 laittomasti tapettiin ja kannattajat eivät syyttää.Villarreal-harjanteella varustettu banderoli, “96” ja You Never Walk Alone ilmestyy 25 000 kapasiteetin stadionille, 20 000 keltainen sukellusvenettä sisältävä huivi jaetaan ennen ottelua ja klubin tavallinen hymy korvataan alkuperäisellä kappaleellaan valinta, Beatlesin numero, joka heijastaa heidän lempinimeään.

Klopp ei odota vastaanottoa jatkamisen jälkeen. “Mikä Villarreal on osoittanut joka viikko, Espanjan liigassa neljänneksi, on jalkapallon korkein taso”, hän varoitti. “He ovat uskomattoman vahvoja ja todella tasapainoisia. Todella hyvä rakenne peliin – hyvät puolustukset, hyvin kurinalaiset, hyvät vastahyökkäykset. Jos annat heidät, he pelaavat jalkapalloa, heillä on kaikki, mitä sinun tarvitsee olla hyvä joukkue.

“He ovat hyvä klubi Espanjassa sijaitsevassa pienessä kaupungissa.He ovat tehneet paljon hyviä päätöksiä olla täällä. Emme saa toivoa, että he tekevät huomenna vain huonoja päätöksiä. Meidän on oltava valmiita parhaaseen peliimme, ja sitä yritämme tehdä. “

Hän lisäsi:” Näimme Villarrealin ehkä kuusi kertaa. Pelata niitä vastaan ​​on todella erityistä. He ovat todella luottavaisia ​​asioihinsa. He puolustavat järjestäytyneesti. He ovat tarpeeksi potteja odottamaan virheitänne ja käyttävät näitä virheitä. Meidän täytyy pelata peliä Villarreal eivät pidä. Villarrealin on määrä matkustaa Mestarien liigan kautta lahdella – ne ovat neljäs ja neljä pistettä viidennen sijan Celta Vigo – ja ovat voittaneet kaikki kuusi Europa-liigaa. fi madrigalissa tällä kaudella.Mikään klubi ei ole voittanut enemmän maalia tai voittanut uusia pelejä uudelleen muotoillussa Europa-liigassa, mutta heidän kolme esiintymistään Euroopan kilpailun välierissä ovat kaikki päätyneet tappioon. Arsenal, tai pikemminkin Juan Román Riquelman jättämä rangaistus, kiisti heidät paikkaan vuoden 2006 Mestarien liigan finaalissa.

“Liverpool voisi olla suosikki”, kertoi valmentaja Marcelino. “Klubi, heidän historiansa ja tosiasiat, että he rupesivat ulos Borussia Dortmundista. Mutta emme pidä itseämme vähemmän kuin heitä. Annamme kaiken puoleltamme tämän legendaarisen tiimin poistamiseksi. Meillä ei ole mitään painostusta meihin. Meillä on etuoikeus voidessamme pelata tässä semifinaalissa. Tunsin enemmän paineita aiemmissa pudotuksissa. Meillä on tilaisuus tehdä historiaa tällä klubilla nyt.Jos onnistumme nauttimaan ottelusta ja tekemästä asioita, joista tiedämme, miten tehdä, luulen, että he joutuvat kärsimään paljon kentällä. “

Timesin etusivulla jättäminen Hillsboroughin jälkeen muuttui henkilökunnan kapinoinnin jälkeen

Urheilupöydän “kapina” ja yhteiskunnalliseen mediaan kohdistuva ylivoimainen kielteinen reaktio saivat Timesin muuttamaan etusivunsa tiistai-iltana sisällyttääkseen tutkinnan päätöksen Hillsborough-stadiontapahtumaan. Facebook Twitter Pinterest Hillsborough: katastrofin anatomia

Tuomio ei ollut ensimmäisen painoksen etusivulla, mutta kuva lumen lastauksesta korvasi kuva 96-luvun perheiden sukulaisista. Liverpoolin fanit kuolivat.Masthead on muutettu korostamaan otsikkokohtaan kuuluvaa sanomalehteä: “Hillsborough: loppu lopulta murskeille ja valheille.”

Epäonnistuminen tarinan historiassa alkuvaiheessa huolimatta kaikesta lähetti uutisia päivästä, kehotti Sue Robertsia, joka oli yksi uhrien sisar, ilmaisemaan raivonsa Timesia ja aurinkoa vastaan, molemmat Rupert Murdochin omistuksessa.

Roberts, Hillsborough-perheen sihteeri Tukiryhmä, jonka veli Graham kuoli vuoden 1989 tragediassa, sanoi, että hän oli odottanut vähän enemmän kahdelta päivälehdeltä. “Se on ikävä häpeä, mutta se ei ole yllätys.He eivät ole koskaan muuttuneet, hän sanoi.

“Sun ei koskaan osta Sun-sanomalehteä, ja nyt en koskaan osta Timesia.”

Aurinko on joutunut Liverpoolin boikottiin pahamaineisesta “The Truth” otsikossa vuonna 1989, joka syytti hirvittävän käyttäytymisen uhreista, jonka tuomari hylkäsi tiistaina, mikä totesi, että 96 uhria oli laittomasti tapettu.Aurinko on sittemmin pahoillani tälle etusivulle, jonka mukaan se perustui viralliseen vahvistukseen, mutta ei kommentoi keskiviikkona sen päätöstä käyttää etusivun tarinaa pääministeristä ja hänen tiimistään käyttäen WhatsApp-ohjelmaa sen roiskeena.

Tällainen oli sisäisen ja ulkoisen tunteen vahvuus, että Times ja News Corp: n vakituinen edustaja eivät olleet huomioineet tarinaa, että 96 ihmistä laittomasti tapettiin, että se laittoi julkilausuman, joka tunnusti virheen eikä salaliitosta. The Times of London (@thetimes) Meitä on kritisoitu tänään siitä, että Hillsborough ei ole ensimmäisessä painoksissamme. Tämä on vastauksemme: pic.twitter.com/GNhBN6g3S1April 27, 2016

John Witherow, Timesin toimittaja, kertoi Guardianille: “Teimme virheen.Sanotaan oikein. “Hillsborough tutki tuomion: etusivut Lue lisää

Sisäpiiriläiset hylkäsivät ehdotuksen siitä, että Murdochin vierailu Times-lehdessä tiistaina, tuomion päivänä, oli tekemisissä toimituksellinen päätös.

Aurinko on kritisoitu useaan otteeseen “Truth” -otsikonsa ajan.

Murdoch, tunnetuksi Kelvin Mackenzie’n, joka kirjoittaa pylvään paperille, on viettänyt paljon enemmän aikaa Lontoossa hääryytensä Jerry Hallista aiemmin tänä vuonna.

Timesin liikuntaosastopäälliköt liittyivät Twitter-käyttäjiin ilmaisemalla kipeytensä päätöksestä hajota tarina 27-vuotisen kampanjan oikeudenmukaisuuden puolustamisesta sisäisillä leviämisillä ja urheilusivuilla.Sellainen oli tunteen voimakkuus ensimmäisen julkaisun laiminlyönnin jälkeen, että yksi urheiluosaston lähellä oleva henkilö sanoi sen olevan “kapina”.

“Sanon, että on viha siitä, että se on vähättely”, lähde sanoi.

Tony Barrett, Merseysiden jalkapallon kirjailija Timesille, kiitettiin verkossa keskiviikkona, kun hän pyysi anteeksi, että hänen paperinsa ei ole katkennut tarinaa.Hän myöhemmin lensi Madridiin Liverpoolin joukkueen kanssa. Tony Barrett (@TonyBarretTimes) Kaikille, jotka on hylätty, olen niin pahoillani. 27. huhtikuuta 2016

Lähteet kertoivat Timesin etusivun valittaneet Henry Winter, paperin pääjalkapallon kirjailija, joka oli palkattu Telegraphista, urheilutoimittajasta ja urheilun vetäjistä.

Timesyn jalkapallon kirjeenvaihtaja Oliver Kay lähetti tukensa muutokselle painos ennen kuin kommentoi Timesin lausuntoa. Oliver Kay (@OliverKayTimes) Statement @ thetimes tunnustaen “virheen” Hillsborough’n 1. painosnäytöstä. Olen iloinen voidessani nähdä tämän https://t.co/amydHNm7qaApril 27, 2016

Entinen Englannin kapteeni Gary Lineker oli yksi niistä, jotka valittivat tapahtumasta Twitterissä. Gary Lineker (@GaryLineker) As inhottavaa, koska se ei ole yllättävää.Heillä ei ole häpeää. https://t.co/qKnngxoynhApril 26, 2016Aurinko ei ajatellut Hillsboroughn tuomion ansiota etusivun kattavuudesta Lue lisää

David Times, johtava urheilulaji kirjailija Sunday Times, kutsui päätökseksi “järkyttävä virhearvioinnilla”. Hän ehdotti, että esimerkiksi Liverpoolin kaltaiset alueet eivät todennäköisesti saaneet myöhempiä versioita. David Walsh (@DavidWalshST) Asun Englannin osassa, joka vastaanottaa The Timesin ensimmäisen numeron. Jos Hillsborough jätti etusivulle järkyttävän virheen, 27. huhtikuuta 2016 Facebook Twitter Pinterest The Times roiskuu Hillsboroughin raportissa vuonna 2012. Kuva: The Times

A Timesin tiedottaja sanoi: “The Times johti Hillsboroughin kattavuus kaikissa digitaalisissa julkaisuissamme koko päivän.Tänä aamuna olemme kuulleet sen laajasti paperissa, jossa on kaksi levitystä, takana oleva sivu, johtava johtaja ja vuorovaikutteinen uhreille. “

Paperi on päättänyt omistamaan etusivun neljään muuhun tarinaan “status-käsilaukkujen” edistäminen oli erilainen vastaus vuoden 2012 vastaukseen, kun riippumaton paneeli laati raportin, joka edusti ensimmäistä virallista painostusta kampanjoille.

Sitten kun paperi oli muokannut James Harding , Times huijotti uutisia ja jatkoi sen jälkeen sen jalkapallovirkailija Tony Evansin kritisoimaan Sunia seuraavana lauantaina.Evans, meksikolainen ja paperin pitkäaikainen jalkapalloseuraaja, joka valvoo Game-täydennystään, lopetti viime marraskuussa vapaamuurarille.

Aurinko ei ole kommentoinut päätöstään päästää pääministerin tarinaa.

Jürgen Klopp sanoo, että Jordan Henderson voisi sopia Euro 2016: een

Hendersonin toiveet olla osa Roy Hodgsonin joukkoa Ranskassa näytti kärsinyt terminaalipuhallusta, kun hän kärsi polven nivelsilmävahingosta Liverpoolin Europa League -voiton aikana Borussia Dortmundin kanssa torstaina. 25-vuotias vanhempia tutkittiin perjantaina, ja vaikkakaan loukkaantuminen ei ollut niin paha kuin se olisi voinut olla, eikä se edellytä leikkausta, Hendersonin arvioitiin jädyttävän jopa kahdeksan viikon ajan. Tämä ei ainoastaan ​​estä Hendersonia Liverpoolin kauden loppuista, vaan melkein varmasti maksoi hänen Euro 2016 -mahdollisuutensa, ja Englannin avajaisottelu järjestetään 11. kesäkuuta.

Kloppin mukaan se on liian aikaista tehdä tällaisia ​​tuomioita ja ehdotti, että hänen kapteeninsa voisi edes pelata Liverpoolia tällä kaudella.Hän kertoi lehdistötilaisuutensa ennen Stoke Cityn sunnuntain Premier League -vierailua: “Se [Hendersonin vamma] on vakava, mutta ei ole niin vakavaa, että meillä ei ole toivoa ehkä edellisestä tai kahdesta pelistä, ja tietysti toivoa

“Meille hän on erittäin tärkeä pelaaja, paranee paremmin ja paremmin ja ilmeisesti hän pelaa myös Englannissa. Joten tämä ei ole lopullinen tuomio tai mitä tahansa, mitä voit sanoa: “Ei, ei ole mitään mahdollisuutta.” On mahdollisuus. “

Liverpoolin johtaja lisäsi:” Teemme kaiken hänen puolestaan, että hän palaa kilpailussa mahdollisimman pian. Se on se, en voi sanoa lisää.Meidän on myös odotettava, kuinka jokainen päivä ja miten hän tekee. “Mark Hughes puolestaan ​​tuntee, että hänen puolellaan on voittaa heistä jokaisesta kuudesta jäljellä olevasta Premier League -pelistä tällä kaudella. Stoke-johtaja sanoi: “Ihannetapauksessa me rakastaisimme kuusi voittoa. Kuinka realistista emme todellakaan tiedä, mutta meillä on siihen mahdollisuudet.

“Se on kova kysy. Meillä on vaikeita pelejä. Tavoitteenamme on kuitenkin yrittää voittaa jokainen heistä ja nähdä, kuinka kaukana se vie meidät. Haluamme lopettaa kauden niin voimakkaasti kuin mahdollista. “